X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak pomyślałam, że musiało to być spowodowane pozycją ;) pewnie za dużo powietrza mi wpompował do środka i bolało :D

calanthe, Posok82 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:14

kozamonia lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbia super :) ! wielkie gratulacje! I czekamy na wynik bety!

jejku czy u Was też tak dzisiaj ładnie? słonko świeci, ciepło, aż milej się żyje :) i dla odmiany jajnik przestał mnie boleć więc dzień idealny :) Jutro idę do innego lekarza, dużo pozytywów o nim słyszałam. Jedyny problem to taki, że nie ma do niego zapisów, tylko się przychodzi i czeka na swoją kolei. No i godziny ma dość nietypowe bo poranne. Ale za to na fundusz i w gabinecie ma usg, również za free. Spróbuję jutro przed pracą, może mi się uda dostać

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    W sobotę tata trafił do szpitala z zapaleniem opon mózgowych, zerowy z nim kontakt, lekarze nie znają jeszcze przyczyny, wiem że należy myśleć pozytywnie ale internet jest kopalnią wiedzy i już zdążyłam się naczytać, ehh jakoś ostatnio wszystko idzie pod górkę...
    Przepraszam za smuty ale tylko wam mogę na razie powiedzieć że mam czarne myśli... a w tą sobotą mamy zalegalizować nas związek mam mętlik w głowie...

bardzo współczuję :( trzeba być dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze!

co do "bierz mnie Tarzanie" :D
    ja mam tyłozgięcie i mam pozycje w których jest super, ale są i takie ze nie lubię. Ale nie ma co się martwic, Kamasutra daje tyle możliwości że każda znajdzie coś dla siebie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo ziomalki B)

Posok kochanie bardzo mi przykro z powodu Twojego taty i mocno przytulam chociaż wirtualnie <3 zgadzam się z dziewczynami że nie ma co czytać tego neta chociaż ja sama jestem taka że jak czegoś nowego się dowiem to od razu czytam o tym na necie tak jak ostatnio z tym mięśniakiem ale sobie mówię po cholere jak na jednej stronie piszą to a na innej tamto itd. także sama wiesz jak to działa bez sensu się denerwować i na zaś wyobrażać sobie nie wiadomo co. Spokojnie i bez nerwów kochana Twój tata jest silny i w dobrych rękach zapewne będzie wszystko dobrze, pozytywne myślenie też pomaga nam przejść przez trudne dla nas chwile. Nie smutaj i głowa do góry :)

Co do pozycji to też sie zgadzam że czasem bywa nie przyjemnie. Ja np. na prawej stronie nie mogę leżeć i to obojętnie w jaką fazę cyklu ale za to na piecha to tak ja Ladybag pisze że zależy właśnie od fazy.Dziwne to wszystko. My kobiety skomplikowane jesteśmy ;)

W. Bunny u mnie piękna pogoda słonko świeci normalnie wiosna :D Liczę na konkrety po Twojej jutrzejszej wizycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Liczę na konkrety po Twojej jutrzejszej wizycie :)

ja też :D póki co jestem bardzo pozytywnie nastawiona więc liczę na same konkretne informacje, tysiąc skierowań itp ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też przepiękna pogoda :D
    Aż człowiek rzucił by wszystko, wyszedł z pracy i pospacerował!

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    U mnie też przepiękna pogoda :D
    Aż człowiek rzucił by wszystko, wyszedł z pracy i pospacerował!

Ja niedawno wróciłam ze spaceru na szczęście praca pozwala na to więc korzystam jeśli tylko jest pogoda :)

Słońce naturalna witaminka D więc łykajmy jak najwięcej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 13:03

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja niedawno wróciłam ze spaceru na szczęście praca pozwala na to więc korzystam jeśli tylko jest pogoda :)

Słońce naturalna witaminka D więc łykajmy jak najwięcej
    Zazdroszczę!

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale ponoć to ostatnie podrygi już w następnym tygodniu ma być minusowo :/

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam świeże informacje ze szpitala, poprawiło się jest już normalny kontakt z tatą nawet z nim rozmawiałam przez tel, hehe już nawet zaczął rządzić po swojemu. Normalnie kamień spadł mi z serca i poryczałam się jak bóbr.... :)

kozamonia, Karolina2787 lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pogoda jest niemożliwie piękna jak na drugą połowę listopada, po prostu jest prześlicznie słonecznie :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok no i widzisz :) nie było się co martwić na zapas :) super, cieszę się, że z tatą już lepiej. Teraz już będzie z górki i szybko wróci do domu.

Karolina jak dla mnie to mróz może być, byle śnieg padał ;)

Posok82 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    dziewczyny mam świeże informacje ze szpitala, poprawiło się jest już normalny kontakt z tatą nawet z nim rozmawiałam przez tel, hehe już nawet zaczął rządzić po swojemu. Normalnie kamień spadł mi z serca i poryczałam się jak bóbr.... :)

No widzisz :)
    Strasznie się cieszę - i Ty też już nie smutaj, ciesz się pogodą :)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:

No widzisz kochana :) bardzo się cieszę że wszystko dobrze jest z tatą Twoim <3 Już możesz być spokojna

• calanthe Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Posok no i widzisz :) nie było się co martwić na zapas :) super, cieszę się, że z tatą już lepiej. Teraz już będzie z górki i szybko wróci do domu.

Karolina jak dla mnie to mróz może być, byle śnieg padał ;)

Monia a pewnie ja tam wolę mróz niż jakby miało padać non stop. Ostatnio jak był przymrozek to i słonko się pokazywało więc mrozek ok poza tym bakterie wymraża ;)

• ladybag Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie dzisiaj chętniej się wychodzi niż w sobotę ;)
    U nas lało tak, że pies mokry do ostatniej nitki nawet mimo krótkiego wysikaniowego spaceru :P

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z moim w tym roku postanowiliśmy jechać na sylwestra na stoku, więc wyczekuję śniegu i mrozów, co by dało się jeździć :)

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 756 757 758 759 760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ