X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    samo się wyrwało, no co ja mogę :P głupie mam skojarzenia, oj głupie, a tym bardziej jak humor dopisuje :D
    ale nie żebym ja coś z disco, oł noł broń mnie Panie Boże :)

No to i dobrze jak humor jest to tylko się cieszyć ja tam lubię takie żarty :) a swoją drogą disco polo to ja czasem posłucham na całą parę i się nie wstydzę bo lubię pośpiewać, powygłupiać się itp a co życie ma się tylko jedno a przy disco najlepiej się wybawisz :D

calanthe lubi tę wiadomość

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Dziewczyny w czw ide do gina - myślicie żeby powtórzyć jeszcze bete i progesteron żeby zobaczyć czy wszystko ok?

ja robiłam betę dwa razy, po 48h i na tym zaprzestałam :) wizyta sama w sobie jest stresująca, ale jak zasiądziesz na tronie to już z górki :D

ja poszłam dokładnie w 5 tyg. 3dniu i widziałam pęcherzyk ciążowy :)

calanthe, Karolina2787 lubią tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:22

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    jestem na ogól pozytywnym człowiekiem i też lubię żarty, za to nie lubię smutasów i jak ktoś się na tych żartach nie zna
    co do disco nie powiem bo jak gdzieś w radiu leci cosik w ten deseń to może być na ogół wolę inne brzmienie - ja to mam rockową i metalową duszę, choć nie wyglądam i nic na to nie wskazuje. Ale masz rację, na imprezach disco sprawdza się o dziwo bardzo dobrze. Najlepsze jest to że nikt nie zna i w ogóle ale wszyscy śpiewają i szaleją haha :D

ja mam czasami z Mężem takie schizy... oboje lubimy SDM, Raz Dwa Trzy, Iron Maiden, Metallica...

ale ostatnio szał... ona czuje we mnie piniądz :D :D wystroiła się jak Beyonce :D

Gadi , Ty widziałaś Rolnika w niedzielę? Zbyszek i Irenka... I CAN'T BELIEVE!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 19:29

calanthe, ladybag, Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Ladybag ja bym zrobiła, nie zaszkodzi, a i sumienie spokojniejsze :)

Właśnie boję się, że wynik będzie kiepski i trochę się boję.
    Wiem, że to głupie bo i tak co ma być to będzie - ale z lekka sie cykam..
    LILITH.P wrote:
    ja robiłam betę dwa razy, po 48h i na tym zaprzestałam :) wizyta sama w sobie jest stresująca, ale jak zasiądziesz na tronie to już z górki :D

ja poszłam dokładnie w 5 tyg. 3dniu i widziałam pęcherzyk ciążowy :)

Też sprawdzałam betę 3 razy, ale to było tydzień temu i tak właśnie się zastanawiam.
    W 1 ciąży w 4 tyg i 6 dniu było już widać pęcherzyk, ale cóż z tego..

Jak teraz pójdę to będzie 5 tydz i 2 dzień.. ciekawe co zobaczymy

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Też sprawdzałam betę 3 razy, ale to było tydzień temu i tak właśnie się zastanawiam.
    W 1 ciąży w 4 tyg i 6 dniu było już widać pęcherzyk, ale cóż z tego..

Jak teraz pójdę to będzie 5 tydz i 2 dzień.. ciekawe co zobaczymy

Kochana, trzeba być dobrej myśli! Beta ok, przyrost ładny a strach będzie zawsze! Do 1 badania, do 2, 3... do 1 trymestru, 2,3...do porodu i po.

Mogę sobie tylko wyobrazić, jak się czujesz...

0b52cec6da.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, żeeeee..
    Nie robiłam testu sikanego? :D

Boje się.. głupek jestem wiem :D :D :D

Powtarzam sobie, że szybko wykryta ciąża, bo z krwi na kilka dni przed przewidywanym temrinem okresu i włączone leki - więc musi być dobrze. Ale same wiecie, że gdzieś tam z tyłu głowy siedzi taki mały chochlik i mnie wali po głowie młotkiem i szepcze głupoty...

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • MyszelPyszel Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki...pytanie z innej beczki ;) jest aplikacja app na tel jesli chodzi o ovu??? Czy cały czas muszę wchodzić przez Google lub komp?? Help..nie mogę znaleźć :/

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    A wiecie, żeeeee..
    Nie robiłam testu sikanego? :D

Boje się.. głupek jestem wiem :D :D :D

Powtarzam sobie, że szybko wykryta ciąża, bo z krwi na kilka dni przed przewidywanym temrinem okresu i włączone leki - więc musi być dobrze. Ale same wiecie, że gdzieś tam z tyłu głowy siedzi taki mały chochlik i mnie wali po głowie młotkiem i szepcze głupoty...

Kochana... ja przez 2 tyg.po teście i betach nie mogłam spać... ciągle śniła mi się krew na podpasce, na bieliźnie... wyglądałam jak zoombie, czułam,że psychika siada, że się boję.. melisa poszła w ruch! Potem wyrzuty, że ciężarne tyle śpią, a ja co? spanie o 22 i o 3 już na nogach, że krzywdzę dziecko...

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego czasu szukałam, ale nie znalazłam :/ więc wchodziłam zawsze na kompie.
    Na tel mam aplikację, ale inną.

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyszelPyszel wrote:
    Dziewczynki...pytanie z innej beczki ;) jest aplikacja app na tel jesli chodzi o ovu??? Czy cały czas muszę wchodzić przez Google lub komp?? Help..nie mogę znaleźć :/

nie ma aplikacji :(

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Kochana... ja przez 2 tyg.po teście i betach nie mogłam spać... ciągle śniła mi się krew na podpasce, na bieliźnie... wyglądałam jak zoombie, czułam,że psychika siada, że się boję.. melisa poszła w ruch! Potem wyrzuty, że ciężarne tyle śpią, a ja co? spanie o 22 i o 3 już na nogach, że krzywdzę dziecko...

Cieszę się, że to piszesz.. mi już kilka razy śniła mi się ta krew na wkłądce :/
    Nie śpię jakoś dużo i ciągle się zastanawiam czy wszystko ok.. dzisiaj biust już mnie tak nie boli, więc oczywiście mam schizy.. czekam na tą wizytę jak na szpilkach

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • MyszelPyszel Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka szkoda :( dzieki, ze odpowiedzialyscie ;)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Cieszę się, że to piszesz.. mi już kilka razy śniła mi się ta krew na wkłądce :/
    Nie śpię jakoś dużo i ciągle się zastanawiam czy wszystko ok.. dzisiaj biust już mnie tak nie boli, więc oczywiście mam schizy.. czekam na tą wizytę jak na szpilkach

Wszystko jest w naszej głowie... ja miałam niski progesteron, 15... naczytałam się, że to źle, że poronię, do tego wyższy niż powinnam testosteron. A to też źle. Endo mnie ogarnął z tym ostatnim, ginka wysłuchała i dała dupka. Ciągle mam jednak poczucie, że coś się może stać, że zadzieje się coś złego.

Mnie piersi najbardziej bolały w nocy, w ciągu dnia było ok, ale noc... pękały ;)

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Nic w tym złego przecież, testy domowe czasem nie wykrywają ciąży, a z krwi to już co innego - tu aby 100% pewność
    Chociaż mnie w lipcu domowy wykrył słaba drugą karteczkę, a beta mała, a po becie okres... więc chyba mając wybór lepiej z krwi :)

Poszłam do toilety i zrobiłam.. Muszę się ogarnąć w końcu.. bo ja w ten sposób do 9 m-ca nie dotrwam w tych nerwach.
    Musicie na mnie krzyczeć i przywoływać do porządku :D
    LILITH.P wrote:
    Mnie piersi najbardziej bolały w nocy, w ciągu dnia było ok, ale noc... pękały ;)

Mam tak samo - ciekawe czemu tak się dzieje ?

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    ja mam czasami z Mężem takie schizy... oboje lubimy SDM, Raz Dwa Trzy, Iron Maiden, Metallica...

ale ostatnio szał... ona czuje we mnie piniądz :D :D wystroiła się jak Beyonce :D

Gadi , Ty widziałaś Rolnika w niedzielę? Zbyszek i Irenka... I CAN'T BELIEVE!!
    no widziałam kurde.. myślałam, że będą razem.. szkoda !!

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 764 765 766 767 768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ