"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Hejka
witam po weekendzie... u mnie był mega busy ...
nie wytrzymałam i dziś testowałam no i biel wizira... zostało mi czekać na @
hej
nie lubię!! ale tak sobie myślę, że może za wcześnie... dopiero 10 dpo -
Caro u mnie też 5 tydzień (skończony) to był czas mega rozciągania, kłucia, bólu... czułam, jakby za chwilę miała przyjść @
Gin powiedział, że to normalne, trzeba przeżyć, bo w późniejszych trymestrach wcale nie będzie lżej, jak bobo będzie rosło -
Gaduaaa wrote:niee tam.. ostatnio 11 dpo z popołudniowego moczu już wyszło.. i to 25tką..
ja tam w cuda nie wierze..
U mnie mega blada krecha wyszła dopiero w 12dpo. Zaczekaj jeszcze dwa dni, no chyba, że tempka poleci na łeb na szyję.
Caro, u mnie było tak samo. Bolało niemiłosiernie. Gin powiedział, że jakbym nie wytrzymała to nospe mam sobie zadać, ale to tylko na sos.
Rozciąganie jest normalne, a że przy tym boli, to cóż... Taki nasz los.Gaduaaa lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Samara wrote:U mnie mega blada krecha wyszła dopiero w 12dpo. Zaczekaj jeszcze dwa dni, no chyba, że tempka poleci na łeb na szyję.
Caro, u mnie było tak samo. Bolało niemiłosiernie. Gin powiedział, że jakbym nie wytrzymała to nospe mam sobie zadać, ale to tylko na sos.
Rozciąganie jest normalne, a że przy tym boli, to cóż... Taki nasz los.Fabian Cyprian Tymuś -
Samara Lilith dzięki za słowa otuchy heh Staram się mojemu mózgowi to właśnie wyperswadowć, żeby nie załączał w mojeg głowie alarmu na każdy ból i kłucie. Ale wiadomo jak to jest.. Obawy przed, obawy w trakcie, obawy po. Heh
Marteczka no właśnie mi będzie mierzył wszystko na kolejnej wizycie, także mam nadzieję, że tak bardzo się nie przeraził i nie jest to jakieś mega duże. Ale wspomniał o cc i tym, że mało miejsca, a jak zaczęłam drazyc to powiedział "że tym będziemy się przejmować potem" heh. Chyba widział moją nerwice w oczach
Gaduaaa Shit!!!!!... narazie weźmy to na spokojnie. Mnie ostatnio bolały piersi od momentu owulacji, a teraz zaczęły tydzień po @. Dlatego stwierdziłam że nie należy porównywać mimo że to taki krótki odstęp czasowy.. Test pierwszy też wyszedł 10dpo, a teraz w 12dpo też cienki.
Poczekaj jutro, pojutrze.. Zobaczymy co tempka też powie.Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Cześć i czołem
Krew oddana z samego rana, kontrolne tsh a w czwartek wizyta. Mam nadzieję, że jakoś się to unormowało już.
A of przesunął mi termin owu. Nie wiem od czego to zależy. A jestem raczej na 99% pewna, że owulacja była w ostatnim dniu niższej temperatury. -
kozamonia wrote:Cześć i czołem
Krew oddana z samego rana, kontrolne tsh a w czwartek wizyta. Mam nadzieję, że jakoś się to unormowało już.
A of przesunął mi termin owu. Nie wiem od czego to zależy. A jestem raczej na 99% pewna, że owulacja była w ostatnim dniu niższej temperatury.
i mi tez owulację o 2 dni OF w tym cyklu przesunął... i też nie wiem czemuFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:a to tak jak ja.. ja czekam na wyniki w czwartek powinny być
i mi tez owulację o 2 dni OF w tym cyklu przesunął... i też nie wiem czemu -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny ja w tym cyklu mam tak pokręconą temperature ze masakra dzis 15dc w12dcmiałam 20mm pecherzyk ale tempka dzisiaj pobiła wszystkie izamiast isć w góre ona sobie poszła w dół..
A chyba nawet gdzieś czytałam, że przed owu temp może spaść -
nick nieaktualnykozamonia wrote:Może dopiero dzisiaj/jutro będziesz mieć owulację? Coś czujesz? Bo wtedy temperatura ładnie się odbije.
A chyba nawet gdzieś czytałam, że przed owu temp może spaść -
Samara wrote:U mnie mega blada krecha wyszła dopiero w 12dpo. Zaczekaj jeszcze dwa dni, no chyba, że tempka poleci na łeb na szyję.
U mnie za 1 razem widać było dopiero w dniu spodziewanej miesiączki - i to był taki bladzioch.
A za drugim, dzień po spodziewanej miesiączce ta kreska była tak ledwo widoczna, że zastanawiałam się czy jej sobie nie uroiłam
Także nie smutaj - dopóki @ nie ma, nie trać nadziei
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 17:46
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:-)
Tak Was podczytuje ale niemam co pisać nie mierze tempki nic się nie dzieje test owu bladziocha potem w doopie bolało to była owulka chyba dzień później ani cienia czysta biel ... jestem już jakieś tydzień po i nic cisza cycki nawet nie bolą a to już jakas nowość
Przygotowana i zwarta do laparoskopi
w środę mam endokrynologa
Gaduuuuu pomóż....
Policz mi ten stosunek to mnie to się nic nie zgadza
Lh : Fsh czy odwrotnie ? Moje wyniki
Lh 2.07
Fsh 7.60
Czuje ze leżę na zbity ryj z tym stosunkiem -
Ona29 wrote:Hej dziewczyny:-)
Tak Was podczytuje ale niemam co pisać nie mierze tempki nic się nie dzieje test owu bladziocha potem w doopie bolało to była owulka chyba dzień później ani cienia czysta biel ... jestem już jakieś tydzień po i nic cisza cycki nawet nie bolą a to już jakas nowość
Przygotowana i zwarta do laparoskopi
w środę mam endokrynologa
Gaduuuuu pomóż....
Policz mi ten stosunek to mnie to się nic nie zgadza
Lh : Fsh czy odwrotnie ? Moje wyniki
Lh 2.07
Fsh 7.60
Czuje ze leżę na zbity ryj z tym stosunkiem
Lh dzielimy przez FSH ...
interpretacja :W przypadku prawidłowego cyklu stosunek LH:FSH jest bliski 1, w niewydolności przysadki ulega zmniejszeniu poniżej 0,6, a w zespole policystycznych jajników (PCOS) wzrasta powyżej 1,5. Wynik może zależeć od metody badania.Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Oooo poszukam badań z 2013 bo i tam mi most tego nie sprawdzał, mam nadzieję że jak ginekolog ma to w dupie to endokrynolog tego nie zbagatelizuje
Czyli co niewydolnosc i co dalej? ;-(
PCSO potwierdzi jedynie usg....
a z kolei niewydolność inne badania z krwi..Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyWięc z 2013 jest następująco
Lh 4.36
Fsh 8.41
Czyli nikt nic nie zauważył? Boże co ja trafiam na samych lekarzy konowalow ?
Gadu i jesteście jedno 8 dc estradiol 134.66 przy normie od 23- 139
Oh szlak przecież to taka górna gorniasta granicą
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wiesz co? Oni odchodzą już od tej metody oznacznia tych schorzeń...
PCSO potwierdzi jedynie usg....
a z kolei niewydolność inne badania z krwi.. -
Ona29 wrote:Gadula ale no mimo wszystko już dalej mnie na żadne badania nie kieruje , norma to norma i po temacieFabian Cyprian Tymuś