X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja znów z rana

Liliana tak wiem tyle że mój pies od małego ma zespół kennelowy, i ten zespół przerodził się w agresję czyli tak jak jest niepewny atakuje jak się czegoś boi atakuje potrafi machać ogonem a za minutę żeby pokazywać.... mimo to ja mu ufam bo w naszym kierunku nigdy nie przejawil żadnej agresji ...

Co do owu niewiem Karolina chyba Ty pytałaś no pierwszy test był pykniety jakoś 11dc czy 10 dc i byla bladziocha a ja mam właśnie tak zazwyczaj około 11- 13 dc owu
    Pozatym ten cykl to chyba przekreśle bo raz ze z tym owu wielka niewiadoma a dwa że taki nawał pracy ze nie serduszkujemy- wczoraj po 20 padlam i wstałam niedawno...

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczorajszy test sie nie mylil:) po prostu byl tak zlozony ze ta kreska testowa byla tak daleko :)

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Dziewczyny wczorajszy test sie nie mylil:) po prostu byl tak zlozony ze ta kreska testowa byla tak daleko :)

A to potwierdzony dziś ponownie??
    Nawet by mi nie przeszlo przez myśl że z testem coś nie tak

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej cześć dziewoje ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gadua!

Miałam wczoraj pisać labradory są piękne i mądre:-)
    Mam tu u siebie na osiedlu piękna gold Suczke skubana przemadra

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo lasencje :D

Co tam jak tam?

Ona może nie te godziny testowania. O której zazwyczaj testujesz? Bo ja koło południa ale czasem powtarzałam jak krecha była słaba.

Młoda to że jak? Że nie ma dzidzi? Powtórzyłaś test dziś?

Hej Gadułka jak tam dzionek u Ciebie? :)

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Co tam jak tam?

Ona może nie te godziny testowania. O której zazwyczaj testujesz? Bo ja koło południa ale czasem powtarzałam jak krecha była słaba.

Jest dzidzi :) i nawet dzisiaj coemniejsza i grubsza kreska wyszla :) wedlug obliczen jestem w 4 tygodniu i 5 dniu czyli ze 5tydzien? Bo moj M sie ze mna kloci ze to 4 tydzien ze 5 bedzie za tydzien :/ a miesiaczke ostatnia mialam 31 lipca wiec juz nie wiem nic.. I kiedy najlepiej pojsc do gina ?

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina , widziałam że młoda jest też na innym wątku i tam wkleila foto testu kreska kontrolna była dalej dalej od testowej ale wynik pozytywny i pewnie dziewczyny kazaly powtórzyć bo możliwe że z testem coś nie tak ale powtórzyła i wynik pozytywny

Hmm no robiłam zawsze o tej samej h około 13 wczoraj pyklam o 13 i o 18 i cienia nawet nie widac

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    A to potwierdzony dziś ponownie??
    Nawet by mi nie przeszlo przez myśl że z testem coś nie tak
    Tak dzisiaj potwierdzilam dla pewnosci i sa II kreseczki i testowa nawet ciemniejsza jak wczoraj i grubsza :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to dobrze Młoda bo już myślałam że znów coś nie tak :) to gratki jeszcze raz podwójne :D

Ona może spróbuj teraz testować o wcześniejszych porach. Bo to różnie bywa z tymi testami właśnie. U mnie z tego co wiem bo od lutego tutaj jestem i prowadzę wykresy to aż 3 cykle miałam według testów bez owu bo nie pokazały nic ale według tempek owu była więc to jest trochę popierdzielone moim zdaniem nie ma się co przejmować ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda szczerze to ja wiedziałam że pozytywny !! I jeszcze raz gratki:-)

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Młoda szczerze to ja wiedziałam że pozytywny !! I jeszcze raz gratki:-)
    Wiem ze wiedzialas, bylas chyba pierwsza osoba ktora to mowila :D ale dla pewnosci postanowilam powtorzyc :D nawet moj M jeszcze wczoraj nie chcial wierzyc i mowi ze nawet jesli jest pozytywny to musialam dzisiaj powtorzyc dla niego :D a jak zobaczyl dwie kreseczki to widzialam jakie mial iskierki w oczach :D jeszcze jak sie zegnal ze mna i z moim brzuchem jak szedl do pracy :D to bylo takie slodkie!:D

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A no to dobrze Młoda bo już myślałam że znów coś nie tak :) to gratki jeszcze raz podwójne :D

Ona może spróbuj teraz testować o wcześniejszych porach. Bo to różnie bywa z tymi testami właśnie. U mnie z tego co wiem bo od lutego tutaj jestem i prowadzę wykresy to aż 3 cykle miałam według testów bez owu bo nie pokazały nic ale według tempek owu była więc to jest trochę popierdzielone moim zdaniem nie ma się co przejmować ;)

Uhh no mam możliwość albo o 4 rano albo najwcześniej o 13 lub później:-/
    Tempkę zaczęłam mierzyć z testów zrezygnuje

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Co tam jak tam?

a wstałam z bólem głowy... więc dzień zaczął się dupowato i pewnie taki będzie cały... wrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona no to gorzej w takim razie. Temperaturę jak będziesz mierzyć to spoko też owu się pojawi :-) ja też więcej nie będę kupować testów.

Gadi no to nie zazdroszczę bo ostatnio ja miałam z tym problem współczuję kawę walnij to może mniej będzie bolało ;-)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ona no to gorzej w takim razie. Temperaturę jak będziesz mierzyć to spoko też owu się pojawi :-) ja też więcej nie będę kupować testów.

Gadi no to nie zazdroszczę bo ostatnio ja miałam z tym problem współczuję kawę walnij to może mniej będzie bolało ;-)
    no właśnie mnie ostatnio po kawie trzęsie.. kuźwa nie wiem czy to nie wina tarczycy :/

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no właśnie mnie ostatnio po kawie trzęsie.. kuźwa nie wiem czy to nie wina tarczycy :/

może przerzuć się na INnkę?? :)

witam się piątkowo :) i już urlopowo :D

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi a jak z pogodą dziś u Ciebie? Bo u mnie zaczęło padać właśnie ją o mogę mieć od pogody tak

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadua, widziałam że pisałaś coś o Tissai. Co z nią? Bo widziałam, że zniknęła mi z przyjaciółek

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    może przerzuć się na INnkę?? :)

witam się piątkowo :) i już urlopowo :D
    wybieracie się gdzieś na urlop?

no własnie Inka to nie to samo.. ja lubię sypaną kawę z rana

‹‹ 605 606 607 608 609 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ