X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    wróciłam... mam dziś chyba kiepski dzień...
    krów nie było Lago
    ale dziś jechałam do pracy gdzie byłam dwa piątki temu 12 sierpnia... gdzie się wszytsko zaczęło.. i tak cholernie mi smutno jak pomyślałam sobie że ostatni raz tędy jechałam w dwu paku... nie wiem czy o tym nie da się nie myśleć.. i kiedy to minie.. ale jest ciągle ciężko..

Lilith eh.. cholera.... nic więcej nie umiem powiedzieć...

za krowy polubilam...za reszte nie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi mogę się tylko domyślać jak Ci jest ciężko :( bardzo to przykre ale nie zadręczaj się bo teraz musisz mieć pozytywne nastawienie. Minął już ten czas smutków za dużo tego było dla Ciebie teraz musi być tylko lepiej. Postaraj się wyciszyć, weź głęboki wdech i pomyśl że ten lepszy czas właśnie nadchodzi <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gadi mogę się tylko domyślać jak Ci jest ciężko :( bardzo to przykre ale nie zadręczaj się bo teraz musisz mieć pozytywne nastawienie. Minął już ten czas smutków za dużo tego było dla Ciebie teraz musi być tylko lepiej. Postaraj się wyciszyć, weź głęboki wdech i pomyśl że ten lepszy czas właśnie nadchodzi <3
    mmoże jakby @ przyszedł i się płodne zaczęły i owulacja była ale póki co muszę czkeać i czekać... i potem będę się bała i tak jak zajdę że znowu poronie...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem kochana wiem że jest ciężko i trudno pozbierać myśli ale wierzę że wszystko się ułoży, poprawi, zmieni na lepsze i już tylko będzie radośnie musisz trochę poczekać a obawy zawsze będą, każda z nas je ma lub będzie miała tego się nie zmieni, możemy jedynie próbować uciszyć ten wewnętrzny głos w środku ale i tak pozostanie obawa i strach. Musisz wierzyć w siebie, wierzyć w lepsze jutro.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago święte słowa!
    Dużo ludzi w Polsce jest takich, że by tylko kłody pod nogi ci kładli. A potem z radością obserwowali jak ci nie wychodzi.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam na urlop!

trzymajcie się ciepło, <3, groszków!

Gadi, tulę Cię mocno!

Gaduaaa, kozamonia, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Lago święte słowa!
    Dużo ludzi w Polsce jest takich, że by tylko kłody pod nogi ci kładli. A potem z radością obserwowali jak ci nie wychodzi.
    a Ty byś widziała za granicą jak polak polakowi wilkiem....
    masakra

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    uciekam na urlop!

trzymajcie się ciepło, <3, groszków!

Gadi, tulę Cię mocno!
    baw się dobrze !

• Lago Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Lago święte słowa!

ja klody to jeszcze jakos przezwycieze, ale wkurw totalny mnie bierze na traktowanie ludzi w stylu "Ty to gowno jestes bo siedzisz na kasie, w okienku za barem czy obslugujesz przy stoliku, ja to jestem Pan, bo klient jestem!" .... Faktycznie u nas ludzie sie nie szanuja i to nie wazne czy sasiedzi czy korpo czy lekarze.... gdzie czytalam jak dziewczyna (pielegniarka) wyjechala to UK do pracy. Pomijajac aspekty warunkow opisywala roznice w relacjach przelozony, pacjent-pracownik. Polska to dno

• Lago Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz wracajac do naszych spraw, jajnik kluje co jakis czas dosc ostro. No maly Grinku wgryzaj sie :D sesesesesese

kozamonia, Gaduaaa, Karolina2787, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a teraz wracajac do naszych spraw, jajnik kluje co jakis czas dosc ostro. No maly Grinku wgryzaj sie :D sesesesesese
    niech się wgryza, na zdrowie mu! Ja za to mam mokro jakbym non stop podniecona chodziła, albo jakby mi ciekło... Brzuch delikatnie czuję, ale nie tak mocno jak rano.

Gadu - jak ja Cię rozumiem <3

Lago, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialyscie zobaczyc jak mi chate demoluja??? To prosze....

Tak se wisze na zaslonkach babci..... (nie wiem czemu bokiem wyszlo)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97d5e498e2ca.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 17:30

Karolina2787, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Chcialyscie zobaczyc jak mi chate demoluja??? To prosze....

Tak se wisze na zaslonkach babci..... (nie wiem czemu bokiem wyszlo)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97d5e498e2ca.jpg
    o rany !!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezłe wariaty te Twoje kociaki Lago :D ładnie przystrojone zasłonki hihi

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego nie mam kotów :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za kotami nie przepadam..
    wole psy ;) kocham psy <3

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja za kotami nie przepadam..
    wole psy ;) kocham psy <3

Ja dokładne tak samo :) mimo iż u rodziców mam dwa koty :P ale i jamniczka a u siebie mam chomisia :D

• Caro Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

No u mnie po zawodach. Wtedy, tego 13dc prawdopodobnie była owulka. Dziwne, bardzo dziwne, ale tego dnia test wskazał dwie w miarę równe kreski, kolejnego dnia trochę bledszą, ale nie znacznie, a dzisiaj już totalny bladzioch. Nosz w mordę jeża.. Zaplanowałam to trochę inaczej. :-/ Nie zdarzyła mi się jeszcze owu 13 dc. Szoook. A Małża w tym dniu brak. Sama nie wiem czy w ogóle jest sens brania w tym cyklu Dupka. Bo po jaką cholerę..

Gaduaaa Kochana, trzymaj się, powiem Ci że mi takie małe smuteczki i złe dni ciągły się przez jakiś czas po TYM cyklu.. Wiecie, że ja nawet mam test? Właściwie nie wiem po co go trzymam. Ale jakoś źle się czuję z myślą, że mam go od tak wyrzucić, głupie co nie? Hehe. Nawet kreska nie wyblakła..

Lago te Twoje kociaki to mają niezły high life ;-) Szaleństwo totalne. No wchodzą Ci na głowę hehe. Trzymam kciuki żeby tam mały Grin wgryzał się z pomyślnością <3

Lilith udanego urlopu :-D a ta Małpiszońska Żmija niech spada na drzewo :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 21:09

Lago lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

No u mnie po zawodach. Wtedy, tego 13dc prawdopodobnie była owulka. Dziwne, bardzo dziwne, ale tego dnia test wskazał dwie w miarę równe kreski, kolejnego dnia trochę bledszą, ale nie znacznie, a dzisiaj już totalny bladzioch. Nosz w mordę jeża.. Zaplanowałam to trochę inaczej. :-/ Nie zdarzyła mi się jeszcze owu 13 dc. Szoook. A Małża w tym dniu brak. Sama nie wiem czy w ogóle jest sens brania w tym cyklu Dupka. Bo po jaką cholerę..

Gaduaaa Kochana, trzymaj się, powiem Ci że mi takie małe smuteczki i złe dni ciągły się przez jakiś czas po TYM cyklu.. Wiecie, że ja nawet mam test? Właściwie nie wiem po co go trzymam. Ale jakoś źle się czuję z myślą, że mam go od tak wyrzucić, głupie co nie? Hehe. Nawet kreska nie wyblakła..

Lago te Twoje kociaki to mają niezły high life ;-) Szaleństwo totalne. No wchodzą Ci na głowę hehe. Trzymam kciuki żeby tam mały Grin wgryzał się z pomyślnością <3

Lilith udanego urlopu :-D a ta Małpiszońska Żmija niech spada na drzewo :-/
    15 min temu na fb z Malina pisałam że się nie odzywasz ;) wywołałam cie chyba w myślach :)

Ja mam w Polsce moje 2 testy.. Też ich nie wrzucę :( Caro na monitoringu byłaś? Że wiesz kiedy dokładnie owu byla?

zapachmalin, Caro lubią tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    15 min temu na fb z Malina pisałam że się nie odzywasz ;) wywołałam cie chyba w myślach :)

Ja mam w Polsce moje 2 testy.. Też ich nie wrzucę :( Caro na monitoringu byłaś? Że wiesz kiedy dokładnie owu byla?

Heh, no widzisz telepatia :-)
    Eh na monitoringu nie byłam, no ale ból owulacyjny i w ogóle ogólnie to czułam w tym 13dc. Także sama nie wiem. Poserduchuje na zapas. Co ma być to będzie, chyba najlepsze nastawienie.

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
‹‹ 608 609 610 611 612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ