"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGizmo ale mnie zaskoczylas:-O
Zaglądaj czasem
Karolina u mnie podobnie jak tak naprawdę niewiem kiedy owu u była i czuję była i wogole o co chodzi
Raczej jestem w 2 fazie a dziś ooo mokro w majtach sluz się leje parę dni biały dziś gluty haha i o co kaman ?
No ja juz myślami do laparo kupiłam sobie ładna koszule do szpitala nowe papcie i szlafrok ! O !
Ostatnio mnie mega wysypuje nosz strasznie cała buzia w pryszczach lykam dziennie po 2 tabletki witaminy C bo niechce się przeziebic bo mnie jeszcze do szpitala nie przyjmą
Jutro idę do endo pokaże mu wszystkie wyniki poproszę o konsultacje i usg jamy brzusznej może coś jeszcze doda od siebie , przy okazji wezmę receptę na prolaktyne z obciążeniem zrobię już komplet i tak idę prywatnie to muszę 100 % wykorzystać
A tak pozatym nic się nie dzieje praca dom pogoda do bani dni lecą dzidzi nie ma psa też już nie mam oh jeszcze mi auto zostało sprzedać hahaGizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
robię doubla
no dobra... to mi powiedzcie czy któraś JESZCZE tu coś widzi...
przyszły dziś 10tki ... nie omieszkałam ich nie osikać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f691389e5f7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21e9ba229cb5.jpgNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
witam, witam
podczytuję Was, sama nie mam co pisać bo u mnie ostatnio nerwowo i jakoś nie w sosie, aha wreszcie wyraźnie czuję że się maleństwo rusza
Gadi Ty sikasz wieczorem na te testy?????
Gizmo życzę powodzenia ale nas nie opuszczaj bo Twoje wpisy są tutaj bardzo ważneGaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Na tym pojedynczym widzę lekką kreskę!
Ej serio ja też ją widzę!!!!
Gaduaaa????????początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Posok82 wrote:witam, witam
podczytuję Was, sama nie mam co pisać bo u mnie ostatnio nerwowo i jakoś nie w sosie, aha wreszcie wyraźnie czuję że się maleństwo rusza
Gadi Ty sikasz wieczorem na te testy?????
Gizmo życzę powodzenia ale nas nie opuszczaj bo Twoje wpisy są tutaj bardzo ważne
Siknelam heheFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa ja widzę kreskę, ale białą? :o
Dziewczyny, od jakiegoś czasu przeglądam forum, czytam duuużo
Ostatnio naczytałam się o endometrium aż głowa boli.. i tak zastanawiam się - w 1 ciąży jak zaszłam miałam endo 8 mm.. czy to (w sensie to, że takie cieniutkie) mogło być przyczyną poronienia? Jak myślicie?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Gaduaa ja też tam widzę jakiś cień powtórz rano
Co do mnie to jutro znowu do gina na usg co tam z tym pęcherzykiem, ogólnie już ten cykl to na luzie bo i tak nic już nie poradzę na to że tak się stało.
Troszeczkę tempka od wczoraj skończyła o 2kreski ale to niestety nie skok.
No i tsh poleciało w górę nie wiem czy sama sobie mogę zwiększyć dawkę co myślicie ??Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny. Gaduaa ja też tam widzę jakiś cień powtórz rano
Co do mnie to jutro znowu do gina na usg co tam z tym pęcherzykiem, ogólnie już ten cykl to na luzie bo i tak nic już nie poradzę na to że tak się stało.
Troszeczkę tempka od wczoraj skończyła o 2kreski ale to niestety nie skok.
No i tsh poleciało w górę nie wiem czy sama sobie mogę zwiększyć dawkę co myślicie ??Fabian Cyprian Tymuś -
Kurde, tak się zajarałam testem Gadu, że zapomniałam że miałam posta napisać
Gizmolcu Kochany Ty nasz, cieszę się, że decyzja podjęta wspólnie. Wasza decyzja, którą wszyscy muszą uszanować. Ty oddasz się trochę nauce, może zapomnisz o staraniach, odstresujesz, kiedyś "zapomnisz" o tabletce i pyk będzie bobo Tego Wam życzę, ALE! wcale Cie nie żegnam! Masz tu zaglądam co jakiś czas Dziobaczku, co byś o nas nie zapomniała.
P.S Bo jak nie to dopadniemy Cię na FB
Samara jak się czujesz? Przeziębienie puszcza?
ladybag no może być tak, że źle się zagnieździła Fasola bo endo było cienkie, ale to takie moje gdybanie, bo się nie znam. Ale może ktoś coś?
Ona ja mam w szafie też taką jedną pidzamke, która miała być do szpitala kiedy jeden z lekarzy roztoczył nade mną wizję jakiegoś torbiele lub co gorzej raka i jechałam w nerwach do onkologa na konsultacje. Pidzamka się nie przydała, czeka na swoją kolej, bo to taka koszula nocna, a ja w domu wole spodenki i T-shirt
Marteczka niech Glupia Małpa spada na drzewo i to szybko...
Monia spadek tsh, elegancki
Karola luz, dużo luzu i to chyba naprawdę pomaga... Bo jak już nic nie pomaga to co ma pomóc? Hehe..
Natsik where are you?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 22:41
Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)