"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Hej ho jestem i jo
hehe
Co tam jecie mmmmalinki?
Samara 3 mam kciuki za jutrzejszy sikaniec oby dwie krechy w końcu się pojawiły.
a gdzie te baby reszta widziały Wy? Przywitały się wczoraj i poszły? Wystraszyły się czy co... hmmm
Hej! Dzięki za kciuki. Zamelduję rano co tam mi wyszło (byle nie Szydło z worka).32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
ja mam za to pryszczycę.. Boże moje hormony na bank są mega rozregulowane.. wyglądam jak bym miała kuźwa bez kitu pryszczyce... cała broda... szyja... koło uszu... pryszcz na pryszczu... aż patrzeć na siebie nie mogę...
cycki nie bolą a już 6dpo... chyba masakrycznie mi się rozregulowały hormonki... buuFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gadi może maść jakąś na to. Mnie też trochę wypryszczyło ale zawsze przed @ tak mam to już zdążyłam przywyknąć a jak jakiś szpeci na mordzie za mocno to go zaraz benzacne smaruje na noc i rano nie ma śladu prawieFabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no mam nan sterydach jakaś ale kurde i tak mam dramat... a zapominam zawsze smarowac.. robię pilingi sringi i to wyduszam... moja zmora... hah
Wiesz co ponoć pomaga? Płyn do higieny intymnej.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no mam nan sterydach jakaś ale kurde i tak mam dramat... a zapominam zawsze smarowac.. robię pilingi sringi i to wyduszam... moja zmora... hah
A może za mocna jest i to dlatego Cię tak obsypuje. Ja np. nie mogę pilingów robić bo skórę mi podrażniają i następnego dnia mam podwójnie wysyp. A jaki masz typ skóry sucha, wrażliwa czy tłusta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 13:10
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:hehe a ja słyszałam że na wory pod oczami pomaga maść na hemoroidy
na serio no jak ściąga to ściaga
hehe
Hahaha serio, nie wpadłabym na to32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:hehe a ja słyszałam że na wory pod oczami pomaga maść na hemoroidy
na serio no jak ściąga to ściaga
hehe
Po 14 mam dzwonić do gina i będę wiedziała kiedy laparo:-O
Maz mówi: no dobrze wytna i będzie po sprawie - ma poczucie humoruKarolina2787, Samara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamara wrote:Hahaha serio, nie wpadłabym na to
Niby działa sama nie próbowałam bo nie mam worków czy cieni pod oczami ale kiedyś forum jakieś przeglądałam na temat cery i problemów z nią i mi się obiło o gały takie cuśhehe w sumie to tylko maść to chyba zaszkodzić nie powinna
Samara lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:A może za mocna jest i to dlatego Cię tak obsypuje. Ja np. nie mogę pilingów robić bo skórę mi podrażniają i następnego dnia mam podwójnie wysyp. A jaki masz typ skóry sucha, wrażliwa czy tłusta?
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:raczej normalną... bardziej w suchą.. bo smaruję na noc kremem nawilżającym...
Kurczę jak normalną to chyba masz najlepszą cerę kochanajedynie przesuszenie ale skoro smarujesz kremami to i to nie powinno być problemem a może któryś Cię uczula, zmieniałaś coś w kosmetykach? Chyba że tak jak mówisz hormony świrują i trzeba odczekać.
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Kurczę jak normalną to chyba masz najlepszą cerę kochana
jedynie przesuszenie ale skoro smarujesz kremami to i to nie powinno być problemem a może któryś Cię uczula, zmieniałaś coś w kosmetykach? Chyba że tak jak mówisz hormony świrują i trzeba odczekać.
na noc i na dzień
na bank horomony... w ciąży ostatnio to wyglądałam jak debil.. miałam syf na syfie... nawet puder nie chciał zakryć hah
zapytaj Gizmo albo Lago jakie mialam zajebiste selfie na fb hahahaFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:nic nie zmianiałam.. używam tylko tych z nivea z serii q 10
na noc i na dzień
na bank horomony... w ciąży ostatnio to wyglądałam jak debil.. miałam syf na syfie... nawet puder nie chciał zakryć hah
zapytaj Gizmo albo Lago jakie mialam zajebiste selfie na fb hahaha
Ja też będąc w ciąży wyglądałam jak 13-sto latka z początkami okresu dojrzewania. Syf na syfie, syfa poganiał.Gaduaaa lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nic nie zmianiałam.. używam tylko tych z nivea z serii q 10
na noc i na dzień
zapytaj Gizmo albo Lago jakie mialam zajebiste selfie na fb hahaha
No to Gadi samo przylazło i samo sobie pójdzietylko wiem jakie to jest wkurzające bo tylko patrzysz w lustro i się wkur... ja mam niestety albo stety cerę tłustą. Niestety bo u mnie syfki to normalka zawsze przed @ i też nie tylko na twarzy, plecy i szyja też czasem staram się wysuszać twarz do słońca i jakoś się goją szybko. A stety z tym bo ponoć cera tłusta wolniej się starzeje i zmarszczki później powstają
heh
U mnie problemem odwiecznym są wypadające włosy i łamliwe paznokcie i tego to za chiny ludowe nie wiem jak naprawićjeśli od hormonów to chyba inofem powinien coś już pomóc ale nadal dupa