X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia tak po pierwsze to Wszystkiego naj kochana <3 Sytuacja no nie wesoła ale nic się nie dzieje bez przyczyny. Twój zapewne znajdzie pracę i wszystko się ładnie ułoży nie zamartwiaj się kochana. Może teraz nie wygląda to za fajnie ale chociaż Twój odpocznie chwilkę i razem spędzicie czas a zaraz znajdzie się nowa, lepsza praca :) potraktujcie to jakby był na urlopie. Wsparcie mu teraz potrzebne jak nic musisz go motywować do działania pomimo iż tak się stało. Będzie dobrze głowa do góry :) I dziś masz świętować a nie się smutać :)

kozamonia lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:37

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie kozamonia 100lat !
    BOU10_168_2.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 16:41

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny.
    Ode mnie też,
    Sto lat, spełnienia marzeń i tego największego, maleństwa pod sercem Kozamonia Kochana! :)

I wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dla Posok :)

Ach, i trzymam kciuki za Gadi, ale to już wie z messengera.
    <3

Gaduaaa, kozamonia, Posok82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chodzi o to że dzisiaj ona tak uciekła do góry że ledwo ją czubkiem palca ciężko bylo powiedzić tzn nie mogłam jej na tyle dosięgnąć zdąży zobaczyc czy jest twarda i zamknięta.
    Wgl to wyczułam jakby się schowała ona gdzieś do tego jakis inny gruczoł co to mogło być? ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że badam ją rano.
    Popoludniu też zaczął się "taniec" jajników raz jeden za chwile drugi a nawet i równocześnie :-D hehe.
    Jechałem autem dzisiaj i nie mogłam się skupić bo prawy jajnik do mnie mówił "hej zwróć na mnie uwagę hehe ":D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 18:59

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze z szyjką miałam problemy.. nie umiem wyczuć kiedy ona się unosi, kiedy jest otwarta bo jest otwarta cały czas

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja zawsze z szyjką miałam problemy.. nie umiem wyczuć kiedy ona się unosi, kiedy jest otwarta bo jest otwarta cały czas
    No u Ciebie to możliwe bo Ty rodziłaś już :)

• ladybag Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Też nigdy nie wiem :/
    A co do tego co robić i że się martwisz. w 100% Cie rozumiem - teraz to ja bym spróbowała bete zrobić za jakiś czas i zobaczyć jak sie sytuacja rozwija :)

kozamonia 100 la - wszystkiego naj naj naj :) mam nadzieję, że sytuacja u małża z pracą szybko się rozwiąże. Trzymam kciuki :)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cześć Dziewczyny.
    Ode mnie też,
    Sto lat, spełnienia marzeń i tego największego, maleństwa pod sercem Kozamonia Kochana! :)

I wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dla Posok :)

Ach, i trzymam kciuki za Gadi, ale to już wie z messengera.
    <3

Jak się czujesz? Co mówiła pani doktor?

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i co teraz? ja się boję... mam takiego stracha że nie pytajcie..

leć na betę :)

Malinka jak się czujesz?
    Judi22 wrote:
    Dziewczyny chodzi o to że dzisiaj ona tak uciekła do góry że ledwo ją czubkiem palca ciężko bylo powiedzić tzn nie mogłam jej na tyle dosięgnąć zdąży zobaczyc czy jest twarda i zamknięta.
    Wgl to wyczułam jakby się schowała ona gdzieś do tego jakis inny gruczoł co to mogło być? ?

o to dobry znak :) podobno szyjka wysoko twarda i zamknięta jest oznaką wczesnej ciąży! nie wiem czy to prawda, ale taką informację jakiś czas temu znalazłam na storn ie naturalnego planowania rodziny :) tak więc moze jakiś tescik :P ?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się czuje? Bez zmian. Znalazłam zajęcie. Ubrałam choinkę, zrobiłam kilku metrowy łańcuch z synkiem, wysprzątałam prawie cały dom. Ciągle coś robię. Lekarza mam dopiero jutro, o 17. @ w pełni więc nic takiego mi nie powie. Sprawdzi tylko czy beta dobrze spada. A tak poza tym spierdzieliła nam się pralka. Akurat przed świętami, na dodatek teraz kiedy właśnie wydaliśmy tyle kasy na choinkę. Fak. Chyba ogłoszę jakąś zbiórkę po rodzinie, znajomych, po kilka złotych, może nam uzbierają :) Inaczej nie wiem gdzie będę prać przez najbliższe miesiące. o.O

• ladybag Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli najprawdopodobniej biochemiczna :/ strasznie mi przykro :(

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinko mi się kiedyś popsuła w sylwestra w nocy haha wzięliśmy że sobą na sylwka lune jak była malutka i nam zwymiotowala w samochodzie.. Po powrocie pralam siedziska dzieci itp i się popsuła

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra. Normalnie kosmos. Dobrze, że szwagierka mieszka 50 metrów od nas, małż już poleciał z całą michą prania do niej. Bo wszystko w pianie, nie wypłukane ani nie wywirowane. -.-' Uwielbiam takie leniwe wieczory. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    . A tak poza tym spierdzieliła nam się pralka. Akurat przed świętami, na dodatek teraz kiedy właśnie wydaliśmy tyle kasy na choinkę. Fak. Chyba ogłoszę jakąś zbiórkę po rodzinie, znajomych, po kilka złotych, może nam uzbierają :) Inaczej nie wiem gdzie będę prać przez najbliższe miesiące. o.O

zaproponowałabym starą tarkę i balię ale w tych temperaturach to byś nie pranie i pokruszony lód zrobiła ;) a kombinowaliście z naprawą? może uszkodzenie nie jest takie duze jak się może wydawać, wesz jakiś wężyk do wymiany itp.
    Ja pamiętam jak nam w ubiegłym roku przed świętami lodówka padła. Myślałam że dostanę jakiejś zapaści snując wizję pożyczki nie mówiąc już o przygotowaniach na święta! A małż wyjął wszystko ze środka, wymył i... położył ją na drzwiach. leżała tak 10 godz, postawił ja, włączył... i śmigala jak nowa. Okazało się ze sie zapowietrzyła o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 21:37

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak, sprawdzaliśmy ona jest już stara, mega, poza tym mój ojciec to mechanik sprzętu agd, więc coś tam potrafię, ale niestety, to już starość ją dopadła. I tak planowaliśmy nową kupić ale nie ukrywam, że liczyłam, że do marca pożyje, może kwietnia. No cóż. Czasami tak bywa. Może wyczaję jakąś niezłą promocję to wezmę od razu odkurzacz, bo zaczyna mnie powoli szlag trafiać z moim złomkiem. ^_^

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia i miłe słowa <3

Sytuacja rodzinna bardzo trudna, ale jakoś musimy sobie z tym poradzić. Pewnie jest w tym wszystkim jakiś cel.

Dobranoc! :*

Marteczka93 lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d71fa872083.jpg

Dzień dobry

Nats, Karolina2787, Posok82, kozamonia, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d71fa872083.jpg

Dzień dobry

BARDZO DOBRY :D <3 !!

Leć na betę!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 790 791 792 793 794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ