X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    samo się wyrwało, no co ja mogę :P głupie mam skojarzenia, oj głupie, a tym bardziej jak humor dopisuje :D
    ale nie żebym ja coś z disco, oł noł broń mnie Panie Boże :)

No to i dobrze jak humor jest to tylko się cieszyć ja tam lubię takie żarty :) a swoją drogą disco polo to ja czasem posłucham na całą parę i się nie wstydzę bo lubię pośpiewać, powygłupiać się itp a co życie ma się tylko jedno a przy disco najlepiej się wybawisz :D

calanthe lubi tę wiadomość

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Dziewczyny w czw ide do gina - myślicie żeby powtórzyć jeszcze bete i progesteron żeby zobaczyć czy wszystko ok?

ja robiłam betę dwa razy, po 48h i na tym zaprzestałam :) wizyta sama w sobie jest stresująca, ale jak zasiądziesz na tronie to już z górki :D

ja poszłam dokładnie w 5 tyg. 3dniu i widziałam pęcherzyk ciążowy :)

calanthe, Karolina2787 lubią tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:22

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    jestem na ogól pozytywnym człowiekiem i też lubię żarty, za to nie lubię smutasów i jak ktoś się na tych żartach nie zna
    co do disco nie powiem bo jak gdzieś w radiu leci cosik w ten deseń to może być na ogół wolę inne brzmienie - ja to mam rockową i metalową duszę, choć nie wyglądam i nic na to nie wskazuje. Ale masz rację, na imprezach disco sprawdza się o dziwo bardzo dobrze. Najlepsze jest to że nikt nie zna i w ogóle ale wszyscy śpiewają i szaleją haha :D

ja mam czasami z Mężem takie schizy... oboje lubimy SDM, Raz Dwa Trzy, Iron Maiden, Metallica...

ale ostatnio szał... ona czuje we mnie piniądz :D :D wystroiła się jak Beyonce :D

Gadi , Ty widziałaś Rolnika w niedzielę? Zbyszek i Irenka... I CAN'T BELIEVE!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 19:29

calanthe, ladybag, Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Ladybag ja bym zrobiła, nie zaszkodzi, a i sumienie spokojniejsze :)

Właśnie boję się, że wynik będzie kiepski i trochę się boję.
    Wiem, że to głupie bo i tak co ma być to będzie - ale z lekka sie cykam..
    LILITH.P wrote:
    ja robiłam betę dwa razy, po 48h i na tym zaprzestałam :) wizyta sama w sobie jest stresująca, ale jak zasiądziesz na tronie to już z górki :D

ja poszłam dokładnie w 5 tyg. 3dniu i widziałam pęcherzyk ciążowy :)

Też sprawdzałam betę 3 razy, ale to było tydzień temu i tak właśnie się zastanawiam.
    W 1 ciąży w 4 tyg i 6 dniu było już widać pęcherzyk, ale cóż z tego..

Jak teraz pójdę to będzie 5 tydz i 2 dzień.. ciekawe co zobaczymy

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Też sprawdzałam betę 3 razy, ale to było tydzień temu i tak właśnie się zastanawiam.
    W 1 ciąży w 4 tyg i 6 dniu było już widać pęcherzyk, ale cóż z tego..

Jak teraz pójdę to będzie 5 tydz i 2 dzień.. ciekawe co zobaczymy

Kochana, trzeba być dobrej myśli! Beta ok, przyrost ładny a strach będzie zawsze! Do 1 badania, do 2, 3... do 1 trymestru, 2,3...do porodu i po.

Mogę sobie tylko wyobrazić, jak się czujesz...

0b52cec6da.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, żeeeee..
    Nie robiłam testu sikanego? :D

Boje się.. głupek jestem wiem :D :D :D

Powtarzam sobie, że szybko wykryta ciąża, bo z krwi na kilka dni przed przewidywanym temrinem okresu i włączone leki - więc musi być dobrze. Ale same wiecie, że gdzieś tam z tyłu głowy siedzi taki mały chochlik i mnie wali po głowie młotkiem i szepcze głupoty...

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • MyszelPyszel Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki...pytanie z innej beczki ;) jest aplikacja app na tel jesli chodzi o ovu??? Czy cały czas muszę wchodzić przez Google lub komp?? Help..nie mogę znaleźć :/

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    A wiecie, żeeeee..
    Nie robiłam testu sikanego? :D

Boje się.. głupek jestem wiem :D :D :D

Powtarzam sobie, że szybko wykryta ciąża, bo z krwi na kilka dni przed przewidywanym temrinem okresu i włączone leki - więc musi być dobrze. Ale same wiecie, że gdzieś tam z tyłu głowy siedzi taki mały chochlik i mnie wali po głowie młotkiem i szepcze głupoty...

Kochana... ja przez 2 tyg.po teście i betach nie mogłam spać... ciągle śniła mi się krew na podpasce, na bieliźnie... wyglądałam jak zoombie, czułam,że psychika siada, że się boję.. melisa poszła w ruch! Potem wyrzuty, że ciężarne tyle śpią, a ja co? spanie o 22 i o 3 już na nogach, że krzywdzę dziecko...

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojego czasu szukałam, ale nie znalazłam :/ więc wchodziłam zawsze na kompie.
    Na tel mam aplikację, ale inną.

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyszelPyszel wrote:
    Dziewczynki...pytanie z innej beczki ;) jest aplikacja app na tel jesli chodzi o ovu??? Czy cały czas muszę wchodzić przez Google lub komp?? Help..nie mogę znaleźć :/

nie ma aplikacji :(

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Kochana... ja przez 2 tyg.po teście i betach nie mogłam spać... ciągle śniła mi się krew na podpasce, na bieliźnie... wyglądałam jak zoombie, czułam,że psychika siada, że się boję.. melisa poszła w ruch! Potem wyrzuty, że ciężarne tyle śpią, a ja co? spanie o 22 i o 3 już na nogach, że krzywdzę dziecko...

Cieszę się, że to piszesz.. mi już kilka razy śniła mi się ta krew na wkłądce :/
    Nie śpię jakoś dużo i ciągle się zastanawiam czy wszystko ok.. dzisiaj biust już mnie tak nie boli, więc oczywiście mam schizy.. czekam na tą wizytę jak na szpilkach

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • MyszelPyszel Koleżanka

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka szkoda :( dzieki, ze odpowiedzialyscie ;)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Cieszę się, że to piszesz.. mi już kilka razy śniła mi się ta krew na wkłądce :/
    Nie śpię jakoś dużo i ciągle się zastanawiam czy wszystko ok.. dzisiaj biust już mnie tak nie boli, więc oczywiście mam schizy.. czekam na tą wizytę jak na szpilkach

Wszystko jest w naszej głowie... ja miałam niski progesteron, 15... naczytałam się, że to źle, że poronię, do tego wyższy niż powinnam testosteron. A to też źle. Endo mnie ogarnął z tym ostatnim, ginka wysłuchała i dała dupka. Ciągle mam jednak poczucie, że coś się może stać, że zadzieje się coś złego.

Mnie piersi najbardziej bolały w nocy, w ciągu dnia było ok, ale noc... pękały ;)

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Nic w tym złego przecież, testy domowe czasem nie wykrywają ciąży, a z krwi to już co innego - tu aby 100% pewność
    Chociaż mnie w lipcu domowy wykrył słaba drugą karteczkę, a beta mała, a po becie okres... więc chyba mając wybór lepiej z krwi :)

Poszłam do toilety i zrobiłam.. Muszę się ogarnąć w końcu.. bo ja w ten sposób do 9 m-ca nie dotrwam w tych nerwach.
    Musicie na mnie krzyczeć i przywoływać do porządku :D
    LILITH.P wrote:
    Mnie piersi najbardziej bolały w nocy, w ciągu dnia było ok, ale noc... pękały ;)

Mam tak samo - ciekawe czemu tak się dzieje ?

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    ja mam czasami z Mężem takie schizy... oboje lubimy SDM, Raz Dwa Trzy, Iron Maiden, Metallica...

ale ostatnio szał... ona czuje we mnie piniądz :D :D wystroiła się jak Beyonce :D

Gadi , Ty widziałaś Rolnika w niedzielę? Zbyszek i Irenka... I CAN'T BELIEVE!!
    no widziałam kurde.. myślałam, że będą razem.. szkoda !!

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 764 765 766 767 768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ