"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona29 wrote:Więc z 2013 jest następująco
Lh 4.36
Fsh 8.41
Czyli nikt nic nie zauważył? Boże co ja trafiam na samych lekarzy konowalow ?
Gadu i jesteście jedno 8 dc estradiol 134.66 przy normie od 23- 139
Oh szlak przecież to taka górna gorniasta granicąFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Kurde Ona faktycznie z tym stosunkiem lh /fsh kiepsko i że nikt niego się nie dopatrzył.. No jak same nie wydrążymy dziury w brzuchu lekarzowi to nie zwrócą na nic uwagi..
Noo gdzie Karola i caała reszta? Gizmo pewnie dziobakuje, więc ewentualnie można jej wybaczyćpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no to dobrze...
zauwazyłam że coraz więcej dziewczyn luzuje.. to chyba dobrze hehe
Nie wiem ale stwierdziłam że stres i nerwy nic tu mi nie pomogą a za każdym razem się wściekałam i wariowałam jak @ przyłaziła teraz mam to gdzieś, przywykłam i biorę to na klatę. Dzieciak nie chce wyjść to nie nic na siłę
Pytałyście chyba o 17-oh Progesteron coś? -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Ja w tym cyklu mialam piękne endometrium jak nigdy a za to pęcherzyk nie pękł i wszystko poszło w zapomniane.
Ciekawi mnie też to że mam 2inne pęcherzyki które jest określone widoczne pęcherzyki wzrastające.Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Witam sie w 2dc z Wami i zarazem żegnam ze staraniami. Od wczoraj wróciłam do pigułek. Trudne wybory sa naszymi wyborami jak to ładnie ujął Tii. Decyzje podjęliśmy wspólnie. Narazie ważne są te dzieci, które juz posiadamy i w nie będziemy inwestowac.
Konta nie usuwam na Of wiec pewnie bede tu do Was zaglądać no i nadal kibicować Wam kochane
Nie chce się wiecej rozpisywac bo i nie ma o czym. Nauka pochlania caly mój wolny czas
Trzymajcie sie cieplutko i bzykajcie pszczolki moje kochane :-*