"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOna mi głównie chodzi o to by było łatwiej plemniczkom dotrzeć bo z tego co ja widzę (a raczej nie widzę) to wgl nie mam śluzu R a tak ogólnie jeśli chodzi o seksik to raczej nie mamy problemów.
Gadi masz rację powinno być więcej możliwości wpisywania tak ze śluzem jak i z porami współżycia bo np. po południu już nie ma
Monia to widze że sporo dziewczyn tego używa i może rzeczywiście coś się zmieni. skoro ułatwia drogę dla żołnierzy to ja jestem jak najbardziej za
-
nick nieaktualnyMonia kciuki zaciśnięte && daj znać po wizycie
Calanthe oby szybko poszło i by się zgodził bo czasem to nie da rady go przekonać jak się uprze ale zrobię tak jak pisałaś przedstawie produkt jako ''cudowny i magiczny specyfik'' a głównie powiem że przyśpiesza plemniory to może się zainteresuje hihi -
kozamonia wrote:Karola, my też używamy żelu conceive jestem z niego zadowolona, chociaż jeżeli chodzi o poślizg to bardziej pasuje mi durex no ale wiadomo jego w dniach płodnych nie używam.
Mam go w tubce, a jak aplikator służy mąż
mój stary jest uzależniony od żeli... też najczęściej durex.. ale ostatnio tylko conceive
kozamonia, calanthe lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyale płodne jestescie
Judi, Karolina u mnie też problemy ze śluzem. normalnie kiedyś postanowił zaniknąć i zanikł teraz intensywnie popijam siemię i łykam wiesiołek. Dam znać czy coś to zdziałało ale nastawiona jestem dość sceptycznie bo wcześniej, sam wiesiołek na niewiele się zdał
kozamonia wrote:Karola, my też używamy żelu conceive jestem z niego zadowolona, chociaż jeżeli chodzi o poślizg to bardziej pasuje mi durex no ale wiadomo jego w dniach płodnych nie używam.
Mam go w tubce, a jak aplikator służy mąż
genialne!
muszę zapisać sobie nazwę tego żelu i najwyżej w następnym miesiącu zaszalejemy. A da się go kupić normalnie w aptece/drogerii?
kozamonia wrote:A dzisiaj po 17 mamy wizytę, więc trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło po mojej myśli
kciuki zaciśnięte !
i tyle idę coś zjeść bo mnie tak ssie jakbym obcego w sobie miała :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 17:11
-
Ona29 wrote:Hej !! Taka tu cisza była a teraz stron nadrobić nie umiem ...
No więc tak nie dopuszczono mnie do narkozy ogólnej..kolejny termin UWAGA 27 luty poprostu rewelacja
Druga sprawa jako że dawno nie byłam u lekarza nie spuszczalam krwi a jestem już od tego uzależniona wybrałam się w 21dc zbadać progesteron i prolaktyne bo tak mnie cycki bolą że normalnie się nie da ...
Jakże zdziwił mnie mój wynik a mianowicie
PRL przy normie do 25 - 28
Progesteron przy normie do 15 - 19.8
Gaduuuuu wspomoż .... Jak ma się jeden do drugiego ta trochę wyższa prolaktyna wymaga zbiccia?
Prolaktyna różnie wzrasta w różnych fazach cyklu. Abyś mogła swój wynik sprawdzać z widełkami norm powinnaś ją zbadać między 3-5 dniem cyklu. Inaczej nie masz co patrzeć na normy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:To super bo ja chyba nigdy nie miałam typowo białka jaja raz miałam taki jakby czop dosłownie zbity przezroczysty sluz
A teraz jeśli nawet się pojawia rozsciagliwy to przezroczysty rzadko jest raczej z domieszką bieli
Gadu a wyższy progesteron - tzn ponad normę o czym świadczy? W drugiej połowie to chyba dobrze ?
Progestern wyższy z tego co ja zdążyłam się zorientować świadczy o tym, że była owulacja
Choć w moim przypadku okazało się, że to ciąża
White Bunny wrote:ale płodne jestescie
Judi, Karolina u mnie też problemy ze śluzem. normalnie kiedyś postanowił zaniknąć i zanikł teraz intensywnie popijam siemię i łykam wiesiołek. Dam znać czy coś to zdziałało ale nastawiona jestem dość sceptycznie bo wcześniej, sam wiesiołek na niewiele się zdał
kciuki zaciśnięte !
i tyle idę coś zjeść bo mnie tak ssie jakbym obcego w sobie miała :*
U mnie ciężko dostepny jest ten conceive plus - naszukałam się w różnych aptekach - i o ile w tubie jeszcze z bogiem, o tyle w aplikatorach to ciężko było znaleźć
No i płaciłam koło 6 dych
-
Ona29 wrote:Ladybag około 8dc przy normie do 25 miałam 12
Ja zamawiałam żel w doz aptece i 2 dni miałam do odbioru pamiętam akurat promocja była
To i tak nieźle, pewnie gdybyś zbadała wcześniej byłby jeszcze niższy.
Akurat kiedyś miałam przeboje z prolaktyną i zawsze mnie lekarze (różni) przestrzegali żeby pamiętać badać w tych dniach 3-5 dc bo inaczej jakieś kosmosy mi wychodziły -
calanthe wrote:ja na dołączonym opisie (taka nalepka z tłumaczeniem była) że po otwarciu ważność 3 m-ce
Tak jak z kremami, pudrami, cieniami i resztą niby coś jest ważne do daty X, ale po otwarciu już tylko jakiś tam czascalanthe lubi tę wiadomość