"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoberek
Bunny oby lekarz okazał się konkretny daj znać po wizycie
Gadi sama wiesz jak to jest z tą tempką nie ma co się nią sugerować. Testy wychodziły super więc nie ma co się smutać kochana Poczekamy zobaczymy a pamiętasz przypadek naszej Nats też wykres u niej był dziwaczny a okazał się być tym szczęśliwym także głowa do góry i liczę że zaskoczy Cię ten cykl kciukam
Calanthe wróżko nasza gdzie jesteś?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszelPyszel wrote:Hej ) dziewczyny a możecie zerknąć na moj wykres?? Bo powoli sie załamuje
Jeśli mierzysz tempkę tak jak należy czyli przed wstaniem z łóżka zaraz po przebudzeniu to jest ok bo owu wyznaczone też jest czyli dobrze Czemu się załamujesz? Czym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 08:49
-
Karolina2787 wrote:Jeśli mierzysz tempkę tak jak należy czyli przed wstaniem z łóżka zaraz po przebudzeniu to jest ok bo owu wyznaczone też jest czyli dobrze Czemu się załamujesz? Czym?
-
nick nieaktualnyMyszelPyszel wrote:Tak właśnie mierzę jak piszesz. Martwią mnie te wahania temperatury...przez nie mam przeczucie, ze to kolejny bezowocny cykl
A mierzysz zawsze w tym samym miejscu? Tzn jeśli pod językiem to zawsze z tej samej strony itp.? nie zmieniałaś termometru w trakcie? Bierzesz jakieś leki? -
nick nieaktualnyMyszelPyszel wrote:Tak staram sie zeby każde mierzenie było takie samo biore tylko kwas foliowy i witaminy
No to powinno być wszystko ok dużo czynników wpływa na pomiar tempki poczytać o tym możesz jeszcze tutaj:https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury,3.html#26
Moim zdaniem nie masz się czym martwić skoro robisz wszystko tak jak trzeba to jest dobrze. Badałaś się? Chodzi mi o hormony bo może o to chodzi -
Karolina2787 wrote:No to powinno być wszystko ok dużo czynników wpływa na pomiar tempki poczytać o tym możesz jeszcze tutaj:https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury,3.html#26
Moim zdaniem nie masz się czym martwić skoro robisz wszystko tak jak trzeba to jest dobrze. Badałaś się? Chodzi mi o hormony bo może o to chodzi -
nick nieaktualnyMyszelPyszel wrote:Jestem po wszystkich badaniach 3go dnia tego cyklu lh, fsh, estradiol, progesteron, prolaktyna, testosteron, przeciwciała tpo, przeciwciała tg, tsh, ft4, ft3. Niby wszystko w normie...zmieniam lekarza i zrobiłam je zeby nie byc jednego cyklu w plecy poprzedni gin niby jeden z lepszych od niepłodności a przez rok czasu miałam wrażenie ze wszystko na nim wymieszałam...zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka, clo itd. Miałam 3 inseminacje
Jejciu to rzeczywiście zrobiłaś więcej badań ode mnie dobry pomysł ze zmianą lekarza! Mówię to na własnym przykładzie bo od niedawna dopiero wiem co mi jest tzn w czym mniej więcej problem tkwi Czyli starasz się już też dosyć długo z tego co piszesz. O pierwsze bobo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Jejciu to rzeczywiście zrobiłaś więcej badań ode mnie dobry pomysł ze zmianą lekarza! Mówię to na własnym przykładzie bo od niedawna dopiero wiem co mi jest tzn w czym mniej więcej problem tkwi Czyli starasz się już też dosyć długo z tego co piszesz. O pierwsze bobo?
-
nick nieaktualnyMyszelPyszel wrote:Tak, o pierwsze mam stwierdzona endometriozę, laparo miałam 2lata temu ale niestety torbiel pojawiła sie na nowo. Niby zabieg znacznie obniżył moje AMH dlatego poprzedni gin nie był za kolejna laparoskopia zobaczymy co ten nowy powie...czekałam ma wizytę u niego 5mcy lol i 29list. W końcu ten czas pare lat w UK znacznie wydłużyło nasze starania...rożny czas pracy itd...niby nic a jednak mamy negatywne efekty dobrze, ze wróciliśmy
A w jakim wieku jesteś jeśli można wiedzieć? Jeju to rzeczywiście czekałaś na tą wizytę długo mam nadzieję że ten lekarz powie Ci same konkrety i będziesz wiedziała co i jak robić dalej -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:29 na 31 dc. Ale 15dpo...
Co prawda ja tam widziałam jakiś cień, cienia, cienia. Ale to przez te moje problemy z oczami prędzej. hahahaha.
Więc zwijam się w kłębek i wracam do łóżka bo przeziębiłam się wczoraj.
No trudno
Malinko wiesz jak gadamy póki nie ma @ jest nadzieja może zagnieżdżenie było późno, nie trać nadziei Ja kciukam za Ciebie i nie smutaj proszę :* -
Karolina2787 wrote:A w jakim wieku jesteś jeśli można wiedzieć? Jeju to rzeczywiście czekałaś na tą wizytę długo mam nadzieję że ten lekarz powie Ci same konkrety i będziesz wiedziała co i jak robić dalej
-
nick nieaktualnyMyszelPyszel wrote:Stara baba już ze mnie hahahaha 34 bo w życiu czasem tak bywa? ze kiedy jest czas na dzieci to nie ma czasu lub odpowiedniego partnera pozniej często okazuje sie duuuuuzo za późno
Stara to dupa bo zębów nie ma Wiem jak to jest... Ja też o pierwsze się staram i też już nie jestem pierwszej świeżości że tak powiem haha najważniejsze że masz porobione badania i Twój też robił badanie nasienia? Myślę że nowy lekarz inaczej spojrzy na to wszystko i pokieruje odpowiednio tak by w końcu się udało mocno Ci kibicuję