"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No hej Lilith
Jak dzionek u Ciebie? Plany na ten piękny weekend?
hej hej
czekam aż Małż wróci z pracy. Powinien być w domu godzinkę temu, ale coś się popsuło i naprawia błędy
Myślałam o grzybobraniujakiś wypad do lasku, nad jeziorko. Pogoda ma dopisywać
powoli żyję jednak urlopem, bo to już za tydzień i w końcu będzie można odpocząć. Dziś 21 dc, powoli zbliżam się do dnia @ no i zobaczymy, jak to będzie. Czy do Szklarskiej Poręby pojedziemy we 3, czy z małpą
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Lilith na grzybki świetny pomysł poza tym te świeże powietrze w lesie
no i nad jeziorko koniecznie woda teraz pewno jak zupa szczególnie w mniejszych jeziorach. No to zazdraszczam urlopu i 3 mam kciuki by jednak @ nie przyszła
dzięki, zobaczymy, co będzie
nie nastawiam się na nic
dzisiaj na pewno spacer nad morze mnie czekaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karola no nie omieszkam zaatakować jak przyjedzie. I ona sam to zapowiedział hihi
Owu mam "niby" około 2/3 września. On wyjeżdża w niedziel i POWINIEN wrócić w środę w nocy. Ehh oby, oby
Lilith jedziesz do Szklarskiej? Ale fajnie. Pozdrów ode mnie góryMnie zapalnego wędrowca górskiego
Pojechałabym sobie w góry.. Ale Małż woli morze a i rok szkolny się zaczyna, więc praca rusza pełna parą.
Młoda a może jednak nie przyjdzie? Trzymam kciuki aby się nie pojawiła!Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Haa! Patrzę ma mój suwaczek i doszłam do wniosku, że równo za miesiąc mamy PIERWSZĄ rocznicę ślubu
Ale to zleciało.. Nawet nie wiem kiedy. Starania tak zaprzątaj moją głowę, że ani się nie obejrzałam a to już rok. Ciekawe czy strzelimy sobie prezent
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro no to kciukam za owocną owulkę
wiesz że będziemy miały w tym samym czasie? No jeśli nam wyznaczy OF to mi też tak wypada na 2/3 właśnie
Ja też morze uwielbiam ale w górach jeszcze nie byłam także za rok planujemy w góry jechać
Caro lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ooo no to supcio!
mi się udało w tym roku nad morze wyskoczyć na dwa dni chociaż ale warto było. A skąd jesteś? Pewno blisko do morza masz że na spacerek
Gdańsk
choć to bardziej skomplikowane w sumie... mieszkam w Gdańsku, ale jakby swoje kredytowane mieszkanie mam w Bydgoszczymaż wyrwał się na projekt w 3M i tak siedzimy 2 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 17:58
-
Caro wrote:Haa! Patrzę ma mój suwaczek i doszłam do wniosku, że równo za miesiąc mamy PIERWSZĄ rocznicę ślubu
Ale to zleciało.. Nawet nie wiem kiedy. Starania tak zaprzątaj moją głowę, że ani się nie obejrzałam a to już rok. Ciekawe czy strzelimy sobie prezent
trzymam kciuki za pierwszorocznicowy prezentCaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Gdańsk
choć to bardziej skomplikowane w sumie... mieszkam w Gdańsku, ale jakby swoje kredytowane mieszkanie mam w Bydgoszczymaż wyrwał się na projekt w 3M i tak siedzimy 2 lata
Tak też myślałamw Gdańsku właśnie byliśmy na urlopiki zaliczyliśmy całe trójmiasto szkoda tylko że pogoda nam nie dopisała bo tylko jeden dzień był cieplejszy no ale nie było tak źle
Caro to zaciskam mocno kciuki by był piękny prezent rocznicowyCaro lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Caro no to kciukam za owocną owulkę
wiesz że będziemy miały w tym samym czasie? No jeśli nam wyznaczy OF to mi też tak wypada na 2/3 właśnie
Ja też morze uwielbiam ale w górach jeszcze nie byłam także za rok planujemy w góry jechać
Ooooo! No to wszystkie kciuki będą w górze!!
Morze jest spoko, ale góry.. Zostawiłam tam serducho już bardzo bardzo dawno. Widoki jakimi można "nakarmić" oczy nie przebiją niczegoKarolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Karolina2787 wrote:Tak też myślałam
w Gdańsku właśnie byliśmy na urlopiki zaliczyliśmy całe trójmiasto szkoda tylko że pogoda nam nie dopisała bo tylko jeden dzień był cieplejszy no ale nie było tak źle
Caro to zaciskam mocno kciuki by był piękny prezent rocznicowy
lato w tym roku nie rozpieszczachociaż maj, czerwiec był super:) ale to nie jest też czas typowo urlopowy. Ja właśnie w takim sezonie lubię morze. Lipiec, sierpień to jakaś masakra. A Starówka pęka w szwach, tłuuuuuuuuuumy
A na urlop w góry, niskie, bo niskie, ale góry -
Caro wrote:Ooooo! No to wszystkie kciuki będą w górze!!
Morze jest spoko, ale góry.. Zostawiłam tam serducho już bardzo bardzo dawno. Widoki jakimi można "nakarmić" oczy nie przebiją niczego
Ja za morzem aż tak nie przepadam. Fajnie jest poza sezonem, ale wolę góry, zdecydowanie!! KIedyś myśleliśmy o zamieszkaniu we Wrocławiu. Kraków też mógłby być, ale tam ten smog...Posok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:lato w tym roku nie rozpieszcza
chociaż maj, czerwiec był super:) ale to nie jest też czas typowo urlopowy. Ja właśnie w takim sezonie lubię morze. Lipiec, sierpień to jakaś masakra. A Starówka pęka w szwach, tłuuuuuuuuuumy
A na urlop w góry, niskie, bo niskie, ale góry
Jak my z moim byliśmy to jeszcze ten jarmark dominikański był to masakra jakaś ile tam ludu było łuuu... chodzić się nie dało. Urlopuj się ile wlezie dla zdrówka i dla płodności dobrze robi relaksik -
Karolina2787 wrote:Jak my z moim byliśmy to jeszcze ten jarmark dominikański był to masakra jakaś ile tam ludu było łuuu... chodzić się nie dało. Urlopuj się ile wlezie dla zdrówka i dla płodności dobrze robi relaksik
mieliśmy mojego brata z rodzina w 1dniach jarmarku... bardzo chcieli pójść, ale długo nie wytrzymali. Całe szczęście. Za dużo ludzi, bo to chyba 1 dzień był, za ciepło... -
hejoooo
byłam w szpitalu u przyjacióły... zobaczyć tą malutką...
jejka.. nie umiałam utrzymać łez na wodzy .. prze piękna mała istotka...
nie wiem co Wam napisac.. jakaś taka z dupy jestem....
odebrałam dziś wyniki tarczycowe sprzed tygodnia... bo takie mają tu tempo... i tsh 0,18 jeszcze takie ciążowe.. więc nie ma się co sugerować...
i trafilam na taka babsztylkę co mi powiedziala ze mam se odpocząc od starań kilka miesięcy...
oczywiście nie będę jej słuchała ale taka nie miła była...FabianCyprian
Tymuś