X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nie no znów ta @ wredna przylazła :/ co za franca nasze piękne plany zepsuła ech...
    Widocznie trza nic nie planować :) odpuścić cykl, bez mierzenia bez wykresu i tyle :D i tak chyba zrobię :P
    Ale NIE PLANUJE ;)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kasę masz dobrą bo zapieprzasz jak dzika za dwóch. :( tak mi Ciebie szkoda Monia :-*
    A szefostwo nic nie myśli kogos do pomocy zatrudnić? Toż to i konia mozna zajezdzic a co dopiero człowieka wykończyć z przerobienia. :/
    Mam mieć tu mojego kierownika na pół etatu od października do pomocy :)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Gizmo październik jak nic jest Twój. Szkoda gadać z tym nc+...
    W październiku chlopa nie dosiądę :) wraca dopiero na poczatku listopada :D

Luzik :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Widocznie trza nic nie planować :) odpuścić cykl, bez mierzenia bez wykresu i tyle :D i tak chyba zrobię :P
    Ale NIE PLANUJE ;)

Gizmo ja już próbowałam i dupa z tego :/ nie umiem nie myśleć o tym cholera no. Musiałabym mieć w mózgu jakiś wyłącznik od tych myśli i pstryk jak robot że mnie nie obchodzi co będzie i nie widzę wszędzie kobiet z dziećmi, brzuchami itp. nie da się :/

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Mam mieć tu mojego kierownika na pół etatu od października do pomocy :)
    Dobre i to :) oby ten kierowniczek tak samo zasuwal jak Ty a nie tylko kierował :)

Caro @ juz calkiem przywitana czy dopiero plamienie??? Bo jak skąpo leci juz to ja tez chce żeby do wieczora sie rozkręciło i u mnie. :) wtedy razniej Nam bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro ja za 4 dni dołączę do Ciebie z cyklem lub szybciej bo już tempka zrobiła to jak co miesiąc jest skok a jutro będzie spadek i tak do samego dołu. Obstawiam 36,74 :D hehe

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak tak narzekacie na ta telewizję to zgadnijcie co sprzedaję :D

Gizmo, akurat kierownik to spoko gościu :) pracuje z nas najwięcej i zawsze we wszystkim pomoże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:40

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gizmo ja już próbowałam i dupa z tego :/ nie umiem nie myśleć o tym cholera no. Musiałabym mieć w mózgu jakiś wyłącznik od tych myśli i pstryk jak robot że mnie nie obchodzi co będzie i nie widzę wszędzie kobiet z dziećmi, brzuchami itp. nie da się :/
    Co się nie da? Wykresu nie prowadzić??? Myślenia nie wyłączysz ale przestać patrzeć na te czerwone linijki, niebieskie kropeczki od temp i liczyć krateczki na wykresie, da rade :D Termometr pojdzie do szuflady i tyle :P

• Caro Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Caro @ juz calkiem przywitana czy dopiero plamienie??? Bo jak skąpo leci juz to ja tez chce żeby do wieczora sie rozkręciło i u mnie. :) wtedy razniej Nam bedzie.

Już całkiem przywitana. Przyszła z przytupem. A najlepsze jest to, że nawet nie zdążyłam odstawić Dupka. Nie wiem o co chodzi. Organizm chyba sam wie lepiej co robi.

Karola Chyba serio nie planować. Bo potem człowiek tylko dodatkowo się wkurza i załamuje.

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Dziewczyny, jak tak narzekacie na ta telewizję to zgadnijcie co sprzedaję :D

Gizmo, akurat kierownik to spoko gościu :) pracuje z nas najwięcej i zawsze we wszystkim pomoże.
    No nie gadaj ze nc+ ??? :D

Tydzień temu przelew zrobiłam i do dzis kanałów nie ma. <wkurw>

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Co się nie da? Wykresu nie prowadzić??? Myślenia nie wyłączysz ale przestać patrzeć na te czerwone linijki, niebieskie kropeczki od temp i liczyć krateczki na wykresie, da rade :D Termometr pojdzie do szuflady i tyle :P

No to się da ale ja już schowany miałam termometr na miesiąc i tak nic z tego nie wyszło także mierzę co by jakieś nowości wypatrzyć w tych cyklach i porównywać później. Chociażby wiem już że ten skok 4 dni przed @ zwiastuje właśnie @ a nie groszka :/

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No nie gadaj ze nc+ ??? :D

Tydzień temu przelew zrobiłam i do dzis kanałów nie ma. <wkurw>
    Taaa, w salonie nc+ :D
    Ale niestety kochana za dużo z telewizją na kartę ci nie pomogę, ale zawsze mogę spróbować :)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro chyba raczej tak ja tam w sumie to nie planuję w sensie że tak przeżywam z tym czy tp. ale myśleć myślę, czasem jakby to pięknie było wiedzieć że nosi sie pod sercem maleńkiego człowieczka zależnego tylko od Ciebie. Cudowne uczucie tak sobie tylko mogę wyobrazić...

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wiem o czy piszesz, bo niestety tych kobiet z brzuszkami jest bardzo dużo. Ja mam w ostatnim czasie bardzo dużo takich klientek i tylko mi się serce łamie jak je widzę :(

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a moze właśnie Tobie sie uda akurat teraz. My z Caro juz wypadlysmy z testowania na niedzielę. Ale za Ciebie kciukam i bede dmuchać na Twój wykres żeby temp nie spadla.

Monia ale tam jest tylko jeden numer do BOK na kartę. Od 8rano dzwonie, Tel na glosnomowiacy i słucham tej samej muzy w kolko. Czy tam w ogóle ktos siedzi w tym biurze?? Dzwonilam nawet do Bok abonamentowego i zjebe dostali ode mnie :D no żeby tylko jeden konsultant byl???
    A najlepsze jest to ja w ogóle tv nie oglądam tylko Tii zabrał dekoder do DE. I o niego mi chodzi, żeby po robocie mogl chlopina co popatrzec

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Wiem o czy piszesz, bo niestety tych kobiet z brzuszkami jest bardzo dużo. Ja mam w ostatnim czasie bardzo dużo takich klientek i tylko mi się serce łamie jak je widzę :(

Monia ja tak samo :/ w pracy tylko mogę poczuć się jak matka chociaż chwilowo. Poza tym pełno sąsiadek łazi tu z wózkami i dziećmi. Ja tylko sobie myślę co jest do cholery ze mną nie tak?

Dobra laski wiem że smęcę i się użalać zaczynam nad sobą sorka więc już stawiam się do pionu (ale czasami człowiek musi inaczej się udusi :P także wybaczcie )

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Karola a moze właśnie Tobie sie uda akurat teraz. My z Caro juz wypadlysmy z testowania na niedzielę. Ale za Ciebie kciukam i bede dmuchać na Twój wykres żeby temp nie spadla.

Monia ale tam jest tylko jeden numer do BOK na kartę. Od 8rano dzwonie, Tel na glosnomowiacy i słucham tej samej muzy w kolko. Czy tam w ogóle ktos siedzi w tym biurze?? Dzwonilam nawet do Bok abonamentowego i zjebe dostali ode mnie :D no żeby tylko jeden konsultant byl???
    A najlepsze jest to ja w ogóle tv nie oglądam tylko Tii zabrał dekoder do DE. I o niego mi chodzi, żeby po robocie mogl chlopina co popatrzec
    Niestety na tą infolinię z tnk to nikt chyba się nie umie dodzwonić :( a my w punktach możemy pomóc tylko abonentom. Ale wyślij mi na priv nr karty to zerknę czy coś dam radę zrobić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:55

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo dziękuję kochana byłby cudowny prezent urodzinowy :) ale mam marne przeczucia że się uda bo znam historie swoich cykli. Powtarza się co miesiąc ten jednorazowy skok wgl beznadzieja...

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej baby, głowy do góry bo jakoś smutkiem strasznym zalatuje, piękne słońce, piękne niebo i huk roboty :D a to że małpy przyszły no cóż toż to małpy one zawsze wpadają niezapowiedziane trza je zawsze przepędzać...

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, a przypomnij mi czy twój mąż miał robione wszystkie badania?

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
‹‹ 652 653 654 655 656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ