X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju znów to samo !!!
    Napisze może wieczorem niewiem co się dzieje dlaczego ucina mi posty

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja siedziałam jeszcze w pracy wtedy :P teraz już w domku się wyleguję. Lago to się na pewno przygotowuje bo niedługo będzie w ciąży :)

Caro lubi tę wiadomość

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)

Lago trzymam kciuki za bliźniaki! Od razu parka będzie :)

Caro lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej Lilith :)

Jak dzionek u Ciebie? Plany na ten piękny weekend? :)

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No hej Lilith :)

Jak dzionek u Ciebie? Plany na ten piękny weekend? :)

hej hej :)

czekam aż Małż wróci z pracy. Powinien być w domu godzinkę temu, ale coś się popsuło i naprawia błędy ;)

Myślałam o grzybobraniu :D jakiś wypad do lasku, nad jeziorko. Pogoda ma dopisywać ;) powoli żyję jednak urlopem, bo to już za tydzień i w końcu będzie można odpocząć. Dziś 21 dc, powoli zbliżam się do dnia @ no i zobaczymy, jak to będzie. Czy do Szklarskiej Poręby pojedziemy we 3, czy z małpą :D

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilith na grzybki świetny pomysł poza tym te świeże powietrze w lesie :) no i nad jeziorko koniecznie woda teraz pewno jak zupa szczególnie w mniejszych jeziorach. No to zazdraszczam urlopu i 3 mam kciuki by jednak @ nie przyszła

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lilith na grzybki świetny pomysł poza tym te świeże powietrze w lesie :) no i nad jeziorko koniecznie woda teraz pewno jak zupa szczególnie w mniejszych jeziorach. No to zazdraszczam urlopu i 3 mam kciuki by jednak @ nie przyszła

dzięki, zobaczymy, co będzie

nie nastawiam się na nic ;)

dzisiaj na pewno spacer nad morze mnie czeka ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola no nie omieszkam zaatakować jak przyjedzie. I ona sam to zapowiedział hihi ;-) Owu mam "niby" około 2/3 września. On wyjeżdża w niedziel i POWINIEN wrócić w środę w nocy. Ehh oby, oby :-)

Lilith jedziesz do Szklarskiej? Ale fajnie. Pozdrów ode mnie góry <3 Mnie zapalnego wędrowca górskiego B-) Pojechałabym sobie w góry.. Ale Małż woli morze a i rok szkolny się zaczyna, więc praca rusza pełna parą.

Młoda a może jednak nie przyjdzie? Trzymam kciuki aby się nie pojawiła!

Karolina2787 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo no to supcio! :) mi się udało w tym roku nad morze wyskoczyć na dwa dni chociaż ale warto było. A skąd jesteś? Pewno blisko do morza masz że na spacerek ;)

• Caro Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haa! Patrzę ma mój suwaczek i doszłam do wniosku, że równo za miesiąc mamy PIERWSZĄ rocznicę ślubu <3 Ale to zleciało.. Nawet nie wiem kiedy. Starania tak zaprzątaj moją głowę, że ani się nie obejrzałam a to już rok. Ciekawe czy strzelimy sobie prezent B-)

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro no to kciukam za owocną owulkę :) wiesz że będziemy miały w tym samym czasie? No jeśli nam wyznaczy OF to mi też tak wypada na 2/3 właśnie ;) Ja też morze uwielbiam ale w górach jeszcze nie byłam także za rok planujemy w góry jechać :)

Caro lubi tę wiadomość

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ooo no to supcio! :) mi się udało w tym roku nad morze wyskoczyć na dwa dni chociaż ale warto było. A skąd jesteś? Pewno blisko do morza masz że na spacerek ;)

Gdańsk ;)

choć to bardziej skomplikowane w sumie... mieszkam w Gdańsku, ale jakby swoje kredytowane mieszkanie mam w Bydgoszczy :) maż wyrwał się na projekt w 3M i tak siedzimy 2 lata ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 17:58

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Haa! Patrzę ma mój suwaczek i doszłam do wniosku, że równo za miesiąc mamy PIERWSZĄ rocznicę ślubu <3 Ale to zleciało.. Nawet nie wiem kiedy. Starania tak zaprzątaj moją głowę, że ani się nie obejrzałam a to już rok. Ciekawe czy strzelimy sobie prezent B-)

trzymam kciuki za pierwszorocznicowy prezent :)

Caro lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Gdańsk ;)

choć to bardziej skomplikowane w sumie... mieszkam w Gdańsku, ale jakby swoje kredytowane mieszkanie mam w Bydgoszczy :) maż wyrwał się na projekt w 3M i tak siedzimy 2 lata ;)

Tak też myślałam :D w Gdańsku właśnie byliśmy na urlopiki zaliczyliśmy całe trójmiasto szkoda tylko że pogoda nam nie dopisała bo tylko jeden dzień był cieplejszy no ale nie było tak źle ;)

Caro to zaciskam mocno kciuki by był piękny prezent rocznicowy <3

Caro lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Caro no to kciukam za owocną owulkę :) wiesz że będziemy miały w tym samym czasie? No jeśli nam wyznaczy OF to mi też tak wypada na 2/3 właśnie ;) Ja też morze uwielbiam ale w górach jeszcze nie byłam także za rok planujemy w góry jechać :)

Ooooo! No to wszystkie kciuki będą w górze!! :-D :-D

Morze jest spoko, ale góry.. Zostawiłam tam serducho już bardzo bardzo dawno. Widoki jakimi można "nakarmić" oczy nie przebiją niczego :-)

Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    25.06.2021 ⏸️
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Tak też myślałam :D w Gdańsku właśnie byliśmy na urlopiki zaliczyliśmy całe trójmiasto szkoda tylko że pogoda nam nie dopisała bo tylko jeden dzień był cieplejszy no ale nie było tak źle ;)

Caro to zaciskam mocno kciuki by był piękny prezent rocznicowy <3

lato w tym roku nie rozpieszcza :) chociaż maj, czerwiec był super:) ale to nie jest też czas typowo urlopowy. Ja właśnie w takim sezonie lubię morze. Lipiec, sierpień to jakaś masakra. A Starówka pęka w szwach, tłuuuuuuuuuumy :)

A na urlop w góry, niskie, bo niskie, ale góry :)

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Ooooo! No to wszystkie kciuki będą w górze!! :-D :-D

Morze jest spoko, ale góry.. Zostawiłam tam serducho już bardzo bardzo dawno. Widoki jakimi można "nakarmić" oczy nie przebiją niczego :-)

Ja za morzem aż tak nie przepadam. Fajnie jest poza sezonem, ale wolę góry, zdecydowanie!! KIedyś myśleliśmy o zamieszkaniu we Wrocławiu. Kraków też mógłby być, ale tam ten smog...

Posok82 lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    lato w tym roku nie rozpieszcza :) chociaż maj, czerwiec był super:) ale to nie jest też czas typowo urlopowy. Ja właśnie w takim sezonie lubię morze. Lipiec, sierpień to jakaś masakra. A Starówka pęka w szwach, tłuuuuuuuuuumy :)

A na urlop w góry, niskie, bo niskie, ale góry :)

Jak my z moim byliśmy to jeszcze ten jarmark dominikański był to masakra jakaś ile tam ludu było łuuu... chodzić się nie dało. Urlopuj się ile wlezie dla zdrówka i dla płodności dobrze robi relaksik ;)

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jak my z moim byliśmy to jeszcze ten jarmark dominikański był to masakra jakaś ile tam ludu było łuuu... chodzić się nie dało. Urlopuj się ile wlezie dla zdrówka i dla płodności dobrze robi relaksik ;)

mieliśmy mojego brata z rodzina w 1dniach jarmarku... bardzo chcieli pójść, ale długo nie wytrzymali. Całe szczęście. Za dużo ludzi, bo to chyba 1 dzień był, za ciepło...

0b52cec6da.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejoooo :)

byłam w szpitalu u przyjacióły... zobaczyć tą malutką...
    jejka.. nie umiałam utrzymać łez na wodzy .. prze piękna mała istotka...

nie wiem co Wam napisac.. jakaś taka z dupy jestem....
    odebrałam dziś wyniki tarczycowe sprzed tygodnia... bo takie mają tu tempo... i tsh 0,18 jeszcze takie ciążowe.. więc nie ma się co sugerować...
    i trafilam na taka babsztylkę co mi powiedziala ze mam se odpocząc od starań kilka miesięcy... :(
    oczywiście nie będę jej słuchała ale taka nie miła była... :(

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 579 580 581 582 583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ