"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbia wrote:Witajcie.
A ja jakoś schizuję dziś bo zamiast tempka mi spadać na okres to mi wzrasta. Też tak miałyście? Ból jakby na okres też jest. A to już 28 dc więc już powinno się pojawić coś.
Ból na @ nie świadczy tylko o @ ja na temat tempki powiem tyle, że jak miał przyjść ten dzień... Spadek zawsze był. A w szczęśliwym cyklu, nie mierzylam jej wcale -
Barbia wrote:Witajcie.
A ja jakoś schizuję dziś bo zamiast tempka mi spadać na okres to mi wzrasta. Też tak miałyście? Ból jakby na okres też jest. A to już 28 dc więc już powinno się pojawić coś.
Bo jeżeli temperatura nadal idzie w górę, a @ powinna już być to może wskazywać tylko na jedno -
kozamonia wrote:A robiłaś test?
Bo jeżeli temperatura nadal idzie w górę, a @ powinna już być to może wskazywać tylko na jedno
Hej dziewczyny,
Nie robiłam testu bo się boję rozczarowania po prostu już sobie w głowie wpoiłam że czekam na @ i tak czekam , a te bóle tylko mnie umacniają w przekonaniu że @ przyjdzie zaraz.Już się boję jutro mierzyć temperatury -
Barbia wrote:Hej dziewczyny,
Nie robiłam testu bo się boję rozczarowania po prostu już sobie w głowie wpoiłam że czekam na @ i tak czekam , a te bóle tylko mnie umacniają w przekonaniu że @ przyjdzie zaraz.Już się boję jutro mierzyć temperatury
To postaraj się nie myśleć, o tym - włącz sobie jakiś film - odwróc myśli od tego, a jeśli jutro rano się obudzisz i nadal nic nie będzie się działo to zrób test
Mam wyniki - na razie sama beta, progesteron jeszcze badają.. przypomnę było 104,08, potem 256,82 (czyli prawie 150% przyrost), a dziś 520,97 (przyrost 103%) - czyli wynik się podwoił i tak powinno być, że co 2 dni wynik się podwaja, ale czy powinnam się martwić, że jest mniejszy przyrost niż między 1, a 2 badaniem?LILITH.P, Posok82 lubią tę wiadomość
-
ladybag wrote:To postaraj się nie myśleć, o tym - włącz sobie jakiś film - odwróc myśli od tego, a jeśli jutro rano się obudzisz i nadal nic nie będzie się działo to zrób test
Mam wyniki - na razie sama beta, progesteron jeszcze badają.. przypomnę było 104,08, potem 256,82 (czyli prawie 150% przyrost), a dziś 520,97 (przyrost 103%) - czyli wynik się podwoił i tak powinno być, że co 2 dni wynik się podwaja, ale czy powinnam się martwić, że jest mniejszy przyrost niż między 1, a 2 badaniem?
Jest bardzo dobrze -
Barbia wrote:Hej dziewczyny,
Nie robiłam testu bo się boję rozczarowania po prostu już sobie w głowie wpoiłam że czekam na @ i tak czekam , a te bóle tylko mnie umacniają w przekonaniu że @ przyjdzie zaraz.Już się boję jutro mierzyć temperatury
Mnie bolało jak na @... Chyba jeszcze bardziej niż zwykle... I pozytyw! Test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i to nie z pierwszego siusiu -
ladybag wrote:To postaraj się nie myśleć, o tym - włącz sobie jakiś film - odwróc myśli od tego, a jeśli jutro rano się obudzisz i nadal nic nie będzie się działo to zrób test
Mam wyniki - na razie sama beta, progesteron jeszcze badają.. przypomnę było 104,08, potem 256,82 (czyli prawie 150% przyrost), a dziś 520,97 (przyrost 103%) - czyli wynik się podwoił i tak powinno być, że co 2 dni wynik się podwaja, ale czy powinnam się martwić, że jest mniejszy przyrost niż między 1, a 2 badaniem? -
ladybag wrote:Ale myślicie, że zmniejszenie przyrostu oznacza coś złego? Chyba powinno rosnąć jednakowo?
nie martw się na zapasWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 16:51
-
hejooo ja już po pracy... po obiedzie i po odrobionych lekcjach z dziećmi.. usiadłam i mogę popisać
ladybag dobry przyrost wszystko wygląda ok!
kotów nie lubię heh
pokaże Wam moje testy owu.. zauważyłam malutki progresik.. może jednak przyjdzie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2540e8729c9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14ba079aeed0.jpgFabian Cyprian Tymuś -
Posok82 wrote:ladybag widzisz wszystko rośnie łącznie z brzuchem
Gaduaaa a widzisz owu przed Tobą, chyba jakoś ostatnio masz późno owulację to czekam na skok tempki. Jejciu lekcje odrabiasz a chociaż dobre stopnie dostajesz
troszkę tylko im pomagam czasem, ale tak to dzielnie robią sami
nie wiem właśnie co z tymi moimi owulacjami, ostatnio pik był w 22dc.. a skok w 24dc.. więc może i teraz też tak będzie..
sama nie wiem co o tym myśleć..Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:haha no ba
troszkę tylko im pomagam czasem, ale tak to dzielnie robią sami
nie wiem właśnie co z tymi moimi owulacjami, ostatnio pik był w 22dc.. a skok w 24dc.. więc może i teraz też tak będzie..
sama nie wiem co o tym myśleć..