Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej Wam

Ona tak żyję i czytam Was ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia więc milczę ;) Myślałam napisać dopiero po wizycie u gin ale skoro mnie wywołałaś to jestem :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No hej Wam

Ona tak żyję i czytam Was ale nie mam nic ciekawego do powiedzenia więc milczę ;) Myślałam napisać dopiero po wizycie u gin ale skoro mnie wywołałaś to jestem :)
    oho ho... owu za rogiem :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oho ho... owu za rogiem :)

No właśnie coś nie tak z tymi tempkami tylko jakoś tak nie ciekawie :/ znów marudzę no wiem wiem

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No właśnie coś nie tak z tymi tempkami tylko jakoś tak nie ciekawie :/ znów marudzę no wiem wiem
    oj przestań , nic nie marudzisz... forum ovu friend.... mówi samo za siebie.. o owulacja wręcz mus tutaj rozmawiać hihi... tempka idzie do góry.. powinno być okey

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina spójrz na mój wykres tam pokazuje temperaturę drugiej fazy taka jak ta z pierwszej ;-) najważniejsze żeby owu była:-)

Toć Ty dopiero wizytę masz w październiku, tyle czasu chciałaś przemilczec? Nie dobra :-P

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc, tak o to te krwawienie jednak okazało się @. Czyli tak jak myślałam.
    Nowy cykl - nowa szansa :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi tak jakoś mnie ta pogoda przygniotła że na nic ochoty nie mam :/ dziś u mnie deszczowo i paskudnie wczoraj poszłam spać jak dzidzia po 20 :D a rano jeszcze lament że trza wstać heh czemu w weekend nie mogę tak spać długo?!

Ona no to czekam może coś mi tam wyznaczy choć dziś test blady... a wizytę mam już w tą sobotę więc i tak niedługo bym się odezwała ;)

Marta ważne że wiadomo o co kaman i że nie ma się czym martwić teraz tylko do przodu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 18:53

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    No więc, tak o to te krwawienie jednak okazało się @. Czyli tak jak myślałam.
    Nowy cykl - nowa szansa :)
    A co gin na to? Że taki krótki cykl?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gadi tak jakoś mnie ta pogoda przygniotła że na nic ochoty nie mam :/ dziś u mnie deszczowo i paskudnie wczoraj poszłam spać jak dzidzia po 20 :D a rano jeszcze lament że trza wstać heh czemu w weekend nie mogę tak spać długo?!

Ona no to czekam może coś mi tam wyznaczy choć dziś test blady... a wizytę mam już w tą sobotę więc i tak niedługo bym się odezwała ;)

Marta ważne że wiadomo o co kaman i że nie ma się czym martwić teraz tylko do przodu :)
    U nas też taka pogoda straszna :(
    Ja też chodzę jak neptyk buuu

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    A co gin na to? Że taki krótki cykl?

Powiedzial, ze nie powinnam sie tym martwic. Ze widac cos sie zmienia w organizmie, ze nowe sytuacje mają miejsce. Mam brać leki tak samo jak brałam. A polipów i endometriozy nie mam. Wszystko jest w porządku, z macicą i jajnikami tez.

Gaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Marteczka uff, cieszę się, że nic groźnego się nie dzieję. Eh nowy cykl, nowe szanse, cycki w górę i do przodu co nie? Takie motto powinna mieć każda z Nas w opisie ;-)
    Motto aktywuje się około 7dc, tuż po Małpiszońskiej Żmiji. Wcześniej jest raczej faza "obrazy majestatu", ja bynajmniej taką mam ;-) Zwłaszcza w tym cyklu, przedłużyło mi się. I takie smutne wieści, że Małż wraca dopiero w przyszłą sobotę... :-/

Widziały, że Sylwia91 w szpitalu z 3-cm rozwarciem? :-) Pierwsza Forumowa Mama, zaraz będzie MAMĄ <3

nick nieaktualny, Marteczka93, Gaduaaa lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)

Caro to super wiadomość! Jak ten czas zapierdziela szok że już rodzić będzie a niedawno była tu z nami :) Bardzo się cieszę <3

Gadi u Ciebie zaraz ruszy wyczekiwanie na owu też widzę ;)

U mnie dziś skok tempki ale of się jeszcze zastanawia nad wyznaczeniem owulki także czekam...Miłego dnia dla Wszystkich :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :P

Już starego uprzedziłam żeby zbierał siły :)

Karolina jak Ci się tempka jutro utrzyma to myślę że OF wyznaczy owu..

ja biorę na OF poprawkę... to tylko program ktory wylicza na podstawie statystyk i wyliczeń matematycznych... jedynie fajnie że utwierdza mnie w moim przekonaniu.. heh

Marta no to dobrze że nic tam się nie dzieje :) możesz znowu polować na owu za niedlugo ;) i działać hihi

Caro a Sylwia trochę nie za szybko ? gdzieś mi sie o uczy obiło że jej generalnie się za szybko szyjka skracała?

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa właściwie to 36 tydzień a mała waży 2,6 więc lekarze stwierdzili, że jak będą skurcze i wszystko pójdzie samo to może rodzić, bo jest wszystko w porządku :-)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trzymamy kciuki za Sylwie :)

Gizmo a Ty jak się czujesz? ból głowy przeszedł?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to oczywiście ciągle na coś muszę narzekać w zeszłym cyklu na to że wykres równy a w tym na odwrót jakiś taki składak :D hehe a niech się dzieje co chce mam gdzieś. Czekam na sobotę...

Ech kolejny przygnębiający dzień. Tak ponuro za oknem :/ chyba trza kawę strzelić...

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też Karola miałam ostatnio przygnębiające dni. Ale wczoraj miałam takie mega <3 ze zapomniałam o wszystkim hihi :D
    Dodatkowo przyjeżdża dzisiaj do nas moja siostra z chlopakiem na długi weekend więc będzie wesoło :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka <3 zawsze dają nam powera! :D Tylko u mnie ostatnio i na to jakoś ochoty nie ma. Mój przychodzi zmęczony a mnie chyba starość dopadła ;) zastanawiam się jak tu podnieść libido...

To szykuje Ci się miły weekend :) jakie plany? Wypad gdzieś czy domóweczka?

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeeeejoooooo:P

Marta dobrze, ze lekaz Cie uspokoil, ale co do emdometriozy to ja bym sie zastanowila, bo toego na USG nie widac. Nie mowie ze ja masz, ale ryzyko kazda z nas ma, bo endometrioza przybiera rozne stopnie i sama sie zastanawiam czy jej nie mam, bo jakis powod dlaczego ciazy nie ma musi byc....

Caro o matulo, pamietam jak Sylwia zaszla a juz rodzi????? Ciesze sie z nia, ale tez uswiadamia mi to ile czasu sama czekam na malucha....:( a swoja droga to Sylwie kojarze jako taka dobra dusze z poprzedniego watku, chyba jedyna ktora milo wspominam, no oprucz Was wariatki :P

Caro lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Marteczka <3 zawsze dają nam powera! :D Tylko u mnie ostatnio i na to jakoś ochoty nie ma. Mój przychodzi zmęczony a mnie chyba starość dopadła ;) zastanawiam się jak tu podnieść libido...
    To szykuje Ci się miły weekend :) jakie plany? Wypad gdzieś czy domóweczka?

Miałam dokładnie tak samo, serio.
    Ponoć ćwiczenia fizyczne pomagają w podniesieniu libido. Jeśli nie w domu, to np rower, rolki itp? Ogólnie świeże powietrze :P
    A weekend szykuje się mieszany, bo mamy w planach trochę posiedzieć w domowym zaciszu - wypić winko, pograć w karty itp a w inny dzień mamy w planach pójść do restauracji, na basen.. :P
    Tym bardziej, że jutro jest dzień chłopaka więc spędzimy go aktywnie :) nawet kupiłam prezencik dla mojego - pokrowiec na kierownicę :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
‹‹ 682 683 684 685 686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ