X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie leżę i w tv się gapimy z moim o właśnie jakiś fajny film by się przydał na wieczór. Młoda a to jest film zagraniczny czy polski?

Witam nową koleżankę :) razem zawsze raźniej a powiedz mi co to jest ta trombofilia? Bo nie słyszałam jeszcze o tym

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina zagraniczny :)

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Karolina zagraniczny :)

O no to dobrze bo za polskimi nie bardzo przepadam ;) a oglądasz na jakiejś stronce czy ściągałaś z jakiegoś torenta?

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladalam z pendriva od siostry M ale na internecie powinien byc bo jest chyba z 2015 roku

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Ogladalam z pendriva od siostry M ale na internecie powinien byc bo jest chyba z 2015 roku

Aaaa ;) no to poszukam skoro polecasz :)

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Nats poczekam do terminu @ i zobacze co dalej :)

A ja wlasnie skonczylam ogladac film ktory polecila mi siostra mojego M. Plakalam jak opetana ;) film sie nazywa "pokoj" i jest na prawde swietny. Opowiada o wiezionej w pokoju dziewczynie i jej synku. Moze ktoras z Was go juz ogladala:)

obejrzyj kwiaty na poddaszu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Film no więc film wczoraj oglądałam piękny " zanim się pojawiłeś"
    Dodam jeszcze " dla Ciebie wszystko " " zostań jeśli kochasz " klasyk wiadomo " i że Cie nie opuszcze " a jakie filmy lubicie? Mam w tym mistrza :-)
    Z psychozjebow oglądałam pielęgniarka z piekła rodem polecam , obsesja ( stary film z beyonce) Koszmar mojej córki, osobista trenerka ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jakiś dobry dramat znasz? To jeszcze mi podpowiedz jakąś stronkę darmową z filmami bo zalukaj coś nie działa :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:27

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna ogladalam ten film :) tez fajny :)

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ona jakiś dobry dramat znasz? To jeszcze mi podpowiedz jakąś stronkę darmową z filmami bo zalukaj coś nie działa :/
    Podpowiedz tematyka dramat miłość dramat katastoriczny dramat wojenny jakieś życiowe dramaty

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Podpowiedz tematyka dramat miłość dramat katastoriczny dramat wojenny jakieś życiowe dramaty ja korzystam z chomikuj ale można na CDA oglądać

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Lulianna ogladalam ten film :) tez fajny :)
    a kolejne częśći? ja czytałam najpierw całą sagę Dolanganger i potem filmy oglądałam :) Książki też mega :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Podpowiedz tematyka dramat miłość dramat katastoriczny dramat wojenny jakieś życiowe dramaty

Najlepiej jakiś z intrygą co tam knują byle nie wojenny o nie nie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3096 dni o młodej dziewczynce co została porawana...przetrzymywana w piwnicy przez tyle dni ile w tytule
    Labirynt - Dwie dziewczynki porwane bardzo mocny film chyba też stary
    Bez litosci 2 zgwałcona dziewczyna brutalnie wszystko w filmie pokazane aż patrzeć nie idzie ale dobrze się kończy teraz wyszła 3- jka też mocna , oldboy - facet porwany zamknięty w moteliku na 20 lat jakoś tak też mocny film
    Nie ma jak w piekle 2015 młode małżeństwo facet zdradza żonę kochanka w ciąży trochę dziwny film ale obejrzałam do końca san adres katastoriczny ale fajny
    Oglądałam film zaraz poszukam tytulu trochę horrorowaty ale żyły sobie można wypruc tematyka matka 3 dziecki jedno maluskie plus ciąża dodatkowo ojciec dzieci ciągle w rozjazdach jej psychika nie wytrzymuje i no masakra

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) labirynt chyba oglądałam i bez litości ten był zajebisty coś w ten deseń właśnie są ok filmy a horrory jak warte obejrzenia to jak najbardziej też no i komedie ale nie takie beznadziejne jak poznaj moich spartan czy tp. bo to popierdzielone że hej nawet się oglądać nie da.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Najlepiej jakiś z intrygą co tam knują byle nie wojenny o nie nie ;)

Hmm może ta pielęgniarka z piekła rodem ona tam knula:-) albo obsesja z beyonce tam też była taka wariatka co się zakochała w mężu babki i robiła wszystko żeby go zdobyć z tym że wiadomo bohater miał ją z dupie , piękny wzruszający dramat wyprawa po życie 1995)
    Kurcze szuflada trochę z tym knuciem bo to raczej tematyka sensacja niż dramat :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Hmm może ta pielęgniarka z piekła rodem ona tam knula:-) albo obsesja z beyonce tam też była taka wariatka co się zakochała w mężu babki i robiła wszystko żeby go zdobyć z tym że wiadomo bohater miał ją z dupie , piękny wzruszający dramat wyprawa po życie 1995)
    Kurcze szuflada trochę z tym knuciem bo to raczej tematyka sensacja niż dramat :-P

Wiesz tak rzuciłam podpowiedź bo ogólnie lubię dramaty co się w nich coś dzieje a są też takie jak flaki w oleju że za nim się zacznie coś dziać to usnę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dzięki :) labirynt chyba oglądałam i bez litości ten był zajebisty coś w ten deseń właśnie są ok filmy a horrory jak warte obejrzenia to jak najbardziej też no i komedie ale nie takie beznadziejne jak poznaj moich spartan czy tp. bo to popierdzielone że hej nawet się oglądać nie da.
    Acha to jak w ten deseń to prawie wszystkie tytuły które podałam w tym długim poście raczej nawet wszystkie tytuły
    i koniecznie zobacz bez litosci 3 ta sama aktorka z tą poryta już głową próbuje zacząć żyć na nowo ...

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luknę wszystkie które mi podpowiedziałaś dzięks ;) jak stronka mi ruszy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Luknę wszystkie które mi podpowiedziałaś dzięks ;) jak stronka mi ruszy :/

No no i jeszcze ta osobista trenerka to takie thillerowate i koszmar mojej córki zajebisty film ale jaka stronka ?? CDA??

‹‹ 586 587 588 589 590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ