"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Hej Karolcia ;* Chyba podpadnę wielmożnej komisji na drugim wątku. Wtrąciłam się bo nie wytrzymałam Ale mam nadzieję, że mnie nikt nie zabije za to
A dlaczego miałabyś podpaść komuś kochana? Wyraziłaś tylko swoją opinię nic złego nie zauważyłam w Twojej wypowiedzirozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Niby tak Ale jednak nie odważyła się odpisać. Wiem, że to przykre i smutne itd, ale nie lubię dawać komuś fałszywych nadziei. Wiem jak to boli. A my tutaj już wystarczająco wiele przechodzimy żeby jeszcze się łapać nie wiadomo czego. Moje 4 testy odkąd tu jestem były pozytywne. Ale albo po czasie, albo rozlane, albo krzywe. I ciąży nie ma. Więc wiem co to znaczy niestety.
Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Niby tak Ale jednak nie odważyła się odpisać. Wiem, że to przykre i smutne itd, ale nie lubię dawać komuś fałszywych nadziei. Wiem jak to boli. A my tutaj już wystarczająco wiele przechodzimy żeby jeszcze się łapać nie wiadomo czego. Moje 4 testy odkąd tu jestem były pozytywne. Ale albo po czasie, albo rozlane, albo krzywe. I ciąży nie ma. Więc wiem co to znaczy niestety.
Rozumiem kochana i zgadzam się z Tobą. Ja na tamtym wątku się już nie udzielam wgl także nawet nie wiem co się dzieje tam zajrzałam bo Ty napisałaś i dowiedziałam się chociaż że Almita w ciąży także gratki dla niej a poza tym to dlatego wątek utworzyłam taki a nie innyzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Rozumiem kochana i zgadzam się z Tobą. Ja na tamtym wątku się już nie udzielam wgl także nawet nie wiem co się dzieje tam zajrzałam bo Ty napisałaś i dowiedziałam się chociaż że Almita w ciąży także gratki dla niej a poza tym to dlatego wątek utworzyłam taki a nie inny
Jasne jasne, rozumiem, ja podczytuje ale się nie udzielam Raz tylko pomyliłam fora i napisałam post nie tu, więc szybko edytowałam na powitanie i tyle. A tak to się nie wtrącam. Ino szkoda mi się jej zrobiło to napisałam, bo po prostu nie mogę patrzeć jak ją wszystkie wkręcają i cisną że na bank ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 18:02
Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Jasne jasne, rozumiem, ja podczytuje ale się nie udzielam Raz tylko pomyliłam fora i napisałam post nie tu, więc szybko edytowałam na powitanie i tyle. A tak to się nie wtrącam. Ino szkoda mi się jej zrobiło to napisałam, bo po prostu nie mogę patrzeć jak ją wszystkie wkręcają i cisną że na bank ciąża.
Masz rację kochana chciałaś dobrze poza tym masz rację bo lepiej być pozytywnie zaskoczonym niż cierpieć i być rozczarowaną. -
Hej Dziołszki!
O widzę, że na tamtym wątku coś mnie ominęło heheh Musze zaraz z krzaków podczytać. U mnie majówka w pełni, także czilałtuje się i czekam na owu. Jak co miesiąc haha U mnie 7 dc. Ogólnie to tempki z dwóch ostatnich dni są "na oko" hehe, bo powrót do domu był jednoznaczny z godziną mierzenia. Szaleństwo ogólnie
Mam nadzieje, że Wam majówka też mija pod znakiem dobrego humoru i pogodyKarolina2787, Canti 90, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Dziołszki!
O widzę, że na tamtym wątku coś mnie ominęło heheh Musze zaraz z krzaków podczytać. U mnie majówka w pełni, także czilałtuje się i czekam na owu. Jak co miesiąc haha U mnie 7 dc. Ogólnie to tempki z dwóch ostatnich dni są "na oko" hehe, bo powrót do domu był jednoznaczny z godziną mierzenia. Szaleństwo ogólnie
Mam nadzieje, że Wam majówka też mija pod znakiem dobrego humoru i pogody
Ja mam ogólnie leżenie z moim i popijamy sobie pifffko słonko zagląda przez okno a my gapimy się w tv no a ja oczywiście czekam na wredną @ -
Karolina2787 wrote:Ja mam ogólnie leżenie z moim i popijamy sobie pifffko słonko zagląda przez okno a my gapimy się w tv no a ja oczywiście czekam na wredną @
Ehh.. Wredna wredota. Widziałam, że teściory poszły w ruch, ale tempka całkiem się trzyma. Ja trochę "zapomniałam" przez te kilka dni o całym tym szaleństwie, że tak sobie to nazwę. Szkoda, że owu nie wypadła mi w międzyczasie, bo zapowiada się dopiero na przyszły tydzień.. A Małż ma teraz cały tydzień wolny, odstresowany, wyspany, dobre plemniorki by były
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro wrote:Ehh.. Wredna wredota. Widziałam, że teściory poszły w ruch, ale tempka całkiem się trzyma. Ja trochę "zapomniałam" przez te kilka dni o całym tym szaleństwie, że tak sobie to nazwę. Szkoda, że owu nie wypadła mi w międzyczasie, bo zapowiada się dopiero na przyszły tydzień.. A Małż ma teraz cały tydzień wolny, odstresowany, wyspany, dobre plemniorki by były
Zawsze jest nie po myśli kochana ale ja już odebrałam paczuszkę z inofemem więc przyszły cykl bd pić to cudo oczywiście nie liczę na cuda jednak nie zaszkodzi pomóc sobie chociaż troszku. Mam nadzieję że na mnie podziała -
Caro wrote:Hej Dziołszki!
Mam nadzieje, że Wam majówka też mija pod znakiem dobrego humoru i pogody
fajnie że taki chilloucik u Was u Nas też bez spiny póki co.. a dziś 11dc i śluz już taki mi się ładny robiFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Oj ominęło Cię ominęło.. o to nie mało
fajnie że taki chilloucik u Was u Nas też bez spiny póki co.. a dziś 11dc i śluz już taki mi się ładny robi
A no trochę nadrobiłam Teraz się spokojnie, ciekawe jak będzie niedługo.. A biorę tego Wieśka i powiem Wam, że normalnie on na mnie działa jako takopoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro wrote:A no trochę nadrobiłam Teraz się spokojnie, ciekawe jak będzie niedługo.. A biorę tego Wieśka i powiem Wam, że normalnie on na mnie działa jako tako
A który cykl już go bierzesz? Ja drugi i nic nadzwyczajnego nie zauważyłam ale może za mało brałam bo dziewczyny jak pisały to po 5 dziennie aż a ja tylko dwie jak na opakowaniu, tyle że więcej nie chce się faszerować niczym. Od nowego cyklu skończę opakowanie wieśka do końca i inofem wchodzi 2 saszetki dziennie. Czas pokaże co i jak będzie... -
Karolina2787 wrote:A który cykl już go bierzesz? Ja drugi i nic nadzwyczajnego nie zauważyłam ale może za mało brałam bo dziewczyny jak pisały to po 5 dziennie aż a ja tylko dwie jak na opakowaniu, tyle że więcej nie chce się faszerować niczym. Od nowego cyklu skończę opakowanie wieśka do końca i inofem wchodzi 2 saszetki dziennie. Czas pokaże co i jak będzie...
No na moim było napisane, ze 2 tabletki 3 razy dziennie. Ja biorę 2 cykl teraz i ogólnie biorę 3 dziennie. Może za mało, a może na efekty trzeba poczekać. Każdy organizm jest inny. Jak byłam u gina to on polecił mi taki suplement Ovarin. Ale jeszcze go nie kupiłam. Wciągnę to co mam, bo mam jeszcze opakowanie Femibionu i zgadamy nasienie i wtedy będę myślała nad zmianą suplementacjipoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyCaro wrote:No na moim było napisane, ze 2 tabletki 3 razy dziennie. Ja biorę 2 cykl teraz i ogólnie biorę 3 dziennie. Może za mało, a może na efekty trzeba poczekać. Każdy organizm jest inny. Jak byłam u gina to on polecił mi taki suplement Ovarin. Ale jeszcze go nie kupiłam. Wciągnę to co mam, bo mam jeszcze opakowanie Femibionu i zgadamy nasienie i wtedy będę myślała nad zmianą suplementacji
U mnie właśnie pisało dwie dziennie więc to już wgl za mało na pewno ale nie wiem czy zakupić na przyszłość czy już sobie darować. Ovarin słyszałam o nim coś nie coś. To też coś na podobę tego inofemu itp. Wspomaga gospodarkę hormonalną. Osobiście polecam zamawiać przez aptekę internetową bo wychodzi o wiele taniej -
nick nieaktualny