"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
jajko strzelilo, sesesese doktorek kazal czekac cierpliwie i zabronil sie nakrecac, a to jest takie trudne. Szczegolnie ze IUI pierwsze wiec cos nowego w tym cyklu...no nic czekamy na objawy
Nats, Karolina2787, kozamonia, Marteczka93, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:jajko strzelilo, sesesese doktorek kazal czekac cierpliwie i zabronil sie nakrecac, a to jest takie trudne. Szczegolnie ze IUI pierwsze wiec cos nowego w tym cyklu...no nic czekamy na objawy
Lago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
kozamonia wrote:Ja też tak mam od wczoraj
może jakieś efekty uboczne owulacji mamy?
Baaaaardzo bym chciała
LAGO pięknie! Teraz czekamy! Kiedy test?
Swoją drogą ciężko się nakręcać, jak człowiek czeka na takie ważne newsy! Ehhh życie życie...Lago lubi tę wiadomość
-
Lulianna wrote:Baaaaardzo bym chciała
LAGO pięknie! Teraz czekamy! Kiedy test?
Swoją drogą ciężko się nakręcać, jak człowiek czeka na takie ważne newsy! Ehhh życie życie...
za tydzien we wtorek koncze brac luteine wiec mysle ze kolo czwartku zatestuje...a tymczasem len mnie zlapal i czekam do wieczora boooooo M jak milosc sie zaczelo Gadu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:za tydzien we wtorek koncze brac luteine wiec mysle ze kolo czwartku zatestuje...a tymczasem len mnie zlapal i czekam do wieczora boooooo M jak milosc sie zaczelo Gadu
no ja niby w czwartek powinnam @ powitać, ale mam nadzieję, że wredota złamie nogę po drodze! -
nick nieaktualnyHej hej melduje sie i ja
Tak więc pierwsze co chce Wam powiedzieć to to że jesteście szalone haha
A aaaa co do mnie dziś jak zwykle budzik zadzwonił zerwalam się poleciałam do łazienki umylam się poszłam do kuchni wstawiłam wodę na kawę no i co wchodzę do pokoju zapalam światło: Jeb ! Termometr na stole i znów zapomnialam:-/ shit!
No ale myślę sobie mam testy owu zrobię jak wrócę z pracy no i tak też zrobiłam no powinna owulka już być a tu co ?? Bladziocha....
a wczoraj wykorzystalam żel chlup chlup haha szału nima ale no mąż w trakcie mówi do mnie : czuje jakby dno !! Ahaha zabił mnie xD
Ok z mniej śmiesznych rzeczy sprawdzałam dziś szyjke guzek się powiększył i chyba o tym on wczoraj mówił...dzwoniłam do lekarza na 13 mam dopiero wizytę dzwoniłam do mojego lekarza co by mnie nie wcisl gdzieś szybciej ale nie odbiera ... oh ...
Trochę się poschizowalam wujek Google mówi że to może być: torbiel miesniak guz nie złośliwy albo złośliwy natomiast do dolegliwości- czyli żadnych bo żadnych nie mam pasował by torbiel , reszta to mocne miesiączki skrzepy długie cykle bóle podbrzusza bóle w trakcie serduszkowania a i mnie nic takiego nie występuje...
Japierdziu jak nie urok to sraczka
w dodatku mój luby dziś mówił że zamkniemy obecną firmę i otworzymy transport - moja pierwsza myśl?? Kierowcy mają problem z plemniorami:-( narazie mu nic nie mówię dopóki nie będzie bobasa nie ma takiej opcji
-
Jak tam dziewczyny popoludnie minelo? U mnie kolezanka dzisiaj nocuje:D z moim M maja zamiar pic i kolezanka mnie probuje namowic ale ja sie nie daje bo co jak groszek juz jest?
wrocilismy z zakupow i mialam wrazenie ze @ przyszla bo tak sie ze mnie laloze masakra! A tam bialy jak snieg sluz ale teraz sie zrobil jakis gesto wodnisty
mam nadzieje ze to dobrze wrozy
Nats lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Hej Dziewczynki!
Nosz w mordę jeża, jak zaczęłam poniedziałek od niespodziewanej kontroli policji to teraz już dzień po dniu coś. A więc, wczoraj jak sobie jechałam moim autkiem zatrzymała mnie policja do kontroli, dwaj młodzi kolesie, musiałam ich nieźle zagadać, bo na nogach japonki i jeszcze przez tel rozmawiałam/Obyło się bez mandatu, a i japonek nie zauważyli. Pewnie patrzyli mi w oczy
hahaha.
A dzisiaj!!! PADNIECIE!!!! Prawdopodobnie szczur, albo jakiś inny przedstawiciel rodu gryzoni, PRZEGRYZŁ MI KABLE WYSOKIEGO NAPIĘCIA W SAMOCHODZIE!! Szooook!!!
Dobra, teraz Wy:
Nats ale masz super siorkę! Ekstra sprawa z tymi ubrankami! Przynajmniej mniej do kompletowania. Kuźwa powiem po raz setny!! Twój suwak zapierdziela!
LAGOOOOOOO trzymam tak mocno mocno mocno kciuki!! No chyba przejdę przez kompa do Ciebie jak się uda!!! A się uda!!!!Także muszę wymyślić jak to zrobić hihi.
Ona spokojnie, nie nakręcaj się. Może to nic nie groźnego. Dla uspokojenia duszy wybierz się do jakiegokolwiek gina. Tak kontrolnie.
Młoda Trzymam kciuki aby wszystko co się dzieje dobrze wróżyło
Gaduaa a u mnie dzisiaj taka piękna pogoda, że mogłabym Ci oddać troszkę za Twój dobry humor
Malinka ja sobie od czasu do czasu robię hybrydy, tzn. koleżanka mi robi i sobie chwalę. Długo się trzymają, pazurki troszkę podrosną a i paznokcie cały czas wyglądają ładnie i schludnie
Marteczka dobrze, że skończyło się tylko na siniaku. Toż Ty na siebie uważaj! Bo może Mąż robi zamach na Ciebie hehehe
Karola ja mam tyyyle ciuszków od siostry pochowanych głęboko gdzieś, że szok. Niby daje mi tak na bieżąco, bo brzdące rosną, a ona nie chce wydawać obcym, ale mam wrażenie, że robi to coraz rzadziej ze względu na sytuację. Nie chce mnie dołować chyba. A zresztą.. Sama nie wiem kiedy je W KOŃCU wykorzystam..
Gizmek krzaku, trzymaj się tam i nie daj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 19:55
Marteczka93, Gaduaaa, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ona29 poloz termometr gdzies na stoliku przy lozku...ja tak kiedys mialam z lekami na tarczyce, zepelnie zapominalam ich lykac po przebudzeniu. Teraz leza zaraz przy lozku i jak wstaje nawet na siku gdzies kolo 6 to lykam odruchowo. Idz najpierw do lekarza a dopiero do wojka googla, bo wiesz jest takie cos "hmmmmm boli mnie glowa, sprawdze w necie co to moze byc. Po kilku minutach czytania: o kurwa mam raka mozgu, umieram"
Caro dzieki za kciukasy. Mi tez kiedys gryzonie w aucie kable poprzegryzaly, ale ono stalo kilka miesiecy nieuzywane. Mam nadzieje, ze szybko naprawisz szkody
Marteczka93 lubi tę wiadomość