X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie leżę i w tv się gapimy z moim o właśnie jakiś fajny film by się przydał na wieczór. Młoda a to jest film zagraniczny czy polski?

Witam nową koleżankę :) razem zawsze raźniej a powiedz mi co to jest ta trombofilia? Bo nie słyszałam jeszcze o tym

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina zagraniczny :)

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Karolina zagraniczny :)

O no to dobrze bo za polskimi nie bardzo przepadam ;) a oglądasz na jakiejś stronce czy ściągałaś z jakiegoś torenta?

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladalam z pendriva od siostry M ale na internecie powinien byc bo jest chyba z 2015 roku

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Ogladalam z pendriva od siostry M ale na internecie powinien byc bo jest chyba z 2015 roku

Aaaa ;) no to poszukam skoro polecasz :)

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Nats poczekam do terminu @ i zobacze co dalej :)

A ja wlasnie skonczylam ogladac film ktory polecila mi siostra mojego M. Plakalam jak opetana ;) film sie nazywa "pokoj" i jest na prawde swietny. Opowiada o wiezionej w pokoju dziewczynie i jej synku. Moze ktoras z Was go juz ogladala:)

obejrzyj kwiaty na poddaszu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Film no więc film wczoraj oglądałam piękny " zanim się pojawiłeś"
    Dodam jeszcze " dla Ciebie wszystko " " zostań jeśli kochasz " klasyk wiadomo " i że Cie nie opuszcze " a jakie filmy lubicie? Mam w tym mistrza :-)
    Z psychozjebow oglądałam pielęgniarka z piekła rodem polecam , obsesja ( stary film z beyonce) Koszmar mojej córki, osobista trenerka ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jakiś dobry dramat znasz? To jeszcze mi podpowiedz jakąś stronkę darmową z filmami bo zalukaj coś nie działa :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 21:27

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna ogladalam ten film :) tez fajny :)

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ona jakiś dobry dramat znasz? To jeszcze mi podpowiedz jakąś stronkę darmową z filmami bo zalukaj coś nie działa :/
    Podpowiedz tematyka dramat miłość dramat katastoriczny dramat wojenny jakieś życiowe dramaty

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Podpowiedz tematyka dramat miłość dramat katastoriczny dramat wojenny jakieś życiowe dramaty ja korzystam z chomikuj ale można na CDA oglądać

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Lulianna ogladalam ten film :) tez fajny :)
    a kolejne częśći? ja czytałam najpierw całą sagę Dolanganger i potem filmy oglądałam :) Książki też mega :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Podpowiedz tematyka dramat miłość dramat katastoriczny dramat wojenny jakieś życiowe dramaty

Najlepiej jakiś z intrygą co tam knują byle nie wojenny o nie nie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3096 dni o młodej dziewczynce co została porawana...przetrzymywana w piwnicy przez tyle dni ile w tytule
    Labirynt - Dwie dziewczynki porwane bardzo mocny film chyba też stary
    Bez litosci 2 zgwałcona dziewczyna brutalnie wszystko w filmie pokazane aż patrzeć nie idzie ale dobrze się kończy teraz wyszła 3- jka też mocna , oldboy - facet porwany zamknięty w moteliku na 20 lat jakoś tak też mocny film
    Nie ma jak w piekle 2015 młode małżeństwo facet zdradza żonę kochanka w ciąży trochę dziwny film ale obejrzałam do końca san adres katastoriczny ale fajny
    Oglądałam film zaraz poszukam tytulu trochę horrorowaty ale żyły sobie można wypruc tematyka matka 3 dziecki jedno maluskie plus ciąża dodatkowo ojciec dzieci ciągle w rozjazdach jej psychika nie wytrzymuje i no masakra

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) labirynt chyba oglądałam i bez litości ten był zajebisty coś w ten deseń właśnie są ok filmy a horrory jak warte obejrzenia to jak najbardziej też no i komedie ale nie takie beznadziejne jak poznaj moich spartan czy tp. bo to popierdzielone że hej nawet się oglądać nie da.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Najlepiej jakiś z intrygą co tam knują byle nie wojenny o nie nie ;)

Hmm może ta pielęgniarka z piekła rodem ona tam knula:-) albo obsesja z beyonce tam też była taka wariatka co się zakochała w mężu babki i robiła wszystko żeby go zdobyć z tym że wiadomo bohater miał ją z dupie , piękny wzruszający dramat wyprawa po życie 1995)
    Kurcze szuflada trochę z tym knuciem bo to raczej tematyka sensacja niż dramat :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Hmm może ta pielęgniarka z piekła rodem ona tam knula:-) albo obsesja z beyonce tam też była taka wariatka co się zakochała w mężu babki i robiła wszystko żeby go zdobyć z tym że wiadomo bohater miał ją z dupie , piękny wzruszający dramat wyprawa po życie 1995)
    Kurcze szuflada trochę z tym knuciem bo to raczej tematyka sensacja niż dramat :-P

Wiesz tak rzuciłam podpowiedź bo ogólnie lubię dramaty co się w nich coś dzieje a są też takie jak flaki w oleju że za nim się zacznie coś dziać to usnę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dzięki :) labirynt chyba oglądałam i bez litości ten był zajebisty coś w ten deseń właśnie są ok filmy a horrory jak warte obejrzenia to jak najbardziej też no i komedie ale nie takie beznadziejne jak poznaj moich spartan czy tp. bo to popierdzielone że hej nawet się oglądać nie da.
    Acha to jak w ten deseń to prawie wszystkie tytuły które podałam w tym długim poście raczej nawet wszystkie tytuły
    i koniecznie zobacz bez litosci 3 ta sama aktorka z tą poryta już głową próbuje zacząć żyć na nowo ...

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luknę wszystkie które mi podpowiedziałaś dzięks ;) jak stronka mi ruszy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Luknę wszystkie które mi podpowiedziałaś dzięks ;) jak stronka mi ruszy :/

No no i jeszcze ta osobista trenerka to takie thillerowate i koszmar mojej córki zajebisty film ale jaka stronka ?? CDA??

‹‹ 586 587 588 589 590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ