X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie zaczął się Grudzień dla Ciebie Gaduaaa :-)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam dziewczyny wszystko wskazuje na kolejną@ no nie był ten grudzień dla mnie magiczny. Musze się rzucić w wir świąteczny żeby zapomnienieć.
    Karola i Kozmonia testujcie coś się mi wydaje że i dla was będzie grudzień magiczny.

Może w nowym roku wrócę ze zdwojoną siłą. Pa :-*

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za gratulacje, zachciało mi się w nocy siusiu.. o 3.40 poszłam siku.. nasikałam na testy i z wrażenia nie śpię od tej godziny... ZOMBIE ! to będzie ciężki dzień...

Judi na każdego przyjdzie pora... tu chyba każdy czeka w swojej własnej kolejce.. na pewno i Tobie się uda :) Wierzę, że jutro będzie lepszy dzień i wrócisz tu do Nas :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi oczywiście gratulacje :) Wcześniej nie miałam jak napisać za mało czasu... a tak z ciekawości jakieś objawy miałaś co byś sie domyślała? ;)

Judi ja nie zatestuję bo nie mam nawet testu ciążowego w domu ba nawet owulacyjnego już nie mam :D ale nie sądzę żeby tym razem się udało z resztą jak i w każdym ;) nie ma sensu testować. Ciebie bidulko tulę mocno <3 Nie smutaj, nie jestes sama ja niedługo dołączę do tych małpowych ;)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:37

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gadi oczywiście gratulacje :) Wcześniej nie miałam jak napisać za mało czasu... a tak z ciekawości jakieś objawy miałaś co byś sie domyślała? ;)

Judi ja nie zatestuję bo nie mam nawet testu ciążowego w domu ba nawet owulacyjnego już nie mam :D ale nie sądzę żeby tym razem się udało z resztą jak i w każdym ;) nie ma sensu testować. Ciebie bidulko tulę mocno <3 Nie smutaj, nie jestes sama ja niedługo dołączę do tych małpowych ;)
    jak mam być szczera... to chyba nawet czułam moment zagnieżdżenia... to może głupie co powiem.. ale w niedziele rano siedziałam, piłam kawkę i miałam takie dziwne uczucie w macicy dosłownie.. jakby coś mnie tak podgryzało, poszczypywało? nie umiem nawet tego opisać.. jeszcze pisałam do znajomych dziewczyn z OF czy to możliwe żeby czuć moment zagnieżdżenia.. ale się ze mnie śmiały... no i druga sprawa miałam dziwne piersi.. bo nie bolały i nadaj nie bolą ale może od 5dni są jędrne.. nie duże, nie pełne.. po prostu jędrne... i takie kurde miałam wrażenie że własnie coś jest na rzeczy,.. że coś się chyba jednak dzieje..

• calanthe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    hmm... ładny miały powód do śmiechu :/ każda kobieta jest inna, inaczej odczuwa i jest to sprawa indywidualna. Gdzieś wyczytałam nawet, że jednym z objawów może być również kichanie i krwawienie z nosa, więc wszystko się może zdarzyć :)
    tak a nawet krwawienie z dziąseł.. także nie ma reguły :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Właśnie O!
    Poza tym jest wiele artykułów, gdzie piszą że moment zagnieżdżenia odczuwany jest jako podane przez Ciebie podszczypywanie, podgryzanie :)
    Wydaje mi się również, jak zdążyłam się zorientować, będzie to Twoja trzecia ciąża, więc już znasz na tyle swój organizm że wiesz co i jak, bardziej się wsłuchujesz i mocniej odczuwasz ;)
    ciąża 4 :) dzieci póki co dwoje :) jedno poronienie, a co teraz będzie We will see :)
    ale wiesz mój młodszy syn ma 6 lat hihih
    a poroniłam w sierpniu tego roku

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jak mam być szczera... to chyba nawet czułam moment zagnieżdżenia... to może głupie co powiem.. ale w niedziele rano siedziałam, piłam kawkę i miałam takie dziwne uczucie w macicy dosłownie.. jakby coś mnie tak podgryzało, poszczypywało? nie umiem nawet tego opisać.. jeszcze pisałam do znajomych dziewczyn z OF czy to możliwe żeby czuć moment zagnieżdżenia.. ale się ze mnie śmiały... no i druga sprawa miałam dziwne piersi.. bo nie bolały i nadaj nie bolą ale może od 5dni są jędrne.. nie duże, nie pełne.. po prostu jędrne... i takie kurde miałam wrażenie że własnie coś jest na rzeczy,.. że coś się chyba jednak dzieje..

A czemu by nie czuć? Każda jest z nas inna i każda inaczej odczuwa objawy. Nigdy nie wiadomo co można uznać za objaw bo jednej dolega to innej tamto. Także bardzo możliwe że poczułaś zagnieżdżenie :)

Jeśli chodzi o cycki to mnie bolą juz kilka dni po owulacji ale wiem że to normalne bo już kilka cykli tak mam i niestety to nie jest objaw :/

• calanthe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:38

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    A jeśli się okaże, że jednak objaw? :P czego Ci życzę z całego serducha :)
    Nie ma co zaraz wszystkiego skreślać :)

O niczym innym nie marzę :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    To prezent pod choinę jak znalazł ;)
    Pozytywne myślenie to podstawa. Ja wiem, że to się tak gada fajnie i ciężko zrobić, ale nie ma co złego do siebie przyciągać :)

Najcudowniejszy prezent to by był! Tyle że moje pozytywne myślenie skonczyło się z upływem 20cs teraz już tylko gorsze myśli napływają. Dziś jechałam busem z babką/ sąsiadką bo na ten sam przystanek chodzimy i tak zagadamy czasem a ona mi powiedziała że jej córka jak miała 21 lat to przeszła menopauzę. Ja gały na wierz i pytam jak to możliwe ale czytałam też o tym gdzieś mam nadzieję że ja tego nie mam :/ bo wiecie już wszystko do głowy przychodzi jak tyle czasu nic się nie dzieje. No ale dostała hormony na wyrównanie i ma dwoje dzieci :) także niemożliwe staje się możliwe. Ona miała nieregularne bardzo @ ja mam raczej regularne bo 2 dni w te czy we w te to nic.

• calanthe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na Was dziewczyny, wiecie o tym prawda? Może jeszcze ktoś ze mną w sierpniówkach zagości :)

calanthe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe też byłam zdziwiona mimo iż o tym czytałam kiedyś. Mówiła że @ raz u niej była 3 dni a potem wgl ze 2 miechy nie było i że ogólnie dziwnie się czuła bo hormony szalały ale widać że w tych czasach dużo można zrobić i pomóc :) na całe szczęście.
    Ja mam 26-28 raz zdarzyło się 25 i raz 29 ale jak byłam u gina to powiedział ze do 4 dni to wahać się może i nic złego się nie dzieje. Bo wiadomo czasem masz więcej stresu czy wysiłku fizycznego np. a to wszystko działa na cykl i jego długość.

calanthe lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ladybag, Gaduaaa lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 791 792 793 794 795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ