"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:No kochane, ja wpadłam tylko na chwilkę, żeby życzyć Wam udanego weekendu majowego! Odpocznijcie sobie, zrelaksujcie się na maxa jeśli tylko będzie to możliwe. No i oczywiście niech Wam zawita jak najszybciej owulka
A ja zmykam się pakowaćFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Jestem ja Witam ponownie.. dopiero wróciłam z pracy.. padam na pysk.. w dosłownym tego słowa znaczeniu
dziadek po operacji... ale nic ponad to nie wiem... czekam na info..
tak czy inaczej żyje!! jeszcze raz chcę Wam serdecznie podziękować za całe wsparcie i modlitwy
Teraz już będzie tylko lepiej.
Ja siedzę w pracy i odliczam godziny do weekendu3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:po nieee Lago co za gin.... porażka.... zabiłabym na miejscu... to na NFZ? czy prywatnie?
Na NFZ, ale na szczescie on robil mi tylko USG, nie jest moim prowadzacym. Ja zawsze wyszczekana to w momencie zapomnialam jezyka w gebie.
Trzymalam podwojne kciuki, bo mojej psiapsiuly babcia tez miala powazna operacje i jak widze obie sie udaly:)
Teraz czytam o jajnikach schowanych za macica..hehehhe. No i ja tez mam przewalony cykl, bo zawsze o tej porze mialam juz duze jajo gotowe do pekniecia a tu lipa, przynac sie, ktora wirusa puscila? -
nick nieaktualnyDzień dobry. przepraszam za swoją chwilą nieobecność, ale trochę nauki miałam i tak dłuży mi się te czekanie na okres, że zbyt się nie chcę na forum zbędnie nakręcać. Jutro jadę się rozejrzeć za sukienką na wesele (do siostry) i akurat jutro termin @ . coś czuję, że będą wspaniałe zakupy
-
Paulette wrote:Dzień dobry. przepraszam za swoją chwilą nieobecność, ale trochę nauki miałam i tak dłuży mi się te czekanie na okres, że zbyt się nie chcę na forum zbędnie nakręcać. Jutro jadę się rozejrzeć za sukienką na wesele (do siostry) i akurat jutro termin @ . coś czuję, że będą wspaniałe zakupy
Może zagniezdzenie było później i dlatego beta negatywna?3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:A może nie będzie @?
Może zagniezdzenie było później i dlatego beta negatywna? -
Paulette wrote:już się nie nastawiam na nic. tzn no wiadomo, że bym chciała żeby się udało, ale przyjmę na klatkę i ciążę i okres. Chociaż moje piersi są ostatnio trochę większe, bo w staniki żadne mi się nie mieszczą tylko troszkę wychodzą i są takie nabrzmiałe, ale niestety od kilku cykli zauważyłam, że to też mój objaw na okres. Czemu objawy ciążowe muszą pokrywać się z miesiączką?
My mamy swoje motto: "póki nie ma okresu jest zawsze nadzieja".
Więc może malpa nie przyjdzie, a ujawni się Groszek. Nigdy nie wiadomo
Paulette lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Paulette wrote:Jutro jadę się rozejrzeć za sukienką na wesele (do siostry)
A tak w temacie imprez, dziewczyny ile teraz daje sie w koperte na Komunie Sw? Bede gosciem u kolezanki i nie mam bladego pojecia jak to dziala, bo nigdy na Komunii nie bylam
-
nick nieaktualnyNats wrote:Ehh no wiem. Ja zawsze przed malpa mam wszystkie książkowe objawy ciazowe.
My mamy swoje motto: "póki nie ma okresu jest zawsze nadzieja".
Więc może malpa nie przyjdzie, a ujawni się Groszek. Nigdy nie wiadomoNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:A tak w temacie imprez, dziewczyny ile teraz daje sie w koperte na Komunie Sw? Bede gosciem u kolezanki i nie mam bladego pojecia jak to dziala, bo nigdy na Komunii nie bylam
-
Paulette wrote:ja byłam rok temu na komunii tylko u bliźniaków ze strony mojego eM. to kupiliśmy im po zegarku z takiej średniej półki. Wiadomo nie najtańsze, ale też po 300 zl nie płaciliśmy. a tak żeby w koperte włożyć to nie mam pojęcia.
no wlasnie tez wolalabym prezent, ale zawsze jak z ta kumpela rozmawialam to narzekala, ze rodzina kupuje prezenty dla dzieciakow na wszelkie okazje i ma wszystkiego za duzo, ze ona wolalaby jakby kase dawali. Wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze mnie zaprosi,ale jakos tak mi kasa utknela w pamieci, heh -
nick nieaktualnyLago wrote:no wlasnie tez wolalabym prezent, ale zawsze jak z ta kumpela rozmawialam to narzekala, ze rodzina kupuje prezenty dla dzieciakow na wszelkie okazje i ma wszystkiego za duzo, ze ona wolalaby jakby kase dawali. Wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze mnie zaprosi,ale jakos tak mi kasa utknela w pamieci, heh
Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny