"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhehe Gadi wiesz że ja do lekarza zawsze czekam do ostatniej chwili jak już ruszyć się nie bd mogła to pojadę wtedy co taki lekarz mi pomoże maść przepisze takie co już mam hehe no dobra nie krzycz jak do końca tygodnia mi nie przejdzie to pójdę
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:hehe Gadi wiesz że ja do lekarza zawsze czekam do ostatniej chwili jak już ruszyć się nie bd mogła to pojadę wtedy co taki lekarz mi pomoże maść przepisze takie co już mam hehe no dobra nie krzycz jak do końca tygodnia mi nie przejdzie to pójdę
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Karola, przyganiał kocioł garkowi nie ma zmiłuj idź i już! Już jesteśmy dwie, a Ty jedna więc z nami nie ugrasz "ja do lekarza zawsze czekam do ostatniej chwili jak już ruszyć się nie bd mogła to pojadę wtedy"
Wiem jedno jak mi coś dolega to nie mogę pisać tego na wątku haha bo mnie wyganiają do lekarza dobra laski pójdę jak do weekendu nie minie. Serio -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Do weekendu już brzmi lepiej, ale pomęczymy Cię jeszcze żebyś jutro poszła
Kuźwa że też nie mam w rodzinie jakiego lekarza no byłoby łatwiej a tak z każdym bzdetem lecieć do lekarza i kase wydawać ech... dziś jeszcze się nasmaruje mocniej maściami na noc i zobaczymy bo po ostatnich smarowaniach ciut jakby pomogło -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Chyba wszystkie byśmy tak chciały
Maści też dobre, ale nie wszystkie pomagają na dłuższą metę. Próbowałaś to może rozmasować? Pytanie tylko czy taki masaż nie zaszkodzi
Tak mój mnie smaruje codziennie na noc i przy tym masaż fajny robi nie chce łykać żadnych przeciwbólowych bo na mnie działają tylko te z ibuprofenem a wiem że szkodzi i staram się nie łykać nawet przy bólach @ ale czasem to nieuniknione niestety. Spróbuję jakieś okłady może dziś porobić. Nie wiem co jeszcze może pomóc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny