"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lulianna wrote:Cisz jakaś tu panuje... Wszystkie się wzięły za serduszkowanie?
szukam jakiegos filmu do ogladania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:24
zapachmalin, Lulianna lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:ja nie! boje sie zeby nie poturbowac sziedzica
szukam jakiegos filmu do ogladania
lubię, że filmu szukasz a nie że się boiszchoć fakt, musisz mieć Go na uwadze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:23
Lago lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Hej wszystkim.
Choć mnie nie ma to jestem, więc jakby ktoś-coś to piszcie.
Trzymajcie się ciepło! U mnie wszystko po staremu. Mam nadzieję, że u Was dobrze albo lepiej. Miłego wieczorku, pozdrawiam Was!
spiesz sie malinka bo juz 2 kociaki zarezerwowane. Jeden byl caly bialy i wlaznie wylazl spod szafki w kuchni. Teraz jest szary.....ja znimi oszaleje, hahahahahha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 20:23
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Karola jestem, ale nie mam o czym pisać to nie piszę. Nie znam się na tym wszystkim więc tylko czytam.
czwartki są do dupy bo nie ma nic w tv.
Malinko na czym się nie znasz bo nie rozumiem? Co do tv to masz rację już przejrzałam cały program i nic nie znalazłam co za nudy ech... -
Lago wrote:spiesz sie malinka bo juz 2 kociaki zarezerwowane. Jeden byl caly bialy i wlaznie wylazl spod szafki w kuchni. Teraz jest szary.....ja znimi oszaleje, hahahahahha
No ja bym chciała zarezerwować. Ale po pierwsze poproszę info co to sąPo drugie fotki tych dostępnych. Po trzecie będziemy w pl dopiero na wszystkich świętych
Nie wiem czy tyle poczekasz
-
zapachmalin wrote:Karola jestem, ale nie mam o czym pisać to nie piszę. Nie znam się na tym wszystkim więc tylko czytam.
czwartki są do dupy bo nie ma nic w tv.
na robieniu dzieci to Ty sie znasz lepiej niz np ja wiec mi tu nie pitolKarolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No ja bym chciała zarezerwować. Ale po pierwsze poproszę info co to są
Po drugie fotki tych dostępnych. Po trzecie będziemy w pl dopiero na wszystkich świętych
Nie wiem czy tyle poczekasz
zostalo 2 chlopakow i jedna dziewczynka. Ja okaze sie, ze zostajemu w PL to spokojnie Ci kotka przetrzymam, ale jak nam 2 IUI nie wyjdzie to wyjezdzamy w pazdzierniku a wtedy klapa -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Na testach, lekach, badaniach. Na castangusie, piku lh itd.
Więc nie piszę bo i o czym.
Aaaabo ja dumam na czym Ty się możesz nie znać
No coś Ty wiesz zapewne więcej ode mnie także nie gadaj że nie masz tu co się udzielać bo kurcze wtrąć się czasem i będzie o czym gadać a nie
A tak już poza tematem to wiedziałyście że Tissaia usunęła konto?