X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nats do dzieła! :D hehe
    Najpierw trzeba poczekać aż wszyscy spać pójdą :D
    Ja biorę Wiesia od tego cyklu i też póki co nie ma efektów. Zobaczymy jak dalej będzie :)
    Liczę na fale sluzu :P

Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Najpierw trzeba poczekać aż wszyscy spać pójdą :D
    Ja biorę Wiesia od tego cyklu i też póki co nie ma efektów. Zobaczymy jak dalej będzie :)
    Liczę na fale sluzu :P

Zawsze można po cichaczu ;) hihi adrenalinka zrobi swoje :P

Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Zawsze można po cichaczu ;) hihi adrenalinka zrobi swoje :P
    Hehe no też można :D
    Mam nadzieję, ze wiejski klimacik zrobi swoje :)

Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

Zawsze to coś nowego kochana :D

Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogień w szopie :D jak miło :D
    ja dzisiaj mojego zmusiłam, nie opierał się jakoś wybitnie :P Stwierdziłam, że jeśli jajo wybuchło wczoraj późnym wieczorem to rano można zalać pro forma :D hahahaha. Ciekawe co z tego będzie :P Potem popołudniu siedzimy na kanapie oglądamy film a on do mnie mówi :"...ty dzisiaj zaszłaś!" A ja do niego :"że co? gdzie zaszłam?" "w ciąże głupolu, w co a nie gdzie!" :D Normalnie myślałam, że się posikam :D

Nats, Karolina2787, Caro, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    ja dzisiaj mojego zmusiłam, nie opierał się jakoś wybitnie :P Stwierdziłam, że jeśli jajo wybuchło wczoraj późnym wieczorem to rano można zalać pro forma :D hahahaha. Ciekawe co z tego będzie :P Potem popołudniu siedzimy na kanapie oglądamy film a on do mnie mówi :"...ty dzisiaj zaszłaś!" A ja do niego :"że co? gdzie zaszłam?" "w ciąże głupolu, w co a nie gdzie!" :D Normalnie myślałam, że się posikam :D

hehe może coś w tym jest kochana jak tak :) a nóż się sprawdzi jego przepowiednia :)

zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe może coś w tym jest kochana jak tak :) a nóż się sprawdzi jego przepowiednia :)

hahaha, on już dwa cykle temu gadał mi do brzucha :P Ale liczą się chęci? :D

rozowyflaming lubi tę wiadomość

• Caro Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Może poczuł, że wypuścił konkret armię :-D Oby mężowska przepowiednia się spełniła!

zapachmalin, Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Może poczuł, że wypuścił konkret armię :-D Oby mężowska przepowiednia się spełniła!

haha no oby! chociaż specjalnie nie będę zbyt o tym myśleć. :P Cykl na luzie, bez testów :P Ostatnio @ wpadła 2 dni wcześniej, teraz zakładam dzień wcześniej. Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja ale póki co dupki nie urywa, ani temp ani nic innego :/ Na razie skupiam się na kibicowaniu tym, które przede mną <3 :D

• Nats Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka życzę Ci, żeby Malz miał rację :)
    Tak jak Caro mówi wpuścił chłop porządną armię plus Twoje mega jajo. Musi z tego coś fajnego wyjść. Nie ma innej opcji :))

zapachmalin lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Jasne jasne, rozumiem, ja podczytuje ale się nie udzielam :) Raz tylko pomyliłam fora i napisałam post nie tu, więc szybko edytowałam na powitanie i tyle. :D A tak to się nie wtrącam. Ino szkoda mi się jej zrobiło to napisałam, bo po prostu nie mogę patrzeć jak ją wszystkie wkręcają i cisną że na bank ciąża.

zapachmalin bo nadzieja umiera ostatnia :D u niej chociaz widac rozmazane te kresko-plamy..ja co miesiac patrze sie na bladziochy :D i sobie wmawiam cienie i mojej mamie sie udziela i je ze mna widzi hahahaha :D raz nawet mialam pozytywny test z piekna aczkolwiek jasna kreska po czym przeczytalam, ze kazdej test tej marki wychodzi pozytywny :D ...a taki drugi z ebaya jest pozytywny po wylaniu na niego soku jablkowego :D

tylko faktycznie beta negatywna o ciazy nie swiadczy ale hej cuda sie zdarzaja :D jezus po wodzie chodzil i z wody wino zrobil i rozlal :D

wiec ja jestem z tej szkoly, ze trzeba wierzyc :D

Caro, zapachmalin, Canti 90 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Malinka życzę Ci, żeby Malz miał rację :)
    Tak jak Caro mówi wpuścił chłop porządną armię plus Twoje mega jajo. Musi z tego coś fajnego wyjść. Nie ma innej opcji :))

Zawsze dziękuję więc teraz dla odmiany NIE dziękuję :D :) Kurde, ale by jajca były :D Ja w tym cyklu na serio odpuściłam, temp nawet mi się mierzyć nie chce, chciałam tylko zobaczyć czy pójdzie w górę a potem to olać. :D no ale zobaczymy co wygra :P zdrowy rozsądek czy złudne nadzieje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

jeny jaaaki fajny maz :)))) trzymam kciuki :))))) maz przepowiada przyszlosc :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

ihaaaaaaaaaa!!!! Nats do dziela!!!!!!!!!!!! :D

Nats lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    zapachmalin bo nadzieja umiera ostatnia :D u niej chociaz widac rozmazane te kresko-plamy..ja co miesiac patrze sie na bladziochy :D i sobie wmawiam cienie i mojej mamie sie udziela i je ze mna widzi hahahaha :D raz nawet mialam pozytywny test z piekna aczkolwiek jasna kreska po czym przeczytalam, ze kazdej test tej marki wychodzi pozytywny :D ...a taki drugi z ebaya jest pozytywny po wylaniu na niego soku jablkowego :D

tylko faktycznie beta negatywna o ciazy nie swiadczy ale hej cuda sie zdarzaja :D jezus po wodzie chodzil i z wody wino zrobil i rozlal :D

wiec ja jestem z tej szkoly, ze trzeba wierzyc :D

Z jednej strony tak. A z drugiej myślę, że każda z nas wystarczająco sama się nakręca i na forum poza bezsensownym pocieszaniem szuka szczerej i konkretnej opini, wymiany doświadczeń. A ja mogę zaraz załadować tutaj co najmniej trzy testy które są pozytywne choć nie są. :(

rozowyflaming lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    jeny jaaaki fajny maz :)))) trzymam kciuki :))))) maz przepowiada przyszlosc :D

no fajny, jak nigdy :P Zaskoczył mnie, bez kitu! :P Myślałam, że on przynajmniej jest realistą :D :P

rozowyflaming, Nats lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Zawsze dziękuję więc teraz dla odmiany NIE dziękuję :D :) Kurde, ale by jajca były :D Ja w tym cyklu na serio odpuściłam, temp nawet mi się mierzyć nie chce, chciałam tylko zobaczyć czy pójdzie w górę a potem to olać. :D no ale zobaczymy co wygra :P zdrowy rozsądek czy złudne nadzieje :D
    Teraz najgorszy czas przed Tobą - czekanie :D
    Ale będzie dobrze :)
    Może nam się owulki zsynchronizuja i razem rodzic bedziemy :P

zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    ihaaaaaaaaaa!!!! Nats do dziela!!!!!!!!!!!! :D
    Dzisiaj robimy małego pingwinka :D

rozowyflaming, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Z jednej strony tak. A z drugiej myślę, że każda z nas wystarczająco sama się nakręca i na forum poza bezsensownym pocieszaniem szuka szczerej i konkretnej opini, wymiany doświadczeń. A ja mogę zaraz załadować tutaj co najmniej trzy testy które są pozytywne choć nie są. :(

Rozumiem Ciebie, moja przyjaciolka tak samo mysli i nie raz do pionu mnie postawila :D
    Tylko ja no taka dupa jestem bo nawet z beta 9,1 5dni po terminie @ mialam nadzieje i modlilam sie
    Niestety krwawa merry postanowila mnie odwiedzic :/

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Teraz najgorszy czas przed Tobą - czekanie :D
    Ale będzie dobrze :)
    Może nam się owulki zsynchronizuja i razem rodzic bedziemy :P

ale by było :D fajnie fajnie, ale u mnie serio, liche szanse :D

‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ