"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale ja nie chce zeby on wychodzil.. w ogole sie nie widujemy nie rozmawiamy tylko uprawiamy seks zebym byla w ciazy. eh.Mama Nadi Moje cudo 3.9.2011rok.
starania o 2 dzidzie od 2013 roku.
od 23.11.2016 duphason zmiana ginekologa.Diagnoza zbyt krótki cykl po owulacji. Mnóstwo badan zaleconych. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMami30 wrote:ale ja nie chce zeby on wychodzil.. w ogole sie nie widujemy nie rozmawiamy tylko uprawiamy seks zebym byla w ciazy. eh.
Jak zaczniesz od dobrych dla niego wiadomości tzn o seksie to myślisz że Cię po tym zostawi i pójdzie na piwo? zostanie z Tobą już na pewno -
nick nieaktualnyMami30 wrote:ale ja nie chce zeby on wychodzil.. w ogole sie nie widujemy nie rozmawiamy tylko uprawiamy seks zebym byla w ciazy. eh.
To nie dobrze jak tylko współżycie jest potrzebne po to by być w ciąży w tym wszystkim mozna zapomnieć o sobie o uczuciach namiętnościi czułości o tym co trzeba pielęgnować całe życie w związku bo jeśli o tym zapominamwy to potem odsuwamy się od siebie i wszystko co kiedyś było piękne wygasa. Kochana szczera i długa rozmowa myślę że się wam przyda .Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 18:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Calanthe byłam dziś w mieście i mogłam kupić ale mój zawsze marudzi że po cholerę jak gin mi powiedział i takie tam więc nie wiem. Dziś załatwimy sprawę i może na allegro znów zamówię, licze na te monity teraz bo ostatnie testy mi nie wychodziły
Dobre testy są te z Rossmana z FacellaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny