"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo Karolina faktycznie z Tobą problem haha:-P
Pozostało Ci jednak musli z wodąOczywiście mowa o płatkach owsianych:-P
Albo poprostu płatki kup górskie czy błyskawiczne i sama sobie rób mieszanki ( zurawina orzechy migdaly rodzynki co tylko lubisz ) zalewaj woda i jużKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLago wrote:aaaaa no i tunczyk, ryby wedzone, avocado z pomidorem i komosa ryzowa
i to wszystko bez gluta jest
Aaaa bleee fuj nie znoszę tego wszystkiego!!! serio bleeee.... i nie wiem co gorsze jeszcze plus feta i najbardziej znienawidzone żarcie przeze mnie. Wybacz Lago ale tego co wymieniłaś nie trawię od zawsze
P.S prócz tek komosy bo nie wiem co to nawet -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Aaaa bleee fuj nie znoszę tego wszystkiego!!! serio bleeee.... i nie wiem co gorsze jeszcze plus feta i najbardziej znienawidzone żarcie przeze mnie. Wybacz Lago ale tego co wymieniłaś nie trawię od zawsze
P.S prócz tek komosy bo nie wiem co to nawet
hahahahahahhahahah komosa to ryz peruwianski mega zdrowyoliwek tez pewnie nie lubisz co?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Lago Ty kuźwa wiesz co ja mam lodówce? gdzie TY się chowasz wyłaź mi tu zaraz
zaraz kajecik biere i pisze co mam kupić
hehehhehhe nie ja po prostu mam fisia na punkcie jedzeniaCzytam etykiety w sklepach i mam swoje bazowe produkty juz od lat. U mnie jest problem taki ze prowadze nieregularny tryb zycia i po prostu za duzo jem, bo moj stary bardzo dobrze gotuje, dlatego jestem gruba jak bela
Ale czytanie skladow polecam wszystkim bo to bardzo wazne co jemy
Jak raz obczaisz produkty bezpieczne to pozniej jest latwo...takie tam moje madrosci...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:J to tylko daty paczam bo z tym fiziuje
ale poza tym bd musiała coś zmienić w tym żarciu bo widzę że bębenek rośnie po tych pierdołach właśnie. Nie mów że jeszcze masz rozkład żywieniowy i kaloriowy na drzwiach od lodówki
haha
hahhahahhah nie bo w liczenie kalorii nie wierze -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja fb nie posiadam ale poczytam na necie i poszukam co szkodzi mi z tym problemem z laktozą to było czy ja Ty mówiłaś? Widzisz i chyba z pamięcią też u mnie niezbyt
masz niefejsowa stronkehttp://czytajsklad.com/
no tak mi sie wydaje, ze jak Cie goni po mlecznych produktach to nietolerancja laktozy czy tam tej kozeiny.... Gadson jest obcykana w nietolerancjach wiec lepiej bedzie wiedzialaKarolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość