"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Kasę masz dobrą bo zapieprzasz jak dzika za dwóch.
tak mi Ciebie szkoda Monia :-*
A szefostwo nic nie myśli kogos do pomocy zatrudnić? Toż to i konia mozna zajezdzic a co dopiero człowieka wykończyć z przerobienia. -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Widocznie trza nic nie planować
odpuścić cykl, bez mierzenia bez wykresu i tyle
i tak chyba zrobię
Ale NIE PLANUJE
Gizmo ja już próbowałam i dupa z tegonie umiem nie myśleć o tym cholera no. Musiałabym mieć w mózgu jakiś wyłącznik od tych myśli i pstryk jak robot że mnie nie obchodzi co będzie i nie widzę wszędzie kobiet z dziećmi, brzuchami itp. nie da się
-
kozamonia wrote:Mam mieć tu mojego kierownika na pół etatu od października do pomocy
oby ten kierowniczek tak samo zasuwal jak Ty a nie tylko kierował
Caro @ juz calkiem przywitana czy dopiero plamienie??? Bo jak skąpo leci juz to ja tez chce żeby do wieczora sie rozkręciło i u mnie.wtedy razniej Nam bedzie.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak tak narzekacie na ta telewizję to zgadnijcie co sprzedaję
Gizmo, akurat kierownik to spoko gościupracuje z nas najwięcej i zawsze we wszystkim pomoże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:40
-
Karolina2787 wrote:Gizmo ja już próbowałam i dupa z tego
nie umiem nie myśleć o tym cholera no. Musiałabym mieć w mózgu jakiś wyłącznik od tych myśli i pstryk jak robot że mnie nie obchodzi co będzie i nie widzę wszędzie kobiet z dziećmi, brzuchami itp. nie da się
Termometr pojdzie do szuflady i tyle
-
Gizmo wrote:
Caro @ juz calkiem przywitana czy dopiero plamienie??? Bo jak skąpo leci juz to ja tez chce żeby do wieczora sie rozkręciło i u mnie.wtedy razniej Nam bedzie.
Już całkiem przywitana. Przyszła z przytupem. A najlepsze jest to, że nawet nie zdążyłam odstawić Dupka. Nie wiem o co chodzi. Organizm chyba sam wie lepiej co robi.
Karola Chyba serio nie planować. Bo potem człowiek tylko dodatkowo się wkurza i załamuje.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
kozamonia wrote:Dziewczyny, jak tak narzekacie na ta telewizję to zgadnijcie co sprzedaję
Gizmo, akurat kierownik to spoko gościupracuje z nas najwięcej i zawsze we wszystkim pomoże.
Tydzień temu przelew zrobiłam i do dzis kanałów nie ma. <wkurw> -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Co się nie da? Wykresu nie prowadzić??? Myślenia nie wyłączysz ale przestać patrzeć na te czerwone linijki, niebieskie kropeczki od temp i liczyć krateczki na wykresie, da rade
Termometr pojdzie do szuflady i tyle
No to się da ale ja już schowany miałam termometr na miesiąc i tak nic z tego nie wyszło także mierzę co by jakieś nowości wypatrzyć w tych cyklach i porównywać później. Chociażby wiem już że ten skok 4 dni przed @ zwiastuje właśnie @ a nie groszka -
Gizmo wrote:No nie gadaj ze nc+ ???
Tydzień temu przelew zrobiłam i do dzis kanałów nie ma. <wkurw>
Ale niestety kochana za dużo z telewizją na kartę ci nie pomogę, ale zawsze mogę spróbować -
nick nieaktualnyCaro chyba raczej tak ja tam w sumie to nie planuję w sensie że tak przeżywam z tym czy tp. ale myśleć myślę, czasem jakby to pięknie było wiedzieć że nosi sie pod sercem maleńkiego człowieczka zależnego tylko od Ciebie. Cudowne uczucie tak sobie tylko mogę wyobrazić...
-
Karolina2787 wrote:Gizmo ja już próbowałam i dupa z tego
nie umiem nie myśleć o tym cholera no. Musiałabym mieć w mózgu jakiś wyłącznik od tych myśli i pstryk jak robot że mnie nie obchodzi co będzie i nie widzę wszędzie kobiet z dziećmi, brzuchami itp. nie da się
-
Karola a moze właśnie Tobie sie uda akurat teraz. My z Caro juz wypadlysmy z testowania na niedzielę. Ale za Ciebie kciukam i bede dmuchać na Twój wykres żeby temp nie spadla.
Monia ale tam jest tylko jeden numer do BOK na kartę. Od 8rano dzwonie, Tel na glosnomowiacy i słucham tej samej muzy w kolko. Czy tam w ogóle ktos siedzi w tym biurze?? Dzwonilam nawet do Bok abonamentowego i zjebe dostali ode mnieno żeby tylko jeden konsultant byl???
A najlepsze jest to ja w ogóle tv nie oglądam tylko Tii zabrał dekoder do DE. I o niego mi chodzi, żeby po robocie mogl chlopina co popatrzecKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Wiem o czy piszesz, bo niestety tych kobiet z brzuszkami jest bardzo dużo. Ja mam w ostatnim czasie bardzo dużo takich klientek i tylko mi się serce łamie jak je widzę
Monia ja tak samow pracy tylko mogę poczuć się jak matka chociaż chwilowo. Poza tym pełno sąsiadek łazi tu z wózkami i dziećmi. Ja tylko sobie myślę co jest do cholery ze mną nie tak?
Dobra laski wiem że smęcę i się użalać zaczynam nad sobą sorka więc już stawiam się do pionu (ale czasami człowiek musi inaczej się udusitakże wybaczcie )
-
Gizmo wrote:Karola a moze właśnie Tobie sie uda akurat teraz. My z Caro juz wypadlysmy z testowania na niedzielę. Ale za Ciebie kciukam i bede dmuchać na Twój wykres żeby temp nie spadla.
Monia ale tam jest tylko jeden numer do BOK na kartę. Od 8rano dzwonie, Tel na glosnomowiacy i słucham tej samej muzy w kolko. Czy tam w ogóle ktos siedzi w tym biurze?? Dzwonilam nawet do Bok abonamentowego i zjebe dostali ode mnieno żeby tylko jeden konsultant byl???
A najlepsze jest to ja w ogóle tv nie oglądam tylko Tii zabrał dekoder do DE. I o niego mi chodzi, żeby po robocie mogl chlopina co popatrzeca my w punktach możemy pomóc tylko abonentom. Ale wyślij mi na priv nr karty to zerknę czy coś dam radę zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 13:55
-
nick nieaktualny