"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja sobie leżę i w tv się gapimy z moim o właśnie jakiś fajny film by się przydał na wieczór. Młoda a to jest film zagraniczny czy polski?
Witam nową koleżankęrazem zawsze raźniej a powiedz mi co to jest ta trombofilia? Bo nie słyszałam jeszcze o tym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Młoda19 wrote:Nats poczekam do terminu @ i zobacze co dalej
A ja wlasnie skonczylam ogladac film ktory polecila mi siostra mojego M. Plakalam jak opetanafilm sie nazywa "pokoj" i jest na prawde swietny. Opowiada o wiezionej w pokoju dziewczynie i jej synku. Moze ktoras z Was go juz ogladala:)
obejrzyj kwiaty na poddaszu. -
nick nieaktualnyFilm no więc film wczoraj oglądałam piękny " zanim się pojawiłeś"
Dodam jeszcze " dla Ciebie wszystko " " zostań jeśli kochasz " klasyk wiadomo " i że Cie nie opuszcze " a jakie filmy lubicie? Mam w tym mistrza
Z psychozjebow oglądałam pielęgniarka z piekła rodem polecam , obsesja ( stary film z beyonce) Koszmar mojej córki, osobista trenerkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny3096 dni o młodej dziewczynce co została porawana...przetrzymywana w piwnicy przez tyle dni ile w tytule
Labirynt - Dwie dziewczynki porwane bardzo mocny film chyba też stary
Bez litosci 2 zgwałcona dziewczyna brutalnie wszystko w filmie pokazane aż patrzeć nie idzie ale dobrze się kończy teraz wyszła 3- jka też mocna , oldboy - facet porwany zamknięty w moteliku na 20 lat jakoś tak też mocny film
Nie ma jak w piekle 2015 młode małżeństwo facet zdradza żonę kochanka w ciąży trochę dziwny film ale obejrzałam do końca san adres katastoriczny ale fajny
Oglądałam film zaraz poszukam tytulu trochę horrorowaty ale żyły sobie można wypruc tematyka matka 3 dziecki jedno maluskie plus ciąża dodatkowo ojciec dzieci ciągle w rozjazdach jej psychika nie wytrzymuje i no masakra
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki
labirynt chyba oglądałam i bez litości ten był zajebisty coś w ten deseń właśnie są ok filmy a horrory jak warte obejrzenia to jak najbardziej też no i komedie ale nie takie beznadziejne jak poznaj moich spartan czy tp. bo to popierdzielone że hej nawet się oglądać nie da.
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Najlepiej jakiś z intrygą co tam knują byle nie wojenny o nie nie
Hmm może ta pielęgniarka z piekła rodem ona tam knula:-) albo obsesja z beyonce tam też była taka wariatka co się zakochała w mężu babki i robiła wszystko żeby go zdobyć z tym że wiadomo bohater miał ją z dupie , piękny wzruszający dramat wyprawa po życie 1995)
Kurcze szuflada trochę z tym knuciem bo to raczej tematyka sensacja niż dramat
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Hmm może ta pielęgniarka z piekła rodem ona tam knula:-) albo obsesja z beyonce tam też była taka wariatka co się zakochała w mężu babki i robiła wszystko żeby go zdobyć z tym że wiadomo bohater miał ją z dupie , piękny wzruszający dramat wyprawa po życie 1995)
Kurcze szuflada trochę z tym knuciem bo to raczej tematyka sensacja niż dramat
Wiesz tak rzuciłam podpowiedź bo ogólnie lubię dramaty co się w nich coś dzieje a są też takie jak flaki w oleju że za nim się zacznie coś dziać to usnę -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Dzięki
labirynt chyba oglądałam i bez litości ten był zajebisty coś w ten deseń właśnie są ok filmy a horrory jak warte obejrzenia to jak najbardziej też no i komedie ale nie takie beznadziejne jak poznaj moich spartan czy tp. bo to popierdzielone że hej nawet się oglądać nie da.
i koniecznie zobacz bez litosci 3 ta sama aktorka z tą poryta już głową próbuje zacząć żyć na nowo ...
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny