"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laseczki
Ja dzisiaj miałam dawno wyczekanego nuklearmedizin artz czyli krótko mówiąc endokrynologa Wiele nie wiem, choć zawsze coś. Pobrali mi dobre pół litra krwi do badań hahahaha. A tak serio to wielgachną fiolkę. Ciekawe co im wyjdzie. Usg miałam, obie strony powiększone sporo ale bez guzów. Za trzy tygodnie pocztą przyjdą wyniki, mam też konsultację okulistyczną (15 grudzień) i wtedy będą dobierane leki
Niby nadal nie wiele ale cieszę się, że w końcu się doczekałam i że coś się dzieje, idziemy w dobrym kierunku jak to mówią.
A i lekarz pyta mnie czy jestem w ciąży podczas wywiadu. Ja mówię, że nie, że jest w ankiecie którą wypełniałam, a on do mnie "Ja tam bym to sprawdził..." hahahahaha. Więc wracając z kliniki wpadłam do rosmmana i upolowałam na promocji soczysty facelle schwangerschaftstest Mąż się śmieje, że kasę przewalam i nie ma co sprawdzać, bo jego nochal mówi, że nic z tego. Ale i tak zaryzykuję. W końcu jestem kobietą, lubię wiedzieć
Miłego wieczorku!Posok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia cudne są ! jak mają na imię? To są kotki czy kocurki?
Judi22 wrote:Hej dziewczyny.
Nie moge dzisiaj z bólu wytrzymać,cały odcinek lędzwiowy mnie boli nie moge sie nachylić rwie jak chodzę masakra. Nie wiem co juz mam zrobić teraz leze i mam termofer na plecach, kupiłam plastry rozgrzewające. Do tego też jajniki dajä o sobie znac..
a to nie korzonki? Nie wiem dokładnie w którym miejscu ulokowany jest ból korzonkowy ale opis podobny do tego co mój mąż przeżywa jak go przewieje.
Kasiu witaj
zapachmalin trzymam kciuki żeby nos męża się myliłWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 18:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeny laski ale wy drukujecie ostatnio nie żebym narzekała bo bardzo się ciesze że wątek odżył i oby tak dalej.
Calanthe u mnie koło śmietnika kręcą się dwa czarnuchy może wysłać Ci któregoś? hehe obydwa jeszcze młode bo niedawno mój P. czyt. kociarz je dokarmiał wszystko spoko ładne i wgl ale ja nie przepadam za Kotami. Monia bez urazy bo śliczne masz kotki ale jeśli o mnie chodzi to tylko popatrzeć, pogłaskać i koniec.
Malina no no no Kciukam słońce
Również witam nową przybyłą i zapraszam do naszego grona
Gadi a Ty gdzie?
-
Karolina2787 wrote:Jeny laski ale wy drukujecie ostatnio nie żebym narzekała bo bardzo się ciesze że wątek odżył i oby tak dalej.
Calanthe u mnie koło śmietnika kręcą się dwa czarnuchy może wysłać Ci któregoś? hehe obydwa jeszcze młode bo niedawno mój P. czyt. kociarz je dokarmiał wszystko spoko ładne i wgl ale ja nie przepadam za Kotami. Monia bez urazy bo śliczne masz kotki ale jeśli o mnie chodzi to tylko popatrzeć, pogłaskać i koniec.
Malina no no no Kciukam słońce
Również witam nową przybyłą i zapraszam do naszego grona
Gadi a Ty gdzie?
z siorką się pożarłam..Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGadi to z nami się humorek poprawi pisz co kolwiek a co tam by się rozweselić. Na pewno nic poważnego co by się nie dało pogodzić co?
Calanthe hehe to już niech sobie lepiej ganiają pod śmietnikiem a Ty musisz się zadowolić ino kryształową kulą -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Muszę mojemu powiedzieć żeby mi takową sprawił
I już prezent jak znalazł z tego co mi wiadomo wróżki korzystają jeszcze z kart i czytają z dłoni chyba że Ty na czarownice bo kot czarny hmmm... ale zamiast niego to jeszcze miotła i księga czarów hihi -
nick nieaktualnyale będziesz rewelacyjną czarownicą!
no to w Andrzejki będziemy sobie tu wirtualnie wróżyły !
my mamy królika rasa - karzełek teddy. Jest już dorosły i ma wielkość torebki cukru
ja lubię się przytulać do czegoś z futerkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 19:00