"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam kochane
Ja dziś miałam bardzo kiepską noc. Nie dosyć że wczoraj wróciłam późno od rodziców to jeszcze spać nie mogłam całą noc się kręciłam jak już przysnęłam to na godzine i znów oczy jak 5zł ech... także z dzisiejszej tempki nici. Nawet nie zapisuję bo nie mam co. Miłego dnia dla Wszystkich -
Karolina2787 wrote:Witam kochane
Ja dziś miałam bardzo kiepską noc. Nie dosyć że wczoraj wróciłam późno od rodziców to jeszcze spać nie mogłam całą noc się kręciłam jak już przysnęłam to na godzine i znów oczy jak 5zł ech... także z dzisiejszej tempki nici. Nawet nie zapisuję bo nie mam co. Miłego dnia dla WszystkichFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam. Widze ze nie tylko ja mialam problem z zasnieciem... Po 1 polozylam sie do lozka bo chcialam jeszcze pozmywac po odjezdzie gosci. To pozniej zasnac nie moglam. Pozniej sie budzilam. I tak wstalam o 6.30 zmierzylam temp poszla w dol pozniej przysnelam na godz. Sprawdzilam temp z 36,66 poszlo na 36,77 ale to na ciaze i tak za malo. Wiec dzis max jutro okres zawita..
-
Karolina2787 wrote:A kochana szkoda gadać. Wróciłam bardzo zmęczona i nie wiem skąd te problemy ze spaniem A u jak tam u Ciebie kochana maj się rozpoczyna?
u mnie dziś kalnedarzowo 1 maj to pierwszy dzień lata szkoda tylko że go nie widać haha
odliczam dni do wylotu.. jeszcze 4 !!!!Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Paulette wrote:Witam. Widze ze nie tylko ja mialam problem z zasnieciem... Po 1 polozylam sie do lozka bo chcialam jeszcze pozmywac po odjezdzie gosci. To pozniej zasnac nie moglam. Pozniej sie budzilam. I tak wstalam o 6.30 zmierzylam temp poszla w dol pozniej przysnelam na godz. Sprawdzilam temp z 36,66 poszlo na 36,77 ale to na ciaze i tak za malo. Wiec dzis max jutro okres zawita..
ale co? następny cykl znowu pełen nadzei i wiary 3mam kciuki żeby się udało !Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no troszkę Ci poleciało w dół... szkoda... miałam nadzieję że jednak może Ci się udało ...
ale co? następny cykl znowu pełen nadzei i wiary 3mam kciuki żeby się udało ! -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wiesz co ja też tak mam... tylko u mnie to chyba tarczyca... ona ma swoje pory, swój zegar i jak zostaje zachwiany.. idę spać później niż zywkle... to się męcze całą noc... dokładnie tak jak ty piszesz... kiedyś tego nie miałam... od kilku lat niestety mocno mi to doskwiera... jakaś imrpezka czy dłuższe posiadówki i ja już wiem że będę miała nockę z głowy... i kiedyś właśnie wyczytałam że to tarczyca lubi tak rozbić
u mnie dziś kalnedarzowo 1 maj to pierwszy dzień lata szkoda tylko że go nie widać haha
odliczam dni do wylotu.. jeszcze 4 !!!!
No to ja nie wiem, być może za dużo wrażeń było pod koniec dnia głowa jeszcze bolała. A już niedługo @ zawita ech... jestem pewna. No to kochana dziadek będzie przeszczęśliwy Już chwilka i się zobaczycie -
nick nieaktualnyPaulette wrote:Witam. Widze ze nie tylko ja mialam problem z zasnieciem... Po 1 polozylam sie do lozka bo chcialam jeszcze pozmywac po odjezdzie gosci. To pozniej zasnac nie moglam. Pozniej sie budzilam. I tak wstalam o 6.30 zmierzylam temp poszla w dol pozniej przysnelam na godz. Sprawdzilam temp z 36,66 poszlo na 36,77 ale to na ciaze i tak za malo. Wiec dzis max jutro okres zawita..
Spoko ja tak samo wszystko ładnie pięknie się zapowiadało a tu dupa blada tempka zaraz spadnie na samo dno szkoda mi dzisiejszej ale co poradzić lepiej nie zapisać nic niż zawaloną. -
Karolina2787 wrote:No to ja nie wiem, być może za dużo wrażeń było pod koniec dnia głowa jeszcze bolała. A już niedługo @ zawita ech... jestem pewna. No to kochana dziadek będzie przeszczęśliwy Już chwilka i się zobaczycie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:noo mam nadzieję że go wypuszczą pod koniec tygodnia do domu... wszystko jest super... chyba stał się mału cud... jeśli chodzi i operację i jego powrót do formy... głos ma mocny, dochodzi do siebie w niebywałym tempie... miał leżec 3 dni w spiączce a dobe po operacji przenieśli go z OIOMu na normalną salę.. więc chyba wymodliłam to z Waszą pomocą.. tylko teraz ma problem z cukrem który skacze... i słabo dziadek reaguje na insuline...ale miejmy nadzieję że go szybko ustabilizują
Kochana cieszę się razem z Tobą wspaniała wiadomość! Teraz będzie tylko lepiej Cuda się jednak zdarzająGaduaaa lubi tę wiadomość
-
no tak a u mnie szaro buro i do duszy...leje i leje...
tak wam powiem szczerze że nienawidzę latać samolotem... takie loty do Polski to są dla mnie katusze... nie nawidzę startu, lądowania.. w głowie mi się kręci... dostaje siódme poty i Bóg wie co jeszcze... i już od dziś się powoli tym stresuje... ehh...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyU mnie dziś też pogoda taka sobie jak na razie. Co do samolotu to ja jeszcze nigdy nie leciałam więc się nie wypowiem na ten temat A Ty Gaduaaa myśl że niedługo zobaczysz się z dziadkiem to dużo lepiej zniesiesz lot i szybko minie
Gaduaaa lubi tę wiadomość