"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCalanthe ja też duszyczka rockowa jestem hehe Metalica dokładnie ten kawałek ubóstwiam łaaaa...! Poza tym lubię jeszcze nickelback i Linkin park kilka nut no i nirvanę ale jak disco zaleci w radyjo to mi tez morda się cieszy co tam lubię poszaleć a przy disco lepiej mi się sprząta chałupę hihi Lilith no dokładnie haha dobra nuta na sam przykład aż sama morda się uśmiecha
Ladybag musi być dobrze nie ma innej opcji! A te schizy to zapewne tylko ze zmartwień tak jak Lilith gada bo obawa to zawsze będzie od poczęcia do końca ciąży i później też wiadomo My kobiety, żony i matki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 20:07
calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:no widziałam kurde.. myślałam, że będą razem.. szkoda !!
i tłumaczenie się brakiem możliwości ślubu kościelnego w tym wieku... przecież jak to by było to, to byłoby... eh, nie ogarniam Mama mi się tylko denerwuje tą edycją rolnika -
Karolina2787 wrote:Jestem, jestem hihi chyba spisa jakiegoś trza zrobić
jak tam Gadi się czujesz? Jak samopoczucie?
Fabian Cyprian Tymuś -
LILITH.P wrote:i tłumaczenie się brakiem możliwości ślubu kościelnego w tym wieku... przecież jak to by było to, to byłoby... eh, nie ogarniam Mama mi się tylko denerwuje tą edycją rolnika
porażkowa trochę była ta edycja.. czekam na nowąKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:aa tak sobie... wkurza mnie temperatura... już nie mam pomysłu na mój wykres.. nigdy nie miałam takiego długiego cyklu i tak późnej owu.. wiem że coś jest nie tak.. do Polski w styczniu polecę , pójdę do gina.. zobaczymy eh..
Gadi, a może organizm jeszcze dochodzi do siebie... ja ostatnio ginkę swoją pytałam, ile czasu trzeba, mówiła, że nawet do 4 cykli. -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:aa tak sobie... wkurza mnie temperatura... już nie mam pomysłu na mój wykres.. nigdy nie miałam takiego długiego cyklu i tak późnej owu.. wiem że coś jest nie tak.. do Polski w styczniu polecę , pójdę do gina.. zobaczymy eh..
Mam nadzieję że nic poważnego się nie dzieje i że to tylko chwilowy szał hormonów lub tp. może nadal się ustawia coś tam jeszcze. Wiadomo poczekamy zobaczymy bo ja sama jestem ciekawa tego Twojego cyklu kochana a tak poza tym to wiesz że tak czy siak kciukam non stop na jednoGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:hehe ale już się skończyła
porażkowa trochę była ta edycja.. czekam na nową
jeszcze odcinek świąteczny
ja to mam wrażenie, że niektórzy faceci to robili wodę z mózgu tym dziewczynom... -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:ja mam czasami z Mężem takie schizy... oboje lubimy SDM, Raz Dwa Trzy, Iron Maiden, Metallica...
my nasz pierwszy taniec - walca - tańczyliśmy do "nothing else matters" magia!
Ladybag a może po prostu zrób betę dla samej siebie żeby się uspokoić
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Musze się z wami chyba pożegnać, koniec starań o dziecko, nie ten czas na to
Z obecnym partnerem strasznie się pogorszyło w relacjach ciagle mamy do siebie pretensje, wgl zauważyłam że przestało mu zależeć chyba na dziecku jak i nie na mnie, kiedys był inny przejmował się bardziej a teraz , teraz to jest mu obojętne wszystko chyba.
Nawet potrafił powiedzieć mi że 'bo Ciebie to ciagle coś boli'
Nie wiem co mam myśleć, wiem tylko że bardzo się zmieniło miedzy nami. Eh do usłyszenia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 07:52