Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Karolina faktycznie z Tobą problem haha:-P
    Pozostało Ci jednak musli z wodą:-) Oczywiście mowa o płatkach owsianych:-P
    Albo poprostu płatki kup górskie czy błyskawiczne i sama sobie rób mieszanki ( zurawina orzechy migdaly rodzynki co tylko lubisz ) zalewaj woda i już:-)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra wszystko ładnie pięknie ale z wodą? :/ no weź jak mieć po tym siłę na cały dzień łażenia? ech dobra wykluczę mleko i tp. mleczko kokosowe pomyślę bo ciekawie brzmi :) no i chyba kanapki zostają tylko teraz z jakim pieczywem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ok serio nie raz takowe jadłam:-) czasem dodawalam łyżeczkę serwatki białkowe jakiejś smakowej - najczęściej u mnie o smaku szalotki:-)
    Ale na wodzie przegotowanej też ok nie poczujesz nawet ze woda wiadomo inny smak ale zjadliwy

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    aaaaa no i tunczyk, ryby wedzone, avocado z pomidorem i komosa ryzowa :D i to wszystko bez gluta jest :P

Aaaa bleee fuj nie znoszę tego wszystkiego!!! serio bleeee.... i nie wiem co gorsze jeszcze plus feta i najbardziej znienawidzone żarcie przeze mnie. Wybacz Lago ale tego co wymieniłaś nie trawię od zawsze ;)

P.S prócz tek komosy bo nie wiem co to nawet :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam na sniadania moge ciagle jesc jajca...w najrozniejszych postaciach i nigdy mi sie nie znudza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu jeśli chodzi o pieczywo na stole codziennie gości chleb orkiszowy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ja tam na sniadania moge ciagle jesc jajca...w najrozniejszych postaciach i nigdy mi sie nie znudza :D

I tak !! Ja też prawie dziennie wsuwam jajecznice z pomidorami oo :-)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Aaaa bleee fuj nie znoszę tego wszystkiego!!! serio bleeee.... i nie wiem co gorsze jeszcze plus feta i najbardziej znienawidzone żarcie przeze mnie. Wybacz Lago ale tego co wymieniłaś nie trawię od zawsze ;)

P.S prócz tek komosy bo nie wiem co to nawet :P

hahahahahahhahahah komosa to ryz peruwianski mega zdrowy :D oliwek tez pewnie nie lubisz co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię pastę jajeczną ze szczypiorkiem ale tam znów majonez jest :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahahhahahah komosa to ryz peruwianski mega zdrowy :D oliwek tez pewnie nie lubisz co?

Słyszałam tylko jak ktoś coś ale nie wiedziałam co to i nawet nie czytałam ;) Skąd wiedziałaś? :D nie cierpię oliwek hehe zapomniałam dodać

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż Karola jak masz nie tolerancję to w laktozy to już dostępne są takie mleka :-)
    Niewiem tylko jak to się ma do rzeczywistości

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja lubię pastę jajeczną ze szczypiorkiem ale tam znów majonez jest :/
    oj odrobinanie zaszkodzi...tylko nie jakies gowniane winiary a najlepiej kielecki, ma dobry sklad

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago Ty kuźwa wiesz co ja mam lodówce? gdzie TY się chowasz wyłaź mi tu zaraz :P zaraz kajecik biere i pisze co mam kupić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:34

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lago Ty kuźwa wiesz co ja mam lodówce? gdzie TY się chowasz wyłaź mi tu zaraz :P zaraz kajecik biere i pisze co mam kupić :)

hehehhehhe nie ja po prostu mam fisia na punkcie jedzenia :D Czytam etykiety w sklepach i mam swoje bazowe produkty juz od lat. U mnie jest problem taki ze prowadze nieregularny tryb zycia i po prostu za duzo jem, bo moj stary bardzo dobrze gotuje, dlatego jestem gruba jak bela :P Ale czytanie skladow polecam wszystkim bo to bardzo wazne co jemy :D Jak raz obczaisz produkty bezpieczne to pozniej jest latwo...takie tam moje madrosci...

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fejsie jest stronka Czytaj sklad, gdzie analizuja rozne produkty i te dobre oznaczaja jako bezpieczne. Tez super sprawa jak ktos nie ma czasu analizowac etykiet w sklepie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J to tylko daty paczam bo z tym fiziuje ;) ale poza tym bd musiała coś zmienić w tym żarciu bo widzę że bębenek rośnie po tych pierdołach właśnie. Nie mów że jeszcze masz rozkład żywieniowy i kaloriowy na drzwiach od lodówki :D haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja fb nie posiadam ale poczytam na necie i poszukam co szkodzi mi z tym problemem z laktozą to było czy ja Ty mówiłaś? Widzisz i chyba z pamięcią też u mnie niezbyt :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    J to tylko daty paczam bo z tym fiziuje ;) ale poza tym bd musiała coś zmienić w tym żarciu bo widzę że bębenek rośnie po tych pierdołach właśnie. Nie mów że jeszcze masz rozkład żywieniowy i kaloriowy na drzwiach od lodówki :D haha

hahhahahhah nie bo w liczenie kalorii nie wierze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to stopniowo bd wdrażać w życie :) Dzięki za rady laski najadłam się samym pisaniem o żarciu z Wami hihi ale wypiłam tylko inofem i mykam jakiś film może obejrzeć przed snem :) Miłego wieczorku zatem i dobrej nocki bayo

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja fb nie posiadam ale poczytam na necie i poszukam co szkodzi mi z tym problemem z laktozą to było czy ja Ty mówiłaś? Widzisz i chyba z pamięcią też u mnie niezbyt :P

masz niefejsowa stronke :D http://czytajsklad.com/

no tak mi sie wydaje, ze jak Cie goni po mlecznych produktach to nietolerancja laktozy czy tam tej kozeiny.... Gadson jest obcykana w nietolerancjach wiec lepiej bedzie wiedziala

Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ