X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Samara Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej ho jestem i jo :D hehe

Co tam jecie mmmmalinki? ;)

Samara 3 mam kciuki za jutrzejszy sikaniec oby dwie krechy w końcu się pojawiły.

a gdzie te baby reszta widziały Wy? Przywitały się wczoraj i poszły? Wystraszyły się czy co... hmmm

Hej! Dzięki za kciuki. Zamelduję rano co tam mi wyszło (byle nie Szydło z worka).

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Hej! Dzięki za kciuki. Zamelduję rano co tam mi wyszło (byle nie Szydło z worka).

Nie może być! Musi być groszek toć Ty masz cudny ten wykres tylko patrzeć jak się zazieleni :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    wszystkie trzymamy mocno kciuki :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara ten spadeczek temp w 19-20dc to jakby na zagnieżdżonko ^_^

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam za to pryszczycę.. Boże moje hormony na bank są mega rozregulowane.. wyglądam jak bym miała kuźwa bez kitu pryszczyce... cała broda... szyja... koło uszu... pryszcz na pryszczu... aż patrzeć na siebie nie mogę...
    cycki nie bolą a już 6dpo... chyba masakrycznie mi się rozregulowały hormonki... buu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi może maść jakąś na to. Mnie też trochę wypryszczyło ale zawsze przed @ tak mam to już zdążyłam przywyknąć a jak jakiś szpeci na mordzie za mocno to go zaraz benzacne smaruje na noc i rano nie ma śladu prawie :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gadi może maść jakąś na to. Mnie też trochę wypryszczyło ale zawsze przed @ tak mam to już zdążyłam przywyknąć a jak jakiś szpeci na mordzie za mocno to go zaraz benzacne smaruje na noc i rano nie ma śladu prawie :)
    no mam nan sterydach jakaś ale kurde i tak mam dramat... a zapominam zawsze smarowac.. robię pilingi sringi i to wyduszam... moja zmora... hah

• Samara Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no mam nan sterydach jakaś ale kurde i tak mam dramat... a zapominam zawsze smarowac.. robię pilingi sringi i to wyduszam... moja zmora... hah

Wiesz co ponoć pomaga? Płyn do higieny intymnej.

04-04-2016 [*] 8 tyd.

• Samara Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Samara ten spadeczek temp w 19-20dc to jakby na zagnieżdżonko ^_^

Na to właśnie liczę :)

04-04-2016 [*] 8 tyd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

A może za mocna jest i to dlatego Cię tak obsypuje. Ja np. nie mogę pilingów robić bo skórę mi podrażniają i następnego dnia mam podwójnie wysyp. A jaki masz typ skóry sucha, wrażliwa czy tłusta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 13:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:

hehe a ja słyszałam że na wory pod oczami pomaga maść na hemoroidy :D na serio no jak ściąga to ściaga :D hehe

Samara lubi tę wiadomość

• Samara Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe a ja słyszałam że na wory pod oczami pomaga maść na hemoroidy :D na serio no jak ściąga to ściaga :D hehe

Hahaha serio, nie wpadłabym na to :P

04-04-2016 [*] 8 tyd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Haha no tak w końcu to twarz i to twarz tylko z innej strony hahaa bo albo się całuje tu albo tu hahahaha

Po 14 mam dzwonić do gina i będę wiedziała kiedy laparo:-O
    Maz mówi: no dobrze wytna i będzie po sprawie - ma poczucie humoru :-/

Karolina2787, Samara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Hahaha serio, nie wpadłabym na to :P

Niby działa sama nie próbowałam bo nie mam worków czy cieni pod oczami ale kiedyś forum jakieś przeglądałam na temat cery i problemów z nią i mi się obiło o gały takie cuś :D hehe w sumie to tylko maść to chyba zaszkodzić nie powinna ;)

Samara lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A może za mocna jest i to dlatego Cię tak obsypuje. Ja np. nie mogę pilingów robić bo skórę mi podrażniają i następnego dnia mam podwójnie wysyp. A jaki masz typ skóry sucha, wrażliwa czy tłusta?
    raczej normalną... bardziej w suchą.. bo smaruję na noc kremem nawilżającym...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    o kurde hahas

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    raczej normalną... bardziej w suchą.. bo smaruję na noc kremem nawilżającym...

Kurczę jak normalną to chyba masz najlepszą cerę kochana :) jedynie przesuszenie ale skoro smarujesz kremami to i to nie powinno być problemem a może któryś Cię uczula, zmieniałaś coś w kosmetykach? Chyba że tak jak mówisz hormony świrują i trzeba odczekać.

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurczę jak normalną to chyba masz najlepszą cerę kochana :) jedynie przesuszenie ale skoro smarujesz kremami to i to nie powinno być problemem a może któryś Cię uczula, zmieniałaś coś w kosmetykach? Chyba że tak jak mówisz hormony świrują i trzeba odczekać.
    nic nie zmianiałam.. używam tylko tych z nivea z serii q 10 ;) na noc i na dzień ;)

na bank horomony... w ciąży ostatnio to wyglądałam jak debil.. miałam syf na syfie... nawet puder nie chciał zakryć hah
    zapytaj Gizmo albo Lago jakie mialam zajebiste selfie na fb hahaha

• Samara Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nic nie zmianiałam.. używam tylko tych z nivea z serii q 10 ;) na noc i na dzień ;)

na bank horomony... w ciąży ostatnio to wyglądałam jak debil.. miałam syf na syfie... nawet puder nie chciał zakryć hah

Ja też będąc w ciąży wyglądałam jak 13-sto latka z początkami okresu dojrzewania. Syf na syfie, syfa poganiał.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

04-04-2016 [*] 8 tyd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

No to Gadi samo przylazło i samo sobie pójdzie :) tylko wiem jakie to jest wkurzające bo tylko patrzysz w lustro i się wkur... ja mam niestety albo stety cerę tłustą. Niestety bo u mnie syfki to normalka zawsze przed @ i też nie tylko na twarzy, plecy i szyja też czasem staram się wysuszać twarz do słońca i jakoś się goją szybko. A stety z tym bo ponoć cera tłusta wolniej się starzeje i zmarszczki później powstają :D heh

U mnie problemem odwiecznym są wypadające włosy i łamliwe paznokcie i tego to za chiny ludowe nie wiem jak naprawić :/ jeśli od hormonów to chyba inofem powinien coś już pomóc ale nadal dupa

‹‹ 647 648 649 650 651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ