"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko kochana co tu się wczoraj działo! Zostawić Was na chwilę nie można
Chciałam tylko sprostować, że Mostowiaków nie oglądam! Proszę mnie z nimi nie łączyć
Osobiście zawsze jakoś pomijam kwestie "nowych" co to panikują od pierwszego cyklu. Zawsze się śmieję, że jak postarają się 2-3 lata to te ich histerie na początku starań dla nich samych wydadzą się śmieszne. Oczywiście jednak rozumiem strach i niepokój, bo to w sumie coś nowego, nie posiadamy doświadczenia, nie wiemy jak o tym rozmawiać.
W ogóle nasz system edukacji w tym temacie to jakaś totalna porażka.
Witam nowo przybyłą z fajnym fochniętym avatarem.Lago, Karolina2787, Enigma 34 lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
A mi sie przysnelo po porannym mierzeniu no i ...testa zalalam ale nadal biel
aż wstyd zaznaczyć na wykresie negatyw.
@ jednak nie ma jak narazie i tylko to mnie cieszy
Wszystkie Was witam cieplutko i popieram apel Gadulki: Wątek ma wrzeć tu od postów. Wiec kochane zabieramy sie do drukowania
Widzę ze nie tylko ja zapomniałam nicka FOCHA -
myślę, że do takiego braku zniecierpliwienia trzeba kilku cykli, u nas to chyba 4 i w sumie pamiętam te swoje pierwsze 2, albo jak się nie trafiało w owu, bo mąż daleko/zmęczony... a teraz mam większy luz
pewnie potrwa on do konca roku, a potem zaczniemy badać nasienie, drożność, itp. Póki co jedyne co przeszłam to gin, endo i tyle -
LILITH.P wrote:u mnie byłaby to mordka kota
heheeh u mnie w sumie 6 kotow i piesBoze wrocilam rano ze skarbowki a te szkraby takie glodne ze szok, nawet wysikac mi sie nie daly...a no i zapomniala sie pochwalic, ze nauczyly sie siurkac do kuwety
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Nie wierze. Nie zdazylas czy jeszcze @ nie przyszla i czekasz na nia do wieczora
Lago nie rob jaj.
ej no nastepna zaskoczona....toc wczoraj pisalam ze sie zaczyna. Ja jaj nie robie to moja "maciczka" jeszcze nie sie przyzwyczaila do "plemniczkow" hahahahahahahahahGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A dziękować
Dodam ze bardzo przypominam tego potworka
W takim razie jesteś urocza
Ja chyba nie wytrzymam i siknę jutro. Wykresik obiecujący mam i już nie mogę wytrzymać.kozamonia lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Siemka wszystkim:) wróciłam:), wczoraj był brutalny powrót do rzeczywistości te urlopy są stanowczo za krótkie, teraz huk roboty i w ogóle.
O matko ja mam ponad 50 stron to nadrobienia, ale żeście nadrukowałyKarolina2787, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny