X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dokładnie jak piszesz Gadi u mnie niestety brzuchal rośnie bo jakby w tyłek poszło to bym się nawet ucieszyła ;) ale gdzie tam balon się robi O
    no u mnie i w dupe i w brzuch... masakra !!!!!!

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przydałoby się poćwiczyć ale ja leniwa jestem co do tego. W pracy się nałażę więc se myślę że nie jest tak źle ale co z tego jak brzuch ciągle taki sam :/ już się zastanawiam nad jakąś dietką bo może od konkretnych produktów też tak wzdyma no nie licząc słodkości :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Przydałoby się poćwiczyć ale ja leniwa jestem co do tego. W pracy się nałażę więc se myślę że nie jest tak źle ale co z tego jak brzuch ciągle taki sam :/ już się zastanawiam nad jakąś dietką bo może od konkretnych produktów też tak wzdyma no nie licząc słodkości :P
    gluten na pewno wzdyma... i dieta bez glutenowa poprawia persalitykę jelit :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    gluten na pewno wzdyma... i dieta bez glutenowa poprawia persalitykę jelit :)

A ja na śniadanie codziennie wpierdzielam musli z mlekiem :/ co zrobić jak tak lubię łeee...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A ja na śniadanie codziennie wpierdzielam musli z mlekiem :/ co zrobić jak tak lubię łeee...
    no i laktoza też na bok... hehe :)
    człowiek przestał trawić kazeine kiedy przestał być kramiony mlekiem matki tudzież modyfikowanym... jest do niczego nie potrzebna... a w mleku zwykłym w karotniku nie ma wapnia... więc po co pić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem niestety :( ale kurde lubie musli rano zjeść z mlekiem to czym je zastępować?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wiem niestety :( ale kurde lubie musli rano zjeść z mlekiem to czym je zastępować?
    Mleko kokosowe? I zamiast musli płatki kukurydziane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Mleko kokosowe? I zamiast musli płatki kukurydziane :)

Serio płatki kukurydziane są lepsze? Mówią że musli ma dużo błonnika który jest zdrowy i tak potrzebny to ja teraz nie wiem. Żreć ten błonnik czy nie żreć?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Serio płatki kukurydziane są lepsze? Mówią że musli ma dużo błonnika który jest zdrowy i tak potrzebny to ja teraz nie wiem. Żreć ten błonnik czy nie żreć?
    Błonnik znajdziesz w owocach, pestkach, orzechach itd.. Kukurydziane są lepsze bo nie mają glutenu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera nic nie można jeść :( to co te życie ma przynosić za szczęście? Dzieciaku Ty lepiej się udaj zrobić w końcu bo tyle wyrzeczeń mnie czeka for you że masakiera. Dobra jakoś się postaram to przeboleć ale pestki dyni i żurawinkę muszę musowo więc dodam do kukurydzianych ok Gadi? :P może byk?

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zarcie!!!! Moj ulubiony temat :D
    Kukurydza tez nie zdrowa bo to GMO :P musli musli nie rowne, zalezy jaki maja sklad i z czym sie je. Ja wsuwam takie z orzechami i suszonymi owocami z Lidla z jogurtem naturalnym z lyzeczka miodu lub maslanka

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie z tym zdrowym odżywianiem ja to podziwiam mojego małza on to dietę już lata trzyma prawie żadnych wyrzeczeń prawie bo jestem Ja a ja uwielbiam mc^a
    Więc tak raz na dwa tyg obowiązkowo jakieś mc musi być... no ale ja to i chipsa jem ogólnie słodkości może nie być ale ja lubię tluste:-/ zjem kapustę z boczkiem lubię kanapki z majonezem i różnymi tam dodatkami mój je jedno i to samo piersi szpinak buraki ( bez soli - Ochyda!) Ryż brązowy kasze gotuje ogólnie beztluszczowo a mimo to czuję się jak balon :-/ pamiętam kiedyś moja waga 55 kg i to była stała waga potem zaczęliśmy się starać luteina bromergon castangus jakieś herbatki na plodnosc i przyszło 8 kg ... w tym roku pięknie straciłam ale ćwiczyłam dziennie w domu dupcia super brzuch się wssysnal boki nie wylewaly a teraz znów to samo ...w sumie w 4 miechy straciłam 5 kg powolutku ale chciałam uniknąć efektu jojo
    No i co ... no i dupa ważę 60 kg czyli znów tyje ... :-/

Gadu Tys spec lekarski orientujesz się może dlaczego moje węzły chłonne na szyi reagują na Kwaśne słone na ocet o kiszonkach mogę zapomnieć ogólnie jak coś takiego zjem węzeł powiększa się tak że normalnie prawie go widać i dotknąć mogę byłam kiedyś z tym u lekarza ale nigdy nie trafię bo to jakby nie patrzeć szybko znika 5 min i gotowe więc byłam i tylko mówiłam zajrzal do gardła i powiedział że stan zapalny migdałów i przepisał coś na angine żałosne bo mam to od 14 roku życia ale doktorek nie chciał słuchać

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    zarcie!!!! Moj ulubiony temat :D
    Kukurydza tez nie zdrowa bo to GMO :P musli musli nie rowne, zalezy jaki maja sklad i z czym sie je. Ja wsuwam takie z orzechami i suszonymi owocami z Lidla z jogurtem naturalnym z lyzeczka miodu lub maslanka

Lago kupujemy to samo to takie mieszanki pełno w nich owoców i orzechów że płatków owsianych nawet nie czuć:-P
    Mój to je codziennie na śniadanie ja po płatkach mam zgage :-(

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te z lidla sa najlepsiejsze :D ale mnie mleko wzdyma :( i co ja pocznę biedulka bez musli tera? Co ja mam jeść na śniadanie się pytam? hę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Te z lidla sa najlepsiejsze :D ale mnie mleko wzdyma :( i co ja pocznę biedulka bez musli tera? Co ja mam jeść na śniadanie się pytam? hę?

Oh wiele rzeczy można np serek wiejski to tego orzechy nerkowca ziarna słonecznika serio super :-)
    Albo omleta sobie zrób z jakąś konfiturka jajecznice a Ty pewnie tak na szybko chcesz no to jedynie został serek wiejski z dodatkami:-)

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

owsianke na wodzie na slono,albo najrozniejsze wersje jaglanki, nasiona chia na mleku migdalowym albo kokosowym z owocami, omlety z warzywami, jajka na twardo z salata i szynka:D...mam dalej pisac? hehehhehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja po mleku mam brzucha-balona ale po sercku wiejskim to ja już nie powiem co mam :D

no i raczej wiadomo że na szybko bo w pracy zawsze jem śniadanko i tak na szybko to omlety odpadają i jajca też nie mogę Lago no weź rzuć coś light :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ona ja po mleku mam brzucha-balona ale po sercku wiejskim to ja już nie powiem co mam :D

no i raczej wiadomo że na szybko bo w pracy zawsze jem śniadanko i tak na szybko to omlety odpadają i jajca też nie mogę Lago no weź rzuć coś light :P

ale to wszystko jest light i mega zdrowe....a dlaczego nie mozesz jajek? Jak masz wzdecia po mleku i sranie po serku to na bank masz nietolerancje laktozy :D. Wszystko to, co Ci zaproponowalam mozesz przygotowac dzien wczesniej i nie trzeba tego jesc na cieplo. A nasiona chia na sluz dobre i nie takie obrzydliwe jak siemie lniane albo wiesiolek w tabsach :P

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa no i tunczyk, ryby wedzone, avocado z pomidorem i komosa ryzowa :D i to wszystko bez gluta jest :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ale to wszystko jest light i mega zdrowe....a dlaczego nie mozesz jajek? Jak masz wzdecia po mleku i sranie po serku to na bank masz nietolerancje laktozy :D. Wszystko to, co Ci zaproponowalam mozesz przygotowac dzien wczesniej i nie trzeba tego jesc na cieplo. A nasiona chia na sluz dobre i nie takie obrzydliwe jak siemie lniane albo wiesiolek w tabsach :P

Dzięki za szczerość i rozpoznanie :D a ja cholera się z tym męczyłam przez lata i nie wiedziałam o co kaman :D hahaha zawsze po mleku miałam Sr... ale jakoś po tym mniej tłustym nie mam tylko rozdymka ;) a najgorzej to danio łoooo matko musiałabym jeść go na kiblu od razu :D

Lago lubi tę wiadomość

‹‹ 684 685 686 687 688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ