X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio z moim wspominałam jaka to była spina jak byliśmy przed ślubem i @ się spóźniała :D
    Jakby człowiek wiedział wcześniej, że tu takie problemy to by sobie nerwów oszczędził.

Posok82, Caro lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Karolina, a przypomnij mi czy twój mąż miał robione wszystkie badania?

Robił badanie nasienia i na taką marną spuściznę co zapodał to wyniki miał ok ;) powtórkę planujemy na grudnia dopiero. Niedawno brał antybiotyki i teraz chce trochę się po odżywiać lepiej może coś pomoże.

• Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Monia ja tak samo :/ w pracy tylko mogę poczuć się jak matka chociaż chwilowo. Poza tym pełno sąsiadek łazi tu z wózkami i dziećmi. Ja tylko sobie myślę co jest do cholery ze mną nie tak?

Dobra laski wiem że smęcę i się użalać zaczynam nad sobą sorka więc już stawiam się do pionu (ale czasami człowiek musi inaczej się udusi :P także wybaczcie )

A z czym Ty smęcisz? Daj spokój. Po to ten watek jest.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    ej baby, głowy do góry bo jakoś smutkiem strasznym zalatuje, piękne słońce, piękne niebo i huk roboty :D a to że małpy przyszły no cóż toż to małpy one zawsze wpadają niezapowiedziane trza je zawsze przepędzać...

Posok tyle że my dzielne kobity i staramy się jak co miesiąc ''kijami'' tą szmatę przepędzić :P a ona jak bumerang do nas wraca wredna i nam psuje humory ech...

Posok82 lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Posok tyle że my dzielne kobity i staramy się jak co miesiąc ''kijami'' tą szmatę przepędzić :P a ona jak bumerang do nas wraca wredna i nam psuje humory ech...
    szmatę powiadasz to takiego określenia jeszcze nie znałam na @ :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A z czym Ty smęcisz? Daj spokój. Po to ten watek jest.

No tak ale wiem że nie lubicie jak się tak stęka z resztą ja samej siebie nie lubię wtedy jak tak marudzę tylko ;) chociaż gadka z Wami dużo mi pomaga <3 na serio dzięki Wam laseczki

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Robił badanie nasienia i na taką marną spuściznę co zapodał to wyniki miał ok ;) powtórkę planujemy na grudnia dopiero. Niedawno brał antybiotyki i teraz chce trochę się po odżywiać lepiej może coś pomoże.
    A lekarza już zmieniłaś? Bo ostatnio coś o tym myślałaś.
    Może świeże podejście do sprawy wam pomoże :)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    szmatę powiadasz to takiego określenia jeszcze nie znałam na @ :)

No bo to najgorsze co może sie pojawić tutaj czyli wszystkie najgorsze nazwy pasują do niej jak ulał szmata , suka czy wredna @ i wiadomo o co chodzi :)

kozamonia, Gizmo, Posok82 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie mam Cie w psiapsiółkach :P wiec nici z priva

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Monia nie mam Cie w psiapsiółkach :P wiec nici z priva
    Już załatwione! pisz! :D

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    A lekarza już zmieniłaś? Bo ostatnio coś o tym myślałaś.
    Może świeże podejście do sprawy wam pomoże :)

Co do lekarza to mam w planach dokończyć moje badania niedługo i pójść jeszcze do swojej giny z nimi i z wynikami mojego P. bo sobie pomyślałam skoro ona mi je zaleciła to niech teraz mi powie co jest nie tak i da coś na to jeśli coś nie tak się okaże. Jeśli jednak będzie miała w dupie tzn. że jeśli nie zrobi nic a tylko każe mi pić dalej inofolic to mam ją gdzieś i wtedy udam się do innego lekarza.

kozamonia lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Już załatwione! pisz! :D
    Dziękować Ci bardzo :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Co do lekarza to mam w planach dokończyć moje badania niedługo i pójść jeszcze do swojej giny z nimi i z wynikami mojego P. bo sobie pomyślałam skoro ona mi je zaleciła to niech teraz mi powie co jest nie tak i da coś na to jeśli coś nie tak się okaże. Jeśli jednak będzie miała w dupie tzn. że jeśli nie zrobi nic a tylko każe mi pić dalej inofolic to mam ją gdzieś i wtedy udam się do innego lekarza.

Nie chce sie madrzyc Kaola ale Wy chyba mieliscie slaba morfologie plemnikow, dobrze pamietam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Nie chce sie madrzyc Kaola ale Wy chyba mieliscie slaba morfologie plemnikow, dobrze pamietam?

Wiesz nie mam teraz wglądu ale z tego co wiem to była ok mała to była oddana ilość bo mój miał stresa no wiecie ;) dlatego będziemy powtarzać. Może dlatego tak wyszło wszystko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 14:15

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dawno te badania robilas i mąż? Wizytę masz juz umowiona do ginki?? Żeby nie bylo tak ze ona Ci odpowie ze badania nieaktualne i od nowa bedzie kazac robic. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dawno te badania robilas i mąż? Wizytę masz juz umowiona do ginki?? Żeby nie bylo tak ze ona Ci odpowie ze badania nieaktualne i od nowa bedzie kazac robic. :/

Mój robił w czerwcu na dzień ojca a ja w zeszłym miesiącu na początku cyklu a wizytę mam na 1.10

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko Lago :) co u Ciebie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago zapomniałam powiedzieć że mój był ze swoimi wynikami u lekarza swojego i mu powiedział że wyniki są dobre tylko trzeba powtórzyć ze względu na małą ilość oddaną właśnie i powiedział że z takimi wynikami jak zaniósł to miałby 30% szans na zapłodnienie. Tak czy siak trzeba powtórzyć tyle że tym razem ja wkroczę do akcji więc niech tam przygotują lepiej ze dwa pojemniczki :D haha

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mój robił w czerwcu na dzień ojca a ja w zeszłym miesiącu na początku cyklu a wizytę mam na 1.10
    Przypomnisz mi co wtedy badalas? Kurde hormony lubia chyba skakać i od lipca do października mogly się zmienić.
    Ale jak zwykle to tylko takie moje durne dumanie :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    tym razem ja wkroczę do akcji więc niech tam przygotują lepiej ze dwa pojemniczki :D haha

Wyobrazilam sobie co planowałam z Tii zrobic w "pokoiku zwierzeń" haha

Karolina2787 lubi tę wiadomość

‹‹ 653 654 655 656 657 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ