X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Ja zabieram się za nowy katalog IKEA :D właśnie przyszedł - szukam co ładnego można znaleźć ;)

na pewno lozeczka fajne sa i wyposazenie do pokoju dziecka :D
    Kurna mi nie przyslali katalogu, ale obczailam u sasiadow na klamce. Starzy sa wiec pewnie nawet nie wiedza co to IKEA i chcialam im skroic w drodze powrotnej ze spaceru, ale juz nie bylo :( Dziadek pewnie na opal zawinal, hahahahahha

zapachmalin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago na pewno online jest :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    na pewno lozeczka fajne sa i wyposazenie do pokoju dziecka :D
    Kurna mi nie przyslali katalogu, ale obczailam u sasiadow na klamce. Starzy sa wiec pewnie nawet nie wiedza co to IKEA i chcialam im skroic w drodze powrotnej ze spaceru, ale juz nie bylo :( Dziadek pewnie na opal zawinal, hahahahahha

a łóżeczka to inne mi się podobają, ale ceny ich nie podobają mi się :D

Bellamy, stokke czy sebra... muszę w lotto wygrać i będę miała piękne wnętrza :D

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    zostalo 2 chlopakow i jedna dziewczynka. Ja okaze sie, ze zostajemu w PL to spokojnie Ci kotka przetrzymam, ale jak nam 2 IUI nie wyjdzie to wyjezdzamy w pazdzierniku a wtedy klapa :(

No to czekamy na wynik testu. :) Choć ja wiem, że pyknie <3

A pokażesz mi kto jest kim? :)

Lago lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widziałam, że usunęła właśnie...

A Laguś wgl na robieniu dzieci to ja się znam tyle co nic. Szczęście nowicjusza po prostu- jak w kasynie :D

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę a Posok to chyba nas zostawiła na dobre i na fioletową się przeniosła bo też jej już długo nie widziałam :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    a łóżeczka to inne mi się podobają, ale ceny ich nie podobają mi się :D

Bellamy, stokke czy sebra... muszę w lotto wygrać i będę miała piękne wnętrza :D

hehehehe kochana jak ja bym chciala kupic wyprawke jaka mi sie podoba to pare tysi by pyklo. Tak szczerze to jak widze w IKEA mebelki dla 5-6 latkow to dziwie sie ze ludziom kasy nie szkoda. Przeciez meble mozna kupic normalne a stworzyc atmosfere dziecieca przez dodatki...no ale ja zawsze praktycznie do zycia podchodze

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No to czekamy na wynik testu. :) Choć ja wiem, że pyknie <3

A pokażesz mi kto jest kim? :)
    noooo a moge jutro? bo one teraz szaleja i ich nie okielznam. Jutro i tak mialam im robic pojedynczo zdjecia, bez tych co juz zarezerwowane sa

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurczę a Posok to chyba nas zostawiła na dobre i na fioletową się przeniosła bo też jej już długo nie widziałam :/

ale Posok to chyba sie urlopuje, a Tissais szkoda :(

Kurna nawet Bridged Jones jest w ciazy!!!!!!! widzialyscie zajawke 3 czesci?

zapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hehehehe kochana jak ja bym chciala kupic wyprawke jaka mi sie podoba to pare tysi by pyklo. Tak szczerze to jak widze w IKEA mebelki dla 5-6 latkow to dziwie sie ze ludziom kasy nie szkoda. Przeciez meble mozna kupic normalne a stworzyc atmosfere dziecieca przez dodatki...no ale ja zawsze praktycznie do zycia podchodze[/QUOT

ja lubię minimalizm i w IKEA uwielbiam fotele do czytania i szukam inspiracji :)

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale Posok to chyba sie urlopuje, a Tissais szkoda :(

Kurna nawet Bridged Jones jest w ciazy!!!!!!! widzialyscie zajawke 3 czesci?

A no chyba że urlopik :) a tej Jones to ja tylko raz oglądałam 1

Lago lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    noooo a moge jutro? bo one teraz szaleja i ich nie okielznam. Jutro i tak mialam im robic pojedynczo zdjecia, bez tych co juz zarezerwowane sa

jasne, jak ogarniesz "hołotę" to poproszę. Ja mam już swój typ ale nie wiem czy masz go jeszcze :D

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    jasne, jak ogarniesz "hołotę" to poproszę. Ja mam już swój typ ale nie wiem czy masz go jeszcze :D

nie mam bialego i czarnego.
    Kurna ale bym na tance jakies poszla, ale nie ze do klubu, tylko na takie wiecie...dla starszych hhahhahahahhah. W tym pieprzonym Toruniu to same umca umca dla studentow...

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    nie mam bialego i czarnego.
    Kurna ale bym na tance jakies poszla, ale nie ze do klubu, tylko na takie wiecie...dla starszych hhahhahahahhah. W tym pieprzonym Toruniu to same umca umca dla studentow...

Teraz to Ty szaleć i tak nie możesz bo jajko by wypadło :P ale szczerze to ja bym się pobawiła właśnie tak samo jak piszesz :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Teraz to Ty szaleć i tak nie możesz bo jajko by wypadło :P ale szczerze to ja bym się pobawiła właśnie tak samo jak piszesz :)

no jakos nikt nie wpadnie zeby stworzyc lokal dla doroslych. U mnie w miescie w wakacje byly potancowki pod golym niebem na Rynku staromiejskim. Mama mowila, ze w zyciu nie widziala zeby ludzie sie tak bawili i nie zaden didzej sridzej tylko normalnie orkiestra grala stare i nowe przeboje.

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała tego co ma tak na oczach czarne. Tzn takie jakby przez pół oka białe a pół czarne. :D Albo tego z czarnym ogonkiem i samym koniuszkiem białym. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no jakos nikt nie wpadnie zeby stworzyc lokal dla doroslych. U mnie w miescie w wakacje byly potancowki pod golym niebem na Rynku staromiejskim. Mama mowila, ze w zyciu nie widziala zeby ludzie sie tak bawili i nie zaden didzej sridzej tylko normalnie orkiestra grala stare i nowe przeboje.

No dokładnie. Kurczę super takie zabawy są ja z moim P. bardzo lubimy właśnie tego typu disco trzaski :D u nas w Ol jest jedna taka restauracja co robią w tygodniu właśnie takie imprezki ale nam oczywiście nigdy nie pasuje bo praca :/ a w sobotę nie wiadomo jak to jest byłoby trza zobaczyć raz. Kolorowa się nazywa :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja bym chciała tego co ma tak na oczach czarne. Tzn takie jakby przez pół oka białe a pół czarne. :D Albo tego z czarnym ogonkiem i samym koniuszkiem białym. :D

ten ciapak z bialym koniuszkiem jeszcze jest, a temu drugiemu to musze obczaic te slepka, ale boje sie ze to wlasnie ten caly bialy :( Ja juz e 3 razy ryczalam ze musze je oddac...pieprzenieta jestem

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha. To są te dwa podobne :D Jutro Ci powiem dokładnie :P Ale spoko, przesłodkie są. To zostaw sobie któregoś :) <3 Dobra Mamcia Lago! <3

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    haha. To są te dwa podobne :D Jutro Ci powiem dokładnie :P Ale spoko, przesłodkie są. To zostaw sobie któregoś :) <3 Dobra Mamcia Lago! <3

kurna na Gesslerowej utknelam...a zebys wiedziala, ze super mamcia :D ja je miziam i tule jakby dzieciaczkami byly :P.

‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ