"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Bo mam do tego prawo. To ty przyszłaś do nas, nie ja do Ciebie...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
zapachmalin wrote:Caro widziałam, że w piątek macie badanie nasienia. Pierwszy raz?
Stresik jest? Ja się zastanawiam póki co, myślę, że rocznicowo w lutym mojego wyślę, jeśli do tego czasu nic.
Eee no MIAŁOBYĆ, zapomniałam wykreślić, Małż wyjechał to z badania nici. Skubany wywinął mi się tym razemAle szykuję na niego sidła jak tylko będę wiedzieć kiedy jest na miejscu. W ogóle teraz jak więcej wyjeżdża to trudno mi cokolwiek zaplanować, co związane jest ze starankami.
Ja już tak go wysyłam od jakiegoś czasu, ale ciągle coś, potem mówiłam "eee zobaczymy co będzie w następnym cyklu", potem ta cb, więc w głowie zaświeciła się lampka "no ale przecież się raz udało". Ale! Niech się badają! My się badany, kłujemy to nich oni "coś" od siebie dadząpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Yeah Malina Ta laska nie szuka porady doswiadczonych, ona szuka recepty na ciaze....
Kamma skoro masz takiego super duper gina to nie rozumiem czego oczekujesz od nas? Niech Ci wypisze recepte na ciaze :)A skoro nie potrafisz poradzic sobie z faktem, ze nie mozesz zajsc, to proponuje wizyte u psychologa badz nawet psychiatry ( to nie jest sarkazm). Twoje posty na prawde czyta sie z niepokojem...zapachmalin, Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Eee no MIAŁOBYĆ, zapomniałam wykreślić, Małż wyjechał to z badania nici. Skubany wywinął mi się tym razem
Ale szykuję na niego sidła jak tylko będę wiedzieć kiedy jest na miejscu. W ogóle teraz jak więcej wyjeżdża to trudno mi cokolwiek zaplanować, co związane jest ze starankami.
Ja już tak go wysyłam od jakiegoś czasu, ale ciągle coś, potem mówiłam "eee zobaczymy co będzie w następnym cyklu", potem ta cb, więc w głowie zaświeciła się lampka "no ale przecież się raz udało". Ale! Niech się badają! My się badany, kłujemy to nich oni "coś" od siebie dadzą
A pewnie, że tak. Masz rację.A on teraz póki co ciągle będzie w takich rozjazdach? Czy to chwilowa sytuacja?Z jednej strony mam nadzieję, że w końcu uda Ci się go złapać "na moment" i wysłać do kliniki
hahaha.
Chociaż większą nadzieję mam, że jednak, zanim go w końcu wyślesz to wysikasz dwie kreseczki i sprawa się szybciej rozwiążę sama
Trzymam za Was mega mocno kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 22:28
Caro lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Lago babo wyłaź z krzaczorów!
Jak się ma moje kociątko?
noooo czeka caly czas na nowa mamcie
Wogole to bola mnie cycki, koty po nich skacza, ja zdycham i mam mega smaka na chinskie zupki....jutro 1 dczapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:A pewnie, że tak. Masz rację.
A on teraz póki co ciągle będzie w takich rozjazdach? Czy to chwilowa sytuacja? Mam nadzieję, że w końcu uda Ci się go złapać "na moment" i wysłać do kliniki
hahaha.
Mam nadzieję jednak, że zanim go w końcu wyślesz to wysikasz dwie kreseczki i sprawa się szybciej rozwiążę sama
Trzymam za Was mega mocno kciuki!
Malina taaaka tęcza for juTy to potrafisz uśmiechnąć człowieka
Któż to wie, pewnie nawet on sam nie wie ile jeszcze tego będzie.. W zeszłym roku, takie wyjazdy ciągły się od października do grudnia, także ten tegoKaszana.
Ale no ciągle jest ta iskierka, mimo smętów. Wysikam te kreski, wysikam, ten do Góry wie kiedy, ale cholercia nie chce się jeszcze ujawnićA jak nie to se narysuje i będzie finito!! A potem będę jeść i "zajdę" w ciąże spożywczą
zapachmalin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Lago wrote:noooo czeka caly czas na nowa mamcie
Wogole to bola mnie cycki, koty po nich skacza, ja zdycham i mam mega smaka na chinskie zupki....jutro 1 dc
Nie lubię, że pierwszy dzień cyklu ale lubię, że czekahahaha. A skąd to możesz wiedzieć?
Może się małe Lago dobrze pochowało?
hahahaha.
-
Caro wrote:Malina taaaka tęcza for ju
Ty to potrafisz uśmiechnąć człowieka
Któż to wie, pewnie nawet on sam nie wie ile jeszcze tego będzie.. W zeszłym roku, takie wyjazdy ciągły się od października do grudnia, także ten tegoKaszana.
Ale no ciągle jest ta iskierka, mimo smętów. Wysikam te kreski, wysikam, ten do Góry wie kiedy, ale cholercia nie chce się jeszcze ujawnićA jak nie to se narysuje i będzie finito!! A potem będę jeść i "zajdę" w ciąże spożywczą
A potem weźmiesz kota od Lago i kupisz mu wyprawkę?hahahahah
uwielbiam!Caro, Lago lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Yeah Malina Ta laska nie szuka porady doswiadczonych, ona szuka recepty na ciaze....
Kamma skoro masz takiego super duper gina to nie rozumiem czego oczekujesz od nas? Niech Ci wypisze recepte na ciaze :)A skoro nie potrafisz poradzic sobie z faktem, ze nie mozesz zajsc, to proponuje wizyte u psychologa badz nawet psychiatry ( to nie jest sarkazm). Twoje posty na prawde czyta sie z niepokojem...
Masz rację Lago. I to faktycznie jest niepokojące. A najgorsze, że takie rzeczy postępują... Ale fakt. Gin powinien wypisać jej receptę i problem z głowy. My przecież żadne specjalistki. Co my kurna wiemy o zajściu w ciążę?... Albo o staraniu się o zajście.Lago lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:A potem weźmiesz kota od Lago i kupisz mu wyprawkę?
hahahahah
uwielbiam!
Dobre zakończenie tej jakże pięknej historii
Lago gdzie mam podjechać po kociątko?
ohoho! Muzyka dobiega z łazienki, to pralka wygrywa dla mnie melodię jak z symfonii Beethovena, że zakończyła swe dziełoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 22:39
zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
zapachmalin wrote:Nie lubię, że pierwszy dzień cyklu ale lubię, że czeka
hahaha. A skąd to możesz wiedzieć?
Może się małe Lago dobrze pochowało?
hahahaha.
Takie rzeczy sie wie, hahahahahhahah no moja @ postanowila potrzymac mnie w nieoewnosci, podraznic sie ze mna i koniec koncow znow zafundowac mi piekny 28 dniowy regularny cykl. Do dzis dziwka czekala zeby sie ujawnic
-
Caro wrote:Dobre zakończenie tej jakże pięknej historii
Lago gdzie mam podjechać po kociątko?
ohoho! Muzyka dobiega z łazienki, to pralka wygrywa dla mnie melodię jak z symfonii Beethovena, że zakończyła swe dzieło
Jaki szybki szpil!Szybki program jakiś
hahaha. Moja to chodzi chodzi i dojść nie może
Hahaha. Na szczęście jest w piwnicy więc i w niedziele zdarza mi się wrzucić coś "na szybko"
hahaha.
Nie no Caro, nie wątpię, że kociątku byłoby u Ciebie przezajebiście dobrze ale jednak poza kociątkiem musi być miejsce na małe Carociątko(Carątko?
) hihihi. Masz duży dom?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 22:43
-
Lago wrote:Takie rzeczy sie wie, hahahahahhahah no moja @ postanowila potrzymac mnie w nieoewnosci, podraznic sie ze mna i koniec koncow znow zafundowac mi piekny 28 dniowy regularny cykl
. Do dzis dziwka czekala zeby sie ujawnic
w sensie kapie już?buuuu.
A to suka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 22:42
Lago lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Jaki szybki szpil!
Szybki program jakiś
hahaha. Moja to chodzi chodzi i dojść nie może
Hahaha. Na szczęście jest w piwnicy więc i w niedziele zdarza mi się wrzucić coś "na szybko"
hahaha.
Nie no Caro, nie wątpię, że kociątku byłoby u Ciebie przezajebiście dobrze ale jednak poza kociątkiem musi być miejsce na małe Carociątko(Carątko?
) hihihi. Masz duży dom?
Program TURBO na odświeżenieTrza iść rozwiesić, bo normalnie las rąk chętnych widzę
Postarałabym się jak najbardziej bym umiała, być dobrą KociąMamąMam mieszkanie - 60m2 także jakoś byśmy się pomieścili - ja, Małż, Carociątek (on?), Carotka (ona?) i kociątko hehehe
Nie wiem tylko co na to moja alergia
Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Lago wrote:jak na prawde go chcesz, to przywioze go pod dom
Małż bym mnie zjadłLago lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Lago wrote:Ja ide w kime....jutro z ranca mam przeprawe z urzedem schabowym, brrrrrrr
Caro, Malina grzecznie prosze sie bawic, hahahhahahaahah
ja też zdupiam muszę się w końcu zacząć wysypiaćHahahaha. Dobranoc i powodzenia jutro!
P.S. Dzięki Kochana!Lago lubi tę wiadomość