X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Karolina faktycznie z Tobą problem haha:-P
    Pozostało Ci jednak musli z wodą:-) Oczywiście mowa o płatkach owsianych:-P
    Albo poprostu płatki kup górskie czy błyskawiczne i sama sobie rób mieszanki ( zurawina orzechy migdaly rodzynki co tylko lubisz ) zalewaj woda i już:-)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra wszystko ładnie pięknie ale z wodą? :/ no weź jak mieć po tym siłę na cały dzień łażenia? ech dobra wykluczę mleko i tp. mleczko kokosowe pomyślę bo ciekawie brzmi :) no i chyba kanapki zostają tylko teraz z jakim pieczywem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ok serio nie raz takowe jadłam:-) czasem dodawalam łyżeczkę serwatki białkowe jakiejś smakowej - najczęściej u mnie o smaku szalotki:-)
    Ale na wodzie przegotowanej też ok nie poczujesz nawet ze woda wiadomo inny smak ale zjadliwy

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    aaaaa no i tunczyk, ryby wedzone, avocado z pomidorem i komosa ryzowa :D i to wszystko bez gluta jest :P

Aaaa bleee fuj nie znoszę tego wszystkiego!!! serio bleeee.... i nie wiem co gorsze jeszcze plus feta i najbardziej znienawidzone żarcie przeze mnie. Wybacz Lago ale tego co wymieniłaś nie trawię od zawsze ;)

P.S prócz tek komosy bo nie wiem co to nawet :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam na sniadania moge ciagle jesc jajca...w najrozniejszych postaciach i nigdy mi sie nie znudza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu jeśli chodzi o pieczywo na stole codziennie gości chleb orkiszowy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ja tam na sniadania moge ciagle jesc jajca...w najrozniejszych postaciach i nigdy mi sie nie znudza :D

I tak !! Ja też prawie dziennie wsuwam jajecznice z pomidorami oo :-)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Aaaa bleee fuj nie znoszę tego wszystkiego!!! serio bleeee.... i nie wiem co gorsze jeszcze plus feta i najbardziej znienawidzone żarcie przeze mnie. Wybacz Lago ale tego co wymieniłaś nie trawię od zawsze ;)

P.S prócz tek komosy bo nie wiem co to nawet :P

hahahahahahhahahah komosa to ryz peruwianski mega zdrowy :D oliwek tez pewnie nie lubisz co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię pastę jajeczną ze szczypiorkiem ale tam znów majonez jest :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahahhahahah komosa to ryz peruwianski mega zdrowy :D oliwek tez pewnie nie lubisz co?

Słyszałam tylko jak ktoś coś ale nie wiedziałam co to i nawet nie czytałam ;) Skąd wiedziałaś? :D nie cierpię oliwek hehe zapomniałam dodać

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż Karola jak masz nie tolerancję to w laktozy to już dostępne są takie mleka :-)
    Niewiem tylko jak to się ma do rzeczywistości

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja lubię pastę jajeczną ze szczypiorkiem ale tam znów majonez jest :/
    oj odrobinanie zaszkodzi...tylko nie jakies gowniane winiary a najlepiej kielecki, ma dobry sklad

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago Ty kuźwa wiesz co ja mam lodówce? gdzie TY się chowasz wyłaź mi tu zaraz :P zaraz kajecik biere i pisze co mam kupić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:34

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago Ty kuźwa wiesz co ja mam lodówce? gdzie TY się chowasz wyłaź mi tu zaraz :P zaraz kajecik biere i pisze co mam kupić :)

hehehhehhe nie ja po prostu mam fisia na punkcie jedzenia :D Czytam etykiety w sklepach i mam swoje bazowe produkty juz od lat. U mnie jest problem taki ze prowadze nieregularny tryb zycia i po prostu za duzo jem, bo moj stary bardzo dobrze gotuje, dlatego jestem gruba jak bela :P Ale czytanie skladow polecam wszystkim bo to bardzo wazne co jemy :D Jak raz obczaisz produkty bezpieczne to pozniej jest latwo...takie tam moje madrosci...

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fejsie jest stronka Czytaj sklad, gdzie analizuja rozne produkty i te dobre oznaczaja jako bezpieczne. Tez super sprawa jak ktos nie ma czasu analizowac etykiet w sklepie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J to tylko daty paczam bo z tym fiziuje ;) ale poza tym bd musiała coś zmienić w tym żarciu bo widzę że bębenek rośnie po tych pierdołach właśnie. Nie mów że jeszcze masz rozkład żywieniowy i kaloriowy na drzwiach od lodówki :D haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja fb nie posiadam ale poczytam na necie i poszukam co szkodzi mi z tym problemem z laktozą to było czy ja Ty mówiłaś? Widzisz i chyba z pamięcią też u mnie niezbyt :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    J to tylko daty paczam bo z tym fiziuje ;) ale poza tym bd musiała coś zmienić w tym żarciu bo widzę że bębenek rośnie po tych pierdołach właśnie. Nie mów że jeszcze masz rozkład żywieniowy i kaloriowy na drzwiach od lodówki :D haha

hahhahahhah nie bo w liczenie kalorii nie wierze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to stopniowo bd wdrażać w życie :) Dzięki za rady laski najadłam się samym pisaniem o żarciu z Wami hihi ale wypiłam tylko inofem i mykam jakiś film może obejrzeć przed snem :) Miłego wieczorku zatem i dobrej nocki bayo

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja fb nie posiadam ale poczytam na necie i poszukam co szkodzi mi z tym problemem z laktozą to było czy ja Ty mówiłaś? Widzisz i chyba z pamięcią też u mnie niezbyt :P

masz niefejsowa stronke :D http://czytajsklad.com/

no tak mi sie wydaje, ze jak Cie goni po mlecznych produktach to nietolerancja laktozy czy tam tej kozeiny.... Gadson jest obcykana w nietolerancjach wiec lepiej bedzie wiedziala

Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ