"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
calanthe wrote:Z tych ciekawostek to aż ja się zdziwiłam, kurcze ile to się można rzeczy dowiedzieć posok masz jeszcze jakiegoś newsa ?
-
Jak pracowałyśmy we dwie z bliską koleżanką po 3 latach @ miałyśmy prawie w tym samym czasie i było to nie do wytrzymania bo takie nerwy i napięcie, że pracować się nie dało w spokoju
Posok82 lubi tę wiadomość
-
to trochę inny news których wywołuje śmiech i niedowierzanie:
sytuacja prawdziwa która miała miejsce jakieś 20 lat temu w mojej rodzinnej miejscowści:
Kobieta wówczas przed 40-stką zaszła w kolejną ciążę i nie mogła pojąć jak to się stało bo przecież za każdym razem po stosunku myła się dokładnie.
Szczęka opada jak w latach 90-tych co niektóre kobiety mało wiedziały o płodności, dodam że to nie była osoba upośledzona ani ograniczona. -
calanthe wrote:Ladybag z moim to ciężko bo on wiecznie twierdzi że nic nie potrzebuje. Była już gitara, książki, jakieś tam bluzy/koszule, gry itp a teraz dupa blada. Poprzeglądam może jakiś fajny gadżet się trafi
Co do swędzawki nawet obiło mi się o uszy że bywa to również jednym z objawów ciąży, no ale wiadomo każda kobieta jest inna -
Posok82 wrote:to trochę inny news których wywołuje śmiech i niedowierzanie:
sytuacja prawdziwa która miała miejsce jakieś 20 lat temu w mojej rodzinnej miejscowści:
Kobieta wówczas przed 40-stką zaszła w kolejną ciążę i nie mogła pojąć jak to się stało bo przecież za każdym razem po stosunku myła się dokładnie.
Szczęka opada jak w latach 90-tych co niektóre kobiety mało wiedziały o płodności, dodam że to nie była osoba upośledzona ani ograniczona.Posok82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
calanthe wrote:Ladybag z moim to ciężko bo on wiecznie twierdzi że nic nie potrzebuje. Była już gitara, książki, jakieś tam bluzy/koszule, gry itp a teraz dupa blada. Poprzeglądam może jakiś fajny gadżet się trafi
Co do swędzawki nawet obiło mi się o uszy że bywa to również jednym z objawów ciąży, no ale wiadomo każda kobieta jest inna
może jakiś fajny nóż, scyzoryk, sztylet? albo taki multitool jak lubi pogrzebać, porzucać nożami -
Posok82 wrote:to trochę inny news których wywołuje śmiech i niedowierzanie:
Szczęka opada jak w latach 90-tych co niektóre kobiety mało wiedziały o płodności, dodam że to nie była osoba upośledzona ani ograniczona.Fabian Cyprian Tymuś -
Posok82 wrote:co dzisiaj macie na obiad, ja właśnie wcinam gulasz u mnie plus taki że pracuję z domu więc mogę teraz zjeść domowy obiadek
Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Posok82 wrote:co dzisiaj macie na obiad, ja właśnie wcinam gulasz u mnie plus taki że pracuję z domu więc mogę teraz zjeść domowy obiadek
cycuszki kurczaka zapiekane z pomidorami suszonymi, czosnkiem i serem żółtym
ja też pracuję z domku -
We wtorek narobiłam go pełno, także wystarczyło na wczoraj i na dziśPosok82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Mój test owulacyjny dziś znowu tyci ciemniejszy niż wczoraj.. kurde no liczę na pik dziś wieczór albo jutro... czuje że coś w jajcorach się kluje..
a i nie wiem czemu temp znowu wyżej... fuck.. nie wiem czy to dobrze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b996bc355cb.jpgCaro lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś