"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
a moja temp wyjątkowo... stała... niska? niecłe 37 stopni w 2 fazie.. jak na mnie to mało... nadal cycki nie bolą a okres za powiedzmy 6dni... bo dziś 6dpo...
chyba progesteron nie daje rady w tym cyklu... nie wspomnę o mojej dzisiejszej płaczliści i huśtawce nastroju... masakra aż mnie głowa boli..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karola przypomnij ile ta Twoja podopieczna ma lat??? Nie myślałaś o tym żeby Ci państwo zarejestrowali Cie jako opiekunkę?
Monia cóż tam się znow wydarzyło ze tak Cie dobija i męczy? Kobito Tobie nie wolno sie tak stresowac przy staraniach. Moze czas pomyśleć żeby się przekwalifikować i zmienić ten pierdolnik na cos mniej zzerajacego nerwy. -
nick nieaktualnyGizmo
Mała w maju skończyła 2 lata oczywiście że myślałam o tym żeby mnie zarejestrowali ale to nie wygląda tak pięknie jak się czyta. W rzeczywistości zarobiłabym gówno a więcej musiałabym oddać w sensie oni by oddali za mnie ubezpieczenia i te inne pierdoły a ja na rękę dostała bym tyle co nic dlatego wolę tak jak jest. -
Karolina2787 wrote:Gizmo
Mała w maju skończyła 2 lata oczywiście że myślałam o tym żeby mnie zarejestrowali ale to nie wygląda tak pięknie jak się czyta. W rzeczywistości zarobiłabym gówno a więcej musiałabym oddać w sensie oni by oddali za mnie ubezpieczenia i te inne pierdoły a ja na rękę dostała bym tyle co nic dlatego wolę tak jak jest. -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Moja matula byla tak kiedys zarejestrowana jako opiekun. Pracodawcy placili tylko kolo 200zl do Zusu. Bo to bylo jakos na 1/2 czy 1/4 etatu. Ale przynajmniej matula miala wszystkie ubezpieczenia. Popatrz i poszukaj. Prawo da sie obejść czasem i zjechać z kosztów a zyskać sporo
Wiem kochana wiem no bo wiadomo że bym chciała ale bardzo mało niań zatrudniają w Ol na umowę. Teraz jak ma najniższa krajowa podskoczyć to może coś ogarnę przydałaby się podwyżka -
Pewnie ze nadmiar kasy jeszcze chyba nikomu nie zaszkodzil. No moze jakimś tam celebrytom to na łeb im padlo
A ja się dowiedziałam ze bedzie mi przyslugiwalo stypendium socjal na studiachi cos tam mi wpadnie zawsze grosza.
Tylko Kuźwa znów trza mi ścieżkę deptac do urzędów po zaświadczeniapierdzielona biurokracja. Jakby nie można bylo oświadczenia napisac pod rygorem odpowiedzialności karnej za poświadczenie nieprawdy.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Monia cóż tam się znow wydarzyło ze tak Cie dobija i męczy? Kobito Tobie nie wolno sie tak stresowac przy staraniach. Moze czas pomyśleć żeby się przekwalifikować i zmienić ten pierdolnik na cos mniej zzerajacego nerwy.
więc kiedyś się zajadę na amen
Zmieniłabym pracę gdyby nie fakt, że tu mam umowę na czas nieokreślony i na spokojnie będę mogła iść na l4 i macierzyński.No i nie ukrywam, że kasę też mam dobrą z tego. Ale już teraz myślę i kombinuję, bo na pewno nie wrócę po przerwie do pracy w sprzedaży. Szkoda moich nerwów dla kasy -
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Non stop pełno klientów, a już od stycznia pracuję sama na sklepie gdzie powinno nas być dwie
więc kiedyś się zajadę na amen
Zmieniłabym pracę gdyby nie fakt, że tu mam umowę na czas nieokreślony i na spokojnie będę mogła iść na l4 i macierzyński.No i nie ukrywam, że kasę też mam dobrą z tego. Ale już teraz myślę i kombinuję, bo na pewno nie wrócę po przerwie do pracy w sprzedaży. Szkoda moich nerwów dla kasytak mi Ciebie szkoda Monia :-*
A szefostwo nic nie myśli kogos do pomocy zatrudnić? Toż to i konia mozna zajezdzic a co dopiero człowieka wykończyć z przerobienia. -
Hej Dziewczyny,
GaduaaaBędzie dobrze. Uśmiechnij się. Dziadek patrzy na Ciebie z góry i napewno jest jakaś cząstką blisko Ciebie.
Samara gratulujęTrzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło ku dobremu. Innej opcji nie widzę
A u mnie 1dc, 10cs.. Miało być pięknie na urodziny i rocznicę a termin na Dzień Matki. Heh, człowiek myśli, Pan Bóg kreśli..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)