"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No właśnie coś nie tak z tymi tempkami tylko jakoś tak nie ciekawie
znów marudzę no wiem wiem
Karolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGadi tak jakoś mnie ta pogoda przygniotła że na nic ochoty nie mam
dziś u mnie deszczowo i paskudnie wczoraj poszłam spać jak dzidzia po 20
a rano jeszcze lament że trza wstać heh czemu w weekend nie mogę tak spać długo?!
Ona no to czekam może coś mi tam wyznaczy choć dziś test blady... a wizytę mam już w tą sobotę więc i tak niedługo bym się odezwała
Marta ważne że wiadomo o co kaman i że nie ma się czym martwić teraz tylko do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 18:53
-
Karolina2787 wrote:Gadi tak jakoś mnie ta pogoda przygniotła że na nic ochoty nie mam
dziś u mnie deszczowo i paskudnie wczoraj poszłam spać jak dzidzia po 20
a rano jeszcze lament że trza wstać heh czemu w weekend nie mogę tak spać długo?!
Ona no to czekam może coś mi tam wyznaczy choć dziś test blady... a wizytę mam już w tą sobotę więc i tak niedługo bym się odezwała
Marta ważne że wiadomo o co kaman i że nie ma się czym martwić teraz tylko do przodu
Ja też chodzę jak neptyk buuuFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:A co gin na to? Że taki krótki cykl?
Powiedzial, ze nie powinnam sie tym martwic. Ze widac cos sie zmienia w organizmie, ze nowe sytuacje mają miejsce. Mam brać leki tak samo jak brałam. A polipów i endometriozy nie mam. Wszystko jest w porządku, z macicą i jajnikami tez.Gaduaaa, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Marteczka uff, cieszę się, że nic groźnego się nie dzieję. Eh nowy cykl, nowe szanse, cycki w górę i do przodu co nie? Takie motto powinna mieć każda z Nas w opisie
Motto aktywuje się około 7dc, tuż po Małpiszońskiej Żmiji. Wcześniej jest raczej faza "obrazy majestatu", ja bynajmniej taką mamZwłaszcza w tym cyklu, przedłużyło mi się. I takie smutne wieści, że Małż wraca dopiero w przyszłą sobotę...
Widziały, że Sylwia91 w szpitalu z 3-cm rozwarciem?Pierwsza Forumowa Mama, zaraz będzie MAMĄ
Karolina2787, Marteczka93, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyWitam się z rana
Caro to super wiadomość! Jak ten czas zapierdziela szok że już rodzić będzie a niedawno była tu z namiBardzo się cieszę
Gadi u Ciebie zaraz ruszy wyczekiwanie na owu też widzę
U mnie dziś skok tempki ale of się jeszcze zastanawia nad wyznaczeniem owulki także czekam...Miłego dnia dla Wszystkich -
Hej hej
Już starego uprzedziłam żeby zbierał siły
Karolina jak Ci się tempka jutro utrzyma to myślę że OF wyznaczy owu..
ja biorę na OF poprawkę... to tylko program ktory wylicza na podstawie statystyk i wyliczeń matematycznych... jedynie fajnie że utwierdza mnie w moim przekonaniu.. heh
Marta no to dobrze że nic tam się nie dziejemożesz znowu polować na owu za niedlugo
i działać hihi
Caro a Sylwia trochę nie za szybko ? gdzieś mi sie o uczy obiło że jej generalnie się za szybko szyjka skracała?Marteczka93 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa właściwie to 36 tydzień a mała waży 2,6 więc lekarze stwierdzili, że jak będą skurcze i wszystko pójdzie samo to może rodzić, bo jest wszystko w porządku
Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyJa to oczywiście ciągle na coś muszę narzekać w zeszłym cyklu na to że wykres równy a w tym na odwrót jakiś taki składak
hehe a niech się dzieje co chce mam gdzieś. Czekam na sobotę...
Ech kolejny przygnębiający dzień. Tak ponuro za oknemchyba trza kawę strzelić...
-
nick nieaktualnyMarteczka
zawsze dają nam powera!
Tylko u mnie ostatnio i na to jakoś ochoty nie ma. Mój przychodzi zmęczony a mnie chyba starość dopadła
zastanawiam się jak tu podnieść libido...
To szykuje Ci się miły weekendjakie plany? Wypad gdzieś czy domóweczka?
-
Heeeeeejoooooo:P
Marta dobrze, ze lekaz Cie uspokoil, ale co do emdometriozy to ja bym sie zastanowila, bo toego na USG nie widac. Nie mowie ze ja masz, ale ryzyko kazda z nas ma, bo endometrioza przybiera rozne stopnie i sama sie zastanawiam czy jej nie mam, bo jakis powod dlaczego ciazy nie ma musi byc....
Caro o matulo, pamietam jak Sylwia zaszla a juz rodzi????? Ciesze sie z nia, ale tez uswiadamia mi to ile czasu sama czekam na malucha....a swoja droga to Sylwie kojarze jako taka dobra dusze z poprzedniego watku, chyba jedyna ktora milo wspominam, no oprucz Was wariatki
Caro lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Marteczka
zawsze dają nam powera!
Tylko u mnie ostatnio i na to jakoś ochoty nie ma. Mój przychodzi zmęczony a mnie chyba starość dopadła
zastanawiam się jak tu podnieść libido...
To szykuje Ci się miły weekendjakie plany? Wypad gdzieś czy domóweczka?
Miałam dokładnie tak samo, serio.
Ponoć ćwiczenia fizyczne pomagają w podniesieniu libido. Jeśli nie w domu, to np rower, rolki itp? Ogólnie świeże powietrze
A weekend szykuje się mieszany, bo mamy w planach trochę posiedzieć w domowym zaciszu - wypić winko, pograć w karty itp a w inny dzień mamy w planach pójść do restauracji, na basen..
Tym bardziej, że jutro jest dzień chłopaka więc spędzimy go aktywnienawet kupiłam prezencik dla mojego - pokrowiec na kierownicę
Karolina2787 lubi tę wiadomość