"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Mój test owulacyjny dziś znowu tyci ciemniejszy niż wczoraj.. kurde no liczę na pik dziś wieczór albo jutro... czuje że coś w jajcorach się kluje..
a i nie wiem czemu temp znowu wyżej... fuck.. nie wiem czy to dobrze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b996bc355cb.jpg
piękny pozytyw!!!!Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Tak jakoś od razu mi się to Bravo Girl przypomniało tam były zawsze dobre historie haha
Ale faktycznie, kiedy to było!kozamonia, calanthe lubią tę wiadomość
-
calanthe wrote:Co do swędzawki nawet obiło mi się o uszy że bywa to również jednym z objawów ciąży, no ale wiadomo każda kobieta jest inna
"wietrzenie" pomogło chyba jednak wkładki winne - wrrr
Posok82 wrote:co dzisiaj macie na obiad, ja właśnie wcinam gulasz u mnie plus taki że pracuję z domu więc mogę teraz zjeść domowy obiadek
u nas gulasz był w niedzielę i... poniedziałek i wtorek narobiłam cały wielki gar
najlepsze, że zazwyczaj jest tak, że pod koniec już się je na siłe bo przecież nie wyrzucisz a minie kilka dni i .. ooo zjadłabym
Gaduaaa wrote:Mój test owulacyjny dziś znowu tyci ciemniejszy niż wczoraj.. kurde no liczę na pik dziś wieczór albo jutro... czuje że coś w jajcorach się kluje..
a i nie wiem czemu temp znowu wyżej... fuck.. nie wiem czy to dobrze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b996bc355cb.jpg
Robiłaś test w aucie?
a tak serio. dobrze dziewczny gadają, temp idzie w górę, test ładny, jajniki dają o sobie znać - kierunek jest tylko jeden
calanthe wrote:hmm... ostatnio lubi w kuchni spędzać sporo czasu więc może coś w ten deseń
to może jakiś śmieszny gadżet? np jakiś śmieszny fartuszek
-
ladybag wrote:to może jakiś śmieszny gadżet? np jakiś śmieszny fartuszek
albo po prostu...
my od jakiegoś czasu nie ogarniamy prezentów dla siebie... najlepszą formą prezentu jest pójście na fajną kolację,obiad, jakieś kino, spacer i powrót do domku na
co najwyżej na okrągłe urodziny wyskakujemy z prezentem, jakiś wypad na weekend
a na święta wspólny prezent - planszówka
ja zawsze dostaję kwiatki,o! -
ladybag wrote:
No tak, nie wiem jaki staż macie, ale faktycznie jak się jest z kimś długo to po jakimś czasie wyczerpują się pomysły na prezenty
10 lat razem, 8 po ślubie
my jak stare małżeństwo, ale jak mam dostawać prezenty, jak Teściowa... gps, sprzęt audio,to podziękuję
ja uwielbiam książki, a te kupuję sobie sama na zasadzie, chcę, to idę i mam w biżuterii tonę przez Mamcię i rodzeństwo - bo są fanami prezentowania wyrobów ze złota, a noszę tylko obrączkę, zaręczynowy i jedną parę kolczyków perfumy... Mąż mi nie kupi, bo z racji przewlekłego zapalenia zatok nie ma węchu -
nawet kieliszki czy karafki nie przejdą... bo moja Matula, wiedząc, że kiedyś wyjdę za mąż, zbierała mi posag od 15 roku życia... pościele, ręczniki,zestawy obiadowe, kawowe, sztućce, szklanki, kryształowe kieliszki, zwykłe, tańsze... cała skrzynia posagowa
calanthe, ladybag, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Mój mąż ma urodziny w okolicach wyprzedaży letnich także ostatnio wpadliśmy do sklepu i go wyposażyłam w nowe koszule, jakieś polówki i spodnie bo jemu to ciągle czegoś brakuje, więc na prezent zawsze potrzebne rzeczy plus jakieś pierdółki
-
hehe no my w sumie z prezentami też skończyliśmy, czasem jak kupujemy coś droższego jak ekspres do kawy np w okolicy świąt to mówimy sobie że to na poczet gwiazdki:) Tłumaczyłam swojej rodzinie aby skończyć z prezentami ale mama jest uparta i nie chce a potem wydzwania do mnie i się pyta czy mam pomysł co mojemu kupić wtedy mi ręce opadają...
ladybag lubi tę wiadomość