X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak pomyślałam, że musiało to być spowodowane pozycją ;) pewnie za dużo powietrza mi wpompował do środka i bolało :D

calanthe, Posok82 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:14

kozamonia lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbia super :) ! wielkie gratulacje! I czekamy na wynik bety!

jejku czy u Was też tak dzisiaj ładnie? słonko świeci, ciepło, aż milej się żyje :) i dla odmiany jajnik przestał mnie boleć więc dzień idealny :) Jutro idę do innego lekarza, dużo pozytywów o nim słyszałam. Jedyny problem to taki, że nie ma do niego zapisów, tylko się przychodzi i czeka na swoją kolei. No i godziny ma dość nietypowe bo poranne. Ale za to na fundusz i w gabinecie ma usg, również za free. Spróbuję jutro przed pracą, może mi się uda dostać

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    W sobotę tata trafił do szpitala z zapaleniem opon mózgowych, zerowy z nim kontakt, lekarze nie znają jeszcze przyczyny, wiem że należy myśleć pozytywnie ale internet jest kopalnią wiedzy i już zdążyłam się naczytać, ehh jakoś ostatnio wszystko idzie pod górkę...
    Przepraszam za smuty ale tylko wam mogę na razie powiedzieć że mam czarne myśli... a w tą sobotą mamy zalegalizować nas związek mam mętlik w głowie...

bardzo współczuję :( trzeba być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze!

co do "bierz mnie Tarzanie" :D
    ja mam tyłozgięcie i mam pozycje w których jest super, ale są i takie ze nie lubię. Ale nie ma co się martwic, Kamasutra daje tyle możliwości że każda znajdzie coś dla siebie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo ziomalki B)

Posok kochanie bardzo mi przykro z powodu Twojego taty i mocno przytulam chociaż wirtualnie <3 zgadzam się z dziewczynami że nie ma co czytać tego neta chociaż ja sama jestem taka że jak czegoś nowego się dowiem to od razu czytam o tym na necie tak jak ostatnio z tym mięśniakiem ale sobie mówię po cholere jak na jednej stronie piszą to a na innej tamto itd. także sama wiesz jak to działa bez sensu się denerwować i na zaś wyobrażać sobie nie wiadomo co. Spokojnie i bez nerwów kochana Twój tata jest silny i w dobrych rękach zapewne będzie wszystko dobrze, pozytywne myślenie też pomaga nam przejść przez trudne dla nas chwile. Nie smutaj i głowa do góry :)

Co do pozycji to też sie zgadzam że czasem bywa nie przyjemnie. Ja np. na prawej stronie nie mogę leżeć i to obojętnie w jaką fazę cyklu ale za to na piecha to tak ja Ladybag pisze że zależy właśnie od fazy.Dziwne to wszystko. My kobiety skomplikowane jesteśmy ;)

W. Bunny u mnie piękna pogoda słonko świeci normalnie wiosna :D Liczę na konkrety po Twojej jutrzejszej wizycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Liczę na konkrety po Twojej jutrzejszej wizycie :)

ja też :D póki co jestem bardzo pozytywnie nastawiona więc liczę na same konkretne informacje, tysiąc skierowań itp ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też przepiękna pogoda :D
    Aż człowiek rzucił by wszystko, wyszedł z pracy i pospacerował!

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    U mnie też przepiękna pogoda :D
    Aż człowiek rzucił by wszystko, wyszedł z pracy i pospacerował!

Ja niedawno wróciłam ze spaceru na szczęście praca pozwala na to więc korzystam jeśli tylko jest pogoda :)

Słońce naturalna witaminka D więc łykajmy jak najwięcej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 13:03

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja niedawno wróciłam ze spaceru na szczęście praca pozwala na to więc korzystam jeśli tylko jest pogoda :)

Słońce naturalna witaminka D więc łykajmy jak najwięcej
    Zazdroszczę!

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale ponoć to ostatnie podrygi już w następnym tygodniu ma być minusowo :/

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam świeże informacje ze szpitala, poprawiło się jest już normalny kontakt z tatą nawet z nim rozmawiałam przez tel, hehe już nawet zaczął rządzić po swojemu. Normalnie kamień spadł mi z serca i poryczałam się jak bóbr.... :)

kozamonia, Karolina2787 lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pogoda jest niemożliwie piękna jak na drugą połowę listopada, po prostu jest prześlicznie słonecznie :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok no i widzisz :) nie było się co martwić na zapas :) super, cieszę się, że z tatą już lepiej. Teraz już będzie z górki i szybko wróci do domu.

Karolina jak dla mnie to mróz może być, byle śnieg padał ;)

Posok82 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    dziewczyny mam świeże informacje ze szpitala, poprawiło się jest już normalny kontakt z tatą nawet z nim rozmawiałam przez tel, hehe już nawet zaczął rządzić po swojemu. Normalnie kamień spadł mi z serca i poryczałam się jak bóbr.... :)

No widzisz :)
    Strasznie się cieszę - i Ty też już nie smutaj, ciesz się pogodą :)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:

No widzisz kochana :) bardzo się cieszę że wszystko dobrze jest z tatą Twoim <3 Już możesz być spokojna

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Posok no i widzisz :) nie było się co martwić na zapas :) super, cieszę się, że z tatą już lepiej. Teraz już będzie z górki i szybko wróci do domu.

Karolina jak dla mnie to mróz może być, byle śnieg padał ;)

Monia a pewnie ja tam wolę mróz niż jakby miało padać non stop. Ostatnio jak był przymrozek to i słonko się pokazywało więc mrozek ok poza tym bakterie wymraża ;)

• ladybag Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie dzisiaj chętniej się wychodzi niż w sobotę ;)
    U nas lało tak, że pies mokry do ostatniej nitki nawet mimo krótkiego wysikaniowego spaceru :P

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z moim w tym roku postanowiliśmy jechać na sylwestra na stoku, więc wyczekuję śniegu i mrozów, co by dało się jeździć :)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 756 757 758 759 760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ