"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Stara to dupa bo zębów nie ma Wiem jak to jest... Ja też o pierwsze się staram i też już nie jestem pierwszej świeżości że tak powiem haha najważniejsze że masz porobione badania i Twój też robił badanie nasienia? Myślę że nowy lekarz inaczej spojrzy na to wszystko i pokieruje odpowiednio tak by w końcu się udało mocno Ci kibicuję
-
nick nieaktualnyMyszelPyszel wrote:Moj ma wyniki książkowe wręcz aż Pani w laboratorium była w szoku bedzie dobrze...musi o ile finansowo damy radę hahahaha
No to kurde nie ma innej opcji musi się udać Może warto trochę wyluzować się zrelaksować wiesz nie myśleć tak o tym kurczowo, ponoć czasem pomagaMyszelPyszel lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
U mnie na wykresie of wyznaczyło owu, ale jakoś mi się wydaje, że go w ogóle nie było. A zresztą jakoś specjalnie się nie staraliśmy, no i szanse mamy małe więc bez spiny
W czwartek idziemy do lekarza. Jednak zostajemy przy tej samej klinice, bo naczytałam się za dużo negatywów o tej, do której chciałam nas przenieść.
Nie mogę się już doczekać. Chciałabym już ruszyć z całym procesem -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Monia owu jest super! A może już nie będzie potrzebna klinika hihi kto wie
Dobra ja muszę zmykać a się napisałam ten mój powrót to widzę wszystkie Was wystraszył ode mnie wybaczcie że tak nawijam. Wróćcie -
ladybag wrote:Ja to dopiero wstałam....
I mam podły nastrój dziś więc na razie tylko podczytuje
Ja wiem, też czasami tak mam, że od razu po wstaniu z łóżka najchętniej bym komuś nóż w plecy wbiła. -
Karolina2787 wrote:No to kurde nie ma innej opcji musi się udać Może warto trochę wyluzować się zrelaksować wiesz nie myśleć tak o tym kurczowo, ponoć czasem pomaga
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
MyszelPyszel wrote:Gdyby tak sie dało głowę włączyć na jakiś czas... dam znac jak po wizycie u nowego gienia tymczasem trzymam rownież za Ciebie kciuki i wszystkie dziewczyny tutaj
ladybag, MyszelPyszel, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Ladybag, Gadua czuje się jak 90babcia połamana:/
Plecy nadal bolą, wczoraj wieczorem jak przykleiłam plaster rozgrywający to tak piekło jakby mi ktos żelazko do plecow przykładał, parę godzin tak bylo dzisiaj rano też troche pieczę, nie wiem jak to bedzie dalej...
Ten listopad jest chyba taki dziwny bo u mnie też owulacji jak nie bylo tak nie ma. -
nick nieaktualnyHej Wam wróciłam ze spacerku pogoda już nie taka jak wczoraj bo dziś dołączył zimny wiatr ale na słonku ciepełko
MyszelPyszel daj koniecznie znać co i jak po wizycie
Monia dobrze by było z tym pstryczkiem
Judi współczuję te plastry rozgrzewające to istne piekło jest a może Ty się nadwyrężyłaś gdzieś? Coś nosiłaś ciężkiego. Może spróbuj tym razem maść np. Voltaren max czy Fastum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 13:17
-
Karolina2787 wrote:Hej Wam wróciłam ze spacerku pogoda już nie taka jak wczoraj bo dziś dołączył zimny wiatr ale na słonku ciepełko
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Zauważyłam właśnie, że wszystkie liście i śmieci z pod sklepu dosyć mocno wywiewa. Ale ważne, że nie ma zimno i słońce ciągle świeci
O tak słonko to podstawa a pro po słonka to już dawno miałam zakupić witaminę D ale nie wiem jaką wybrać co by była dobra poleca ktoś coś? Monia? -
Karolina2787 wrote:O tak słonko to podstawa a pro po słonka to już dawno miałam zakupić witaminę D ale nie wiem jaką wybrać co by była dobra poleca ktoś coś? Monia?
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Hej Wam wróciłam ze spacerku pogoda już nie taka jak wczoraj bo dziś dołączył zimny wiatr ale na słonku ciepełko
MyszelPyszel daj koniecznie znać co i jak po wizycie
Monia dobrze by było z tym pstryczkiem
Judi współczuję te plastry rozgrzewające to istne piekło jest a może Ty się nadwyrężyłaś gdzieś? Coś nosiłaś ciężkiego. Może spróbuj tym razem maść np. Voltaren max czy Fastum.
Kochana Pani w aptece powiedziała że jeśli planuje/starań się o ciąże j bądź jestem w ciąży to nie zalecałaby mi maści na własną rękę najlepiej polecić się lekarza.albo termofor lub te plastry. -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Kochana Pani w aptece powiedziała że jeśli planuje/starań się o ciąże j bądź jestem w ciąży to nie zalecałaby mi maści na własną rękę najlepiej polecić się lekarza.albo termofor lub te plastry.
mnie położna odradzała nawet plastry...
mam straszne bóle w krzyżu przez zbyt twarde łóżko niedawno zmieniliśmy, a ja chodzę jak stara babcia nie jest wskazane nagrzewać plecków, szczególnie przy dupci - temp. rozszerza naczynia krwionośne, itp..... basen, basen!
heloł wszystkim!!
Gadi, tuuulę -
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Kochana Pani w aptece powiedziała że jeśli planuje/starań się o ciąże j bądź jestem w ciąży to nie zalecałaby mi maści na własną rękę najlepiej polecić się lekarza.albo termofor lub te plastry.
O masz a ja nie wiedziałam że nie można maści hmmm... no w sumie i racja nie pomyślałam nawet Teraz już bd wiedziała.
Monia to Twój aptekarz dobrze bo mój to nie lubi nic brać no i w sumie nic nie łyka woli jeść owoce mówi że natura to natura tylko żeby jeszcze owoce sam wyhodował to by miał pewność w 100% że naturakozamonia lubi tę wiadomość
-
Też nie wiedziałam, że maści nie można, a we wrześniu namiętnie się smarowałam bo właśnie ból miałam taki że nie mogłam prawą ręką dotknąć lewego barku
Tak mnie bolało, że łzy mi ciurkiem same leciały..
I też wszyscy mówili, że może mnie przewiało, albo coś dźwignęłam.. a dopiero później ogarnęłam, że to jak spod prysznica wychodziłam to poślizgnęłam się na płytce i najwyraźniej coś mi przeskoczyło. Rozgrzewanie bolącego miejsca pomogło, ale dopiero po 2 tyg ustało całkiem.
Współczuje Ci bardzo. -
nick nieaktualny