"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
Nie było mnie trochę i bez bicia przyznaje się, że nie doczytałam Was. Jestem ogólnie w fatalnym stanie. Dopadła mnie choroba, bo oczywiście cykl bez choroby to same nudy.. Wczoraj poczułam się lepiej, wyszłam na dwór i przeszłam obok świeżo skoszonej trawy.. Dostałam takie reakcji alergicznej, że szkoda gadać. Prawie w szpitalu wylądowała.. Mam masę sterydów, katar i duszący kaszel.. W tym cyklu wyhoduje giganta. Hahah.. Muszę się ogarnąć, choć mam trochę jeszcze czasu. Dzisiaj mija 4dc.
Gaduaaa, cieszę się, że z dziadkiem wszystko dobrze
A poza tym? Jakaś Fasolinka cuś?Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
A Ty Caro kuruj się biedna! Moja siostra ma astmę i wczoraj w pracy (pracuje w fabryce świec) wprowadzono jakiś nowy zapach, do tej pory nic jej nie było a wczoraj taki atak, że koleżanki myślały, że ma zawał i karetkę wzywali... ale na szczęście dostała leki i l4 i lepiej trochę. Masakra...
-
Gaduaaa wrote:O kurde Caro ładnie Ci się zrobiło.. Biedna ty 3maj się
Noo po prostu zaszalałam na ten weekend majowy hehepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:No szkoda, że już tak późno, dopiero jutro będziesz mogła sprawdzić. Hmmm. Chyba, że faktycznie jajcory Ci psikusa zrobiły i 8 miałaś? haha.
Mój najkrótszy cykl ever to 28 dni. Chyba, ze niepokalanek tak zadziałał. Ale nie sądzę, żeby a taka miał moc
A Ty mi powiedz Malinko gdzie Twoja owulka? Pewnie siedzi w krzakach i czeka, żeby się ujawnić. A jakie masz cykle zazwyczaj?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Nie no w to nie uwierzę
Mój najkrótszy cykl ever to 28 dni. Chyba, ze niepokalanek tak zadziałał. Ale nie sądzę, żeby a taka miał moc
A Ty mi powiedz Malinko gdzie Twoja owulka? Pewnie siedzi w krzakach i czeka, żeby się ujawnić. A jakie masz cykle zazwyczaj?
moja? hahaha. Moja się na mnie wypięła coś czuję. Owu mam 15 dzień cyklu zazwyczaj, choć jak zaszłam w ciążę z synkiem na bank to był 17. Bo 1 września miałam wtedy ostatnią @ a tylko 17 szaleliśmy tak Wydaje mi się, że to będzie cykl bez owu, ale ma jeszcze ostatnią szansę. Bo po 1) w zeszłym cyklu po skoku miałam trzy dni temp takie same właściwie 36,82 36,82 i 36,83 (ale skok był o 0,27 a teraz tylko 0,2) (nie mam termometru z dwoma miejscami po przecinku bo mi się zepsuł i nie zdążyłam nabyć na ten cykl) no i po 2) of wyznaczyło mi owu dopiero 3 albo 4 dni po owu. *(w poprzednim cyklu) Więc niby jeszcze jest czas. Zazwyczaj mam owu 3 dni po skoku. Tzn tak mi się wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 22:42
Nats lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Hehe no trochę to skomplikowane
Zobaczymy co jutro ta Twoja tempka pokaże
Ps: wyslalam zapro do przyjaciółek, bo z chęcią podglądam Twoje wykresy poprzednie jeśli mogę
jasne, nawet nie wiedziałam, że jeszcze się nie mamy Zapraszam!Nats lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:No ciekawe te Twoje wykresy kochana
Każdy inny w sumie Ale gorąca babka to Ty jesteś. Ja odkąd mierze temperature to nigdy nie miałam jeszcze powyżej 37 st
haha to akurat mój znak firmowy ten pierwszy był całkiem pogmatwany bo nie prowdziałam go od początku, ale ten drugi już bardziej miarodajny. Zobaczymy co będzie z tym teraz, będę mieć jakieś porównanie. Póki co, wydaje mi się, że nie będzie owu w tym cyklu. No ale, jeszcze kilka dni i będzie wszystko jasne.
Póki co uciekam spać, bo mi się oczy zamykają Dobranoc i zieloniutkich snów!Nats lubi tę wiadomość