"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:wybieracie się gdzieś na urlop?
no własnie Inka to nie to samo.. ja lubię sypaną kawę z rana
ja zaparzam sobie Kujawiankęwiadomo, że nie jest to samo, ale wierz mi, mózg da się oszukać. I wytwarza się w zastępstwie podobny rytuał, a to o chodzi
Dzisiaj jedziemy do swojego domku do B., a jutro mega rano do Szklarskiej Poręby -
Karolina2787 wrote:Gadi a jak z pogodą dziś u Ciebie? Bo u mnie zaczęło padać właśnie ją o mogę mieć od pogody takFabian
Cyprian
Tymuś
-
Młoda19 wrote:Jest dzidzi
i nawet dzisiaj coemniejsza i grubsza kreska wyszla
wedlug obliczen jestem w 4 tygodniu i 5 dniu czyli ze 5tydzien? Bo moj M sie ze mna kloci ze to 4 tydzien ze 5 bedzie za tydzien
a miesiaczke ostatnia mialam 31 lipca wiec juz nie wiem nic.. I kiedy najlepiej pojsc do gina ?
Wiedziałam!!!!!! super! -
LILITH.P wrote:ja zaparzam sobie Kujawiankę
wiadomo, że nie jest to samo, ale wierz mi, mózg da się oszukać. I wytwarza się w zastępstwie podobny rytuał, a to o chodzi
Dzisiaj jedziemy do swojego domku do B., a jutro mega rano do Szklarskiej PorębyFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Lago wrote:No popatrz!!! jak mnie to karzesz sikac tydzien wczesniej a innym dajesz luz i pozwalasz czekac po terminie @
ja właśnie sikałam 10dpo jakoś popo... i negatyw
dlatego mam mieszane uczucia, czy sikać teraz, czy poczekać do rana i wynik będzie bardziej wiarygodnyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 10:06
-
LILITH.P wrote:ja właśnie sikałam 10dpo jakoś popo... i negatyw
dlatego mam mieszane uczucia, czy sikać teraz, czy poczekać do rana i wynik będzie bardziej wiarygodny
jak @ Ci sie spoznia to mozesz sikac juz teraz, bo 10dpo to za wczesnie moim zdaniem, no chyba ze wiesz dokladnie ktorego dnia byla ovu. Ja tego nigdy nie wiem, nawet jak mam monitoring to ovu nastepuje w 3 dniowym pzredziale, wiec nigdy nei znam dokladnego dnia. -
Lago wrote:jak @ Ci sie spoznia to mozesz sikac juz teraz, bo 10dpo to za wczesnie moim zdaniem, no chyba ze wiesz dokladnie ktorego dnia byla ovu. Ja tego nigdy nie wiem, nawet jak mam monitoring to ovu nastepuje w 3 dniowym pzredziale, wiec nigdy nei znam dokladnego dnia.
siknęłam, negatywny
także czekam na @
może przybędzie jak ma w zwyczaju, po teście -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Elo ziomalki
hehe
Lilith przykro mia już się cieszyłam że następna zaciążyła i będziemy po kolei no cóż tak jak piszesz nowy cykl nowe nadzieje i możliwości
Lago jak się czujesz yhm yhm
A gdzie reszta? Co taka cisza?
Ewentualnie myślę tylko czy się nie przebranżowić.