"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Nats do dzieła! hehe
Ja biorę Wiesia od tego cyklu i też póki co nie ma efektów. Zobaczymy jak dalej będzie
Liczę na fale sluzu
Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Najpierw trzeba poczekać aż wszyscy spać pójdą
Ja biorę Wiesia od tego cyklu i też póki co nie ma efektów. Zobaczymy jak dalej będzie
Liczę na fale sluzu
Zawsze można po cichaczu hihi adrenalinka zrobi swojeNats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ogień w szopie jak miło
ja dzisiaj mojego zmusiłam, nie opierał się jakoś wybitnie Stwierdziłam, że jeśli jajo wybuchło wczoraj późnym wieczorem to rano można zalać pro forma hahahaha. Ciekawe co z tego będzie Potem popołudniu siedzimy na kanapie oglądamy film a on do mnie mówi :"...ty dzisiaj zaszłaś!" A ja do niego :"że co? gdzie zaszłam?" "w ciąże głupolu, w co a nie gdzie!" Normalnie myślałam, że się posikamNats, Karolina2787, Caro, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:ogień w szopie jak miło
ja dzisiaj mojego zmusiłam, nie opierał się jakoś wybitnie Stwierdziłam, że jeśli jajo wybuchło wczoraj późnym wieczorem to rano można zalać pro forma hahahaha. Ciekawe co z tego będzie Potem popołudniu siedzimy na kanapie oglądamy film a on do mnie mówi :"...ty dzisiaj zaszłaś!" A ja do niego :"że co? gdzie zaszłam?" "w ciąże głupolu, w co a nie gdzie!" Normalnie myślałam, że się posikam
hehe może coś w tym jest kochana jak tak a nóż się sprawdzi jego przepowiedniazapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:ogień w szopie jak miło
ja dzisiaj mojego zmusiłam, nie opierał się jakoś wybitnie Stwierdziłam, że jeśli jajo wybuchło wczoraj późnym wieczorem to rano można zalać pro forma hahahaha. Ciekawe co z tego będzie Potem popołudniu siedzimy na kanapie oglądamy film a on do mnie mówi :"...ty dzisiaj zaszłaś!" A ja do niego :"że co? gdzie zaszłam?" "w ciąże głupolu, w co a nie gdzie!" Normalnie myślałam, że się posikam
Może poczuł, że wypuścił konkret armię Oby mężowska przepowiednia się spełniła!zapachmalin, Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Może poczuł, że wypuścił konkret armię Oby mężowska przepowiednia się spełniła!
haha no oby! chociaż specjalnie nie będę zbyt o tym myśleć. Cykl na luzie, bez testów Ostatnio @ wpadła 2 dni wcześniej, teraz zakładam dzień wcześniej. Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja ale póki co dupki nie urywa, ani temp ani nic innego Na razie skupiam się na kibicowaniu tym, które przede mną -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Jasne jasne, rozumiem, ja podczytuje ale się nie udzielam Raz tylko pomyliłam fora i napisałam post nie tu, więc szybko edytowałam na powitanie i tyle. A tak to się nie wtrącam. Ino szkoda mi się jej zrobiło to napisałam, bo po prostu nie mogę patrzeć jak ją wszystkie wkręcają i cisną że na bank ciąża.
zapachmalin bo nadzieja umiera ostatnia u niej chociaz widac rozmazane te kresko-plamy..ja co miesiac patrze sie na bladziochy i sobie wmawiam cienie i mojej mamie sie udziela i je ze mna widzi hahahaha raz nawet mialam pozytywny test z piekna aczkolwiek jasna kreska po czym przeczytalam, ze kazdej test tej marki wychodzi pozytywny ...a taki drugi z ebaya jest pozytywny po wylaniu na niego soku jablkowego
tylko faktycznie beta negatywna o ciazy nie swiadczy ale hej cuda sie zdarzaja jezus po wodzie chodzil i z wody wino zrobil i rozlal
wiec ja jestem z tej szkoly, ze trzeba wierzyc
Caro, zapachmalin, Canti 90 lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Malinka życzę Ci, żeby Malz miał rację
Tak jak Caro mówi wpuścił chłop porządną armię plus Twoje mega jajo. Musi z tego coś fajnego wyjść. Nie ma innej opcji )
Zawsze dziękuję więc teraz dla odmiany NIE dziękuję Kurde, ale by jajca były Ja w tym cyklu na serio odpuściłam, temp nawet mi się mierzyć nie chce, chciałam tylko zobaczyć czy pójdzie w górę a potem to olać. no ale zobaczymy co wygra zdrowy rozsądek czy złudne nadzieje -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:ogień w szopie jak miło
jeny jaaaki fajny maz ))) trzymam kciuki )))) maz przepowiada przyszlosczapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:zapachmalin bo nadzieja umiera ostatnia u niej chociaz widac rozmazane te kresko-plamy..ja co miesiac patrze sie na bladziochy i sobie wmawiam cienie i mojej mamie sie udziela i je ze mna widzi hahahaha raz nawet mialam pozytywny test z piekna aczkolwiek jasna kreska po czym przeczytalam, ze kazdej test tej marki wychodzi pozytywny ...a taki drugi z ebaya jest pozytywny po wylaniu na niego soku jablkowego
tylko faktycznie beta negatywna o ciazy nie swiadczy ale hej cuda sie zdarzaja jezus po wodzie chodzil i z wody wino zrobil i rozlal
wiec ja jestem z tej szkoly, ze trzeba wierzyc
Z jednej strony tak. A z drugiej myślę, że każda z nas wystarczająco sama się nakręca i na forum poza bezsensownym pocieszaniem szuka szczerej i konkretnej opini, wymiany doświadczeń. A ja mogę zaraz załadować tutaj co najmniej trzy testy które są pozytywne choć nie są.rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Zawsze dziękuję więc teraz dla odmiany NIE dziękuję Kurde, ale by jajca były Ja w tym cyklu na serio odpuściłam, temp nawet mi się mierzyć nie chce, chciałam tylko zobaczyć czy pójdzie w górę a potem to olać. no ale zobaczymy co wygra zdrowy rozsądek czy złudne nadzieje
Ale będzie dobrze
Może nam się owulki zsynchronizuja i razem rodzic bedziemyzapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Z jednej strony tak. A z drugiej myślę, że każda z nas wystarczająco sama się nakręca i na forum poza bezsensownym pocieszaniem szuka szczerej i konkretnej opini, wymiany doświadczeń. A ja mogę zaraz załadować tutaj co najmniej trzy testy które są pozytywne choć nie są.
Rozumiem Ciebie, moja przyjaciolka tak samo mysli i nie raz do pionu mnie postawila
Tylko ja no taka dupa jestem bo nawet z beta 9,1 5dni po terminie @ mialam nadzieje i modlilam sie
Niestety krwawa merry postanowila mnie odwiedzic