"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzydałoby się poćwiczyć ale ja leniwa jestem co do tego. W pracy się nałażę więc se myślę że nie jest tak źle ale co z tego jak brzuch ciągle taki sam
już się zastanawiam nad jakąś dietką bo może od konkretnych produktów też tak wzdyma no nie licząc słodkości
-
Karolina2787 wrote:Przydałoby się poćwiczyć ale ja leniwa jestem co do tego. W pracy się nałażę więc se myślę że nie jest tak źle ale co z tego jak brzuch ciągle taki sam
już się zastanawiam nad jakąś dietką bo może od konkretnych produktów też tak wzdyma no nie licząc słodkości
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:A ja na śniadanie codziennie wpierdzielam musli z mlekiem
co zrobić jak tak lubię łeee...
człowiek przestał trawić kazeine kiedy przestał być kramiony mlekiem matki tudzież modyfikowanym... jest do niczego nie potrzebna... a w mleku zwykłym w karotniku nie ma wapnia... więc po co pić?FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Serio płatki kukurydziane są lepsze? Mówią że musli ma dużo błonnika który jest zdrowy i tak potrzebny to ja teraz nie wiem. Żreć ten błonnik czy nie żreć?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyCholera nic nie można jeść
to co te życie ma przynosić za szczęście? Dzieciaku Ty lepiej się udaj zrobić w końcu bo tyle wyrzeczeń mnie czeka for you że masakiera. Dobra jakoś się postaram to przeboleć ale pestki dyni i żurawinkę muszę musowo więc dodam do kukurydzianych ok Gadi?
może byk?
-
nick nieaktualnyWłaśnie z tym zdrowym odżywianiem ja to podziwiam mojego małza on to dietę już lata trzyma prawie żadnych wyrzeczeń prawie bo jestem Ja a ja uwielbiam mc^a
Więc tak raz na dwa tyg obowiązkowo jakieś mc musi być... no ale ja to i chipsa jem ogólnie słodkości może nie być ale ja lubię tluste:-/ zjem kapustę z boczkiem lubię kanapki z majonezem i różnymi tam dodatkami mój je jedno i to samo piersi szpinak buraki ( bez soli - Ochyda!) Ryż brązowy kasze gotuje ogólnie beztluszczowo a mimo to czuję się jak balonpamiętam kiedyś moja waga 55 kg i to była stała waga potem zaczęliśmy się starać luteina bromergon castangus jakieś herbatki na plodnosc i przyszło 8 kg ... w tym roku pięknie straciłam ale ćwiczyłam dziennie w domu dupcia super brzuch się wssysnal boki nie wylewaly a teraz znów to samo ...w sumie w 4 miechy straciłam 5 kg powolutku ale chciałam uniknąć efektu jojo
No i co ... no i dupa ważę 60 kg czyli znów tyje ...
Gadu Tys spec lekarski orientujesz się może dlaczego moje węzły chłonne na szyi reagują na Kwaśne słone na ocet o kiszonkach mogę zapomnieć ogólnie jak coś takiego zjem węzeł powiększa się tak że normalnie prawie go widać i dotknąć mogę byłam kiedyś z tym u lekarza ale nigdy nie trafię bo to jakby nie patrzeć szybko znika 5 min i gotowe więc byłam i tylko mówiłam zajrzal do gardła i powiedział że stan zapalny migdałów i przepisał coś na angine żałosne bo mam to od 14 roku życia ale doktorek nie chciał słuchać -
nick nieaktualnyLago wrote:zarcie!!!! Moj ulubiony temat
Kukurydza tez nie zdrowa bo to GMOmusli musli nie rowne, zalezy jaki maja sklad i z czym sie je. Ja wsuwam takie z orzechami i suszonymi owocami z Lidla z jogurtem naturalnym z lyzeczka miodu lub maslanka
Lago kupujemy to samo to takie mieszanki pełno w nich owoców i orzechów że płatków owsianych nawet nie czuć
Mój to je codziennie na śniadanie ja po płatkach mam zgageLago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Te z lidla sa najlepsiejsze
ale mnie mleko wzdyma
i co ja pocznę biedulka bez musli tera? Co ja mam jeść na śniadanie się pytam? hę?
Oh wiele rzeczy można np serek wiejski to tego orzechy nerkowca ziarna słonecznika serio super
Albo omleta sobie zrób z jakąś konfiturka jajecznice a Ty pewnie tak na szybko chcesz no to jedynie został serek wiejski z dodatkami:-) -
Karolina2787 wrote:Te z lidla sa najlepsiejsze
ale mnie mleko wzdyma
i co ja pocznę biedulka bez musli tera? Co ja mam jeść na śniadanie się pytam? hę?
owsianke na wodzie na slono,albo najrozniejsze wersje jaglanki, nasiona chia na mleku migdalowym albo kokosowym z owocami, omlety z warzywami, jajka na twardo z salata i szynka:D...mam dalej pisac? hehehhehehe -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ona ja po mleku mam brzucha-balona ale po sercku wiejskim to ja już nie powiem co mam
no i raczej wiadomo że na szybko bo w pracy zawsze jem śniadanko i tak na szybko to omlety odpadają i jajca też nie mogę Lago no weź rzuć coś light
ale to wszystko jest light i mega zdrowe....a dlaczego nie mozesz jajek? Jak masz wzdecia po mleku i sranie po serku to na bank masz nietolerancje laktozy. Wszystko to, co Ci zaproponowalam mozesz przygotowac dzien wczesniej i nie trzeba tego jesc na cieplo. A nasiona chia na sluz dobre i nie takie obrzydliwe jak siemie lniane albo wiesiolek w tabsach
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:ale to wszystko jest light i mega zdrowe....a dlaczego nie mozesz jajek? Jak masz wzdecia po mleku i sranie po serku to na bank masz nietolerancje laktozy
. Wszystko to, co Ci zaproponowalam mozesz przygotowac dzien wczesniej i nie trzeba tego jesc na cieplo. A nasiona chia na sluz dobre i nie takie obrzydliwe jak siemie lniane albo wiesiolek w tabsach
Dzięki za szczerość i rozpoznaniea ja cholera się z tym męczyłam przez lata i nie wiedziałam o co kaman
hahaha zawsze po mleku miałam Sr... ale jakoś po tym mniej tłustym nie mam tylko rozdymka
a najgorzej to danio łoooo matko musiałabym jeść go na kiblu od razu
Lago lubi tę wiadomość