"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nową koleżankę
malina trzymam kciuki za pozytywny test
Ja to zawsze jak czytam coś takiego to się martwię czy ze mną wszystko w porządku bo nie mam mdłości ale za to piersi to mnie tak bolą, że załamanie..
Widzę, że koleżanki jedną nogą już na andrzejkach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:A kto nie lubi hihi mój facet też ma trochę futerka haha
haha sama o tym pomyślałam hehe chociaż mój nie należy do włochaczy (co mnie akurat cieszy) bo nie należę do tych co lubią owłosienie ale fajowo zabrzmiało haha i miałam to własnie na myśli
Calanthe to może piesa oszczędź bo biedny traumy dostanie jeszcze wystarczy że jest sprzymierzeniec nowoczesnej czarownicy, wiedźmy, wieszczki czy jak tam sobie upodoabałaś? :)papier toaletowy? haha rozumiem że pokój zwierzeń to toaleta hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 19:06
calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyladybag wrote:Ja już gotowa i straszę tak mi na twarzy wysypało, że cieszę się, że w domu siedzę i nie muszę się ludziom na oczy pokazywać
Calathe to ja Ciebie i Twojego żebradora też poproszę o wróżbę
Ladybag to ja Ci wróżę że będziesz miała córkę bo ponoć córcia mamie urodę odbiera więc dlatego Cię wysypałocalanthe, ladybag lubią tę wiadomość
-
ladybag Nie dziękuję. Spokojnie z tymi mdłościami to akurat takie dziwne, bo ja już byłam w ciąży, mam synka i przez całe 9 miesięcy ani razu nie miałam mdłości, wymiotów czy innych przygód. Właściwie jakieś dwa tygodnie męczyła mnie zgaga (w 6 miesiącu, za dużo tymbarka) i to wsio z moich ciążowych objawów. Teraz też pewnie sobie wkręcam, a jak w końcu będzie ten szczęśliwy cykl to się nawet nie zorientuje, nie ma szans
-
Karolina2787 wrote:Ladybag to ja Ci wróżę że będziesz miała córkę bo ponoć córcia mamie urodę odbiera więc dlatego Cię wysypało
Oby tylko wszystko było dobrze do samego końca i by było zdrowe
ale dziękuję
calanthe wrote:Poskładalam się z tego "pokoju zwierzen" aż się popłakałam
Ja za to sobie przeczytałam, że będziesz wróżyć w pokoju zwierzeń
zapachmalin wrote:ladybag Nie dziękuję. Spokojnie z tymi mdłościami to akurat takie dziwne, bo ja już byłam w ciąży, mam synka i przez całe 9 miesięcy ani razu nie miałam mdłości, wymiotów czy innych przygód. Właściwie jakieś dwa tygodnie męczyła mnie zgaga (w 6 miesiącu, za dużo tymbarka) i to wsio z moich ciążowych objawów. Teraz też pewnie sobie wkręcam, a jak w końcu będzie ten szczęśliwy cykl to się nawet nie zorientuje, nie ma szans
Wiesz jak to mówią, że kolejna ciąża jest odwrotnością, więc kto wie.
Nadal będę trzymać kciukiKarolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadybag tego oczywiście Tobie życzę bo najważniejsze to to by dzidzia była zdrowa
A to że córcia i Twoje objawy to była tylko moja wstępna wróżba próbna andrzejkowa
Calanthe Ty mnie tą wodą do żelazka to załatwiłaś haha dobre!
Malinko kciukamyyyy
ladybag, calanthe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidzę, że były wróżby na całego
Dziś znów temperatura zamiast opaść wspięła się do góry. Masakra jakaś. 6 dzień cyklu a u mnie 36,80. Zawsze miałam tempki dwufazowe, spadała mi po 1 dniu @ a teraz kompletnie nie wiem o co kaman. W ciąży nie jestem, nic mnie już nie boli, więc co jest do cholery? Zaczynam myśleć że hormony mi się posypały. Albo dzieje się coś gorszego. Dlaczego wreszcie nie może być normalnie
na 9.00 idę odstać swoje w kolejce do lekarza. Obym wreszcie trafiła na takiego, który okaże się prawdziwym specjalistą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 07:22
-
Hejooo
sorry za wczoraj ale miałam na prawdę kiepski dzień.. mam go dalej właściwie..
Barbia nie miałam okazji wczoraj pogratulować 2 kresek niech Ci ciąża nudną będzie
Bunny mojego wykresu w debilizmie nie przebijesz...
Judi jak plecy? znam ten ból..
Nie wiem czy była u mnie ta owulacja.. chyba nie.. mimo pięknie pozytywnych testów coś skoku jako takiego nie ma... niby coś tam rośnie codziennie ale póki co OF owulacji nie wyznacza... no i nie ma podstaw .. czuje się jak kupaaFabian Cyprian Tymuś