X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    A moze to implantacja ? :D dziekuje ;*

Wiesz jak bardzo się tego pragnie, zresztą każda z nas to wie :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff zjechalam na mopie cala chalupe, teraz czas odsapki, serducho mi tak wali, ze az musialam sobie cisnienie zmierzyc. Zastanawiam sie czy to nie od czystka, chociaz kiedys dawno temu tez go pilam. Pozniej przestalam na jakis czas i od 3 dni znow pije (tak 2 litry dziennie), leb do tego mnie nawala od 2 dni. Ale czystek nie powinien wywolywac zadnych skutkow ubocznych. Macie jakies zawirowania poczystkowe?
    Powiem Wam ze ja to nawet boli @ nie potrafie odroznic od kruczenia w jelitach.....a o szyjce to juz wogole moge zapomniec. Dla mnie ona zawsze jest w tym samym miejscu. Serio ja kompletnie nie znam swojego ciala, ale jakos tak nie chce mi sie go poznawac. Ja z tych niecierpliwych, co zreszta moj lekarz tez zauwazyl hyhyhyh

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Wiesz jak bardzo się tego pragnie, zresztą każda z nas to wie :)
    Trzeba byc dobrej mysli :)

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    LILITH wow szok!! ale kiedys tez czytalam, ze ludzie nie zawsze do siebie pasuja pod kontem genetycznym i po zmianie partnerow zachodza w ciaze. Widac cos w tym musi byc....

ej to skocz do sąsiada - sprawdzimy ^_^ haha

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    uffff zjechalam na mopie cala chalupe, teraz czas odsapki, serducho mi tak wali, ze az musialam sobie cisnienie zmierzyc. Zastanawiam sie czy to nie od czystka, chociaz kiedys dawno temu tez go pilam. Pozniej przestalam na jakis czas i od 3 dni znow pije (tak 2 litry dziennie), leb do tego mnie nawala od 2 dni. Ale czystek nie powinien wywolywac zadnych skutkow ubocznych. Macie jakies zawirowania poczystkowe?
    Powiem Wam ze ja to nawet boli @ nie potrafie odroznic od kruczenia w jelitach.....a o szyjce to juz wogole moge zapomniec. Dla mnie ona zawsze jest w tym samym miejscu. Serio ja kompletnie nie znam swojego ciala, ale jakos tak nie chce mi sie go poznawac. Ja z tych niecierpliwych, co zreszta moj lekarz tez zauwazyl hyhyhyh
    możesz 10tką spróbować testować 7dpo ...
    możesz... wiesz ^_^

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ej to skocz do sąsiada - sprawdzimy ^_^ haha

Dwaj sa starzy a trzeci oblesny, chociaz plodny, bo 4 dzieci zmajstrowal hahahahahahha

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    możesz 10tką spróbować testować 7dpo ...
    możesz... wiesz ^_^

MAUPO!!!! mialas nic nie gadac!!! hahahahahha ale to i tak najwczesniej w sobote. Dzis dopiero 5 dpo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 15:08

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    MAUPO!!!! mialas nic nie gadac!!! hahahahahha ale to i tak najwczesniej w sobote. Dzis dopiero 5 dpo
    hahahahahaha
    <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hu hu tak Was podczytuje i zastanawiam się czy nie zamówić sobie testów ciążowych dawno nie testowalam a z drugiej strony wiem ze jak będę miała pod ręką będę robić szybciej ... :-P

No ja juz prawie dzień skończyłam wróciłam z pracy i właśnie ogarnelam obiad plus 2 duże gary gołąbków jeszcze zostało mi tylko sok z marchewki zrobić a mam jej duzzzzoooooo i chyba wolne , wolne bo jeszcze z psem trzeba iść ale liczę na to że jak luby wróci to z nim pójdę...
    Mój pupil ale ja nie lubię z nim wychodzić raz ze zrobił się agresywny a dwa że akurat mnie się nie słucha:-( a to psisko duże i musi być puszczony żeby się wybierał..., jest z nami 4 lata zmartwilam się trochę jak mi mąż powiedział że jak będzie dzidzia to on by z psem nie ryzykowal ( w sensie ze będzie trzeba mu domku szukać) liczę na to że tylko tak mówił bo strasznie z nim jestem związana :-(

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Hu hu tak Was podczytuje i zastanawiam się czy nie zamówić sobie testów ciążowych dawno nie testowalam a z drugiej strony wiem ze jak będę miała pod ręką będę robić szybciej ... :-P

No ja juz prawie dzień skończyłam wróciłam z pracy i właśnie ogarnelam obiad plus 2 duże gary gołąbków jeszcze zostało mi tylko sok z marchewki zrobić a mam jej duzzzzoooooo i chyba wolne , wolne bo jeszcze z psem trzeba iść ale liczę na to że jak luby wróci to z nim pójdę...
    Mój pupil ale ja nie lubię z nim wychodzić raz ze zrobił się agresywny a dwa że akurat mnie się nie słucha:-( a to psisko duże i musi być puszczony żeby się wybierał..., jest z nami 4 lata zmartwilam się trochę jak mi mąż powiedział że jak będzie dzidzia to on by z psem nie ryzykowal ( w sensie ze będzie trzeba mu domku szukać) liczę na to że tylko tak mówił bo strasznie z nim jestem związana :-(
    ja już nie zamawiam, a też zamawiałam i potrafiłam robić 8dpo testem o zwykłej czułości 25 ehehehe a w ostatnim cyklu w którym zaciązyłam nawet nie miałam w domu testu... tak więc... może lepiej nie mieć takie zapasu testów w domu heh

a jakiej rasy masz pieska?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 17:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Gadu no napisze ale nim to zrobię dodam że to nie pierwszy nasz taki pies , i akurat ten to trafiła się taka menda
    american pitbull rednose

No właśnie z tymi testami to ja miałam podobnie może z rok już nie testowalam:-O
    A z drugiej strony mogłabym się trochę powkrecac:- P
    Kurcze tak się zastanawiam czy castangus mógł mi zablokowac owulke??
    To mój pierwszy cykl z nim ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona co do testów ja też allegrowskie miałam i mam do tej pory zostało mi 6 bo dziś zatestowałam i nic oczywiście jak na razie ale to za wcześnie jeszcze. Jak zużyję je to już więcej nie kupuję bo tak jak Gadi pisze jak ma być to będzie i tak poza tym jeśli mierzysz tempkę to widać po niej że owu była bądź będzie :) co do pieska to groźny zwierz ale piękny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 17:43

Ona29 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Kurde Gadu no napisze ale nim to zrobię dodam że to nie pierwszy nasz taki pies , i akurat ten to trafiła się taka menda
    american pitbull rednose

No właśnie z tymi testami to ja miałam podobnie może z rok już nie testowalam:-O
    A z drugiej strony mogłabym się trochę powkrecac:- P
    Kurcze tak się zastanawiam czy castangus mógł mi zablokowac owulke??
    To mój pierwszy cykl z nim ...
    fajne pieski ;) ale osobiście bym takiego nie wybrała hehe ja mam labradorkę czarną.. i kundelkę małą ruda ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ona co do testów ja też allegrowskie miałam i mam do tej pory zostało mi 6 bo dziś zatestowałam i nic oczywiście jak na razie ale to za wcześnie jeszcze. Jak zużyję je to już więcej nie kupuję bo tak jak Gadi pisze jak ma być to będzie i tak poza tym jeśli mierzysz tempkę to widać po niej że owu była bądź będzie :) co do pieska to groźny zwierz ale piękny :)
    Kochana tak wiem ale niewiem cholera czy termometr sprawny drugi dzień pokazuje ta sama temperaturę, zrobiłam dziś test owu i pusto ... zdaje się że będzie bez owulki no to nowość dla mnie bo ilekroć byłam na kontroli usg to zawsze trafilam na jajo więc byłam pewna ze owu jest ...
    Druga sprawa po clo chyba muszę odczekać 6 miechów nim zacznę brać znowu
    Co do psa no napewno to nie york co do urody to dla jednych piękny dla innych groźny brzydki , ja go mam od małego więc ja tam w nim nic strasznego nie widzę poza spamerami jak się rozpedzi i leci na mnie to jakbym go nie znała to zawał bankowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pro po piesków dziś czytałam taki artykuł i aż się popłakałam ;-( ja nie wiem dlaczego na owulkę jestem taka płaczliwa ale zauważyłam że taka się wtedy właśnie staję wzruszam się szybko ;) a to o piesku bohaterze: http://www.ofeminin.pl/o-tym-sie-mowi/pies-uratowal-8-miesieczna-dziewczynke-z-pozaru-s1954198.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 18:25

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie nie wyobrażam oddać psa z powodu dziecka... Są behawioryści, jest tyle pomocy... z psem trzeba pracować i wszystko można osiągnąć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona co do owulki to może po prostu nie trafiłaś w pik i testy nie wyszły a owulacja była ja też raz tak miałam :) a zazwyczaj to na który dzień cyklu Ci przypada owu?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. ;)

Choć mnie nie ma to jestem, więc jakby ktoś-coś to piszcie. ;)
    Trzymajcie się ciepło! U mnie wszystko po staremu. Mam nadzieję, że u Was dobrze albo lepiej. Miłego wieczorku, pozdrawiam Was! <3

Gaduaaa, Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Malinko kiedy zagościsz na dłużej? Bo tylko tak przemykasz :/

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisz jakaś tu panuje... Wszystkie się wzięły za serduszkowanie? :D

‹‹ 602 603 604 605 606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ