"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI ja znów z rana
Liliana tak wiem tyle że mój pies od małego ma zespół kennelowy, i ten zespół przerodził się w agresję czyli tak jak jest niepewny atakuje jak się czegoś boi atakuje potrafi machać ogonem a za minutę żeby pokazywać.... mimo to ja mu ufam bo w naszym kierunku nigdy nie przejawil żadnej agresji ...
Co do owu niewiem Karolina chyba Ty pytałaś no pierwszy test był pykniety jakoś 11dc czy 10 dc i byla bladziocha a ja mam właśnie tak zazwyczaj około 11- 13 dc owu
Pozatym ten cykl to chyba przekreśle bo raz ze z tym owu wielka niewiadoma a dwa że taki nawał pracy ze nie serduszkujemy- wczoraj po 20 padlam i wstałam niedawno... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo lasencje
Co tam jak tam?
Ona może nie te godziny testowania. O której zazwyczaj testujesz? Bo ja koło południa ale czasem powtarzałam jak krecha była słaba.
Młoda to że jak? Że nie ma dzidzi? Powtórzyłaś test dziś?
Hej Gadułka jak tam dzionek u Ciebie? -
Karolina2787 wrote:Hejo lasencje
Co tam jak tam?
Ona może nie te godziny testowania. O której zazwyczaj testujesz? Bo ja koło południa ale czasem powtarzałam jak krecha była słaba.
Hej Gadułka jak tam dzionek u Ciebie?i nawet dzisiaj coemniejsza i grubsza kreska wyszla
wedlug obliczen jestem w 4 tygodniu i 5 dniu czyli ze 5tydzien? Bo moj M sie ze mna kloci ze to 4 tydzien ze 5 bedzie za tydzien
a miesiaczke ostatnia mialam 31 lipca wiec juz nie wiem nic.. I kiedy najlepiej pojsc do gina ?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyKarolina , widziałam że młoda jest też na innym wątku i tam wkleila foto testu kreska kontrolna była dalej dalej od testowej ale wynik pozytywny i pewnie dziewczyny kazaly powtórzyć bo możliwe że z testem coś nie tak ale powtórzyła i wynik pozytywny
Hmm no robiłam zawsze o tej samej h około 13 wczoraj pyklam o 13 i o 18 i cienia nawet nie widac -
Ona29 wrote:A to potwierdzony dziś ponownie??
Nawet by mi nie przeszlo przez myśl że z testem coś nie takKarolina2787 lubi tę wiadomość
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyA no to dobrze Młoda bo już myślałam że znów coś nie tak
to gratki jeszcze raz podwójne
Ona może spróbuj teraz testować o wcześniejszych porach. Bo to różnie bywa z tymi testami właśnie. U mnie z tego co wiem bo od lutego tutaj jestem i prowadzę wykresy to aż 3 cykle miałam według testów bez owu bo nie pokazały nic ale według tempek owu była więc to jest trochę popierdzielone moim zdaniem nie ma się co przejmowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:33
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Młoda szczerze to ja wiedziałam że pozytywny !! I jeszcze raz gratki:-)
ale dla pewnosci postanowilam powtorzyc
nawet moj M jeszcze wczoraj nie chcial wierzyc i mowi ze nawet jesli jest pozytywny to musialam dzisiaj powtorzyc dla niego
a jak zobaczyl dwie kreseczki to widzialam jakie mial iskierki w oczach
jeszcze jak sie zegnal ze mna i z moim brzuchem jak szedl do pracy
to bylo takie slodkie!
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:A no to dobrze Młoda bo już myślałam że znów coś nie tak
to gratki jeszcze raz podwójne
Ona może spróbuj teraz testować o wcześniejszych porach. Bo to różnie bywa z tymi testami właśnie. U mnie z tego co wiem bo od lutego tutaj jestem i prowadzę wykresy to aż 3 cykle miałam według testów bez owu bo nie pokazały nic ale według tempek owu była więc to jest trochę popierdzielone moim zdaniem nie ma się co przejmować
Uhh no mam możliwość albo o 4 rano albo najwcześniej o 13 lub później:-/
Tempkę zaczęłam mierzyć z testów zrezygnuje -
Karolina2787 wrote:Hejo lasencje
Co tam jak tam?
Hej Gadułka jak tam dzionek u Ciebie?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ona no to gorzej w takim razie. Temperaturę jak będziesz mierzyć to spoko też owu się pojawi
ja też więcej nie będę kupować testów.
Gadi no to nie zazdroszczę bo ostatnio ja miałam z tym problem współczuję kawę walnij to może mniej będzie bolałoFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny