X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Ja cały czas wierzę, że to jest reżyserowane i nikt nie jest na tyle głupi :P

A z innej bajki - dziewczyny luteina jest tylko na receptę czy bez tez można kupić?
    luteina jest na receptę tak po prostu się nie kupi.
    A ja chyba wierzę że ludzie są na tyle głupi, kojarzycie program kto poślubi mojego syna, ciekawe czy tym laskom płacili za to żeby kreowały takie głupie osoby...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:26

ladybag lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:05

Posok82 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    luteina jest na receptę tak po prostu się nie kupi.
    A ja chyba wierzę że ludzie są na tyle głupi, kojarzycie program kto poślubi mojego syna, ciekawe czy tym laskom płacili za to żeby kreowały takie głupie osoby...

Kurcze bo tabl styknie mi tylko do wt, a najfajniej by było iśc do gina w pt.. i kombinuje skąd je wziąć :P

W sumie z drugiej strony jak spojrzeć co w tv puszczają to może i masz racje

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpicie? :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, nie wiem co myśleć dziś temperatura jak wczoraj czyli.36,9 i najlepsze jest to że OVU przesunął mi dzień owulacji z 18 dc na 27 dc. Chyba ten wykres też schizuje jak ja. Miłego dnia :-)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ostatnio coś brak mi czasu na wszystko, za mało godzin w dobie. Znowu mnie temp zaskoczyła, ja już mam tak dość tej owu że wy sobie nie wyobrażacie :) moja cierpliwość i wrażliwość w ostatnich miesiącach jest mocno wystawiana na próbę.
    36,7 dziś.. kurde oby dziś był pik lh bo inaczej nie zrozumiem jej temperatury...

Nie oglądam ani tych ślubów, ani nie oglądałam kawalera do wzięcia , próbowałam, ale się nie da hah . Za to rolnik szuka żony to tak! Lubię :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dzień dobry
    Ostatnio coś brak mi czasu na wszystko, za mało godzin w dobie. Znowu mnie temp zaskoczyła, ja już mam tak dość tej owu że wy sobie nie wyobrażacie :) moja cierpliwość i wrażliwość w ostatnich miesiącach jest mocno wystawiana na próbę.
    36,7 dziś.. kurde oby dziś był pik lh bo inaczej nie zrozumiem jej temperatury...

Nie oglądam ani tych ślubów, ani nie oglądałam kawalera do wzięcia , próbowałam, ale się nie da hah . Za to rolnik szuka żony to tak! Lubię :)

dobry!

Mnie ostatni odcinek Rolnika zirytował... Czasami żal mi tych dziewczyn, jak się napalają. Faceci robią nadzieję, pierniczą o ślubach, plenerach, a potem... zonk! Albo jak Mamy pomagają w wyborze babek, HEH...

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbia wrote:
    Witajcie dziewczyny, nie wiem co myśleć dziś temperatura jak wczoraj czyli.36,9 i najlepsze jest to że OVU przesunął mi dzień owulacji z 18 dc na 27 dc. Chyba ten wykres też schizuje jak ja. Miłego dnia :-)
    Ja Ci powiem tak... że jestem już taka głupia przez owulację że sama nic nie wiem...
    Wcześniej wszystko było jak w zegarku i miałam na wszystko teorię i odpowiedź a teraz zonk! czarna dziura

• calanthe Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Cześć :)
    U mnie szaro, buro i ponuro. Pogoda nie rozpieszcza, zimno i strasznie wieje. Ledwo przytomna jestem i ogólnego lenia mam :/ ale jak dobrze, że jutro już piątek :)

Gadu napewno owu będzie, zobaczysz, jeszcze nie raz Cię wykresik zaskoczy, byle na szybki plus :)
    oby tak było... bo jestem umęczona tym cyklem....

• Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ja Ci powiem tak... że jestem już taka głupia przez owulację że sama nic nie wiem...
    Wcześniej wszystko było jak w zegarku i miałam na wszystko teorię i odpowiedź a teraz zonk! czarna dziura

Dokładnie mam tak samo jak Ty, ten cykl daje mi się nieźle we znaki . Sama już nie wiem kiedy była owulacja, nawet chyba mój organizm świruje widząc po temperaturze.

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu to u mnie tak samo. Nie pamiętam, czy kiedykolwiek odkąd mierzę temperaturę, miałam ją taką płaską. Może faktycznie owulacji u mnie nie będzie, bo nic nie boli ani nie kłuje.

To może jakieś przesilenie jesienne, albo coś? Albo zmiana czasu, że tak wszystkim cykle wariują

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 09:20

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Gadu to u mnie tak samo. Nie pamiętam, czy kiedykolwiek odkąd mierzę temperaturę, miałam ją taką płaską. Może faktycznie owulacji u mnie nie będzie, bo nic nie boli ani nie kłuje.

To może jakieś przesilenie jesienne, albo coś? Albo zmiana czasu, że tak wszystkim cykle wariują
    tak, ja myślę że to może od tego księżyca co w tym miesiącu taki wielki był. Dużo dziewczyn się skarży na cykl w tym miesiącu. To jest wręcz dziwne.

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tak, ja myślę że to może od tego księżyca co w tym miesiącu taki wielki był. Dużo dziewczyn się skarży na cykl w tym miesiącu. To jest wręcz dziwne.
    Całkowicie zapomniałam o tym księżycu! Też myślę, że to może być powód. Mój mąż ostatnio tak źle spał z tego powodu, że chodził ledwo żywy. Więc u nas mogło się odbić na cyklach.

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Całkowicie zapomniałam o tym księżycu! Też myślę, że to może być powód. Mój mąż ostatnio tak źle spał z tego powodu, że chodził ledwo żywy. Więc u nas mogło się odbić na cyklach.
    pewnie że tak. Trąbili w tv że ostatni taki wielki był 70 lat temu, więc musi coś w tym być. Na mnie księżyc mocno działa, czasem jak jest pełnia też mam problemy ze spaniem.

• ladybag Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziś i ja :)

calanthe zależy co on lubi ;) ciężko tak w ciemno ;)

Co do księżyca to wszystko jest możliwe, skoro może powodować większe pływy a do tego trzęsienia ziemi i tsunami - czyli ogromny wpływ na tak wielką planetę to na człowieka tym bardziej.
    Albo faktycznie jakieś przesilenie jesienne i zmiana czasu..

A ja Wam powiem, że jakaś swędziawka mnie dopadła :/ nie wiem czy to po tej luteinie (gdzieś na jakimś temacie na of czytałam, że może się tak zdarzyć), czy po zmianie wkładek (jakieś kupiłam inne bo moich nie było i są zapachowe to może coś mnie uczula) i nie wiem jak sobie z tym poradzić :/
    (trudno , pochodze bez majtek w szlafroku :P )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 11:45

Posok82 lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbia twój wykres szaleje może oprócz temperatury zaznacz jeszcze jakieś inne objawy jak np. śluz a może testy owu robiłaś?
    Gaduaaa no to teraz powinna wystrzelić tempka w górę no innej opcji nie widze :)
    a co do księżyca to może macie rację pewnie to on namieszał w cyklach może odezwały się jakieś cechy atawistyczne bo w zamierzchłych czasach podczas pełni owulacja nie mogła występować bo chłopy wychodziły na polowanie i nie miałby kto zapładniać :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok jakie ciekawostki!
    Nawet nie wiedziałam, że kiedyś były takie mocne zależności pomiędzy człowiekiem a otaczającą go przyrodą ;)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Posok jakie ciekawostki!
    Nawet nie wiedziałam, że kiedyś były takie mocne zależności pomiędzy człowiekiem a otaczającą go przyrodą ;)
    musi coś w tym być, jest nawet taka opinia że obecnie jak jakaś grupa kobiet żyje pod jednym dachem to ich cykle w końcu się zsynchronizują ja nawet w to wierzę bo na studiach mieszkałyśmy w 6 i nagle się okazywało że mamy @ w tym samym czasie to było niewiarygodne i bardzo uciążliwe bo wszystkie miałyśmy wtedy swoje humorki :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
‹‹ 743 744 745 746 747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ