"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
ooooo! Właśnie chciałam to samo napisać Lago
Idę rozwiesić to pranie, wykąpać się i spać.
Ahh jutro kolejny, upalny dzień. Aż strach się bać !!
DobrejNocki Dziołszkizapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Program TURBO na odświeżenie
Trza iść rozwiesić, bo normalnie las rąk chętnych widzę
Postarałabym się jak najbardziej bym umiała, być dobrą KociąMamąMam mieszkanie - 60m2 także jakoś byśmy się pomieścili - ja, Małż, Carociątek (on?), Carotka (ona?) i kociątko hehehe
Nie wiem tylko co na to moja alergia
haha model idealnej rodzinki!Tak sobie to słodko wyobraziłam. W sensie taki słodki obrazek!
W takim razie mam pomysł. Ty czym prędzej zachodź a my zapewnimy kociątko jak już wysikasz dwie krechy żeby rodzinka była w komplecie.
P.S. Małża nie wtajemniczajNa razie nie ma po co
hahahaha.
Lago, Caro lubią tę wiadomość
-
No i nie zdążyłam sie wkręcić
poszly spać a ja Tii gadalam przez Tel prawie 2 godz ehhh. Na test mnie namawia kurde no.
Ale wracając do tematu ... Malinka, Lagodobrze powiedziane slowo do Kamma
Nie osądzam ale tylko się domyślam i osobiście zalecam wizytę u tego znajomego rodzinnego gina. Zaplac mu Kamma tyle ile żąda i bedzie spokoj. Tak jak w przypadku Twojej siostry.
Caro, ponownie Lagoja caly czas liczę na Wasze dwie kreseczki. No kurde musi ktoras je w końcu namalować.
Karolina o Tobie tez pamiętam
I jeszcze Ta jedna, której nicku zapamiętać nie mogezapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
A mnie dopadła ciążowa bezsenność. Jejku to wstawanie na siku 3 razy w nocy jest straszne - a podobno będzie gorzej
Dziewczyny szykuje Wam fotorelację remontowa, ale najapierw wszystko skończymy i wrzucę Wam fotke przed i po - dla lepszego efektu
Narazie wrzucam mojego chlopa próbującego skręcić regał( nie cytować, bo usunę)
Widzę, że ostatnio piszecie jak szalone, ale to dobrze. Przynajmniej mam co czytać po nocy
Ps: idę zjeść ogórka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:41
zapachmalin, Gizmo, Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Natsik mąż ten regal o 2w nocy skrecal??? Bo wygląda jakby oczka tarł ze zmęczenia
Ogórka jesz przed 3???? Zuzi sie kwacha zachciało? Widac rodzinka nocnych markow z Was bedzie haha
Jedz jedz, niech Ci kochana idzie na zdrowie :-*Nats lubi tę wiadomość
-
Witam , dzień dobry !
Gorąco tu wczoraj było .. wow...
i jak wiele naklepane.. jak dawne My ! brakowało tu tego ! i tak ma być codziennie ok?
Nats Ty wiesz że ja najbardziej chyba czekam na te fotorelacjezazdroszczę tego nie spania.. ale o 2.30 szafki skręcać ?! hahahahaha uśmiałam się po pachy.. co ludzie na świecie mogą robić kiedy ja mam 3 sen na lewym boku! ahah
Gizmo no przecież wszystkie czekamy na wynik testu.... a Ty co?
Laguś no a Ty jak? jest ten 1dc? czy 28dzień ciąży?Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nie skladalismy tego o 2też późno, bo o 22 chyba, ale w końcu i tak daliśmy spokój, bo trzeba było młotkiem stukac. O 2 to Mój juz dawno chrapal w najlepsze. Probowalam go nawet na jakies seksy obudzic, ale nie bylo opcji. Niewzruszony
ona przykro miAle pomysł o tym tak, ze jak w tym cyklu się uda to dzisiaj zaczyna się pierwszy dzień Twojej ciazy
Gadu
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNo w końcu Was doczytałam cholery jedne! Wystarczy że człowiek pójdzie filma oglądać a Wy tu istne piekło urządzacie
haha a jak ja jestem to cisza jak makiem zasiał
A tak wgl to Witam wszystkie laseczki i mam nadzieję że dziś będzie tu spokojnie już
Coś do Kamma to szczerze dziewczyny mają rację i nie masz się za co obrażać. Bo np. ja staram się już prawie dwa lata i też o pierwszą dzidzie ale nie panikuję tak. Bo po co? No może czasem po owu doszukuję się objawów urojonej ciążyale to jak każda tutaj no bo w końcu zależy nam tak samo mocno na dzidziusiu jednak nie należy się załamywać a w Twojej sytuacji to bym nawet nie myślała że te ''porażki'' to porażki bo nie można tego tak nazwać. Naprawdę gratki że udało Ci się zajść za pierwszym razem i przykro że nie udało się zatrzymać dzidzi ale teraz wiesz w czym tkwi problem i skup się na tym czyli: co może być powodem poronienia pogadaj o tym z lekarzem i dopytaj a zobaczysz że będzie dobrze
Dlatego nie ma co panikować na samym początku tylko musisz chcieć dać sobie pomóc bo doszukiwanie się powodów czy tu na forum czy na necie nic Ci nie da. Wiem bo sama tak robiłam a dziewczyny starają Ci się naprawdę pomóc na tyle ile mogą. Bo oczywiście dobrą radę od nas zawsze dostaniesz ale poza tym nie jesteśmy cudotwórczyniami bo jak widzisz dalej tu jesteśmy
Pozdrawiam
To tak Witam nową koleżankę tylko zapomniałam jej nicka hmmm pamiętam tylko ten sfochowany avatarekhihi
Malinko for you
U mnie wgl dupa z wykresu widziałyście? Jeszcze tak równego to nigdy nie miałam stoi w miejscu ale już za 5 dni ruszy w dół hehe
-
nick nieaktualnyNats wrote:Karola Moim zdaniem temperatura jest ok. Ważne, ze jest ponad linię podstawową i jest w 2 fazie
Kiedy testujesz? Już dzisiaj 10 dpo
Jakby dzidzia miała być to byłaby wyżej albo chociaż próbowała się wzbić a tu eeeniby w niedzielę razem z Gizmo ale za pewne wredota przylezie wcześniej bo tak lubi robić czasem
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Jakby dzidzia miała być to byłaby wyżej albo chociaż próbowała się wzbić a tu eee
niby w niedzielę razem z Gizmo ale za pewne wredota przylezie wcześniej bo tak lubi robić czasem
zobacz na mój wykres. Temperatura ledwo, ledwo i jakoś dzidzia jest
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny