"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBarbia super ! wielkie gratulacje! I czekamy na wynik bety!
jejku czy u Was też tak dzisiaj ładnie? słonko świeci, ciepło, aż milej się żyje i dla odmiany jajnik przestał mnie boleć więc dzień idealny Jutro idę do innego lekarza, dużo pozytywów o nim słyszałam. Jedyny problem to taki, że nie ma do niego zapisów, tylko się przychodzi i czeka na swoją kolei. No i godziny ma dość nietypowe bo poranne. Ale za to na fundusz i w gabinecie ma usg, również za free. Spróbuję jutro przed pracą, może mi się uda dostać -
nick nieaktualnyPosok82 wrote:W sobotę tata trafił do szpitala z zapaleniem opon mózgowych, zerowy z nim kontakt, lekarze nie znają jeszcze przyczyny, wiem że należy myśleć pozytywnie ale internet jest kopalnią wiedzy i już zdążyłam się naczytać, ehh jakoś ostatnio wszystko idzie pod górkę...
Przepraszam za smuty ale tylko wam mogę na razie powiedzieć że mam czarne myśli... a w tą sobotą mamy zalegalizować nas związek mam mętlik w głowie...
bardzo współczuję trzeba być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze!
co do "bierz mnie Tarzanie"
ja mam tyłozgięcie i mam pozycje w których jest super, ale są i takie ze nie lubię. Ale nie ma co się martwic, Kamasutra daje tyle możliwości że każda znajdzie coś dla siebie -
nick nieaktualnyElo ziomalki
Posok kochanie bardzo mi przykro z powodu Twojego taty i mocno przytulam chociaż wirtualnie zgadzam się z dziewczynami że nie ma co czytać tego neta chociaż ja sama jestem taka że jak czegoś nowego się dowiem to od razu czytam o tym na necie tak jak ostatnio z tym mięśniakiem ale sobie mówię po cholere jak na jednej stronie piszą to a na innej tamto itd. także sama wiesz jak to działa bez sensu się denerwować i na zaś wyobrażać sobie nie wiadomo co. Spokojnie i bez nerwów kochana Twój tata jest silny i w dobrych rękach zapewne będzie wszystko dobrze, pozytywne myślenie też pomaga nam przejść przez trudne dla nas chwile. Nie smutaj i głowa do góry
Co do pozycji to też sie zgadzam że czasem bywa nie przyjemnie. Ja np. na prawej stronie nie mogę leżeć i to obojętnie w jaką fazę cyklu ale za to na piecha to tak ja Ladybag pisze że zależy właśnie od fazy.Dziwne to wszystko. My kobiety skomplikowane jesteśmy
W. Bunny u mnie piękna pogoda słonko świeci normalnie wiosna Liczę na konkrety po Twojej jutrzejszej wizycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:U mnie też przepiękna pogoda
Aż człowiek rzucił by wszystko, wyszedł z pracy i pospacerował!
Ja niedawno wróciłam ze spaceru na szczęście praca pozwala na to więc korzystam jeśli tylko jest pogoda
Słońce naturalna witaminka D więc łykajmy jak najwięcejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 13:03
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam świeże informacje ze szpitala, poprawiło się jest już normalny kontakt z tatą nawet z nim rozmawiałam przez tel, hehe już nawet zaczął rządzić po swojemu. Normalnie kamień spadł mi z serca i poryczałam się jak bóbr....
kozamonia, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Posok no i widzisz nie było się co martwić na zapas super, cieszę się, że z tatą już lepiej. Teraz już będzie z górki i szybko wróci do domu.
Karolina jak dla mnie to mróz może być, byle śnieg padałPosok82 lubi tę wiadomość
-
Posok82 wrote:dziewczyny mam świeże informacje ze szpitala, poprawiło się jest już normalny kontakt z tatą nawet z nim rozmawiałam przez tel, hehe już nawet zaczął rządzić po swojemu. Normalnie kamień spadł mi z serca i poryczałam się jak bóbr....
No widzisz
Strasznie się cieszę - i Ty też już nie smutaj, ciesz się pogodąPosok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:dziewczyny mam świeże informacje ze szpitala, poprawiło się jest już normalny kontakt z tatą nawet z nim rozmawiałam przez tel, hehe już nawet zaczął rządzić po swojemu. Normalnie kamień spadł mi z serca i poryczałam się jak bóbr....
No widzisz kochana bardzo się cieszę że wszystko dobrze jest z tatą Twoim Już możesz być spokojnaPosok82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Posok no i widzisz nie było się co martwić na zapas super, cieszę się, że z tatą już lepiej. Teraz już będzie z górki i szybko wróci do domu.
Karolina jak dla mnie to mróz może być, byle śnieg padał
Monia a pewnie ja tam wolę mróz niż jakby miało padać non stop. Ostatnio jak był przymrozek to i słonko się pokazywało więc mrozek ok poza tym bakterie wymraża