"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:haha to akurat mój znak firmowy ten pierwszy był całkiem pogmatwany bo nie prowdziałam go od początku, ale ten drugi już bardziej miarodajny. Zobaczymy co będzie z tym teraz, będę mieć jakieś porównanie. Póki co, wydaje mi się, że nie będzie owu w tym cyklu. No ale, jeszcze kilka dni i będzie wszystko jasne.
Póki co uciekam spać, bo mi się oczy zamykają Dobranoc i zieloniutkich snów!
Siedzi w krzakach póki co i nie chce się ujawnić
Też już uciekam. Śpij zdrowo
Dobranoc
zapachmalin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Czesc kochane
Ja obudziłam się na mierzenie tempki i nie mogę już zasnac, a jest sobota
Gaduaaa nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę! Dużo zdrowia dla Twojego dziadka
A mi OF odebrał moją "owulke". Czuję się jak dziecko, któremu ktoś zabrał cukierka. HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 07:20
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Czesc Zołza
Ja się nie znam na tym, bo mi się zdarzył tylko raz polgodzinny poślizg. Ja bym pisała taka jaka Ci wyszła
Ewentualnie zawsze możesz zbudować wehikuł czasu i cofnąć się w czasie do 5 rano
Gdzieś wyczytałam że sie odlicza 0,05 za każde 30min poślizgu :p -
Zołza coś takiego mam:
"Korygowanie pomiaru podstawowej temperatury ciała ze względu na zmianę godziny pomiaru:
1) jeżeli pomiaru dokonujemy wcześniej od ustalonej przez siebie godziny
- to dodajemy 0,05°C do wyniku pomiaru za każde 30 min. przyspieszenia.
2) jeżeli pomiaru dokonujemy później od ustalonej przez siebie godziny
- to odejmujemy 0,05°C od wyniku pomiaru za każde 30 min. opóźnienia."3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym wpisala tak jak zmierzylas. I godzine bym wpisala rzeczywista. U mnie sie nie sprawdza te 0,5 co pol godz kiedys obudzilam sie zmierzylam tempke przysnelam pol godz i jak zmierzylam do mialam ponad stopien roznicy .
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Ale forma zalana więc git!
hahahahahaha to teraz trzymaj wysoka temperature w piecu zeby ladnie wyroslo:)
ja jak zwykle witam sie z kawa, tez mam urwanie glowy ostatnio i nie ogarniam za bardzo rzeczywistosci. Jutro zamierzam lezec caly dzien na grodzie jak pogoda dopisze -
Dzień dobry U mnie 36,8 i też forma zalana już wczoraj ciekawe czy of to jakoś ogarnie Ale nie przejmuję się tym zupełnie, jest weekend, muzyka gra i właśnie będziemy malować wielki brystol Pozdrowienia!
Zołza:), Nats, Gaduaaa lubią tę wiadomość