"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:oj to przykro...
12tc to już chyba z zabiegiem co?
u mnie był 7 tydz...a staraliśmy się rok..
niestety... ja zaskoczyłam w 3 miesiącu starań, z czego w pierwszym kiedy liczyłam i zrobiłam testy owulacyjne. Liczę, że teraz też tak będzie, bardzo bym chciała
-
Lulianna wrote:sama poszło. ciąża obumarła ok. 9-10tc
niestety... ja zaskoczyłam w 3 miesiącu starań, z czego w pierwszym kiedy liczyłam i zrobiłam testy owulacyjne. Liczę, że teraz też tak będzie, bardzo bym chciała
a dawno to było?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGadu
Mam testy z allegro , zawsze mi się sprawdzaly od zawsze mam od jednego sprzedawcy , fakt że te mam długo bo nie używałam wogole , w sumie to nic nie sprawdzałam ale data ważności jest do 2017 , to mój pierwszy cykl bez Clo więc może się wypalilam:-(
Młoda testuj testuj to i tak już jutro co ma być to będzie...
Gadu Lili współczuję straty ....życie jest czasem takie niesprawiedliwe ...
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Gadu
Mam testy z allegro , zawsze mi się sprawdzaly od zawsze mam od jednego sprzedawcy , fakt że te mam długo bo nie używałam wogole , w sumie to nic nie sprawdzałam ale data ważności jest do 2017 , to mój pierwszy cykl bez Clo więc może się wypalilam:-(
Młoda testuj testuj to i tak już jutro co ma być to będzie...
Gadu Lili współczuję straty ....życie jest czasem takie niesprawiedliwe ...
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja wlasnie wrocilam do domu
Odwiezlismy z M moja siostre do internatu bo przeciez od jutra juz szkola
a ja zaraz wskakuje pod prysznic i ide lulu bo jutro wazny dzien... Dzien testowania!
alez ja sie stresuje, no spokojna byc nie moge
nie czuje w ogole ze @ ma przyjsc, to juz sukces bo zawsze czulam brzuch i to bardzo mocno na dzien przed @ no ale nie nastawiam sie. Wole byc mile zaskoczona
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyDzień dobry z rana
Młoda jak zatestujesz odrazu pisz - trzymam ogromne kciukasy:-)
Lago ile jeszcze do testowania ???
U mnie dziś tempka tak samo jak wczoraj - muszę chyba termometr kupić bo za chwilę się okaże że zepsuty- też dawno nie używany hehe tak sobie pomyślę no to się zapuscilam w tych badankach -
Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki
jest druga bladziutka kreska ale bardzo dobrze widoczna!!! Jezu jak sie ciesze ze to w koncu sie udalo
Karolina2787, Ona29, Gaduaaa, LILITH.P, annana88, Marteczka93, zapachmalin, kozamonia, Nats, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Młoda Gratulacje!
Ja czekam na owulkę dziś pierwszy teścior zrobię ale pewnie jeszcze za wcześnie. Głowa boli od wczorajnie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, brak coli czy co
Miłego dnia dla Was laski!Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłoda gratulacje !!!!!!!!!!
Pięknie pięknie
Passa przelamana teraz Lago i po kolei my wszystkie
Nats Twoje fluidki działają o jeee:-)
A ja teraz z innej beczki , miałam strasznie zniszczone włosy dekoloryzacja farbowanie itd , były wakacje baseny chlor było jeszcze gorzej plus kompletnie wypłukana czarna farba - do wczoraj
w rosmannie trafiłam na promocję loreala preference jakąś nową shinnig gloss ( z 37 zł na 25zl )
Wieczorem do dzieła , a dziś mam tak gładkie włosy że szok !! Naprawdę polecam tylko ciekawa jestem jak długo kolor się utrzyma bo u mnie miesiąc i farbę trzeba
-
Hej ...
Młoda moje gratulacje !super
Ona ja też po dekoloryzacji jestem.. i mam mocno zniszczone końcówki.. ale póki co to dalej w blondzie zostaję.. odżywki stosuje.. a co siano jest to jest...
test negatywny... ale ja widzę jeszcze cień gdzieś tam... R. nie ale to facet...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Hej ...
Młoda moje gratulacje !super
Ona ja też po dekoloryzacji jestem.. i mam mocno zniszczone końcówki.. ale póki co to dalej w blondzie zostaję.. odżywki stosuje.. a co siano jest to jest...
test negatywny... ale ja widzę jeszcze cień gdzieś tam... R. nie ale to facet...
Haha no ja dekoloryzacja farba wróciłam do domu miałam dosłownie jak jajko rozbite na głowie, mąż się do mnie 3 dni nie odzywał haha pytał tylko jak ona mogła w sensie fryzjera wypuścić mnie z takim czymś na głowie no i wróciłam do czarnego
Zbieram kasę na fryzjera z prawdziwego zdarzenia
A kiedy masz termin spodziewanej @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 08:12
-
Ona29 wrote:Haha no ja dekoloryzacja farba wróciłam do domu miałam dosłownie jak jajko rozbite na głowie, mąż się do mnie 3 dni nie odzywał haha pytał tylko jak ona mogła w sensie fryzjera wypuścić mnie z takim czymś na głowie no i wróciłam do czarnego
Zbieram kasę na fryzjera z prawdziwego zdarzenia
A kiedy masz termin spodziewanej @ ?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Ojej no to może faktycznie bladziocha gdzieś tam jest trzymam kciuki za Twój sokoli wzrok , choć ja uważam jak coś widzisz to widzisz jak nie to nie
A betę robiłaś? Może jeszcze trzyma:-/FabianCyprian
Tymuś
-
hejo babencje
Ona29 u mnie to jeszcze z tydzien czekania wiec spokojnie
Gadu to teraz kilka dni obserwacji i za 2 tygodnie ovu:D
a ja od rana mam sajgon....wiem ze ciagle Wam gadam o tych moich kotach, ale dzis one oszalaly, biegaja, skacza, wieszaja sie na zaslonkach a kitka jeszcze do nich dolaczyla i je lapie. A teraz kociary koza chyba Ty sie znasz co? Jak zaczac uczyc maluchy zalatwiac sie do kuwety? Wczoraj jedna kobitka juz zarezerwowala malca a druga pytala czy bede je uczyla robic do kuwety. Nie mialam takiego zamiaru, bo u mnie na ogrodzie moga sie zalatwiac, ale teraz boje sie, ze jak ich nie naucze to bedzie ciezko znalezc im domy, bo ludzie biora koty do blokow......Gaduaaa, Marteczka93, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:hejo babencje
a ja od rana mam sajgon....wiem ze ciagle Wam gadam o tych moich kotach, ale dzis one oszalaly, biegaja, skacza, wieszaja sie na zaslonkach a kitka jeszcze do nich dolaczyla i je lapie. A teraz kociary koza chyba Ty sie znasz co? Jak zaczac uczyc maluchy zalatwiac sie do kuwety? Wczoraj jedna kobitka juz zarezerwowala malca a druga pytala czy bede je uczyla robic do kuwety. Nie mialam takiego zamiaru, bo u mnie na ogrodzie moga sie zalatwiac, ale teraz boje sie, ze jak ich nie naucze to bedzie ciezko znalezc im domy, bo ludzie biora koty do blokow......
Ja dosyć małego kota uratowałam z blokowisk... karmiłam go kaszką, bo na karmę było za wcześnie. Dwa - trzy razy wstawiłam do kuwety, która stała w przedpokoju. Jest taka opcja małej kuwetki dla kociaków i skubaniec załapałKoniecznie musi to być zwykły żwirek typu Benek lub nawet piasek
byle nie silikonowy
Lago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:hejo babencje
a ja od rana mam sajgon....wiem ze ciagle Wam gadam o tych moich kotach, ale dzis one oszalaly, biegaja, skacza, wieszaja sie na zaslonkach a kitka jeszcze do nich dolaczyla i je lapie. A teraz kociary koza chyba Ty sie znasz co? Jak zaczac uczyc maluchy zalatwiac sie do kuwety? Wczoraj jedna kobitka juz zarezerwowala malca a druga pytala czy bede je uczyla robic do kuwety. Nie mialam takiego zamiaru, bo u mnie na ogrodzie moga sie zalatwiac, ale teraz boje sie, ze jak ich nie naucze to bedzie ciezko znalezc im domy, bo ludzie biora koty do blokow......będziesz miała z 5 kociaków wesoło
no i tak jak pisałaś utrudnienie w postaci ogrodu, ale dasz radę
Wydaje mi się, że koty taki piasek czy żwirek mają w genach, więc pewnie za którymś razem jak je tam wrzucisz to już zaczają o co chodziLago lubi tę wiadomość