X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadeszła @

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a co to się stało? Wkurzył Cię ktoś, coś?

Lilith no cholerna @ wredna grrr.... :/

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

no cholerna, ale te 2 dni złudzeń fajne były :D

w tym cyklu nic nie mierzę ;)

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    no cholerna, ale te 2 dni złudzeń fajne były :D

w tym cyklu nic nie mierzę ;)

Czasem odsapnięcie od tych wszystkich metod pomaga :) znaczy się podobno bo mi każdy to powtarza :P

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

Wiesz jak to jest jak się pracuje z klientami. Potrafią być tacy chamscy, że to przechodzi ludzkie pojęcie. A jak mam taki drugi dzień z rzędu to już mnie to przerasta.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Czasem odsapnięcie od tych wszystkich metod pomaga :) znaczy się podobno bo mi każdy to powtarza :P

ja w swoim bliskim gronie nie mam żadnych maniaczek termometrów :D

sex na luzie, i co? 6 cykli i ciąża :D inni dłużej, ale...

tylko co zrobić, jak mierzenie tak uzależnia?? :D :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mam motto na cykle do końca roku :)

b

0b52cec6da.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago jak się czujesz yhm yhm ;) :P

A gdzie reszta? Co taka cisza?

no wlasnie czuje sie zwyczajnie i to mnie wkurwia :( Wolalabym miec mdlosci, nie spac po nocach i narzekac na kregoslup, serio wszystko zniose ale niech ta niepewnosci juz sie skonczy. Generalnie to faze urojen i pozytywnego myslenia mam juz za soba, teraz zaczynam wyolbrzymiac problemy, ale juz tak mam :P

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema :)

Mnie rano obudził ból jak na @, myślałam, że leci ze mnie jak z kranu, lecę do łazienki a tam nic... Cały czas mam wrażenie, że leci ze mnie i mokro mi ;)

poza tym zmusiłam chłopa na porządki generalne :D oczywiście nastąpiła obraza majestatu i wqrw, to mu wutrzepałam przed nosem psie posłania :D Od razu pojechał na odkurzaczu przez całe mieszkanie :D :D :D

Lago, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia domyślam się grrrr... mnie potrafi wkurzyć za długie czekanie w kolejce w tesco a co już mówić gdybym pracowała z ludźmi :D haha chyba by nikt nie przychodził do mnie bo bym warczała jak doberman :D ja to nerwus jestem... a poker face raczej mi nie wychodzi ;) jak trza to gryzę także współczuję kochana ale już piątuś :) no mam nadzieję że jutro masz wolne chociaż co?

Lilith cholera no to musi coś w tym jednak być jak myślisz? Mi każdy tylko gada żebym przestała tak o tym myśleć no ale weź i przestań. Bo tak jak mówisz to już uzależnienie jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no wlasnie czuje sie zwyczajnie i to mnie wkurwia :( Wolalabym miec mdlosci, nie spac po nocach i narzekac na kregoslup, serio wszystko zniose ale niech ta niepewnosci juz sie skonczy. Generalnie to faze urojen i pozytywnego myslenia mam juz za soba, teraz zaczynam wyolbrzymiac problemy, ale juz tak mam :P

Lago ja myślę że z Ciebie za twarda sztuka żeby mieć mdłości i inne dolegliwości dlatego też nie ma takowych :) a grochu na pewno jest! Tylko jeszcze się mości co by mu wygodnie było przez te 9 miesięcy. Co najwyżej faze na żarcie będziesz miała niedługo :D haha

Lago lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Monia domyślam się grrrr... mnie potrafi wkurzyć za długie czekanie w kolejce w tesco a co już mówić gdybym pracowała z ludźmi :D haha chyba by nikt nie przychodził do mnie bo bym warczała jak doberman :D ja to nerwus jestem... a poker face raczej mi nie wychodzi ;) jak trza to gryzę także współczuję kochana ale już piątuś :) no mam nadzieję że jutro masz wolne chociaż co?

Lilith cholera no to musi coś w tym jednak być jak myślisz? Mi każdy tylko gada żebym przestała tak o tym myśleć no ale weź i przestań. Bo tak jak mówisz to już uzależnienie jest :)
    Tak jest! Jutro i w niedzielę wolne! <3 <3

Powiem Ci tak, że już w pewnym momencie nie możesz o tym nie myśleć, bo się po prostu nie da. Moim zdaniem to może działać, ale jak ktoś się stara tak max do roku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 14:29

Karolina2787 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna a na kiedy @? Kiedy sikasz na testa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Tak jest! Jutro i w niedzielę wolne! <3 <3

No to kochana nerwy w konserwy i dajesz radę! Bo kim jesteś? :D haha Piątek weekendu początek także głęboki wdech i do przodu chwila moment i wolne :)

kozamonia lubi tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lulianna a na kiedy @? Kiedy sikasz na testa?

powinna być środa albo czwartek - ale ja jej nie zapraszam, nie jest mile widziana...

jak w czwartek nie będzie to zatestuje :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago ja myślę że z Ciebie za twarda sztuka żeby mieć mdłości i inne dolegliwości dlatego też nie ma takowych :) a grochu na pewno jest! Tylko jeszcze się mości co by mu wygodnie było przez te 9 miesięcy. Co najwyżej faze na żarcie będziesz miała niedługo :D haha
    hahahahhaah zazdroszcze optymizmu Karola :D Moze cos w tym jest, bo w sumie mnie malo co obrzydza i wogole to mdlosci nie mam nigdy a jesc wrecz koacham :D
    Ja tam w ten luz nie do konca wierze, bo jak ktos pragnie dziecka to nie ma opcji zeby o tym nie myslal, a to ze komus tam sie udalo, bo np zajal sie budowa domu czy tam praca to po prostu fart. Mi lekarka mowila, ze jej siostra wlasnie tak zaszla. No ale to, ze laska przestala gadac o dziecku to wcale nie znaczy ze przestala o nim myslec. Dla mnie wrzucenie na luz to w pewnym sensie pogodzenie sie z brakiem dziecka a pozniej ciaza z zaskoczenia. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi. Poza tym jak komus rok sie nie udaje to i LWD nie pomoze....tak mysle ja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 14:42

Karolina2787, kozamonia lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam... mam dziś chyba kiepski dzień...
    krów nie było Lago
    ale dziś jechałam do pracy gdzie byłam dwa piątki temu 12 sierpnia... gdzie się wszytsko zaczęło.. i tak cholernie mi smutno jak pomyślałam sobie że ostatni raz tędy jechałam w dwu paku... nie wiem czy o tym nie da się nie myśleć.. i kiedy to minie.. ale jest ciągle ciężko..

Lilith eh.. cholera.... nic więcej nie umiem powiedzieć...

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh tam dziewczyny najlepszym przykładem jest nasza Młoda:-)
    Przecie ona nakrecona tak że aż poczuła ciaze !!! :-)
    Zdaje się że nie ma reguły mówią luz a i tak pewnie myślą:-)
    Ja luzowalam może z dwa lata nie myślałam i nie płakałam nad @ nic kompletnie nawet w sumie nie patrzalam kiedy będzie jak brzuch lupal tampon do torebki i tyle zero złości i nic to nie dało:-(
    Teraz się nakrecam powoli zresztą brzuch mnie dziś boli jak na @ wczoraj cycki siedziały i oooo dziś mokro w majtach i biało... dziwne to wszystko:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago ja się z Tobą zgadzam w 100% bo ile tu jest lasek co zaszły w ciąże w dwudziestym którymś tam cyklu starań i co nie myślały niby o tym czy dały na luz? szczerze to nie wierzę a jednak prowadziły wykres i wgl no i się udało poza tym nie da rady tak tego wyrzucić z głowy tak jak piszesz bo to że się o tym nie gada to nie znaczy że nie ma się tego w głowie. Także nie ma co się tu słuchać innych. Jednym udaje się wcześniej a innym później i co zrobić. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć że się uda :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:

Powiem Ci tak, że już w pewnym momencie nie możesz o tym nie myśleć, bo się po prostu nie da.

Olej ich! To po prostu niezadowolone z zycia, zakompleksione buraki! Ja tez musialam sobie to przetlumaczyc bo bym zwariowala. Wogole ostatnio z mezem rozmawialam i doszlismy do wniosku, ze pobyt w Polsce nas zupelnie zakwasil i zrobil z nas takich dziadow zrzedliwych. A to wlasnie przez polska mentalnosc i prace z klientami

kozamonia lubi tę wiadomość

‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ