"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lulianna wrote:Ja zabieram się za nowy katalog IKEA
właśnie przyszedł - szukam co ładnego można znaleźć
na pewno lozeczka fajne sa i wyposazenie do pokoju dziecka
Kurna mi nie przyslali katalogu, ale obczailam u sasiadow na klamce. Starzy sa wiec pewnie nawet nie wiedza co to IKEA i chcialam im skroic w drodze powrotnej ze spaceru, ale juz nie byloDziadek pewnie na opal zawinal, hahahahahha
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:na pewno lozeczka fajne sa i wyposazenie do pokoju dziecka
Kurna mi nie przyslali katalogu, ale obczailam u sasiadow na klamce. Starzy sa wiec pewnie nawet nie wiedza co to IKEA i chcialam im skroic w drodze powrotnej ze spaceru, ale juz nie byloDziadek pewnie na opal zawinal, hahahahahha
a łóżeczka to inne mi się podobają, ale ceny ich nie podobają mi się
Bellamy, stokke czy sebra... muszę w lotto wygrać i będę miała piękne wnętrzaGaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:zostalo 2 chlopakow i jedna dziewczynka. Ja okaze sie, ze zostajemu w PL to spokojnie Ci kotka przetrzymam, ale jak nam 2 IUI nie wyjdzie to wyjezdzamy w pazdzierniku a wtedy klapa
No to czekamy na wynik testu.Choć ja wiem, że pyknie
A pokażesz mi kto jest kim?Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lulianna wrote:a łóżeczka to inne mi się podobają, ale ceny ich nie podobają mi się
Bellamy, stokke czy sebra... muszę w lotto wygrać i będę miała piękne wnętrza
hehehehe kochana jak ja bym chciala kupic wyprawke jaka mi sie podoba to pare tysi by pyklo. Tak szczerze to jak widze w IKEA mebelki dla 5-6 latkow to dziwie sie ze ludziom kasy nie szkoda. Przeciez meble mozna kupic normalne a stworzyc atmosfere dziecieca przez dodatki...no ale ja zawsze praktycznie do zycia podchodzezapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No to czekamy na wynik testu.
Choć ja wiem, że pyknie
A pokażesz mi kto jest kim?
-
Karolina2787 wrote:Kurczę a Posok to chyba nas zostawiła na dobre i na fioletową się przeniosła bo też jej już długo nie widziałam
ale Posok to chyba sie urlopuje, a Tissais szkoda
Kurna nawet Bridged Jones jest w ciazy!!!!!!! widzialyscie zajawke 3 czesci?zapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:hehehehe kochana jak ja bym chciala kupic wyprawke jaka mi sie podoba to pare tysi by pyklo. Tak szczerze to jak widze w IKEA mebelki dla 5-6 latkow to dziwie sie ze ludziom kasy nie szkoda. Przeciez meble mozna kupic normalne a stworzyc atmosfere dziecieca przez dodatki...no ale ja zawsze praktycznie do zycia podchodze[/QUOT
ja lubię minimalizm i w IKEA uwielbiam fotele do czytania i szukam inspiracjiLago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:noooo a moge jutro? bo one teraz szaleja i ich nie okielznam. Jutro i tak mialam im robic pojedynczo zdjecia, bez tych co juz zarezerwowane sa
jasne, jak ogarniesz "hołotę" to poproszę. Ja mam już swój typ ale nie wiem czy masz go jeszczeLago lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:jasne, jak ogarniesz "hołotę" to poproszę. Ja mam już swój typ ale nie wiem czy masz go jeszcze
nie mam bialego i czarnego.
Kurna ale bym na tance jakies poszla, ale nie ze do klubu, tylko na takie wiecie...dla starszych hhahhahahahhah. W tym pieprzonym Toruniu to same umca umca dla studentow...Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:nie mam bialego i czarnego.
Kurna ale bym na tance jakies poszla, ale nie ze do klubu, tylko na takie wiecie...dla starszych hhahhahahahhah. W tym pieprzonym Toruniu to same umca umca dla studentow...
Teraz to Ty szaleć i tak nie możesz bo jajko by wypadłoale szczerze to ja bym się pobawiła właśnie tak samo jak piszesz
Lago lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Teraz to Ty szaleć i tak nie możesz bo jajko by wypadło
ale szczerze to ja bym się pobawiła właśnie tak samo jak piszesz
no jakos nikt nie wpadnie zeby stworzyc lokal dla doroslych. U mnie w miescie w wakacje byly potancowki pod golym niebem na Rynku staromiejskim. Mama mowila, ze w zyciu nie widziala zeby ludzie sie tak bawili i nie zaden didzej sridzej tylko normalnie orkiestra grala stare i nowe przeboje.Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:no jakos nikt nie wpadnie zeby stworzyc lokal dla doroslych. U mnie w miescie w wakacje byly potancowki pod golym niebem na Rynku staromiejskim. Mama mowila, ze w zyciu nie widziala zeby ludzie sie tak bawili i nie zaden didzej sridzej tylko normalnie orkiestra grala stare i nowe przeboje.
No dokładnie. Kurczę super takie zabawy są ja z moim P. bardzo lubimy właśnie tego typu disco trzaskiu nas w Ol jest jedna taka restauracja co robią w tygodniu właśnie takie imprezki ale nam oczywiście nigdy nie pasuje bo praca
a w sobotę nie wiadomo jak to jest byłoby trza zobaczyć raz. Kolorowa się nazywa
Lago lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ja bym chciała tego co ma tak na oczach czarne. Tzn takie jakby przez pół oka białe a pół czarne.
Albo tego z czarnym ogonkiem i samym koniuszkiem białym.
ten ciapak z bialym koniuszkiem jeszcze jest, a temu drugiemu to musze obczaic te slepka, ale boje sie ze to wlasnie ten caly bialyJa juz e 3 razy ryczalam ze musze je oddac...pieprzenieta jestem
-
zapachmalin wrote:haha. To są te dwa podobne
Jutro Ci powiem dokładnie
Ale spoko, przesłodkie są. To zostaw sobie któregoś
Dobra Mamcia Lago!
kurna na Gesslerowej utknelam...a zebys wiedziala, ze super mamciaja je miziam i tule jakby dzieciaczkami byly
.