"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczynki jak Wam mija dzień? ja byłam na małych zakupach kilka dni temu urodziła znajoma, jutro idę zobaczyć bobaska.. więc kupiłam mały komplecik na lato dla niego... i dla mojego kuzyna synka ma 8 miesięcy to też komplecik na lato, teraz im do Poslki zawiozę kurcze szkoda że ciągle nie mogę kupić swojemu takich maluśkich ciuszków ...Fabian Cyprian Tymuś
-
U mnie nudy, dzisiaj spacerowaliśmy z chłopakami po dworze i byliśmy na placu zabaw, teraz będę bajkować i za chwilę wezmę sobie kąpiel przygotuję. Weekend minął i od jutra znowu normalny tryb. Byle do czwartku pozdrawiam Was gorąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 19:49
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
A my dzisiaj byliśmy na festynie trochę polazic fajna pogoda to trzeba korzystać. Jutro mamy wolny dzień. Także najpierw wizyta u Gina, a później jedziemy do teściów na wieś. Zostajemy do środy także robimy wnuka/czke pod ich okiem
Miłego wieczoru dziewczętaGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:powiedzcie mi.. są jakieś artykuły.. lub może wiecie.. czy ten kwas foliowy my tak możemy przyjmowac miesiącami bez zadnej przerwy?
ja już biorę 8 miesięcy ..Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Czesc laski.
U mnie nudy. Temperatura raz w górę, raz w dół ale bez konkretów. Nie wiem co z tą owulka.
Jeszcze odwołali mi wizytę u Gina. Jakbym nie zadzwoniła dzisiaj do przychodni, zeby potwierdzic godzine to bym się pewnie w ogole nie dowiedziała. Paranoja.
A jak i Was? Jest tu kto?
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:Hej hej witam !
Ja dziś pospałam.. poszłam spać chyba o 21 i wstałam pół godziny temu... czyste szaleństwo.. chyba te nerwy odsypiam.. hehe
a w Polsce wszystkie przychodnie dziś są czynne?
No moja jest normalnie, ale mój Gin urlop wziął. Mogłabym do innego pójść, ale wolę poczekać. Najgorzej, ze nikt mnie nie poinformował. Uroki chodzenia do Gina na NFZ, ale na szczęście pierwszy raz taka sytuacja.
A jak Twój dziadek się czuję? Wszystko w porządku?3500 g 54 cm -
Nats wrote:No to pospalas konkretnie
No moja jest normalnie, ale mój Gin urlop wziął. Mogłabym do innego pójść, ale wolę poczekać. Najgorzej, ze nikt mnie nie poinformował. Uroki chodzenia do Gina na NFZ, ale na szczęście pierwszy raz taka sytuacja.
A jak Twój dziadek się czuję? Wszystko w porządku?
dziadke w porządku, wyjęli mu dreny , cukier jeszcze skacze ale sam dziadek czuje się dobrze... mocno trzymam kciuki żeby go wypuścili pod koniec tygodnia do domu.. byłoby latwiej... bo z dzieciakami w szpitalu to tak nieciekawie siedzieć... a problem żeby ich gdzieś zostawić też jest bo szpital daleko od rodzinnego domu no i wiadomo jak to jest.. każdy chce do dziadka jechać... więc kto by z nimi zostawał... ale ja wierzę że go wypuszczą... po obchodzie dziś zadzwonie może coś nowego się urodziło oczywiście pozytynwego.... - DZIĘKUJE ŻE PYTASZ
ja już powoli się szykuje do lotu... dom sprzątam... zakupy robię...dziś chyba popakuje walizki powoli.. żeby potem nie zapomnieć połowy hehNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Cześć dziewczyny a ja mam zagwozdkę. Wczoraj wieczorem dopadł mnie tak koszmarny ból jajników trochę mocniejszy z jednej strony ale oba bolały jak dawno. Na bank od porodu nie czułam czegoś takiego. Mąż mnie po głowie głaskał i nie wiedział jak mi pomóc. Wzięłam nospe i gorąca kąpiel i trochę puściło... No ale dodatkowo wtedy podczas bólu miałam śluz tak rozciągliwy w tym cyklu pierwszy raz tak bardzo. Myślicie że to mogło być jajo? Ogólnie bym to zupełnie olała ale ja nie mam takich bóli, nigdy nie śródcyklowych... chyba dopadła mnie nadzieja, że może nie jest do końca stracony ten cykl...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:19
Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Cześć dziewczyny a ja mam zagwozdkę. Wczoraj wieczorem dopadł mnie tak koszmarny ból jajników trochę mocniejszy z jednej strony ale oba bolały jak dawno. Na bank od porodu nie czułam czegoś takiego. Mąż mnie po głowie głaskał i nie wiedział jak mi pomóc. Wzięłam nospe i gorąca kąpiel i trochę puściło... No ale dodatkowo wtedy podczas bólu miałam śluz tak rozciągliwy w tym cyklu pierwszy raz tak bardzo. Myślicie że to mogło być jajo? Ogólnie bym to zupełnie olała ale ja nie mam takich bóli, nigdy nie śródcyklowych... chyba dopadła mnie nadzieja, że może nie jest do końca stracony ten cykl...
ja myślę że to mogło być jajo....
mam takie cykle że zwijam sie z bolu podczas owu... mogłabym nawet określić co do minuty moment w którym pękł pęcherzyk..
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ja myślę że to mogło być jajo....
mam takie cykle że zwijam sie z bolu podczas owu... mogłabym nawet określić co do minuty moment w którym pękł pęcherzyk..
O matko! Masakra... Ja sobie pomaistrowałam przy temp dzisiejszej to mi owu na piątek wyznaczyło, ale zmieniłam na taką jaką serio miałam bo czuję, że to serio mogło być wczoraj. Ciekawe czy of to ogarnie... -
zapachmalin wrote:O matko! Masakra... Ja sobie pomaistrowałam przy temp dzisiejszej to mi owu na piątek wyznaczyło, ale zmieniłam na taką jaką serio miałam bo czuję, że to serio mogło być wczoraj. Ciekawe czy of to ogarnie...Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa super, ze wszystko z Dziadkiem w porządku! Jak lekarze beda mogli to na pewno go do domu puszcza. Wiadomo, że w domu lepiej niż w szpitalu. Trzymam kciuki, zeby wszystko sie udalo
Malinka - Ale żeś jajko uhodowala super!Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
zapachmalin wrote:Nats jak kura a teraz chodzę i gdaczę się nim chwaląc hahaha
Ciekawe co tam się wydarzyło
Gaduaaa nie zazdroszczę takich cykli. Choć przynajmniej masz pewność co i jak. Długo Cię taki ból trzyma potem?
Ja nigdy takiego bolu nie miałam. Nie wiem czy to źle czy dobrze. Podobno niektóre kobiety mają tak co miesiąc. To dopiero przerabane.
Ale przynajmniej wiadomo, ze COŚ się dzieje
A u mnie spokój. Ani nic nie boli, ani nic nie cieknie. Hmm zobaczymy co z tego wyjdzie3500 g 54 cm -
zapachmalin wrote:Nats jak kura a teraz chodzę i gdaczę się nim chwaląc hahaha
Ciekawe co tam się wydarzyło
Gaduaaa nie zazdroszczę takich cykli. Choć przynajmniej masz pewność co i jak. Długo Cię taki ból trzyma potem?
całe szczęście nie każdy cykl taki jest... więc śmię twierdzić że co któryś tylko jest owulacyjny hahFabian Cyprian Tymuś