X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Cisz jakaś tu panuje... Wszystkie się wzięły za serduszkowanie? :D

Zgadłaś :P jeśli o mnie chodzi to po właśnie jestem ;) hihi

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Zgadłaś :P jeśli o mnie chodzi to po właśnie jestem ;) hihi
    ja to mam nosa do Was ;) :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    ja to mam nosa do Was ;) :D

W końcu owulka za rogiem trza płodzić potomka :D

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co racja to racja :) róbcie, róbcie - ktoś na nasze emerytury musi pracować :D :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dziś już wystarczy teraz trzeba się posilić ;) A gdzie reszta babeczek? Pokazywać się laski hejo

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie jestem.. Ale nic u mnie ciekawego.. Zaraz na wspólnej hah

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to oglądaj Gadi ja też spadam jakiś film znaleźć miłego wieczorku wszystkim :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jestem, ale nie mam o czym pisać to nie piszę. Nie znam się na tym wszystkim więc tylko czytam. :) czwartki są do dupy bo nie ma nic w tv. :/ :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Cisz jakaś tu panuje... Wszystkie się wzięły za serduszkowanie? :D
    ja nie! boje sie zeby nie poturbowac dziedzica :P szukam jakiegos filmu do ogladania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:24

zapachmalin, Lulianna lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja nie! boje sie zeby nie poturbowac sziedzica :P szukam jakiegos filmu do ogladania

lubię, że filmu szukasz a nie że się boisz :D choć fakt, musisz mieć Go na uwadze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:23

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej wszystkim. ;)

Choć mnie nie ma to jestem, więc jakby ktoś-coś to piszcie. ;)
    Trzymajcie się ciepło! U mnie wszystko po staremu. Mam nadzieję, że u Was dobrze albo lepiej. Miłego wieczorku, pozdrawiam Was! <3

spiesz sie malinka bo juz 2 kociaki zarezerwowane. Jeden byl caly bialy i wlaznie wylazl spod szafki w kuchni. Teraz jest szary.....ja znimi oszaleje, hahahahahha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:23

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Karola jestem, ale nie mam o czym pisać to nie piszę. Nie znam się na tym wszystkim więc tylko czytam. :) czwartki są do dupy bo nie ma nic w tv. :/ :P

Malinko na czym się nie znasz bo nie rozumiem? Co do tv to masz rację już przejrzałam cały program i nic nie znalazłam co za nudy ech...

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    spiesz sie malinka bo juz 2 kociaki zarezerwowane. Jeden byl caly bialy i wlaznie wylazl spod szafki w kuchni. Teraz jest szary.....ja znimi oszaleje, hahahahahha

No ja bym chciała zarezerwować. Ale po pierwsze poproszę info co to są :P Po drugie fotki tych dostępnych. Po trzecie będziemy w pl dopiero na wszystkich świętych :) Nie wiem czy tyle poczekasz ;)

• Lulianna Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zabieram się za nowy katalog IKEA :D właśnie przyszedł - szukam co ładnego można znaleźć ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

na robieniu dzieci to Ty sie znasz lepiej niz np ja wiec mi tu nie pitol :P

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Malinko na czym się nie znasz bo nie rozumiem? Co do tv to masz rację już przejrzałam cały program i nic nie znalazłam co za nudy ech...

Na testach, lekach, badaniach. Na castangusie, piku lh itd. :D Więc nie piszę bo i o czym. :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulianna wrote:
    Ja zabieram się za nowy katalog IKEA :D właśnie przyszedł - szukam co ładnego można znaleźć ;)
    Lubieeee!!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Na testach, lekach, badaniach. Na castangusie, piku lh itd. :D Więc nie piszę bo i o czym. :D
    Ale fisiujesz :P

Lago, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No ja bym chciała zarezerwować. Ale po pierwsze poproszę info co to są :P Po drugie fotki tych dostępnych. Po trzecie będziemy w pl dopiero na wszystkich świętych :) Nie wiem czy tyle poczekasz ;)

zostalo 2 chlopakow i jedna dziewczynka. Ja okaze sie, ze zostajemu w PL to spokojnie Ci kotka przetrzymam, ale jak nam 2 IUI nie wyjdzie to wyjezdzamy w pazdzierniku a wtedy klapa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Aaaa :D bo ja dumam na czym Ty się możesz nie znać :P No coś Ty wiesz zapewne więcej ode mnie także nie gadaj że nie masz tu co się udzielać bo kurcze wtrąć się czasem i będzie o czym gadać a nie ;)

A tak już poza tematem to wiedziałyście że Tissaia usunęła konto?

‹‹ 603 604 605 606 607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ