X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio z moim wspominałam jaka to była spina jak byliśmy przed ślubem i @ się spóźniała :D
    Jakby człowiek wiedział wcześniej, że tu takie problemy to by sobie nerwów oszczędził.

Posok82, Caro lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Karolina, a przypomnij mi czy twój mąż miał robione wszystkie badania?

Robił badanie nasienia i na taką marną spuściznę co zapodał to wyniki miał ok ;) powtórkę planujemy na grudnia dopiero. Niedawno brał antybiotyki i teraz chce trochę się po odżywiać lepiej może coś pomoże.

• Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Monia ja tak samo :/ w pracy tylko mogę poczuć się jak matka chociaż chwilowo. Poza tym pełno sąsiadek łazi tu z wózkami i dziećmi. Ja tylko sobie myślę co jest do cholery ze mną nie tak?

Dobra laski wiem że smęcę i się użalać zaczynam nad sobą sorka więc już stawiam się do pionu (ale czasami człowiek musi inaczej się udusi :P także wybaczcie )

A z czym Ty smęcisz? Daj spokój. Po to ten watek jest.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    ej baby, głowy do góry bo jakoś smutkiem strasznym zalatuje, piękne słońce, piękne niebo i huk roboty :D a to że małpy przyszły no cóż toż to małpy one zawsze wpadają niezapowiedziane trza je zawsze przepędzać...

Posok tyle że my dzielne kobity i staramy się jak co miesiąc ''kijami'' tą szmatę przepędzić :P a ona jak bumerang do nas wraca wredna i nam psuje humory ech...

Posok82 lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Posok tyle że my dzielne kobity i staramy się jak co miesiąc ''kijami'' tą szmatę przepędzić :P a ona jak bumerang do nas wraca wredna i nam psuje humory ech...
    szmatę powiadasz to takiego określenia jeszcze nie znałam na @ :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A z czym Ty smęcisz? Daj spokój. Po to ten watek jest.

No tak ale wiem że nie lubicie jak się tak stęka z resztą ja samej siebie nie lubię wtedy jak tak marudzę tylko ;) chociaż gadka z Wami dużo mi pomaga <3 na serio dzięki Wam laseczki

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Robił badanie nasienia i na taką marną spuściznę co zapodał to wyniki miał ok ;) powtórkę planujemy na grudnia dopiero. Niedawno brał antybiotyki i teraz chce trochę się po odżywiać lepiej może coś pomoże.
    A lekarza już zmieniłaś? Bo ostatnio coś o tym myślałaś.
    Może świeże podejście do sprawy wam pomoże :)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    szmatę powiadasz to takiego określenia jeszcze nie znałam na @ :)

No bo to najgorsze co może sie pojawić tutaj czyli wszystkie najgorsze nazwy pasują do niej jak ulał szmata , suka czy wredna @ i wiadomo o co chodzi :)

kozamonia, Gizmo, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie mam Cie w psiapsiółkach :P wiec nici z priva

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Monia nie mam Cie w psiapsiółkach :P wiec nici z priva
    Już załatwione! pisz! :D

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    A lekarza już zmieniłaś? Bo ostatnio coś o tym myślałaś.
    Może świeże podejście do sprawy wam pomoże :)

Co do lekarza to mam w planach dokończyć moje badania niedługo i pójść jeszcze do swojej giny z nimi i z wynikami mojego P. bo sobie pomyślałam skoro ona mi je zaleciła to niech teraz mi powie co jest nie tak i da coś na to jeśli coś nie tak się okaże. Jeśli jednak będzie miała w dupie tzn. że jeśli nie zrobi nic a tylko każe mi pić dalej inofolic to mam ją gdzieś i wtedy udam się do innego lekarza.

kozamonia lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Już załatwione! pisz! :D
    Dziękować Ci bardzo :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Co do lekarza to mam w planach dokończyć moje badania niedługo i pójść jeszcze do swojej giny z nimi i z wynikami mojego P. bo sobie pomyślałam skoro ona mi je zaleciła to niech teraz mi powie co jest nie tak i da coś na to jeśli coś nie tak się okaże. Jeśli jednak będzie miała w dupie tzn. że jeśli nie zrobi nic a tylko każe mi pić dalej inofolic to mam ją gdzieś i wtedy udam się do innego lekarza.

Nie chce sie madrzyc Kaola ale Wy chyba mieliscie slaba morfologie plemnikow, dobrze pamietam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Nie chce sie madrzyc Kaola ale Wy chyba mieliscie slaba morfologie plemnikow, dobrze pamietam?

Wiesz nie mam teraz wglądu ale z tego co wiem to była ok mała to była oddana ilość bo mój miał stresa no wiecie ;) dlatego będziemy powtarzać. Może dlatego tak wyszło wszystko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 14:15

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dawno te badania robilas i mąż? Wizytę masz juz umowiona do ginki?? Żeby nie bylo tak ze ona Ci odpowie ze badania nieaktualne i od nowa bedzie kazac robic. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dawno te badania robilas i mąż? Wizytę masz juz umowiona do ginki?? Żeby nie bylo tak ze ona Ci odpowie ze badania nieaktualne i od nowa bedzie kazac robic. :/

Mój robił w czerwcu na dzień ojca a ja w zeszłym miesiącu na początku cyklu a wizytę mam na 1.10

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko Lago :) co u Ciebie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago zapomniałam powiedzieć że mój był ze swoimi wynikami u lekarza swojego i mu powiedział że wyniki są dobre tylko trzeba powtórzyć ze względu na małą ilość oddaną właśnie i powiedział że z takimi wynikami jak zaniósł to miałby 30% szans na zapłodnienie. Tak czy siak trzeba powtórzyć tyle że tym razem ja wkroczę do akcji więc niech tam przygotują lepiej ze dwa pojemniczki :D haha

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mój robił w czerwcu na dzień ojca a ja w zeszłym miesiącu na początku cyklu a wizytę mam na 1.10
    Przypomnisz mi co wtedy badalas? Kurde hormony lubia chyba skakać i od lipca do października mogly się zmienić.
    Ale jak zwykle to tylko takie moje durne dumanie :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    tym razem ja wkroczę do akcji więc niech tam przygotują lepiej ze dwa pojemniczki :D haha

Wyobrazilam sobie co planowałam z Tii zrobic w "pokoiku zwierzeń" haha

Karolina2787 lubi tę wiadomość

‹‹ 653 654 655 656 657 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ