"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uciekam dziewczyny wszystko wskazuje na kolejną@ no nie był ten grudzień dla mnie magiczny. Musze się rzucić w wir świąteczny żeby zapomnienieć.
Karola i Kozmonia testujcie coś się mi wydaje że i dla was będzie grudzień magiczny.
Może w nowym roku wrócę ze zdwojoną siłą. Pa :-* -
Dziękuję dziewczyny za gratulacje, zachciało mi się w nocy siusiu.. o 3.40 poszłam siku.. nasikałam na testy i z wrażenia nie śpię od tej godziny... ZOMBIE ! to będzie ciężki dzień...
Judi na każdego przyjdzie pora... tu chyba każdy czeka w swojej własnej kolejce.. na pewno i Tobie się uda Wierzę, że jutro będzie lepszy dzień i wrócisz tu do NasFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGadi oczywiście gratulacje Wcześniej nie miałam jak napisać za mało czasu... a tak z ciekawości jakieś objawy miałaś co byś sie domyślała?
Judi ja nie zatestuję bo nie mam nawet testu ciążowego w domu ba nawet owulacyjnego już nie mam ale nie sądzę żeby tym razem się udało z resztą jak i w każdym nie ma sensu testować. Ciebie bidulko tulę mocno Nie smutaj, nie jestes sama ja niedługo dołączę do tych małpowychGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Gadi oczywiście gratulacje Wcześniej nie miałam jak napisać za mało czasu... a tak z ciekawości jakieś objawy miałaś co byś sie domyślała?
Judi ja nie zatestuję bo nie mam nawet testu ciążowego w domu ba nawet owulacyjnego już nie mam ale nie sądzę żeby tym razem się udało z resztą jak i w każdym nie ma sensu testować. Ciebie bidulko tulę mocno Nie smutaj, nie jestes sama ja niedługo dołączę do tych małpowychFabian Cyprian Tymuś -
calanthe wrote:hmm... ładny miały powód do śmiechu każda kobieta jest inna, inaczej odczuwa i jest to sprawa indywidualna. Gdzieś wyczytałam nawet, że jednym z objawów może być również kichanie i krwawienie z nosa, więc wszystko się może zdarzyćFabian Cyprian Tymuś
-
calanthe wrote:Właśnie O!
Poza tym jest wiele artykułów, gdzie piszą że moment zagnieżdżenia odczuwany jest jako podane przez Ciebie podszczypywanie, podgryzanie
Wydaje mi się również, jak zdążyłam się zorientować, będzie to Twoja trzecia ciąża, więc już znasz na tyle swój organizm że wiesz co i jak, bardziej się wsłuchujesz i mocniej odczuwasz
ale wiesz mój młodszy syn ma 6 lat hihih
a poroniłam w sierpniu tego rokuFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:jak mam być szczera... to chyba nawet czułam moment zagnieżdżenia... to może głupie co powiem.. ale w niedziele rano siedziałam, piłam kawkę i miałam takie dziwne uczucie w macicy dosłownie.. jakby coś mnie tak podgryzało, poszczypywało? nie umiem nawet tego opisać.. jeszcze pisałam do znajomych dziewczyn z OF czy to możliwe żeby czuć moment zagnieżdżenia.. ale się ze mnie śmiały... no i druga sprawa miałam dziwne piersi.. bo nie bolały i nadaj nie bolą ale może od 5dni są jędrne.. nie duże, nie pełne.. po prostu jędrne... i takie kurde miałam wrażenie że własnie coś jest na rzeczy,.. że coś się chyba jednak dzieje..
A czemu by nie czuć? Każda jest z nas inna i każda inaczej odczuwa objawy. Nigdy nie wiadomo co można uznać za objaw bo jednej dolega to innej tamto. Także bardzo możliwe że poczułaś zagnieżdżenie
Jeśli chodzi o cycki to mnie bolą juz kilka dni po owulacji ale wiem że to normalne bo już kilka cykli tak mam i niestety to nie jest objaw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:To prezent pod choinę jak znalazł
Pozytywne myślenie to podstawa. Ja wiem, że to się tak gada fajnie i ciężko zrobić, ale nie ma co złego do siebie przyciągać
Najcudowniejszy prezent to by był! Tyle że moje pozytywne myślenie skonczyło się z upływem 20cs teraz już tylko gorsze myśli napływają. Dziś jechałam busem z babką/ sąsiadką bo na ten sam przystanek chodzimy i tak zagadamy czasem a ona mi powiedziała że jej córka jak miała 21 lat to przeszła menopauzę. Ja gały na wierz i pytam jak to możliwe ale czytałam też o tym gdzieś mam nadzieję że ja tego nie mam bo wiecie już wszystko do głowy przychodzi jak tyle czasu nic się nie dzieje. No ale dostała hormony na wyrównanie i ma dwoje dzieci także niemożliwe staje się możliwe. Ona miała nieregularne bardzo @ ja mam raczej regularne bo 2 dni w te czy we w te to nic. -
nick nieaktualnyCalanthe też byłam zdziwiona mimo iż o tym czytałam kiedyś. Mówiła że @ raz u niej była 3 dni a potem wgl ze 2 miechy nie było i że ogólnie dziwnie się czuła bo hormony szalały ale widać że w tych czasach dużo można zrobić i pomóc na całe szczęście.
Ja mam 26-28 raz zdarzyło się 25 i raz 29 ale jak byłam u gina to powiedział ze do 4 dni to wahać się może i nic złego się nie dzieje. Bo wiadomo czasem masz więcej stresu czy wysiłku fizycznego np. a to wszystko działa na cykl i jego długość.calanthe lubi tę wiadomość