"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Samara ogromne gratki
Dbajcie teraz o siebie
I pisaj tu Nam od razu jaka reakcja męża byla/jest
Mąż nie wie, bo przed tym jak postanowiłam wstać i nasikać na test wyszedł do pracy. Dowie się o 17.
Euforii pewnie nie będzie. Ja też jestem ostrożna w oczekiwaniach.
Poleciałam od razu na bete i zbadać progesteron.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej dziewoje
Widzę że na początek dnia superowe wieści Samara Ogromne Gratulacje! Mam nadzieję że teraz na wątku będzie tylko weselejJakieś przeczucia miałaś? Objawy? Cokolwiek?
Mam też nadzieję że nas nie zostawisz całkiem
Właściwie objawy miałam jak przy pierwszej ciąży więc już kilka dni temu miałam pewność. Na fioletową stronę się póki co nie wybieram. Dosyć szybko mnie wyprosili stamtąd ostatnim razem.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualny
-
Samara wrote:Właściwie objawy miałam jak przy pierwszej ciąży więc już kilka dni temu miałam pewność. Na fioletową stronę się póki co nie wybieram. Dosyć szybko mnie wyprosili stamtąd ostatnim razem.
-
nick nieaktualnyGadi kochanie
;( na pewno Ci się przyśnił taki wesoły bo jest mu dobrze tam i nic go nie boli a zapewne czuwa nad Tobą i to był znak że jest blisko przy Tobie. Nie smuć się On zawsze będzie z Tobą w serduszku
Przytulam wirtualnie ale mocno :*
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A jakie te objawy?? ;] cos szczególnego oprócz tych na wykresie?
Nie tylko te na wykresie. No i mięsa mi się strasznie zaczęło chcieć i cebuli (której nie znoszę). Ostatnio też tak miałam.
Gadi - Ja też byłam strasznie związana z dziadkiem i choć minęło już 6 lat od śmierci nadal mam wrażenie jakby miał zapukać do mojego mieszkania. W chwilach kiedy najbardziej za nim tęsknię, mówię mu " no przyśnij mi się dziś" i zazwyczaj tak jest. Ściskam Cię mocno i tulę.Gaduaaa lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.