"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago Ja zostawiła samochód o 14:00 pod sklepem! Ruchliwa okolica. Ja nie wiem skąd się tam wziął skubany zwierz. A z powodu brak Małża na miejscu jego obowiązki dotyczące samochodu i innych drobnych spraw naprawczych spadają na innych przedstawicieli płci męskiej w mojej rodzinie, ale! Tatko w pracy, brat w pracy, szwagry w pracy toteż padło na Teścia
Przyjechał i naprawił w 5 min. Kupił przewody i wymienił. Hehe
Z termometrem dobry patent. Ja miałam zawsze pod poduszką dopóki się z nim nie pokłóciłamA i racja co do wujaszka Google! Święta prawda!
Marteczka93, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Witam porannie... wczoraj mnie trochę wcięło... bo siorka ma urodziny.. robiłam dla niej filmik.. zjadł mi większość wczorajszego dnia
Caro cóż za przygoda hahaha ale słyszałam o tym że gryzonie potrafią wlasnie poprzegryzać kable..
Ona wujek google z dużym dystansem... tam na podstawie nic nie znaczących rzeczy masz już prawie raka i umieraszWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 08:37
FabianCyprian
Tymuś
-
Kawa dalej mi smakuje wiec....no.....
Lilith a jakie wysokie mialas i co teraz bierzesz?
Boze dziewczyny juz wrzesien za pasem..tez tak szybko Wam minelo? Przez te ciagle latanie do lekarza, badania krwi, leki, czas leci jak szalony a czlowiek mysli tylko o jednym... -
Lago wrote:Kawa dalej mi smakuje wiec....no.....
Boze dziewczyny juz wrzesien za pasem..tez tak szybko Wam minelo? Przez te ciagle latanie do lekarza, badania krwi, leki, czas leci jak szalony a czlowiek mysli tylko o jednym...FabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:I ja się witam porannie
u mnie dzisiaj lekki spadek temp., jutro termin @, także czeka mnie nowy cykl.
We wrześniu stawiam na totalny luz. Plus zbadanie tsh po pierwszym miesiącu na lekuFabianCyprian
Tymuś
-
Hej wszystkim
Caro Masakra z tym gryzoniem. Aż strach pomyśleć, ze tak takie stwory w biały dzień po uliach chodzą. O tak siostrę mam mega kochana czasami przynajmniej
Karola Ciuszki lada chwila się przydadzą- zobaczysz. Kakaowe oko - szalone jesteście
Lago przciez pisałaś kiedyś, że od dawna wyczekujesz dnia kiedy Ci kawa przestanie smakować. No i masz - stało się
Ja kawę cały czas pije i mi ciągle smakuje, ale ja ogólnie mam mało objawów cionzowych
Zbieram się zaraz na stragan, bo od rana mam smaka na zupę z porapotem zrobię racuchy. Odkąd jestem na L4 to chłop zadowolony, bo ma full obiadki
Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej wszystkim
Caro Masakra z tym gryzoniem. Aż strach pomyśleć, ze tak takie stwory w biały dzień po uliach chodzą. O tak siostrę mam mega kochana czasami przynajmniej
Karola Ciuszki lada chwila się przydadzą- zobaczysz. Kakaowe oko - szalone jesteście
Lago przciez pisałaś kiedyś, że od dawna wyczekujesz dnia kiedy Ci kawa przestanie smakować. No i masz - stało się
Ja kawę cały czas pije i mi ciągle smakuje, ale ja ogólnie mam mało objawów cionzowych
Zbieram się zaraz na stragan, bo od rana mam smaka na zupę z porapotem zrobię racuchy. Odkąd jestem na L4 to chłop zadowolony, bo ma full obiadki
uważaj bo mu się spodoba tak że za nim się obejrzysz a tu drugie w drodze będzieNats, Caro lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:Kawa dalej mi smakuje wiec....no.....
Boze dziewczyny juz wrzesien za pasem..tez tak szybko Wam minelo? Przez te ciagle latanie do lekarza, badania krwi, leki, czas leci jak szalony a czlowiek mysli tylko o jednym...
górna granica praktycznie, coś ok. 4,3, mam euthyrox 25 mg, po którym czuje się zajeb... pełna energii, optymizmu, tylko ta perspektywa cioty wszystko psuje
mnie nie odrzuciło od dymu fajek bardziej niż zwykle, bo że śmierdzą osobie, która nie pali, to żadna nowość
no i wczoraj włączyło mi się ssanie na lody...takze tego... grycan poszedł w ruchWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 10:11
-
Gaduaaa wrote:i na pewno pyszne heheh
uważaj bo mu się spodoba tak że za nim się obejrzysz a tu drugie w drodze będziechyba, że sobie na drutach zrobi.
Lilith Uwielbiam grycany. Lody bakaliowe są najlepszeLILITH.P lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:ja bym już robiła.. uwierz mi ze jesli jesteś w ciąży to jestes... i nie ma różnicy czy zrobisz test dziś czy jutro[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Nasze serduszko Hania