X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Cisz jakaś tu panuje... Wszystkie się wzięły za serduszkowanie? :D

Zgadłaś :P jeśli o mnie chodzi to po właśnie jestem ;) hihi

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Zgadłaś :P jeśli o mnie chodzi to po właśnie jestem ;) hihi
    ja to mam nosa do Was ;) :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    ja to mam nosa do Was ;) :D

W końcu owulka za rogiem trza płodzić potomka :D

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co racja to racja :) róbcie, róbcie - ktoś na nasze emerytury musi pracować :D :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dziś już wystarczy teraz trzeba się posilić ;) A gdzie reszta babeczek? Pokazywać się laski hejo

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie jestem.. Ale nic u mnie ciekawego.. Zaraz na wspólnej hah

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to oglądaj Gadi ja też spadam jakiś film znaleźć miłego wieczorku wszystkim :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jestem, ale nie mam o czym pisać to nie piszę. Nie znam się na tym wszystkim więc tylko czytam. :) czwartki są do dupy bo nie ma nic w tv. :/ :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Cisz jakaś tu panuje... Wszystkie się wzięły za serduszkowanie? :D
    ja nie! boje sie zeby nie poturbowac dziedzica :P szukam jakiegos filmu do ogladania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:24

zapachmalin, Lulianna lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja nie! boje sie zeby nie poturbowac sziedzica :P szukam jakiegos filmu do ogladania

lubię, że filmu szukasz a nie że się boisz :D choć fakt, musisz mieć Go na uwadze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:23

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej wszystkim. ;)

Choć mnie nie ma to jestem, więc jakby ktoś-coś to piszcie. ;)
    Trzymajcie się ciepło! U mnie wszystko po staremu. Mam nadzieję, że u Was dobrze albo lepiej. Miłego wieczorku, pozdrawiam Was! <3

spiesz sie malinka bo juz 2 kociaki zarezerwowane. Jeden byl caly bialy i wlaznie wylazl spod szafki w kuchni. Teraz jest szary.....ja znimi oszaleje, hahahahahha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:23

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Karola jestem, ale nie mam o czym pisać to nie piszę. Nie znam się na tym wszystkim więc tylko czytam. :) czwartki są do dupy bo nie ma nic w tv. :/ :P

Malinko na czym się nie znasz bo nie rozumiem? Co do tv to masz rację już przejrzałam cały program i nic nie znalazłam co za nudy ech...

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    spiesz sie malinka bo juz 2 kociaki zarezerwowane. Jeden byl caly bialy i wlaznie wylazl spod szafki w kuchni. Teraz jest szary.....ja znimi oszaleje, hahahahahha

No ja bym chciała zarezerwować. Ale po pierwsze poproszę info co to są :P Po drugie fotki tych dostępnych. Po trzecie będziemy w pl dopiero na wszystkich świętych :) Nie wiem czy tyle poczekasz ;)

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zabieram się za nowy katalog IKEA :D właśnie przyszedł - szukam co ładnego można znaleźć ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

na robieniu dzieci to Ty sie znasz lepiej niz np ja wiec mi tu nie pitol :P

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Malinko na czym się nie znasz bo nie rozumiem? Co do tv to masz rację już przejrzałam cały program i nic nie znalazłam co za nudy ech...

Na testach, lekach, badaniach. Na castangusie, piku lh itd. :D Więc nie piszę bo i o czym. :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Ja zabieram się za nowy katalog IKEA :D właśnie przyszedł - szukam co ładnego można znaleźć ;)
    Lubieeee!!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Na testach, lekach, badaniach. Na castangusie, piku lh itd. :D Więc nie piszę bo i o czym. :D
    Ale fisiujesz :P

Lago, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No ja bym chciała zarezerwować. Ale po pierwsze poproszę info co to są :P Po drugie fotki tych dostępnych. Po trzecie będziemy w pl dopiero na wszystkich świętych :) Nie wiem czy tyle poczekasz ;)

zostalo 2 chlopakow i jedna dziewczynka. Ja okaze sie, ze zostajemu w PL to spokojnie Ci kotka przetrzymam, ale jak nam 2 IUI nie wyjdzie to wyjezdzamy w pazdzierniku a wtedy klapa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Aaaa :D bo ja dumam na czym Ty się możesz nie znać :P No coś Ty wiesz zapewne więcej ode mnie także nie gadaj że nie masz tu co się udzielać bo kurcze wtrąć się czasem i będzie o czym gadać a nie ;)

A tak już poza tematem to wiedziałyście że Tissaia usunęła konto?

‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ