X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Caro Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo! Właśnie chciałam to samo napisać Lago :-)

Idę rozwiesić to pranie, wykąpać się i spać.
    Ahh jutro kolejny, upalny dzień. Aż strach się bać !!

DobrejNocki Dziołszki <3

zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Program TURBO na odświeżenie ;-) Trza iść rozwiesić, bo normalnie las rąk chętnych widzę :-P

Postarałabym się jak najbardziej bym umiała, być dobrą KociąMamą :-) Mam mieszkanie - 60m2 także jakoś byśmy się pomieścili - ja, Małż, Carociątek (on?), Carotka (ona?) i kociątko hehehe ;-) Nie wiem tylko co na to moja alergia :-P

haha model idealnej rodzinki! <3 Tak sobie to słodko wyobraziłam. W sensie taki słodki obrazek! :) W takim razie mam pomysł. Ty czym prędzej zachodź a my zapewnimy kociątko jak już wysikasz dwie krechy żeby rodzinka była w komplecie. :D

P.S. Małża nie wtajemniczaj :D Na razie nie ma po co :D hahahaha.

Lago, Caro lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Ale czad :) mi te testy nie wychodzily przy 1 ciazy a tobir jak?
    No mi w sobotę tez nie wyszedł :D
    W poprzednich ciazach pre testy robiłam czulosc 25.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie zdążyłam sie wkręcić :/ poszly spać a ja Tii gadalam przez Tel prawie 2 godz ehhh. Na test mnie namawia kurde no.

Ale wracając do tematu ... Malinka, Lago :) dobrze powiedziane slowo do Kamma :P

Nie osądzam ale tylko się domyślam i osobiście zalecam wizytę u tego znajomego rodzinnego gina. Zaplac mu Kamma tyle ile żąda i bedzie spokoj. Tak jak w przypadku Twojej siostry. :)

Caro, ponownie Lago :) ja caly czas liczę na Wasze dwie kreseczki. No kurde musi ktoras je w końcu namalować.
    Karolina o Tobie tez pamiętam :)

I jeszcze Ta jedna, której nicku zapamiętać nie moge :P

zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc pszczolki moje kochane. Postanowilam ze właśnie tak będę o Was myśleć :D w końcu bzykamy caly czas :P

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 02:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dopadła ciążowa bezsenność. Jejku to wstawanie na siku 3 razy w nocy jest straszne - a podobno będzie gorzej :D
    Dziewczyny szykuje Wam fotorelację remontowa, ale najapierw wszystko skończymy i wrzucę Wam fotke przed i po - dla lepszego efektu :-)
    Narazie wrzucam mojego chlopa próbującego skręcić regał :-) ( nie cytować, bo usunę) :D
    Widzę, że ostatnio piszecie jak szalone, ale to dobrze. Przynajmniej mam co czytać po nocy :P

Ps: idę zjeść ogórka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:41

zapachmalin, Gizmo, Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik mąż ten regal o 2w nocy skrecal??? Bo wygląda jakby oczka tarł ze zmęczenia :D

Ogórka jesz przed 3???? Zuzi sie kwacha zachciało? Widac rodzinka nocnych markow z Was bedzie haha
    Jedz jedz, niech Ci kochana idzie na zdrowie :-*

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , dzień dobry !

Gorąco tu wczoraj było .. wow...
    i jak wiele naklepane.. jak dawne My ! brakowało tu tego ! i tak ma być codziennie ok?

Nats Ty wiesz że ja najbardziej chyba czekam na te fotorelacje :) zazdroszczę tego nie spania.. ale o 2.30 szafki skręcać ?! hahahahaha uśmiałam się po pachy.. co ludzie na świecie mogą robić kiedy ja mam 3 sen na lewym boku! ahah

Gizmo no przecież wszystkie czekamy na wynik testu.... a Ty co?

Laguś no a Ty jak? jest ten 1dc? czy 28dzień ciąży?

Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w tym nowym cyklu gin wczoraj tak pokopal że wykopal :-/
    Podsumowanie 25dc według owu 10 dni lutealnej szał poprostu

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Witam się i ja w tym nowym cyklu gin wczoraj tak pokopal że wykopal :-/
    Podsumowanie 25dc według owu 10 dni lutealnej szał poprostu
    buuuu :(

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś równo miesiac jak poroniłam... :(

• Nats Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Nie skladalismy tego o 2 :P też późno, bo o 22 chyba, ale w końcu i tak daliśmy spokój, bo trzeba było młotkiem stukac. O 2 to Mój juz dawno chrapal w najlepsze. Probowalam go nawet na jakies seksy obudzic, ale nie bylo opcji. Niewzruszony :-)

ona przykro mi :( Ale pomysł o tym tak, ze jak w tym cyklu się uda to dzisiaj zaczyna się pierwszy dzień Twojej ciazy :-)
    Gadu :(

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    O 2 to Mój juz dawno chrapal w najlepsze. Probowalam go nawet na jakies seksy obudzic, ale nie bylo opcji. Niewzruszony :-)

hahahahah ! hahaha dobre

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu Was doczytałam cholery jedne! Wystarczy że człowiek pójdzie filma oglądać a Wy tu istne piekło urządzacie :D haha a jak ja jestem to cisza jak makiem zasiał :P A tak wgl to Witam wszystkie laseczki i mam nadzieję że dziś będzie tu spokojnie już ;)

Coś do Kamma to szczerze dziewczyny mają rację i nie masz się za co obrażać. Bo np. ja staram się już prawie dwa lata i też o pierwszą dzidzie ale nie panikuję tak. Bo po co? No może czasem po owu doszukuję się objawów urojonej ciąży :D ale to jak każda tutaj no bo w końcu zależy nam tak samo mocno na dzidziusiu jednak nie należy się załamywać a w Twojej sytuacji to bym nawet nie myślała że te ''porażki'' to porażki bo nie można tego tak nazwać. Naprawdę gratki że udało Ci się zajść za pierwszym razem i przykro że nie udało się zatrzymać dzidzi ale teraz wiesz w czym tkwi problem i skup się na tym czyli: co może być powodem poronienia pogadaj o tym z lekarzem i dopytaj a zobaczysz że będzie dobrze :) Dlatego nie ma co panikować na samym początku tylko musisz chcieć dać sobie pomóc bo doszukiwanie się powodów czy tu na forum czy na necie nic Ci nie da. Wiem bo sama tak robiłam a dziewczyny starają Ci się naprawdę pomóc na tyle ile mogą. Bo oczywiście dobrą radę od nas zawsze dostaniesz ale poza tym nie jesteśmy cudotwórczyniami bo jak widzisz dalej tu jesteśmy ;) Pozdrawiam

To tak Witam nową koleżankę tylko zapomniałam jej nicka hmmm pamiętam tylko ten sfochowany avatarek :D hihi

Malinko for you <3 ;)

U mnie wgl dupa z wykresu widziałyście? Jeszcze tak równego to nigdy nie miałam stoi w miejscu ale już za 5 dni ruszy w dół hehe

• Nats Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola Moim zdaniem temperatura jest ok. Ważne, ze jest ponad linię podstawową i jest w 2 fazie :-)
    Kiedy testujesz? Już dzisiaj 10 dpo :)

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina nie wiem co chcesz od swojego wykresu... jest normalny

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Karola Moim zdaniem temperatura jest ok. Ważne, ze jest ponad linię podstawową i jest w 2 fazie :-)
    Kiedy testujesz? Już dzisiaj 10 dpo :)

Jakby dzidzia miała być to byłaby wyżej albo chociaż próbowała się wzbić a tu eee :/ niby w niedzielę razem z Gizmo ale za pewne wredota przylezie wcześniej bo tak lubi robić czasem

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Karolina nie wiem co chcesz od swojego wykresu... jest normalny

Gadi no właśnie jest ZA NORMALNY :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jakby dzidzia miała być to byłaby wyżej albo chociaż próbowała się wzbić a tu eee :/ niby w niedzielę razem z Gizmo ale za pewne wredota przylezie wcześniej bo tak lubi robić czasem
    Nie koniecznie :-) zobacz na mój wykres. Temperatura ledwo, ledwo i jakoś dzidzia jest :-)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Nie koniecznie :-) zobacz na mój wykres. Temperatura ledwo, ledwo i jakoś dzidzia jest :-)

Nie no pewnie nigdy nic nie wiadomo ;) ale nawet jak @ przylezie to się nie załamuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 08:53

‹‹ 645 646 647 648 649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ