"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:No to Gadi samo przylazło i samo sobie pójdzie
tylko wiem jakie to jest wkurzające bo tylko patrzysz w lustro i się wkur... ja mam niestety albo stety cerę tłustą. Niestety bo u mnie syfki to normalka zawsze przed @ i też nie tylko na twarzy, plecy i szyja też czasem staram się wysuszać twarz do słońca i jakoś się goją szybko. A stety z tym bo ponoć cera tłusta wolniej się starzeje i zmarszczki później powstają
heh
U mnie problemem odwiecznym są wypadające włosy i łamliwe paznokcie i tego to za chiny ludowe nie wiem jak naprawićjeśli od hormonów to chyba inofem powinien coś już pomóc ale nadal dupa
mam nadzieję że to teraz to przed okresowe... tylko zawsze to szło w parze z bolącymi cycami a teraz cisza... chyba progesteron jeszcze fisiuje..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:to u mnie to samo.. normalnie trądzik młodzieńczy.. plecy, szyja.. też moja zmora... i własnie latem jak to wysuszy słonko to jest lepiej.. i dieta też sporo robi.. jak jem dużo słodkiego i ostrego.. to się wzmaga...
mam nadzieję że to teraz to przed okresowe... tylko zawsze to szło w parze z bolącymi cycami a teraz cisza... chyba progesteron jeszcze fisiuje..
O to to dokładnie słodycze i u mnie wywołują syfy ale od tego cyklu staram się ograniczać i wpierdziela sporo owocówno i alko sobie odpuściliśmy z moim jedyne co to radlerka walniemy czasem wieczorkiem.
Gadi trochę czasu i wszystko się ustabilizuję.
Samara ja gdybym wiedziała że jestem w ciąży to mam w dupie to jak wyglądam bo dla kruszynki wszystko mogę wyglądać jak ufo byle ono było zdrowe a wiadomo że i urodę dziecko odbiera mamie czasem tak bywaale jak wiem że nie jestem zaciążona i mi te gówno wyłazi to mnie szlag jasny trafia. Świecę się jak psu jajca na wiosnę
-
Hej Dziewczyny,
Samara faktycznie wykres obiecujący. Trzymam kciuki
Gizmo noo zasmucę Cie, bo u mnie raczej też będzie biel Vizira. A pszczółki to dobre określenie, dobre
Gaduaaa ja teraz w tą gorączkę mam taką pryszczilie że szookSkóra mi się świeci i w ogóle masakra
Choć większych problem na ogół nie mam.
I ja też spotkałam się kiedyś z radą, że pomaga płyn do higieny intymnej
Lecę na zajęcia. Potem do domu o będę dzisiaj odpoczywać i leniuchować po południuGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Wróciłam z wizyty u małego Szymka. Boziu jakie cudoooo, taki malutki czlowieczek. Wloski czarne, cera sliczniusia takie to wszystko mmmmm tylko wąchać i całować.
Sorry dziewczynki ze tak bez słowa Was opuscilam. Ale widzę ze świetnie sobie radzicie z podtrzymaniem wątku. Oby tak dalej
Posok gdzies mi tu przeknelaw koncu sie wyurlopowala i zajrzala do Nas.
WELCOME HOME MAMUŚKAKarolina2787, Caro lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:O to to dokładnie słodycze i u mnie wywołują syfy ale od tego cyklu staram się ograniczać i wpierdziela sporo owoców
no i alko sobie odpuściliśmy z moim jedyne co to radlerka walniemy czasem wieczorkiem.
Gadi trochę czasu i wszystko się ustabilizuję.
Samara ja gdybym wiedziała że jestem w ciąży to mam w dupie to jak wyglądam bo dla kruszynki wszystko mogę wyglądać jak ufo byle ono było zdrowe a wiadomo że i urodę dziecko odbiera mamie czasem tak bywaale jak wiem że nie jestem zaciążona i mi te gówno wyłazi to mnie szlag jasny trafia. Świecę się jak psu jajca na wiosnę
Ja też mogę wyglądać jak Smigol, byleby się doczekać II kresek i szczęśliwego rozwiązania
Caro - dzięki za kciuki.Karolina2787, Caro lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyDzwoniłam do lekarza ... termin dopiero na koniec listopada , mąż zaproponował prywatnie co Wy na to ? Może lepiej się wstrzymać poczekać a pieniądze przeznaczyć na IUI?
Kurde niewiem co robić
Koszt w Katowicach w klinice to 3000 zł, plus wizyta 150 zł ale no co jak trzeba i tak hormony robić plus badania przed laparo druga sprawa taka ze zero meczarni bo jeden dzień a szpital 3 dni sama jiz niewiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 15:23
-
Ona29 wrote:Dzwoniłam do lekarza ... termin dopiero na koniec listopada , mąż zaproponował prywatnie co Wy na to ? Może lepiej się wstrzymać poczekać a pieniądze przeznaczyć na IUI?
Kurde niewiem co robić
bo stracisz dużo czasu...
a Kasę na IUI potem też jakoś znajdziesz jak bedziesz musiała.. bo może nie?
najpierw zajmij się pierwszym tematem.. skup się na nim.. i nie wybiegaj tak daleko w przyszłość.. taka o moja rada hehFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKurcze nie wiem jakie są procedury jak się prywatnie idzie być może też to będzie trwało zoltaczka- nie mam szczepień plus cytologia i pewnie jeszcze czy nie ma stanu zapalnego no nic zadzwonię tam i się dowiem
A co do kasy to tak poprostu powiedziałam z tym nie ma problemu aczkolwiek myślę że skoro wiem ze mogę mieć za darmo to po co płacić, a z drugiej strony przerazil mnie termin oczekiwania, zresztą mąż jak usłyszał to sam powiedział żeby prywatnie -
nick nieaktualnyNo tak już wszystko wiem komplet badań cena zależy jak tylko obserwacja to 3000 jak będzie konieczność usunięcia czegoś po drodze typu zrost torbiel czy pokaże się endometrioza to koszt 4000 zł, pierwsza wizyta wolny lekarz dopiero 16.10 termin oczekiwania laparo to około 2 tygodnie plis badania cytologia podstawa krew usg plus ekg
czyli terminowo wyjdzie to samo
-
Ona29 ja bym poczekala na nfz. Dla mnie to raz ze kupa kasy a dwa, jak sama mówisz trzeba zrobic dodatkowe badania przed i tez się zejdzie. Zobacz juz polowa wrzesnia. @ jeszcze nie masz o ile dobrze pamiętam
moze wcale nie przylezie w tym cyklu
a jesli nawet to jeszcze na spokojnie październik przed Toba. A nuż sie uda, czego bardzo Ci życzę
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ona29 ja bym poczekala na nfz. Dla mnie to raz ze kupa kasy a dwa, jak sama mówisz trzeba zrobic dodatkowe badania przed i tez się zejdzie. Zobacz juz polowa wrzesnia. @ jeszcze nie masz o ile dobrze pamiętam
moze wcale nie przylezie w tym cyklu
a jesli nawet to jeszcze na spokojnie październik przed Toba. A nuż sie uda, czego bardzo Ci życzę
Tak kochana i taka podjęliśmy decyzję mój się chyba przestraszył i mówi lepiej dać lekarzowi w kopertę parę stowek- on taki jest i wiele razy mu się potwierdziło że za kasę to lekarze inaczej podchodząchociaż jeszcze nad tym pomyśle... bo lekarz i tak zrobi co ma zrobić ale jeszcze to z nim przegadam
Gizmo wczoraj lekarz tak pogrzebał że @ wygrzebal 5 dni wcześniej- ale tak jak mówiłam oo mnie to się nigdy nie spóźnila małpa
Dziś zamówiłam arsenał ha ha 30 testów owu plus 15 ciążowych ha ha będę sikac może co wysikam:-P
-
Ona29 wrote:No tak już wszystko wiem komplet badań cena zależy jak tylko obserwacja to 3000 jak będzie konieczność usunięcia czegoś po drodze typu zrost torbiel czy pokaże się endometrioza to koszt 4000 zł, pierwsza wizyta wolny lekarz dopiero 16.10 termin oczekiwania laparo to około 2 tygodnie plis badania cytologia podstawa krew usg plus ekg
czyli terminowo wyjdzie to samo
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Elo ziomalki
Ja już w domciu po pracy odpoczywam a Wy co dziś w planach na wieczorek? Film może jakiś ciekawy czy coś do żarcia dobrego macie?dzis mam dzien odwiedzin u kumpelek
szlajam sie jak menda haha.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ja przylazlam do psiapsiuly na tiramisu
dzis mam dzien odwiedzin u kumpelek
szlajam sie jak menda haha.
A no to masz smaczne odwiedzinkija osobiście nie lubię tiramisu ale sama nazwa brzmi słodko więc mniam
kurczę niedługo się obeżre słodyczami jak @ przylezie chociaż to dobre hihi
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ona ale to juz pewne ze to fr@nca? Czy może plamienie jednak?
Dziś widzę France szału niema ale u mnie to standard plus mega bolacy brzuch
Gadu
Tak właśnie przypuszczalam dlatego też małż kazał soe dopytać żeby PO nie okazało się że dyche zostawię bo coś wynajda
Właściwie nie kasa jest problemem bo gdyby mi powiedzieli za tydzień to pewnie bym poszła...
Ja widziałam na usg moja macice może cm jej jest wolny ... reszta to zmiany problem mógłby być z zagniezdzeniem
Jeden miesniak ten największy siedzi na pęcherzu moczowym więc latam co chwile i sikam jakbym prostatę miała:-/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 17:37
-
Ona29 wrote:Tak kochana i taka podjęliśmy decyzję mój się chyba przestraszył i mówi lepiej dać lekarzowi w kopertę parę stowek- on taki jest i wiele razy mu się potwierdziło że za kasę to lekarze inaczej podchodzą
chociaż jeszcze nad tym pomyśle... bo lekarz i tak zrobi co ma zrobić ale jeszcze to z nim przegadam
Gizmo wczoraj lekarz tak pogrzebał że @ wygrzebal 5 dni wcześniej- ale tak jak mówiłam oo mnie to się nigdy nie spóźnila małpa
Dziś zamówiłam arsenał ha ha 30 testów owu plus 15 ciążowych ha ha będę sikac może co wysikam:-P
Widze, ze decyzja podjeta, ale moze Ci dobrze doradze, bo Ty masz miesniaki tak?
Ja na Twoim miejscu obdzwonilabym wszystkie szpitale w okolicy, bo skoo jestes z Katowic to wybor masz nie maly, a o ile mi wiadomo to nie ma rejonizacji jesli chodzi o szpitale. Prywatnych klinik tez masz spory wybor i w drugiej kolejnosci wlasnie do nich bym uderzyla,bo roznice cenowe potrafia siegac tysiecy. No ale ja niecierpliwa jestem i w goracej wodzie kompana, bo jak zabieg dopiero w listopadzie, pozniej pewnie trzeba bedzie odczekac to wlasciwie dopiero po nowym roku bedziecie mogli dzialc?