"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
uffff zjechalam na mopie cala chalupe, teraz czas odsapki, serducho mi tak wali, ze az musialam sobie cisnienie zmierzyc. Zastanawiam sie czy to nie od czystka, chociaz kiedys dawno temu tez go pilam. Pozniej przestalam na jakis czas i od 3 dni znow pije (tak 2 litry dziennie), leb do tego mnie nawala od 2 dni. Ale czystek nie powinien wywolywac zadnych skutkow ubocznych. Macie jakies zawirowania poczystkowe?
Powiem Wam ze ja to nawet boli @ nie potrafie odroznic od kruczenia w jelitach.....a o szyjce to juz wogole moge zapomniec. Dla mnie ona zawsze jest w tym samym miejscu. Serio ja kompletnie nie znam swojego ciala, ale jakos tak nie chce mi sie go poznawac. Ja z tych niecierpliwych, co zreszta moj lekarz tez zauwazyl hyhyhyh -
Lago wrote:LILITH wow szok!! ale kiedys tez czytalam, ze ludzie nie zawsze do siebie pasuja pod kontem genetycznym i po zmianie partnerow zachodza w ciaze. Widac cos w tym musi byc....
ej to skocz do sąsiada - sprawdzimyhaha
FabianCyprian
Tymuś
-
Lago wrote:uffff zjechalam na mopie cala chalupe, teraz czas odsapki, serducho mi tak wali, ze az musialam sobie cisnienie zmierzyc. Zastanawiam sie czy to nie od czystka, chociaz kiedys dawno temu tez go pilam. Pozniej przestalam na jakis czas i od 3 dni znow pije (tak 2 litry dziennie), leb do tego mnie nawala od 2 dni. Ale czystek nie powinien wywolywac zadnych skutkow ubocznych. Macie jakies zawirowania poczystkowe?
Powiem Wam ze ja to nawet boli @ nie potrafie odroznic od kruczenia w jelitach.....a o szyjce to juz wogole moge zapomniec. Dla mnie ona zawsze jest w tym samym miejscu. Serio ja kompletnie nie znam swojego ciala, ale jakos tak nie chce mi sie go poznawac. Ja z tych niecierpliwych, co zreszta moj lekarz tez zauwazyl hyhyhyh
możesz... wieszFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHu hu tak Was podczytuje i zastanawiam się czy nie zamówić sobie testów ciążowych dawno nie testowalam a z drugiej strony wiem ze jak będę miała pod ręką będę robić szybciej ...
No ja juz prawie dzień skończyłam wróciłam z pracy i właśnie ogarnelam obiad plus 2 duże gary gołąbków jeszcze zostało mi tylko sok z marchewki zrobić a mam jej duzzzzoooooo i chyba wolne , wolne bo jeszcze z psem trzeba iść ale liczę na to że jak luby wróci to z nim pójdę...
Mój pupil ale ja nie lubię z nim wychodzić raz ze zrobił się agresywny a dwa że akurat mnie się nie słucha:-( a to psisko duże i musi być puszczony żeby się wybierał..., jest z nami 4 lata zmartwilam się trochę jak mi mąż powiedział że jak będzie dzidzia to on by z psem nie ryzykowal ( w sensie ze będzie trzeba mu domku szukać) liczę na to że tylko tak mówił bo strasznie z nim jestem związana -
Ona29 wrote:Hu hu tak Was podczytuje i zastanawiam się czy nie zamówić sobie testów ciążowych dawno nie testowalam a z drugiej strony wiem ze jak będę miała pod ręką będę robić szybciej ...
No ja juz prawie dzień skończyłam wróciłam z pracy i właśnie ogarnelam obiad plus 2 duże gary gołąbków jeszcze zostało mi tylko sok z marchewki zrobić a mam jej duzzzzoooooo i chyba wolne , wolne bo jeszcze z psem trzeba iść ale liczę na to że jak luby wróci to z nim pójdę...
Mój pupil ale ja nie lubię z nim wychodzić raz ze zrobił się agresywny a dwa że akurat mnie się nie słucha:-( a to psisko duże i musi być puszczony żeby się wybierał..., jest z nami 4 lata zmartwilam się trochę jak mi mąż powiedział że jak będzie dzidzia to on by z psem nie ryzykowal ( w sensie ze będzie trzeba mu domku szukać) liczę na to że tylko tak mówił bo strasznie z nim jestem związana
a jakiej rasy masz pieska?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 17:24
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKurde Gadu no napisze ale nim to zrobię dodam że to nie pierwszy nasz taki pies , i akurat ten to trafiła się taka menda
american pitbull rednose
No właśnie z tymi testami to ja miałam podobnie może z rok już nie testowalam:-O
A z drugiej strony mogłabym się trochę powkrecac:- P
Kurcze tak się zastanawiam czy castangus mógł mi zablokowac owulke??
To mój pierwszy cykl z nim ... -
nick nieaktualnyOna co do testów ja też allegrowskie miałam i mam do tej pory zostało mi 6 bo dziś zatestowałam i nic oczywiście jak na razie ale to za wcześnie jeszcze. Jak zużyję je to już więcej nie kupuję bo tak jak Gadi pisze jak ma być to będzie i tak poza tym jeśli mierzysz tempkę to widać po niej że owu była bądź będzie
co do pieska to groźny zwierz ale piękny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 17:43
Ona29 lubi tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Kurde Gadu no napisze ale nim to zrobię dodam że to nie pierwszy nasz taki pies , i akurat ten to trafiła się taka menda
american pitbull rednose
No właśnie z tymi testami to ja miałam podobnie może z rok już nie testowalam:-O
A z drugiej strony mogłabym się trochę powkrecac:- P
Kurcze tak się zastanawiam czy castangus mógł mi zablokowac owulke??
To mój pierwszy cykl z nim ...ale osobiście bym takiego nie wybrała hehe ja mam labradorkę czarną.. i kundelkę małą ruda
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ona co do testów ja też allegrowskie miałam i mam do tej pory zostało mi 6 bo dziś zatestowałam i nic oczywiście jak na razie ale to za wcześnie jeszcze. Jak zużyję je to już więcej nie kupuję bo tak jak Gadi pisze jak ma być to będzie i tak poza tym jeśli mierzysz tempkę to widać po niej że owu była bądź będzie
co do pieska to groźny zwierz ale piękny
Druga sprawa po clo chyba muszę odczekać 6 miechów nim zacznę brać znowu
Co do psa no napewno to nie york co do urody to dla jednych piękny dla innych groźny brzydki , ja go mam od małego więc ja tam w nim nic strasznego nie widzę poza spamerami jak się rozpedzi i leci na mnie to jakbym go nie znała to zawał bankowy -
nick nieaktualnyA pro po piesków dziś czytałam taki artykuł i aż się popłakałam ;-( ja nie wiem dlaczego na owulkę jestem taka płaczliwa ale zauważyłam że taka się wtedy właśnie staję wzruszam się szybko
a to o piesku bohaterze: http://www.ofeminin.pl/o-tym-sie-mowi/pies-uratowal-8-miesieczna-dziewczynke-z-pozaru-s1954198.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 18:25
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim.
Choć mnie nie ma to jestem, więc jakby ktoś-coś to piszcie.
Trzymajcie się ciepło! U mnie wszystko po staremu. Mam nadzieję, że u Was dobrze albo lepiej. Miłego wieczorku, pozdrawiam Was!Gaduaaa, Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny